neděle 28. října 2012

UFO – rekapitulace života



Většinou pokud člověk přichází do věku, uvědomuje si, že již nemá co ztratit a začne podávat okolí pravdu a zkušenosti, aspoň většinou to tak je, pokud nemá reptiliánskou kůži a zůstal Člověkem. Přijde do bodu, kdy je mu úplně jedno, co si okolí o něm může myslet, protože společnost je na tato témata záměrně orientována negativně a je mnoho papouškujících primitivů, ale pokud člověk zůstane člověkem, cítí potřebu sdělit ostatním i jiné věci, které se neslučují se systémem. Zda je to pravda a nebo výmysl, nebudu posuzovat, nemám na to právo, ale měl bych zůstat otevřen všem možnostem co se nabízejí a lidstvo, to zná desetinu zákonů Univerza.
Děkuji Petrovi za upozornění na video.








N.Tesla (1856 – 1943) vynalezl  20 století. Byly mu však povoleny jen vynálezy, na kterých  bylo možné jen vydělávat peníze. Jinak řečeno, systém nepovolil nic, na co nebylo možné namontovat měřič a tedy vše zpoplatnit. Proto většina věcí je stále v utajení, zkolaboval by vlastně záměrně zavedený finanční systém. Stejně tak je stále i v utajení princip hmoty a fungování vesmíru. Jsou nám záměrně předkládány zavádějící teorie, jako je třeba teorie relativity a podobně, je to však o dost jinak ……..


3 komentáře:

  1. Dobrý den, ano, toto je cenné svědectví o neskonalé sprostotě a zločinech, které nám dává obraz o tom, co se zde na zemi posledních 70 let děje. Děkuji za to, tento film jsem ještě neviděla a k tomu nevím co říct, jen obdiv nad odvahou a vytrvalostí, s kterou dokázali tito vědci pokračovat ve skutečné vědě . . . . iva

    OdpovědětVymazat
  2. V knihe od Megreho, Anastázia vysvetľuje čo je UFO.
    Materiál pružný, niečo ako hubovité, a oživujú ho ľudia sústredenou mentálnou energiou. Wow, kedysi som chcela letieť do Vesmíru, nuž ale zapracovali zlé jazyky, uzemnila som sa, trochu strachu prišlo. Tak som si to nahradila lietadlami. Ďakujem za prínosné video, vecné a pritom veľmi životné, pokorné a vznešené vyznanie správneho človeka.
    Bed

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je hodne zajimavej dokumentik,k zamysleni,nejen o tom co se nam taji v tomhle ohledu,ale co vubec vsechno se nam taji,a ze je to vlastne bezna praxe,to je opravdu dost maler!......proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.