středa 31. října 2012

Dr. Steven Greer na konci 2012



Další rozhodující krok.

Dr. Steven Greer říká:  během našeho výzkumu jsme objevili malé tělo, které podle našeho názoru patří příslušníkovi mimozemské civilizace. Pořídili jsme rentgenové i tomografické snímky celého těla. V chirurgicky sterilních podmínkách jsme odebrali také vzorky DNA, které nyní zkoumají přední světoví genetikové. Na základě snímků konstatujeme, že jde o humanoidní organismus. O tom není žádných pochyb. Díky detailním snímkům se nám podařilo vytvořit 3D model těla a máme tak možnost vidět vnitřní orgány, jako jsou plíce i to, co s jistotou mohu nazvat systémem vykonávajícím funkci srdce… Dotyčná bytost nemá s člověkem nic společného. Je nám také jasné, že nejde o pravěkého humanoida, i když není pochyb o tom, že to humanoid je.“ Výzkum DNA potrvá ještě asi dva měsíce. Důkazy o pobytu mimozemšťanů na Zemi chce dr. Greer představit ve svém novém filmu nazvaném „Sirius“.

Kdo chce češtinu, kliknout dvakrát na obraz a přepnout titulky .

4 komentáře:

  1. Doktor Greer je pro mne velmi důležitá postava. Místy se neubráním pochybnostem různého druhu týkajících se jeho osoby, ale i přes tyto pochybnosti je to pro mne muž činu, který má možnost něco měnit a také tak činí.
    Na Sirius se moc těším, už proto, že by se v něm mělo objevit více výsledků z tohoto výzkumu. V širším záběru a s trochou omáčky jsme o tom psali i u nás: http://goo.gl/lZS45

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě u dr. Greer vzniklo to poznávací znamení "nasr.." na jedné přednášce.

      Vymazat
  2. Momentálně mám v ruce pro mne velice unikátní knihu od českého autora Alexeje Pludka Nepřítel z Antlantidy. Je mi více než kdy jasné, proč se mi dostala do ruky až teď a ne třeba před rokem. Publikace je klasifikována jako sci-fi, ale teď vím, že je tam více pravdy, moudra a varování, než by se zdálo. Příběh je sice zasazen do konce konečného období Atlantidy, která je mimochodem do detajlů popsána jako když střihne z nedávno objeveného města na mořském dně v Bermudském trojúhelníku (včetně obrovské "skleněné" stavby), ale není těžké si představit, že autor píše o dnešních událostech, byť je kniha napsaná již v roce 1981.
    Doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvele UFO video..october 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-4VRe62veK0 ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.