neděle 7. října 2012

Pro srandu králikům



autor-Renčín

Prý se už neříká při ťukání panákama "Na zdraví" ale "Na viděnou."

Raději pijte burčák, lepší se posrat než oslepnout.

Myslím, že vláda ukrutně riskuje. Jestli to bude trvat řadu dní, tak spousta lidí stihne vystřízlivět! A začnou třeba i myslet!

Otevřu noviny methanol, otevřu internet methanol no já se už bojím otevřít i tu slivovici.

V České Republice chtějí učitelé prosadit za povinný předmět Braillovo písmo.

Likérka Drak má nové logo. Drak - vytře ti zrak.

Víte, jak se chlastá poslední dobou na Moravě? Od nevidím do nevidím.

V České republice prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otrávení.

V Česku je nový moderní trend - rande naslepo s rozlévaným alkoholem.

Dívají se dva chlapi na televizi na zápas české fotbalové reprezentace a jeden říká druhému: Tak na tohle se dívat nebudu. Dáš si panáka?

Dle mluvčí  Policie, byla zrušena na dobu neurčitou dechová zkouška na alkohol u řidičů. Hlídka se bude pouze ptát řidiče: "Vidíte mě?"

7 komentářů:

  1. No,škoda,že to nejde slyšet,jak se chechtám,dík.T.

    OdpovědětVymazat
  2. Vážení,
    jsou to moc dobrý fóry, ale uvažovali jste, jakej to mělo smysl? Nemyslím ten, že to načas odvedlo pozornost od dění ve světě např. od zvyšující se razance kampaně proti chemtrailu, taky od stále výraznějšího blbství našich politiků, rovněž od toho, že i Simpsnovejm prej docházej nápady? Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, já myslím, že to má obrovský smysl, pro mě určitě. Víte, hodně měsíců, ještě před tím, než jsem začala navštěvovat tento výborný blog jsem všechny tyto informace získávala úplně od prvního postrčení myšlenky a prodírala jsem se všemi těmi mimozemštany, žeroucí naši energii, maso, všechny ty hrůzy kolem práškování z letadel, hladovějícím dětem . . . atd. Probrečela jsem si tohle všechno a abych nezmagořila, dokázala se uklidnit a naučit se poslouchat intuici, která člověku říká, co je hláška falešného proroka a co pravda, tak k tomu jsou právě dobré vtipy, rocknroll, hlášky z českých komedií atd. Pro mě je to nesmírně důležitý. Vím, že nejsem moc chytrá, neumím se tak dobře vyjadřovat, ale v hlavě mi to všechno zapadá do sebe, jsem vděčná, že můžu tady být a číst si a občas napsat nějakou moji ještě kostrbatou myšlenku. Každý to máme jiné. Já to zvěrstvo od politiků až po ignoraci třeba lékařů vnímám,vím o tom, ale snažím se toto vše vědět, skládat si v hlavě tu skládanku, ale nedávám tomu energii,jako by to byl jen film, sen, prostě to beru, jako minulost a UŽ SE TO STALO, UŽ JE TO MINULOST, NYNÍ JE UŽ NOVÁ REALITA, JÁ TAM JSEM, PŘEJI SI TO, PŘEJI SI MÍR, LÁSKU. Jsem , prostě jenom jsem, tady a ted, kdo je zlý, je ještě zlejší, já ho nechci potkat, kdo je dobrý, je ještě hodnější, už ty masky nechci v mé realitě vidět. iva

      Vymazat
    2. Ivčo,to popisuješ mne,loni v listopadu,ani nevím jak jsem to vlastně objevila.Píšeš to úplně nádherně.Ivčo a já si zase pořád přeju klid a mír pro nás pro všechny,furt dokola v každý volný chvilce a jsem u toho štastná.Jsi moc hodná!T.

      Vymazat
    3. Vyjádřila jsi to moc hezky a vůbec bych netvrdil, že nejsi moc chytrá Ivo. Jsi velmi dobrý a laskavý člověk. Jako většina zde.

      DV

      Vymazat
  3. dnes mi přišlo emailem,ráda bych toto sdělila ostatním a nevím kam to vložit , ale výše zvolený titulek blogu "pro srandu králíkům" by se k tomu hodil.-"Při pohledu na svoji výplatu často nadáváme na zaměstnavatele. Ovšem, pláčeme na správném hrobě? Ano, chtěli bychom víc peněz, ale zaměstnavatel kromě částky, kterou vyplácí nám, odvádí prostředky také do státní kasy. Kolik vlastně z poctivě vydělaných peněz, nám stát v různých formách sebere. A opravdu jdou tyto peníze na politiky deklarované účely?" více ZDE http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-cs6dszE_BA vaše čtenářka Iren

    OdpovědětVymazat
  4. Iv pěkný večer. Možná při vašem rozletu jste narazil již na tuto zprávu. Rubrika je sice pro srandu králíkům ale zpráva je hodně potěšující. Myslím ,že nám žačíná svítat. http://nwoo.org/rservice.php?akce=tisk&cisloclanku=2012100020.
    Mějte se, Rolf.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.