pátek 15. března 2013

Finanční systém – silová mřížka




Systémy společné  lidské mysli  jsou energie, jež napájí  energetické různé  mřížky. Tok energie je těmito programy organizován lidským myšlením. Lidstvo je napojeno na několik energetických mřížek, jež jsou produktem lidí a základ jejich energie je v Síle, která vše tvoří. Máme těchto energetických mřížek několik, emocionální, duchovní, soucítící, která je nejsilnější, astrální, ale  jako hlavní si nyní vezměme finanční silovou mřížku dnešního systému. 


Jak se ona  tedy projevuje v běžném životě?Většinou je spojena úzce  na emocionální mřížku – strach z nedostatku financí, ztráty zaměstnání.  Rozhodnete se např., že prodáte staré auto a koupíte nějaké novější. Váš známý vám sdělí, že prodává auto. Je to třeba Audi A6. Víte, že existuje, ale nikdy by vás nenapadlo si ho koupit. Známý vám ho ukáže, nechá vás svést v tomto autě . Auto se vám líbí a začnete uvažovat o tom, že ho koupíte. Najednou se začnete potkávat s lidmi, kteří toto auto mají, nebo měli. Jedete autem z práce domů a cestou jich několik potkáte. Přijdete domů, zapnete televizi, dávají pořad o historii vozů Audi  a když otevřete svůj oblíbený časopis, je tam velká reklama na tyto vozy. Každý program Systému společné  lidské mysli je napojen na specifické energetické mřížky, my lidé je zásobujeme tvůrčí energií (tvůrčí je i v případě, kdy je vlastně úplně destruktivní) a tak jsme buď přitahováni, nebo odpuzováni do různých situací a událostí v našem životě. Lidská emocionální pole energií jsou polarizována  a platí zde normální fyzikální zákony. Opačné polarity se mohou přitahovat a stejné naopak odpuzovat(viz „Pravda o životě trochu jinak  http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak.html  ). Příkladem je obyčejný zákon schválnosti nebo případy, kdy něco moc chceme, ale je to pro nás nedosažitelné.
Energetické mřížky, právě proto, že z nich jednotlivé programy Systému společné  lidské mysli čerpají energii, vytvářejí dojem uzavřených interaktivních systémů, kde energie podléhá nutnosti určité rovnováhy. Znamená to, že musí být zásobeny dostatečným množstvím energie, jinak ztrácí dynamiku a schopnost podporovat příslušné programy všech mřížek.
Jedním z nyní nejdůležitějších programů dnešního Systému  je Finanční silová mřížka. Je vlastně základní a nosnou energetickou centrálou pro celý systém všech energetických mřížek. Tato mřížka bude nejdéle odolávat překódování pro vstup energie Síly. Je pravděpodobné, že ani nepůjde překódovat, bude potřeba ji vyčerpat tak, že energie, které ji zásobují, budou přesměrovány do jiných mřížek, které budou mít schopnost způsobit její nerovnováhu do té míry, že postupně zkolabuje, což je dnešní projev finanční destabilizace. Proč je to tak obtížné? Finanční silová mřížka udržuje globální vůli Elit uchovat si permanentní kontrolu nad lidskou rodinou, aby sloužila jejich programu moci. Naše vůle přežít, dosáhnout důstojné ekonomické úrovně existence ve společnosti, ambice našeho profesního či politického růstu v rámci kariéry, touha vlastnit majetek a tím moc, to jsou hlavní překážky v odstavení této mřížky od energie. Vypadá to jako začarovaný kruh. A on to také je začarovaný kruh. Lidstvo se v něm pohybuje po celou existenci v systému energetických mřížek, tedy od začátku své civilizační éry. Cesta z tohoto kruhu existuje. Neznamená to, že se musíme vzdát svých civilizačních výdobytků, vrátit k primitivnímu způsobu života, k prvobytně pospolným strukturám hierarchie společnosti a podobným praktikám, které určité skupiny lidí považují za cestu jedinou a začínají je oživovat. Tou cestou je to, co bylo řešeno výše. Dovolit energii Síly (viz http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/sila-jeji-uchopeni.html a příslušející články)  vstoupit do našeho lidského kolektivního myšlení. Mnozí spoléhají na jakousi pomoc zvenčí, na zásah mimozemských civilizací a podobně. Žádná pomoc zvenčí toto nedokáže. Aktivity externích ras a entit nám mohou pomoci v orientaci v Systému Hierarchie a tak i v systému mřížek, mohou nám objasnit podrobnosti o evolučním  vývoji, ale nic víc.
Jediná cesta je napojit se na Sílu, na tu hlavní energii Vesmíru a  našeho života, uchopit ji v srdci, citu. Změny musí přijít skrze nás – nás všechny. Vypadá to jako utopie, či fantazie, ale tyto změny již probíhají. Dějí se pomalu, aby lidská kolektivní mysl nezkolabovala, ale dějí se a nakonec z toho začarovaného kruhu vystoupíme. Budeme jiní, navrch stejní, ale uvnitř jiní a bude to změna pozitivní. Finanční silová mřížka  pak zkolabuje a posílí se jiné důležitější energetické  mřížky jako emocionální (mentální), soucitu,  tak duchovní, jež  zasahuje až do astrální sféry systému a celý stávající systém změníme.

9 komentářů:

  1. Sice mimo, ale s en. sítěmi to třeba taky trošku souvisí-
    geomagnetické pole krajně v nerovnováze (STORM!), grafy na haarpstatus.com pro jistotu nefunkční (co by tam asi mohlo být vidět? :-) ) a na satelitních snímcích patrno množství výtvarných exhibicí.
    Až dojde i na NĚ, tak to bude mezi těmi mlýnskými kameny pěkně chroupat.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tento stupeň jsem ještě neviděl. A že zrovna Alijaška. Náhoda?
    http://www.swpc.noaa.gov/alerts/graphics/k-index.png

    OdpovědětVymazat
  3. Na nahody prece neverime ;-)......proud

    OdpovědětVymazat
  4. Čo vyjadrujú tie grafy ?

    OdpovědětVymazat
  5. Vlabi si dala práci. Myslím, že o tvůrcích nedělního a pondělního počasí není příliš pochyb:
    http://leteckaposta.cz/340049927

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes Alijaška opět fialový stupeň a intenzita polární záře na obou pólech na max. hodnotách.
    http://www.swpc.noaa.gov/pmap/gif/pmapN.gif
    http://www.swpc.noaa.gov/alerts/graphics/k-index.png

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, ten článek mne oslovil, protože to je tak silné, ta síla finančního systému..mám děti, potřebujeme bydlet, jíst, platit účty... je ve mně tolik strachu ze ztráty majetku, vím, že kdyby k tomu došlo, bude to prostě tak, ale jak žít dál, když mne už vlastně současný stav života..práce na 8 hodin, vlastně jen honička kvůli penězům, nenaplňuje, ale musím ji dělat, abych uživila sebe i rodinu? Četla jsem i vaše články ,,pravda o životě trochu jinak,, a něco mi tam hodně rezonuje, protože vím, že i přes všechno pozitivní ladění stále prožívám strach z toho, že se neuživíme, zároveň už ale nechci plnit limity, které dodržuje celá společnost...ale jak toto převrátit...je to opravdu jako opice v kleci, ale co s tím?? poradí mi někdo??Artep

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Petro,
      budete-li prožívat strach, že se neuživíte, tak se opravdu neuživíte.
      Ale jak se ho jen zbavit, že? Krásně se o tom teoretizuje, ale když přijde na věc, tak je tam zase ten kámen v žaludku a ne a ne se ho zbavit. Moc dobře to znám...
      Taky jsem tak žila - až přišel okamžik, kdy jsem ze dne na den odešla z práce, opustila firmu, kterou jsem dvacet let budovala, odstěhovala se z města a změnila skladbu lidí kolem sebe. A kámen pomalu mizí. Nebylo to hned, ale funguje to.
      Nevěřte, že cesta nemůže vést jinudy nebo aspoň jinak. Může, ale je třeba si to v první řadě připustit a pak se nebát všechno naučené harampádí vyházet z hlavy. Uvědomit si, že jste v první řadě duchovní bytost, která tu má nějaký životní cíl (a pravděpodobně to nebude finanční zabezpečení dětí), že svou cestu životem jste si sama kdysi právě takhle naplánovala, i s těmi strachy, ale že na cestovní karamboly nejste sama - máte kolem sebe partu fantastických pomocníků, kterým však musíte dát šanci tím, že jim budete věřit. Uvidíte, jak se strachy rozplynou. :-)

      Vymazat
    2. Artep:
      Co s tím? To nejjednodušší, ale zároveň nejtěžší - nemyslet na to a plně důvěřovat, že to bude tak, jak je pro Vás nejlepší.
      Pochopitelně i pak se občas vyskytne nějaký menší či větší problémek, ale vždy jen proto, aby Vás na něco upozornil nebo připravil. Čím častěji a přesněji se bude dařit příčiny těch problémků odhalit, tím jich bude následně méně a budou menší.

      Je to jako s neplavcem bojícího se vody, kterého shodí uprostřed rybníka z loďky. V panice, že se utopí se bude divoce zmítat a křičet. I kdyby se náhodou chvíli udržel na hladině, brzy se vysílí a půjde ke dnu. Pokud poslechne jednoduchou radu, která pro něj v tu chvíli zní nelogicky a nebezpečně - jen se položit na hladinu, tak s vynaložením minimální energie doplave ke břehu a ještě bude sám na sebe hrdý, že umí plavat.

      Doba, za kterou ucítíte první drobné výsledky je (podle mne) závislá na hutnosti Vašeho současného přesvědčení, že víc odvedené a zaplacené práce znamená větší klid. Je to jako setrvačnost vlaku. Čím je více naložený, tím déle trvá, než zastaví.

      Obyčejně kolem sebe vidím, že nejméně starostí mají tzv. salámisti (nikoliv flákači). Jak je možné, že i přes jejich na první pohled nezájem, jim většinou nic důležitého neuteče, spíše naopak? Pak si druzí říkají, že je to nefér, že zrovna takovému do cesty štěstí postaví něco echt. :-)

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.