pátek 5. října 2012

Jak ovládat společnost




Odtajnění toho, co by jste neměli vědět.


Je to v podstatě o degeneraci společnosti, dole pod  vrcholem pyramidy. Degenerace společnosti je základní aspekt pro jeho ovládnutí a znemožnění dalšího jeho vývoje. Většina lidí si toto ani neuvědomuje a po přečtení těchto odtajněných aspektů si možná začne klepat na čelo, ale nezlobím se, je to jejich cesta i volba, tak jak i tato moje, z uveřejněním těchto faktů pro Vás. Ti, co trochu přemýšlí, těm bude celá mozaika jasná.

Pravda vždy bolí, ale bez pravdy ustrnete, tak jak jsem popisoval „Pravda o životě trochu jinak“ a ocitnete se jen ve svém iluzorním, omlouvajícím světě. V tomto světě přebývá dnes většina obyvatel západního světa a tento iluzorní svět chce importovat systém dál, proč , Vám bude za chvíli jasné.
Většinou západní svět představuje vždy společensko-ekonomické formace na bázi otrokářské, feudální nebo kapitalistické, tedy vždy parazitický systém. Vidíte to kolem sebe denně, že na vrchol moci se vždy dostávají jen otroci na duchu a bohatnou ti, co parazitují na práci ostatních a často tomu říkají „Podnikání“.
Měli by jsme si uvědomit, že evoluce společnosti, lidstva, probíhá jen tehdy, pokud tato společnost v sobě hromadí většinou jen pozitivní kvality. Pokud je to opačně a záměrně, tak jak to vidíme v dnešní společnosti, kde hlavní záměr žití je se dobře najíst, chodit oblékán značkovými oděvy, bydlet luxusně, tedy získávat jen maximum smyslových požitků a navíc Vám to okoření záměrným každodenním negativním zpravodajstvím, chytnout do sítí půjček - finančně podmanit s heslem, vždyť si užívejte,  dochází k degeneraci společnosti. Přestane-li lidská bytost hledat duchovno (nemám na mysli žádné náboženství) a s tím spojené zkušenosti, odloučí se od své vnitřní podstaty, přestane duchovně růst.
Zvlánou to lidi?
V tomto momentě Vaše vnitřní Já (Vaše podstata) bude vždy usilovat o zbavení se těla, které nerozvíjí duchovní hodnoty – je duchovně degenerováno. Vaše vnitřní podstata se snaží ukázat tělu, tedy vašemu Egu, že se nezabývá tím, čím by mělo, duchovní podstatou žití a nastávají nemoci a jiné těžké životní okolnosti. Napřed jsou to většinou těžké životní situace a pokud ani toto nepomůže, nastoupí nemoc a mnohdy i smrt. Do těchto signálů zbavení se těla můžete počítat rakovinu, infarkt atd. a budete se divit, i takový prostředek odstranění těla jsou autonehody, letecké katastrofy, střet s vrahem. To jsou základní aspekty, kdy Vaše podstata Vás tam přivede, pokud duchovně degenerujete, degeneruje v podstatě celá společnost.
Vaše podstata s kterou nechce Ego spolupracovat, přivede tělo k nové inkarnaci. Pokud je utvořena správná společnost na dobrých komunitních vztazích, dovoluje lidem v této společnosti se zbavit parazitů, protože jsou zde velmi dobře vidět a nejdou tak lehce zakrýt. Takové komunitní společnosti u nás ještě existují v malých vesnicích a nebo osadách, kde každý hned pozná podle vystupování a reakcí, kdo je kdo, tam nic neskryjete. 

Všechny západní společnosti se svým kapitalismem, byly vytvořeny s hlavním záměrem, narušit komunitní vztahy a nasměrovat vědomí lidí na materiálno. Hlavním cílem tohoto systému  je urychlit degeneraci společnosti. Tím se sníží i délka života a přinutí Vaši podstatu zbavit se tohoto těla, jak jsem psal výše. Toto je prováděno skrytě a v tajnosti. Budou Vám říkat, že Vaše nemoci pochází ze špatné životosprávy(často pravda, ale ne celá), nesportování a náhodných nemocí! Ne, toto vše pochází z duchovní bídy, kterou Vám vnucuje tato společnost, proto je duchovno v těchto společenstvích zesměšňováno, záměrně a mnozí jsou jejími zdatnými pohunky.
Tak se Vám už otevírají oči, nebo si klepete na čelo? Jak je libo! Vím, že to bude pro mnohé kontroverzní téma, proto je v nadpise "co by jste neměli vědět", ale přesto jsem se rozhodl Vám to zde poskytnout, ostatní je na Vás.

45 komentářů:

  1. Čučím s otevřenou papulou jak je to římo a bez obalu podáno,já předpokládám,že toto musí vidět už každý,kam to dospělo a tukat si na čelo pouze kvůli tomu,že na to nepřišel dřív.Ale přece nikdy není pozdě.Díky Iv za upřímnost.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ejhle, Terezko, ne aby jste si myslela to, co mně při pohledu na ten piktogram napadlo, to neee! Jsou to oči a nos v prostřed, taková sovička, strašně je miluji a jsou mí velcí přátelé! Tak to nějak je!

      Vymazat
    2. Tak takovej piktogram vystřižený v pšenici by mělo co dělat přeložit do lidštiny i velký hejno Mayů. Prdlačku sovička! Druhý ztracený díl jejich kalendáře. :-)

      Vymazat
    3. Sprosťáku! Celou minutu s Váma nemluvím!

      Vymazat
    4. Hele kluci,nejdřív jsem si myslela,že je to nějaký složitý rébus na podpoření mého duchovního vývoje a že za ty tečky si mám doplnit co chci :).Pak to na mne kouklo,říkám si oči,ale ten nos není můj(já mám bambulatej).A něco vám řeknu,když jsem byla malá a někdy se večer bála,tak mně moje babička řekla takovou básničku-Včera v noci o půlnoci přišlo na mne strašidlo mnělo k...jako boule,házelo je přes bidlo.To se mně strašně líbilo a až teprve,když jsem to začala učit moje děti,tak mně "dospělí" vysvětlili,jestli nejsem na hlavu,co je to učím,co to znamená.No nejsem já vlastně blbá?T.

      Vymazat
  2. Dobrý večer, no, to je perfektní trefa, zase je to něco, na co se mockrát ptám sama sebe. Zní to logicky, musím o tom ještě přemýšlet. Myslela jsem, že zde máme nějakou smlouvu, délku života vyměřenou , pro kterou se rozhodneme. Můžeme - li měnit realitu tady a ted, tak to znamená, že díky degeneraci mysli se duše zbaví těla ještě dříve, než uplyne dohodnutá délka života. Můžeme s tím hýbat i tady a ted. . . . Sakra, tak to mě připomělo Járu Cimrmana, jednu přednášku, ale nevím už jakou:)IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co s Váma lidičky! Proč myslíte, že nastavili tak odchod do důchodu. Že se zvyšuje průměrný věk? HaHa! Počkejte, až za pár roků odejde ta stará generace, která se navzájem navštěvovala, klábosila venku na lavečce, dovedla se uzpůsobit. Hned bude průměrný věk 40-50let, a nemusí pak nic platit, hamty,hamty, ať mám víc než tam ti! Co Vy na to Ivčo?

      Vymazat
    2. A tu smlouvu máme, ale když jste netvárná a nohsled tohoto systému, šup a opakovat ročník!

      Vymazat
    3. A co na to osud? Nedávno se tu mluvilo o patníkách, které mají řidiče udržet na silnici stůj co stůj, a teď mi z toho vyplývá, že se o ně má v případě potřeby naopak rozmlátit. Nebo se mýlím? Vyvětlete to prosím zmatené ženské. :-(
      Vlabi

      Vymazat
    4. Milá Vlabi, prosím trošku pozorně číst, jinak zhruba odpověď máte již nad svým komentářem. Vše není až tak jednoduché.

      Vymazat
  3. No jasně,zase jste se trefil pane Iv, tak to teda ne, tak to my se teda nedáme, ani náhodou. To by tak hrálo, abychom umírali v padesáti. Ne, tohle jim už nevyjde. Já vím už dávno, že do důchodu nepůjdu, ale ne, že umřu, já prostě budu pořád zdravá a akční jako dřív. Zátím se mi to daří a míním v tom pokračovat. Vždyt jsem si ještě nic neužila, musím ještě toho hodně přečíst a ten kompost vykopat a vnoučata a pravnoučata vychovat a vzdělat se, vždyt jsem blbá jak štolverk. No prosím, ani nevím co to je. . . . IVA

    OdpovědětVymazat
  4. Aha, tak to já myslela, že musím žít přesný počet roků a pak , když neuspěji, tak znovu.DĚKUJI ZA VYSVĚTLENÍ. IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou mezi lidmi velké rozdíly a podle toho se uplatňují i jisté zákony. Vy se naopak vzděláváte duchovně, ale v článku bylo poukázáno na extrémní materialisty a tím jistě nejste a pokud neuspějete v těch vyšších duchovních niancích, které máte splnit, tak znovu. Nebo vše, co jste do této doby vstřebala a zavrhnete, tak pak nastane po delší době to, co jsem napsal v článku. Pochopte, že každá bytost je na jistém stupínku vývoje a to i duchovního. Čím výše, jsou úkoly speciálnější a nahony vzdálené od těch materialistických primitivů. Snad jsem to vysvětlil zkráceně. Každý je na určitém stupínku a nejdou tyto věci paušalizovat jako matematika.

      Vymazat
    2. Ano, tomu rozumím, ještě jednou děkuji, nějak jsem poslední dobou víc natvrdlá než jindy:)mějte se krásně iva

      Vymazat
  5. Vážený Iv,
    dobrej a podnětnej článek, ale něco mi tam chybí. Tedy ... určitě se nejedná pouze o směřování západního světa. Čína a Rusko to je stejná záležitost jen a jen vzhůru nohama. Indie a velký jihoamerický státy rovněž zaujímají polohu dle svýho startu. Afrika pokulhává, ale cpe se rovněž do chumlu. Tedy lze říct, že výchozí pozice jsou různý, ale směřování do OBOJKU zázračně pokračuje v intencích Pyramidy. Všichni pochodujou tam, kam žádaj Protokoly, tedy Prachy, který to říděj. Blbý je jenom to, že se s tím, zřejmě v dobrý víře téměř všichni ztotožnili! Tedy proč dle návodu skoro všichni oslepli, ohluchli a necejtěj smrad.
    Druhá věc, která mi neštymuje je záměr nás jako entity, která sem přišla s úkolem, jež si sama uložila. Tedy vnitřní Já - Duch mnoha miliard lídí nezvládá svůj úkol, protože stále pochoduje, tak jak někdo, nebo něco mimo něj bubnuje. Nepřipadá vám to jako včelí úl, tedy super-bytost? Duše a stádo? To mi jaksi dohromady neštymuje! Je to srandovní, když tělíčko a jeho mistr Ego neposlouchá potvora jedna mizerná - tento - vyšší inštanci? Ale co když zblbla i ona? Není tedy dokonce i s tou inštancí něco v kýblu a šejdrem? Je to dost kacířská úvaha, když kůň řídí kočího, nebo pramen sedí na žábě, ne? Jakej smysl má potom to zamordování vlastního, nedůležitýho kabátu? Univerzum, nebo jak to jmenujeme, přeci neplejtvá tak neuváženě energií, co kdyby se chudinka zhroutila a i univeruzum šlo do háje?
    A pokud se jedná o komunity, tak je nevytvoří zbabělá duše, která zmuchlá jako hajzl papír to nádhený lidský tělo.
    Myslím, že je to všechno trošinku jinak, ale jak jinak? Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji, nemohu s Vámi souhlasit. Vidíte sám, že lidé začínají přemýšlet o těchto věcech a Vy nejste vyjímka. Posun ve společnosti se děje a až dojde k určitému bodu, jež je energeticky schopen zvrátit tuto cestu, tak ji zvrátí a bez pardonu. Ano, každý máme úkol a mají úkol i ti z druhé strany, nebo si myslíte, že tady žijí jen vyspělé duchovní bytosti? O by bylo moc jednoduché. Jsme tady, aby mnozí z nás se účastnili tohoto zápasu a je na každém jak ji zvládne. Není to tak jednoduché, ale samozřejmě Vám nechci lámat myšlenky. Vždycky v životě říkám, ber nebo neber, je to na tobě. Opravdu bych to tak pesimisticky nebral a budete jistě svědkem mnoha obratů, které začnou hlavně z východu, jen nesmíte brát vážně jejich zpravodajství z této strany vážně, ani si nedovedete představit ten trn v oku. Matěji, že by Duše zblbla a začala se protivit svému tvůrci je scestné, ovšem záleží odkud ta duše přišla……..a tělo, jen nástroj, někdy se taky vyrobí zmetek a nebo se ten nástroj porouchá, co s tím, pokud nepatříte k jiné straně….

      Vymazat
    2. Já na svobodné volbě (té opravdu svobodné) nevidím nic pesimistického, naopak. Vím, jak to myslí Matěj a vím jako to myslí Iv. Oba to jsou velice kvalitní názory a těžko (a hlavně by to byla chyba!!!) posuzovat, který je "lepší". Kdykoliv vidím dvě a více dobrých možností řešení jedné "úlohy", tuším správnost uprostřed mezi nimi. Nemá smysl tu psát, co by se pod tím středem mohlo ukrývat, protože každý tu máme svůj pravdivý názor. Až budeme všichni společně s Univerzem srkat čaj u jeho stolu, budeme se možná srandovně červenat, jak jsme měli každý a nebo nikdo pravdu :-)
      Pokud nám naše názory na osud a svobodnou vůli dávají smysl, ať je jakýkoliv, je správné si za nimi stát a pracovat na nich dál.
      A odkud by přišla i ta Dušezmetek, když ne od Zdroje? Vše je z Univerza a jen ono komplexně ví, proč nechalo dva směry vývoje Duší (nebo jak to kdo nazývá). Už tam byla svobodná volba, byla využita a byla ponechána svobodná, tak proč ne já nebo Matěj nebo kdokoliv, kdo si to přeje?
      Dnes nevyhazují aluminium z okének, tak frrrrrr ven! :-)

      Vymazat
  6. Vážený Iv,
    psal jsem to samozřejmě s velkou nadsázkou, aby bylo vidět, že pořád koukáme víc do mlhy, než do světla. A taky jsem chtěl naznačit, že my, tedy Já bez přívlastků je svým vlastním projektantem a tedy i stvořitelem. Vyplývá to z Véd a dokonce v evangeliu sv. Jana zapoměli církevní tatíci vygumovat v desátý kapitole verš 34 ... kdy Ježíš říká apoštolům ... je psáno v zákoně vašem " Já jsem řekl: I vy jste Bohové?
    Když jsme přišli na zem v dimenzi 9 a postupně klesali až na D3, ak už jsme sedm schodů sestoupili na čemž se téměř schoduje mnoho ezoteriků starejch civilizací. Takže jsem uvažoval, že ta kardinální chyba může vězet tady. Tedy konkrétně v každým z nás, protože když už v D5 jsme tvůrci hmotnejch věcí pouhou myšlenkou, tak v D9 je možná obsažená licence každýho z nás. A tedy hlavně nesmírná zodpovědnost za sebe i za komunitu, která se sestupem mohla vytrácet, ne? To jsou moje spekulace na tohle téma. Proto jsem ten komentář psal s důvodným vědomým jistý skepse, kterou možná trpí i mnoho z nás tady na blogu. Což se projevuje při komentářích na různý témata, který se tady probíraj. Možná, že jsem taky podvědomě chtěl na toto téma vyvolat debatu. A pokud jsem popletl ta čísla příslušná k Déčkům, tak se omlouvám a přeju krásný sny, jsem přeci Popleta M

    OdpovědětVymazat
  7. Nějak si prostě myslím,že všechny duše ve vývoji zde,mají za úkol pochopit,co je to nejdůležitější(podle mne je to klid a mír pro všechny).Plno lidí uznává věci hmotné za nejdůležitější a nejcennější(taky jsou v tom všemožně podporováni).Kdo,bych tak řekla,už pochopil,že jsou to jen krámy(některý doslova),který mají sloužit a ne zaslepovat a naplnovat clověka,zase hrozí nebezpečí,že spychne a začne konzumenty opovrhovat,což taky není dobře.A na ty duše kterých se netýká ani jedno z toho,na ty zase můžou být vyloženě nasazené ty z té druhé strany,protože takto vyspělé duše už se stávají vyloženě nebezpečné.Jen naše čisté svědomí a milující srdce nás můžou dovést do cíle.A já jsem takový hnup,že se nenaučím ani pochodovat a nenachali mne kvůli tomu cvičit ani spartakiádu :).T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Terezko.
      Já zase myslím, že klid a mír tu už byl. Tím myslím, při zrodu každé Duše (nebo Ducha?). Vždyť ta vzniká jako jiskra vyskočivší ze Zdroje a ten byl je a bude dokonalý, bez chyby. Tudíž vše, co z něj vznikne, je v první etapě jsoucna součást dokonalosti. Pokud mír a klid je opravdu to nejdůležitější (i o tom by se dalo debatovat), pak by nebylo kam dál pro onu jiskřičku směřovat. Nejdůležitějším možná bude naopak seznámení se se vším, co není prvopodstatou Zdroje, co se mohlo vyvinout (teď Iv promine) na základě svobodné vůle, tudíž i zlo a vše, co k němu náleží. Zlo také vzniklo z Univerza, jen si myslím, že ne plánovaně. Jedna část, nazývaná třeba Lucifer se svojí svobodnou vůlí vzdálila od záměru Univerza. Ne, vlastně se podle mne rozhodla rozšířit působnost Univerza svým vlastním způsobem. Hlavní roli v tom hrálo samostatné vlastní vědomí této části, která neviděla nic špatného (nebylo s čím srovnávat) na tom, udělit si nějakou výhodu oproti jiným částem Zdroje a pochopitelně svobodná vůle všech vědomí a nestrannost a dost možná zvědavost Univerza.
      V podstatě když nad tím přemýšlím, vychází mi to, co psal Matěj - šup s námi po kopci dolů, ať se naučíme používat vlastní nohy, vždyť létat tam umí každej.

      Vymazat
  8. Ještě bych vám chtěla říci,jakou mám poslední zkušenost s materialismem a se systémem.Náš pan stát se najednou rozhodl,že nám prodá zbytek naší zahrady(prachy už opravdu docházejí!).Je tam patnáct jedlí a smrků dvacet let starých(odhad na ty stromy je šestnáct tis.)No samozřejmě,že nám je chtějí prodat,aniž by se jakkoli zasloužili o to,že tam rostou.Mohli jsme je vymlátit a ještě si libovat kolik bude dřeva a bylo by(vedle soused to udělal),ale to nikdy,ty stromy by jsme nedali ani za nic,to je nepřípustné.A najednou z ničeho nic,mně cizí člověk poradil,že pokud zajistím svědky,že ty stromy tam vysadil předchozí majitel,tak stát utře hubu.Samozřejmě,že na pozemkovým fondu čuměli,jak jsem se to vůbec domákla(protože oni se o takových možnostech v zákoně nezminují a lidem zásadně neradí),tak jsou z toho tři svědci a čestné prohlášení předchozího majitele.Ale to je fuk,všechno se to tak nějak samo pěkně navlíká jako korálky a jde to hladce.Tak mi připadá,že pokud je správný záměr,že dobro funguje pro něj a dobře to dopadá.A taky jsem zjistila,že teda jsem materialista,že na těch stromech lpím!Večer jsem říkala slepicím,že to jejich bidýlko stojí tři a půl a že si toho ani neváží :).T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádný materialista, k těm stromům máte zřejmě vybudovaný citový vztah. No a jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá, správně a čím budem fikanější, tím víc budou sedat na zadek a přitom se nemusíte ani s nimi dohadovat. Utřeli fusekli u nosu a konečná.

      Vymazat
    2. Terezka si sikulka!:-) Uz davnejsie ste sa bavili vo vztahu k osudu o tej slobodnej vole a obrubnikoch.Iv vravi ze su tam a vratia ta tie obrubniky spet. Osud je par bodov-krizovatky!Behas po meste kde je vela krizovatiek.Mas zaciatok cesty,a ciel!Navigacia(osud,srdce) sa ta snazi viest urcitou najjednoduchsou cestou cez krizovatky(body osudu)!Ale ty mas slobodnu volu ci zahnes kam ti srdce-osud-navi radi(smer dalsi bod) alebo to skusis smerom ktorym sa sam rozhodnes-slobodna vola(pretoze je tam cosi co ta zaujima)!Moze to trvat dlhsie,kratsie,alebo budes bludit v kruhoch(kde uz si bol) ak navigaciu neposluchnes!No a ak chces mozes to vziat i krizom-tie patniky sa ta budu snazit udrzat na ceste ale mas slobodnu volu prejst ich-trosku to zadrnca a ides dalej!Mozes sa skratkou dostat skor na dalsiu krizovatku(bod) ale tiez sa moze stat ze susedovi znicis travnik,behnes do jamy ci na tankodrom kde to bude riadne drncat alebo skoncis celkom niekde v zumpe!Potom je tazsie vratit sa spet aby neboli nasledky.No mozes i vela ziskat a vidiet alebo sa dostat k cielu ovela skor!Osud existuje a ma pevne body ktore mozes doplnit podla vyvoja,ale nemozes ich egom inak zmenit len ich poradie(niesu pevne dane v case)!Slobodna vola ale spociva vtom ci ich budes hladat,no hlavne kedy a akym sposobom-teda ci sa budes riadit egom,posluchat srdce(navigaciu),alebo zvolis vlastnu cestu,ci pojdes skratkov a budes riskovat,alebo radsej bludit vo vyslapanych cestickach dokola!Odtoho potom zavisi to ci vobec naplnis body svojho osudu,kolko znich,za ako dlho a akym sposobom!Nemusis predca stihnut vsetko v tomto zivote,budes mat dalsiu moznost stihnut to v dalsom sposobom aky chces - srdcom,egom alebo kombinaciou aku chces.Aj slobodna vola,aj osud!A vzajovne si to neprici! Aspon tak to chapem ja. ..Mailo

      Vymazat
    3. Ahoj Mailo,tos mně to krásně vysvětlil a dokonce to i chápu,co píšeš :).A říkala jsem si,co když se (ještě jako duše) dozvím pouze název toho filmu a moje svobodná vůle je pouze v tom,že si vyberu,jakou roli si zkusím zahrát.A pak už ale vůbec nevím co kde na mne číhá a podle toho jak se rozhoduji přichází úkoly,upozornění a vůbec všechno co už tak nese život?T.

      Vymazat
  9. Ahoj Mailo,
    moc dobrý postřehy. Hm, zajímavý ... Popleta

    Michale,
    vyjádřil jsi moc dobře, co mi letí teď hlavou. Pořád se nemůžu prokousat tím Slovanským pojímáním světa. Prvně byla TMA, stejně jako v BIBLI, v Gilgaméšovi, atd., jako prastará formy existence, tedy od věčnosti. Pak přišly první záblesky, jako vtělování se tvořivý energie světla (lze snad říct ... v moderní terminologii Velkej Třesk?). Taky velmi podobný Genesis (pád andělů Lucifer). U Slovanů byl původcem světla Ra-M-Cha (tedy i Cha-ra-m - Chram). Rovněž i Genesis má Je-ho-vu). Ale pak se ty prastarý formy temný existence přemístili tam, kam světlo nedocházelo a tyto světy jsou tedy paralerní, jako plus a mínus a proto se tak přitahujou. Což je původ toho čemu říkáme dualita. Ale já nejsem fyzik. Tedy v mně blízkým humanitním vyjádření je tu obrovská shoda Mýtů a to asi zřejmě po celý planetě! V tom je zřejmě zakotveno to, proč si jdem zdánlivě nesmyslně v našem pojetí po krku. Ale vždyť z hlediska starší temný existence je to její, možná to řeknu blbě ... hybernovanej program!!! A dokonce mi z toho vychází i ono tehdejší, nenaplněný energetický fungování, tedy spíše nefungování temné existence, protože byla se znamínkem mínus a pouze čekala a čekal na onen nevyhnutelnej projev světla. Takže Michale, co s tím mým blábolem a rovněž i Vy Vážení. Neosvětluje to trochu to o čem se tady teď zrovna bavíme? Uf, to byl mord. Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
  10. Vážený Iv,
    i když náš rámec času je v tomhle pitomost, rád bych opravil větu ... Ale vždyť z hlediska starší temný existence byl to tehdy, možná to řeknu blbě ... ještě jen a pouze hybernovanej program!!! Předem děkuje Popleta M

    OdpovědětVymazat
  11. Míšo,nedá mi to a pořád musím přemýšlet,proč pocituji jakýsi nesoulad.Vždyt přece vím,že jste poctivý,férový a hodný chlap a myslím,že zde všichni jedeme na společné vlně.A napadlo mne toto.Podle hesla "podle sebe soudím tebe",možná předpokládáte,že i druhá strana se drží toho,co Vy.Ale mně připadá,že ta druhá strana,co se nás snaží likvidovat a ve finále si ponechat jen pár samo udržovacích biorobotů,kteří si náklady na svůj provoz hradí sami a ještě živí je, svou energii, na nějaký férový pravidla Universa kašle,snad kromě jediného,že nás nesmí přímo zlikvidovat.Používají všechny možný ohavnosti o kterých se postupně dozvídáme a Iv nám je tady pěkně dává do souvislosti a radí nám jak v tom chodit.Protože mně se opravdu zdá,že naší svobodnou vůlí v tomto podrazáckým boji,kde se používá úplně všechno včetně černé magie, toho moc nezmůžeme.Pro máš duchovní rozvoj je velice důležitá,samozřejmě.Včera jste napsal,že nevyhazují Al,ale to jsem se jen smutně pousmála,protože jsem věděla,že už hážou jinou směsku,která do pár vteřin mizí(asi proto,že lidi začínají řvát,že to vidí),ale po třech hodinách se najednou objeví šedivá deka a sluníčko ji neprosvítí a přestane hřát.Třeba je to úplná blbost a těžko se to popisuje,jak to vlastně myslím.Ten boj je nerovný,protože oni nám zatajují absolutně všechno z duchovna i techniky.A čas běží rychle,proto je třeba každé duše,která vyzařuje světlo pro nás pro všechny jako pro jeden celek.No troufnu si to zveřejnit a doufám,že jsem se Vás nikterak nedotkla,protože to by mne mrzelo.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, velmi pěkně podané, tedy z mého pohledu, jistě že někdo může mít pohled jiný, má na to právo. Ale koukám, že ty šachy začínáte odhalovat, jde vždy o to, být aspoň o jeden tah dopředu. Je to přesně tak, jak popisujete, druhá vyspělejší strana nechce porušit pravidla zákonů Universa, protože v tom případě by tady a okolo již bylo veselo, chtějí, aby to na venek vypadalo jako naše svobodná vůle-rozhodnutí, proto také dosazují do vrcholných funkcí lidi, bez charakteru a jsou lehce ovlivňováni( někdy i jak říkáte černou magií). Tím padá vina na ně, tedy veškerá energie většinové populace na ně – vždyť to bylo jejich rozhodnutí, lidské a o tom ten článek je, o manipulaci. Jste opravdu chytrá a vnímavá, Vás jak to znám, musí okolí „milovat“, protože ostatní ihned prohlédnou, že víte víc a za oponu a to je často nepříjemné jak pro Vás, tak i okolí.

      Vymazat
    2. Terezko,
      nebojte, já nejsem chytlavý (na slova) a navíc vím, jak jste to myslela. Měl bych Vám k tomu hodně co říci, ale to už by bylo nad rámec zdejších komentářů (plevelil bych).
      Své myšlenky tu taky často neříkám naplno, ale tak, aby kdo má zájem, musel zapnout důvtip, co tím sakra ten praštěnej jouda chtěl říci a jelikož patrně nevládnu perem, často se myšlenka ztratí.
      Pokud budete mít zájem (já ano), požádejte Iv o mojí adresu a můžeme to probrat vzevrubně a na plný kecky. Výsledky našeho "kluko-holčičího" klábosení můžeme předložit Matějovi k použití, nebo je fouknout sem - shodneme-li se oba na tom.

      O tom volnu pana Hliníka (dnes jsem jel přes Humpolec a nepotkal jsem ho) jsem psal v ranních hodinách a nebe tou dobou bylo skoro modré. Odpoledne bylo všemu jinak.

      Vymazat
    3. Iv,to jste mne rozesmál,jak Vy to asi víte,že mne tady velice milujou?Kdyby byl středověk,tak už křepčí okolo hranice.Moc lidí se mi do očí nevydrží koukat a jsou i tací jedinci,kteří se bojí ke mně přiblížit blíž jak na dva metry.Taková jsem divoženka!A pro Míšu.Jsem ráda,že se nezlobíte a udělám to fikaně.Tímto Vás Iv prosím,až budete mít chviličku,pošlete Michalovi mou adresu,protože on je víc "ukecanej" jak já :).Děkuju T.

      Vymazat
    4. Suhlasim Terezka.. to co sa mi len ucime opacna strana vie uz davno a este ovela viac!I stym ze nemozu aspon na oko porusovat rovnovahu a slobodnu volu!V jednej veci rozhodne klobuk dole-ako sa im to podarilo takto naplanovat a dotiahnut az sem.Napriek tomu si myslim(verim) ze v konecnom dosledku nemozu vyhrat lebo ked sa to prevali vecsina znich sa bude bat a budu od toho davat ruky prec(ja nic ja muzikant:-)inak ich ludia prevalcuju! ..Mailo

      Vymazat
    5. Terezko,
      napsal jsem Vám. S mojí adresou ale občas bývají "problémy". Buď adresátovi mail nedojde vůbec, nebo jsem zahozen jako spamer do koše. A nebo mail (asi příliš tlustý text, který má problémy s tenkými optickými vlákny) má co dělat, se propasírovat a trvá mu to někdy i desítky hodin než dojde manželce do PC o 3m dále. Takže pokud Vám nic nedorazí, ozvěte se, já to vystřelím znovu a znovu :-)

      Vymazat
  12. Vážení,
    Ta druhá strana jak říkáme ... je utkaná ze tmy a její energii manipuluje proti těm, kterejm to je zatím fuk a i proti nám, kterejm už to fuk není. My ovšem držíme basu i s těma, kterejm to stále ještě nedochází a je jim to z různejch důvodů furt kýbl.
    To však není klasická dualita, ale mnoho složitě komponovanejch vrstev a proto ten šum v komentářích k tomuto výsostnýmu tématu. (Iv přeci nedávno říkal, že s něčím podobným čeká na vhodnou dobu! A třeba ještě, jak to vnímám z příspěvků nepřišla). Ale když už jsme se do toho pustili, chtěl bych připomenout, že komentáře jsou jenom slova, který dost často nevyjadřujou podstatu myšlenky, tak se musím v tomhle zastat Michala, ne proto, že se známe, ale proto, že on se nad tímhle už myslím rozkročil a bere v úvahu a řeknuto asi opět blbě a jen jako Popleta M ... i ty výše uvedený už nad-duální vrstvičky. A tam se my všichni na blogu přeci snažíme dostat, ne?. To je podle mně to, čemu se neurčitě říká transformace. Víte staroslověnská Bukvica měla 49 znaků, který oproti tý naší vokradený Cyrilem a Metodějem vyjadřovaly i cítění barev, tónů, pocitů a kde čeho, což si ani ve svý dost bujný fantazi nedokážu představit. Tedy všeho toho, co se nám teď v našem způsobu vyjadřování nedostává. A to je ona zřejmá známka transformace, kdy slova prostě začínaj brkat a kulhat!!! A pokud si toho přestanem bejt vědom, vrazí mezi nás TEMNOTA klín. Tedy ono pořád n e o t ř e p a n ý rozděl a panuj. Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,
      já myslím, že naopak doba je ta správná. Pokud by tomu tak nebylo, tak tu Iv předhodil toto výsostné téma a místo diskuze by tu bylo hlasité, rozpačité ticho, protože by nikdo nechápal "vo co go". Ale právě proto, že na to máme svoje vlastní (top nejdůležitější) názory, je důkazem toho, že doba je více než správná. Když by nebyly názory různorodé, bylo by to jen o "Souhlasím s Vámi Iv", "Máte pravdu", "nemám co k tomu dodat". To myslím nebylo záměrem autora. On už svůj názor měl, a to i bez nás. Určitě mu nešlo o bezduché přitakávání, naopak.
      Ze svého pohledu zjišťuji, že je potřeba určitý základní "balíček" informací (klidně i zavádějících či dokonce klamných) získat z knih, internetu, zkrátka z venku, aby bylo možné nastartovat svoje vlastní poznávání zevnitř. A to je to, za co jsem tomuto blogu a jeho autorovi-Iv vděčný.

      Vymazat
    2. Matěji,když já si myslím,že rozkročených nás bude třeba víc,ale mám za to, že hrabat se v nad-duálních vrstvičkách můžeme až tehdy,až bude zcela jasno,že nám na to nikdo definitivně nezhasne.Ted si musíme ujasnit jak na tom jsme a co s tím můžeme dělat a začít svítit jako majáky,aby jsme se mohli propojit ted hned přímo v týhle dualitě.Vždyt a ted řeknu přímo,co si myslím,Iv by v klidu mohl sedět a čekat až se odporoučí do 5D a kašlat na ten zbytek,at se v tom mlátí.Ted jsme 3D,tak se podle toho musíme zařídit.Jsme jedno tělo jedna duše,musíme ukázat,že stojíme o světlo,ikdyž víme,že temnota je důležitá,pro vývoj.Snad tím,že se postavíme za světlo,dokážeme,že nás ta tma dostatečně poučila.No,co myslíte?T.

      Vymazat
  13. No,
    správná nesprávná? Jde hlavně o to, jestli to správně rozhodnem a uděláme my, tam někde v srdci. Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
  14. Terezko,
    zdůrazňuju ... už ne v dualitě! Protože tam jsou ti, co držej hubu a krok. Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,možná jsem blbá,možná žiju jinde,sama nevím.Mám problém s temnotou a jsem přecitlivělá na to ,když je považována za neškodnou,protože to je velice zavádějící a nebezpečné.Vím,že se s ní musím nějak popasovat,tak o tom dost přemýšlím.Je důležitá pro náš duchovní rozvoj,bez ní by jsme nevěděli to,co ted už víme.Každý jsme se v některých svých životech ocitli v rolích oběti i pachatele,at uz si na to vzpomínáme nebo ne(to přece píše Matěj),dává nám to i možnost odpuštění.Ale na druhé straně se nás duchovní tma chystá spolknout-jak to Matěj přirovnal k hybernovanýmu programu.A ted plus a mínus.Tak na našem jasným a vyhraněným postoji k temnotě asi záleží,jestli bude plus a nebo mínus.Co si představuju pod mínus,budem všichni hybernovaný přežívat(a brtník bude proti nám král) a pokud převáží světlo bude Zlatý věk?Pomoc já nechci Chocholouška.T.

      Vymazat
  15. Terezko,
    temnota je z principu absolutně negativní a samozřejmě nutná, zjednodušujem si to znamínkem mínus. V různej životech jsme byli ve škále od bestií až ke svatejm. A to co jsem nazval hybernovanej program ... tím jsem si sám pro sebe vykládal výraz ze Slovanskejch Véd o prvotní temný existenci, která tehdy neměla co do činění z člověkem, prorože ještě neexistoval. Teprve princip RA-M-CHA zažehl světlo a nastalo to čemu říkáme evoluce. Ale člověk, tedy homidid byl na planetu zemi vysazen až tehdy, kdy doposud nečinná temnota - mínus - což jsem si pro sebe nazval spící, začala se světlem - plus -vařit ten planetární guláš do kterýho pak byl vysazen člověk, doposud zřejmě (já u toho sice asi nebyl) nezatíženej Karmou. A tohle plus a mínus nemá nic do činění s dobrem a zlem. To je v tomto případě jenom a pouze - to je sranda co? Tvořící princip. Víš Terezko, já abych něco pochopil, tak si vo tom musím napsat román. A je víc než pravděpodobný, že ten můj má hodně daleko k pravdě! Popleta M

    OdpovědětVymazat
  16. Urychlit degeneraci společnosti ... hmm ... až na to, že ji nemůžou urychlovat a podporovat zas tak moc, nebo už nebudou mít koho urychlovat :D
    Spíš mi to připadá jako série posledních zoufalých pokusů, kterými se snaží krysa osvobodit z posledních sil z pastičky, i když ví, že jí to je k ničemu :) Mají to spočítané tak jako tak, jen se nebát a vydržet. Čím víc lidí si uvědomí, že tohle divadýlko se svýmu každodennímu životu vůbec nepotřebujeme, spodek pyramidy se hezky rozpadne a ty vrchní šutry se tam už neudrží ani zázrakem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spidy..toto je ten pravy boj..teraz sa rozhoduje!Nieje to len seria zufalych pokusov-naopak dobre premyslene tahy!Totiz ak znas urobia stado blbcov,neschopnych a zavislych tak sa im bude lahsie vladnut!Neinformovany clovek neschopny hocicoho i materialne nerepce-je rad ze je rad,poslucha a z radostou prima to co v USA!Na dlh a kopa nevichodi uz ani strednu..ale hlavne ze sa maju relativne dobre-zatial!Terezka premyslas dobre,ziadny Chocholousek(ved i on je len pacient-psichous ako vsetci len ma nato skolu ze je cvok tak sa ho neboj:-) ..Mailo

      Vymazat
    2. Ahoj Mailo,taky se mi zdá,že oni si už tak nějak začínají myslet,že ten spodek pyramidy nepotřebují,dokonce,že je moc velký!Ale taky zároven cítím,co popisuje Spiiii,že už neví co by udělali,ikdyž už maj spocený krčky.bude zajímavý vidět,co se bude dít.T.

      Vymazat
  17. Matěji,musím Ti napsat,co se mi před chvílí stalo.Seděla jsem venku,koukala na hvězdy a mluvila s tebou :).říkala jsem,že jsi moc důležitý,protože záříš do dáli pro nás pro všechny.A sotva jsem domluvila,tak letěla hvězda.No a já když chci něco pochopit,tam z 5D,tak si čtu na pokračování,ten tvůj román,víš.Ale přiznám se,že mi to někdy trvá než tu tvou ušlechtilost sešrotuju.A počítej u mne s tím,že"co na srdci to na jazyku".T.

    OdpovědětVymazat
  18. Hezký den,pokud jste to již neviděli,tak se na stránkách Nové bohatsví můžete kouknout na povídání o šišince.A ten první obrázek,co tam je,ten mne teda dostal.T.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.