úterý 15. listopadu 2011

Energie zadarmo a národ Švejků.



Podle Kellyho, Tesly, Bardona a jiných, se éterická energie šíří všude kolem nás a stačí si ji jenom ulovit a využít pro pohon čehokoli . Né nadarmo se v minulém tisíciletí hovořilo o tom , že se rádiové , potažmo televizní vlny šíří -- ÉTEREM –
Naschvál se na to zapomnělo.
A zapomnělo se na to proto , aby bylo možné pracující lid , který přináší mnohamilionové zisky těm , které si zvolili za své zástupce , vést k nevědomosti a v nevědomosti o tak velkém fenoménu , jakou je volná energie.

Když už tak jsem u těch slov - volná energie -- kterou prohlásil p. Tesla a následně nějaký chytrolín to špatně z anglického jazyka přeložil , protože on to několikrát po sobě zdůrazňoval , že to je špatný překlad a že správně přeloženo , to je -- ENERGIE ZADARMO -- byl to Chorvat a myslel slovansky – tudíž česky a věřil v dobro .

Je to stejné , jako když Ježíš kázal v Aramejštině , který byl jazykem potulných beduínů a ne Hebrejsky , jak se mnozí , učení , domnívají , protože pak by nemohl vzniknou takový nesmysl , jako například :

Blahoslaveni chudí duchem , neb jich je království nebeské -- tohle je překlad Hebrejštiny
Blahoslaveni čistí duchem , neb jich je království nebeské -- toto je čistý překlad Aramejštiny

Jak sami vidíte , tak je to dost podstatný rozdíl a stejně tak i u p. Tesly -- líp někomu pasovalo říct volná energie, než energie zadarmo.
Volná energie není totiž , až tak pobuřující a burcující lid k ostražitosti v těch archaických , dávno zapomenutých dobách , ve kterých byli ještě lidi vedeni na popravu za pravdu, dnes na popravu vedeni nejsou, zato Vás tak ve sdělovacích prostředcích a podobných klubech Sysifos tak znemožní, že raději chodíte kanálama.
Někoho vskutku hodně nadzvedává ze židle internet s jeho všemocností . Je fenoménem dnešní doby a proto je ho potřeba sledovat a hledat všechny možné cestičky, jak se napíchnout na toto médium.
Nejenom internet , ale veškerá média, protože jestli jste si mohli všimnout a zajímáte se o dění kolem nás , tak se to pěkně potutelně a potajmu všechno peče tak , abychom z toho vyšli zase špatně.

Vodík by byl na prvním místě –naskočil by zákon o topení v domácnosti , včetně jeho bezmezné kontroly - vniknutí kontrolních orgánů do Vaší domácnosti za účelem prověření, tak jak se již dnes snaží - čím si topíte – blábol o tom , jak je to všechno složité a nebezpečné, hlavně jde jen o kontrolu - vůbec se nepropaguje např. uložení H do tabletek, do bezpečných slitin , které jsou dávno vymyšlené, ostatně jako všechno , co má být schováno pro většinu smrtelníků………………

Bylo by toho asi tak na 50 stránek vyčíslení toho , jak z nás ty papírky , kterým říkáme peníze vytáhnout a nedovolit nám , abychom se mohli konečně svobodně nadechnout a žít. Žijme lidičky s plným vědomím si toho , že : ŽIJI , TUDÍŽ JSEM a ne, žiji a přežívám , jak někteří z nás činí.

A proto říkám : stavme jak blázni UF5, vodíkové míchání a jiné antigravitační , rotační či něco jiného vytvářející stroje a mechanismy.

Poslušně hlásím, celej batalion EU je v ho.....ch, protože císař pán je vůl.


3 komentáře:

  1. Hm, kam spěcháte - stejně umřete ! Kdyby pán pročetl lépe stránky ....vpravo je svislý odstavec, kde je kolonka "Prohledat tento blog", zadá co hledá a je vymalováno. Kapišto?

    OdpovědětVymazat
  2. tak jsem si na jednom webu trochu zatrolil o tzv. volné energii a zde je část odpovědi na můj koment:

    "ja som si presiel vsetky patenty od teslu a niektore veci od neho som si doma aj zostrojil, ako napr. tesla turbine ci je ho „tesla coil“. a vies co? nic nie je zadarmo, ziadna volna energia neexistuje a vzdy menis nieco na nieco ine. bodka.

    vsetci, ktori tu pchaju debility, ze nieco take existuje, tak su len ezotericki romantici, ktori v zivote nic z toho o com rozpravaju neskusili. su moznosti, ako spravit zariadenia, ktore sa tocia same. ale vzdy su tam aj nejake ALE!!! a nic nie je idealne.

    top prispevok je od redakcie ohladom fuzie. ludia, uz sa spamatajte a rieste to, co viete ovplyvnit a nie to, co jedna banka povedala."
    zdroj zde
    https://www.badatel.net/nemecka-ekonomika-sa-pre-ceny-energii-prepada-do-stredoveku-fabriky-zastavuju-vyrobu/#comments

    jirik

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.