neděle 27. listopadu 2011

Chemtrails - Nechemtrails

Příroda-vítězí-chraňme ji!
Chtěl bych zde otevřít myšlenku, jež by měla lidem pomoci v dnešních pochmurných a dlouhotrvajících  mlžných oparech. Nastínit spíše dobrou náladu a potvrdit, že ti co si myslí, že budou manipulovat s lidmi a navíc i možná počasím, tak jsou opravdu malými pány zde na Zemi.
Pokud jste si všimli, celý konec léta a podzimu se vyznačoval suchem, jestli někde, zvláště u nás něco spadlo, tak to byl pomalu zázrak, jedině tak někomu kastrol v kuchyni na zem.
Nyní jsme svědky, kdy již skoro měsíc se nám zde válí mlhy a nad nimi je jasná obloha. Příroda je mocná čarodějka a chrání se přirozeně a má na to prostředky a v možném zásahu lidstva si do toho „kecat“ dlouho nenechá a utvoří proti-reakci. Jestli někdo uměle způsobil sucho v minulých měsících, nebo ne, nebudu rozebírat, je ale pravdou, že tento stav na konci léta a průběhu podzimu se zde nevyskytoval jak prohlásili meteo-srandisti za 206 let. Pokud by se situace opakovala i příští rok, je jasné, že něco není v pořádku.

foto Orgonet
Nebudu zde zdlouhavě popisovat výpar, zvaný “klimatologická výparnost“ a podobné jevy, od toho jsou specialisté a ani nechci dělat nějakou přednášku.
Myslím však, že příroda nyní reaguje velmi geniálně, aby zabránila vypařování dalšímu zbytku vlhkosti co ještě zbyla a ještě si udržuje v mlze teploty kolem nuly(námraza) aby nic nezanedbala. Obalila se vrstvou přízemní oblačnosti (mlhy), z posledních zbytků půdní vlhkosti, aby znemožnila dalšímu nebezpečnému odpařování, protože jak víte, nad touto přízemní mlhou se vyskytuje již velmi dlouho jasná obloha a Slunce, pokud by nebyla tato mlha, by vypařilo i ten poslední zbytek vody, který zůstal. Myslím, že je to projev geniality přírody, živé přírody ve svém celku a jejich zákonů, které jsme ještě ani nepochopili, i když si mnozí myslí, že ano, ale opak je pravdou.
foto Orgonet
Vypůjčil jsem si z Orgonetu tyto dvě fotografie, kde je pěkně vidět tento ochranný obal. Navíc si nemohu odpustit konstatování, že umělecká hodnota snímků je vynikající a dotyčnému fotografovi držím palce. Mějme rádi přírodu a dejme ji šanci, pak pochopíme my ji. Svět je živý a pokud ho budeme chránit, bude chránit i nás, věřte, že s těmi druhými si poradí a pokud  HAARPáci  mají prsty v suchu v minulých měsících, tak teď mají moc těžkou hlavu, jak je příroda přečůrala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.