sobota 23. března 2013

UFO - přece přírodní fenomén

Nejnovější UFO záběry z února 2013

17 komentářů:

  1. Právě mi jeden ostře zeleně svítivý a zatraceně rychlý přírodní fenomén přefrčel před okny. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz to nekur,Miso:-))).....proud

      Vymazat
    2. Teď jsem zahlíd taky jeden objekt, na jedné straně měl nápis SISYFOS a jak rotoval, tak tam byl na druhé straně ZATUCHLO

      Vymazat
    3. Tak jsem si dal práci a záhada asi vyluštěna. Jelikož jsem pak viděl ještě pár zelených svítivých světel, která mohla být podle mého meteoritem ( i když ten první svým chováním byl přece jen krapátek jiný), přisuzuji to zbytkům tohoto:
      http://www.novinky.cz/koktejl/296934-dalsi-jasne-zarici-meteorit-vletl-do-zemske-atmosfery.html

      Nicméně, že "fufouni" existují nevěřím, nýbrž vím. Jakým způsobem dochází ke změně stavu z "věřit" na "vědět", je myslím jasné.
      Jinak v životě jsem nevykouřil ani jedinou čertovu tyčinku. :-)

      Vymazat
    4. Míšo,tady to lítá FURT,občas taky něco vyletí z baráku :)).

      Vymazat
    5. Jsou to zkrátka kluci šikovní:
      http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-59502760-podle-cern-se-stale-vice-potvrzuje-ze-byl-objeven-higgsuv-boson

      PS: Může mi někdo říci, odkud se vzalo ono Higgsovo pole? Hmotnost částic prý po první biliontině vteřiny po slavném Big bangu vznikla interakcí právě vzniklých částic bez hmotnosti s tímto polem. Když vesmír vznikl až touto Velkou šupou, jak mohly nově vzniklé částice reagovat s nějakým en. polem, když před Šupou nebylo nic (nebo bylo nic)?

      PS2: Za deset let zas budou dumat z čeho se skládá ten "HB" :-)

      a ještě mi to nedá:
      PS3: Když vezmu v potaz definici již párkrát postulované hmotnosti co by míru gravitačních a setrvačných sil, nemohu se ubránit dojmu, že ihned po vzniku hmotnosti (jedna biliontina vteřiny )by veškerá právě získaná hmotnost vesmíru při v tu chvíli malém objemu vesmíru (vyšlo mi cca 0,00000066km v průměru = 0,66mm za předpokladu známé rychlosti světla!!!) měla mít za následek téměř okamžitou implozi právě vzniklého vesmíru i přes právě získanou setrvačnost. Takové gravitaci v tak malém prostoru by neuniklo ani světlo, natož hmota (snad jen Chuck Norris by to zvládl).

      Na neděli ráno toho už bylo dost :-)

      Vymazat
    6. A co je to vedeckej,stejne jako teologickej "postulat" , vis? ;-) :-)))))))).......proud

      Vymazat
  2. Ale panove,berte sisyfos jen jako vtip :-),on se ani jinak brat neda ,pri stavu dnesni "vedy".......proud

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak s UFO si myslim,ze je taky za vsim treba hledat cloveka,aspon na planete,v kosmu budou ty "pravy",nejspis:-).....proud

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud Iv dovolíte,ráda bych zde něco napsála,vybouchl mně počítač (a včera kamna :),možná UFO) a tak všechny adr. fuč.Je to pro mne jasný signál SÍLY.Nechci aby mně vybouchla i hlava :) a tak se omezím na komunikaci s vámi všemi pouze zde na blg.,pokud mohu.To aby jste nemysleli,že vás nemám ráda :).Mám a víte proč,protože nejste žádní JEŠTĚŘI a tak budu ráda,když po mně hodíte milým slovem.To jsem ale domýšlivá,díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky popíšu jednu ze svých zkušeností s tímto fenoménem. Nic neobvyklého jsem neviděl, ale zato okolnosti neobvyklé jsou, což jsem si uvědomil až po letech (a hlavně po přečtení knížky M. Sally).
    Na jedné z večerních procházek jsem zahlédl přímo ve městě UFO, typu pohybující se světla. Z pohledu ufologů zřejmě nic neobvyklého, proč to nebyly letadla, družice, ISS a podobně tu nechci rozebírat-podstatná je jiná věc. Až po přečtení knížky a podívání se na věc "exopolitickou optikou" mi to došlo. Když někdy někdo popisuje svůj případ, jedna z věcí na kterou se ho ptají je kdy se to stalo. Já si tyhle věci obvykle nepamatuju, ale v tomhle případě mám štěstí - shoduje se to totiž s obdobím kdy tady údajně poletoval popel z té islandské sopky s nevyslovitelným jménem (a kdy mj. měla civilní letadla zakázaný vzlet). Takže pointa je, že podle mě tenkrát o žádnou sopku nešlo, ale bylo v tom něco jiného, jako testy vojenských zařízení nebo tak. Zajímal jsem se i o názor pana Sally, ale na můj e-mail vůbec nereagoval, ať už z jakéhokoliv důvodu.
    A ještě přihodím jeden pěkný případ na závěr:
    http://adambenda.net/index.php?id=10065
    (mimochodem, Iv, jaktože tu nemáš Adamovo stránky jako oblíbené; to se řeknééé :-)
    GW

    OdpovědětVymazat
  6. Znovu som natrafil na jeden mnou davno zabudnuty film... Contact. Ten film hovori sam za seba(a ta technologia a technika cestovania tiez. Nahoda?:-). ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  7. Možná trochu mimo, ale - nemáte prosím link na takové video, kde mluví snad nějaká vědkyně o svém zážitku, kdy jí přestala fungovat jedna hemisféra? Byly to snad 2 videa na Orgonetu, ale nedaří se mi to najít.

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e5N9c9Wa_R0
      A také lze dohledat i podobný zážitek (text) z kómatu jiného neurochirurga - Dr. Eben Alexander.
      Pokud tě to více zajímá, stejnými stavy, ovšem přirozenou cestou bez nutnosti zažít nějaké trauma, se zabývá toltécké učení či autoři knih (ale dá se říci, že i vědci) např. Robert Monroe či Ken Eagle Feather.

      Vymazat
    2. pro Patrika
      Máš pravdu, je to velice inspirativní video. První díl je http://www.youtube.com/watch?v=e5N9c9Wa_R0&feature=youtu.be a další najdeš vedle.

      Vymazat
    3. Zaujimavy bol i sposob co som niekde cital o tom ze ked ideme spat tak telo vysle mozgu nejaky signal...napriklad ze vas svrbi ucho...ked nato nereagujete az potom sa vedoma cast mozgu odpoji a zaspi. Ak to dokazete oklamat a nereagovat na kontrolne podnety,tak cast mozgu zaspi a tak sa dostanete ktej casti mozgu o ktorej hovori pani vo videu(dokonca sa tak odputat od tela).Zatial som to vsak neskusal. ..Mailo

      Vymazat
    4. Moc děkuju Vám všem třem a přeju pohodové volno! :-)

      Patrik

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.