sobota 19. listopadu 2011

Vše slyším, slyšíme


Upozorňuji, že tento článek nemá navodit nějakou náladu beznaděje, spíše naopak, upozornit na různé možnosti, čeho je dnes technický svět schopen. Již jsem naznačil v článku:
http://energieupramene.blogspot.com/2011/08/psychofyzicke-zbrojni-kontrolni.html co je dnes možné a na čem se pracuje. Jen blázen by si myslel, že je to naopak a sází na slušnost institucí, jež mají kontrolovat pořádek a poslušnost. Komunikace jsou dnes tak rozšířeny, že je skoro všude možné se dostat do vašeho soukromí, pokud si to neuvědomíte, někdy tomu lidé napomáhají sami, zvláště na sociálních sítích internetu, mobilech a hlavně svými projevy tam, kde by měli být zdrženliví. Na komunikačních sítích pak pracují týmy vyškolených pracovníků a systém si pak dovede vyhodnotit v jakém stavu je společnost i třeba v té „blbé náladě“ a pak následně zapojí sdělovací prostředky s určitými články, zprávami, jež mají za úkol buď tuto „blbou náladu“ odstranit a nebo vygradovat, dle účelu. Pro odpoutání pozornosti se vytáhne něco, co 100% lidi přenese na jinou „vlnu“. Pokud se chce brojit proti zkušeným lidem, objeví se ve větším množství články, jak tam a onde důchodce někoho přetáhl holí. Když se chce brojit proti rodině, vyjde množství článků jak jsou v domácnostech týrány děti, když se zjistí, že se nám rodí nyní více nemocných dětí, začnou vycházet články, že jsou to hyperaktivní, nebo Indigové děti, ale vždy si všimněte, že pak něco v tomto směru následuje, prostě se připravuje půda a záměrně se mění pohled společnosti, aby navrhované zákony a nařízení prošly s nejmenším odporem. A provádí se to opakovaně v sinusoidách, aby to nebylo nápadné. Když pročítám některé diskuze ve zpravodajstvích, tak se jim to obvykle daří. Než se však k těmto navrhovaným zákonům a nařízením přistoupí, pracuje mnoho týmů na pohledu do „duše“ národa, prostředky různých odposlechů a šmírování.
Dnes si to uvědomuje (spíše nechce) velmi málo lidí jak jsou manipulováni a ovlivňováni právě tím, co slyším, slyšíme. Jedním takovým možným způsobem jsou naše obyčejné mobily, dokáží určit přesně vaši polohu i co si povídáte není dnes nikterak těžké i při vypnutém přístroji.
Tady uvedu velmi jednoduché schéma, kde se dá použít reproduktor vašeho telefonu jako mikrofon i ve vypnutém stavu, pokud nevytáhnete baterii.




Uvedené schémátko (v principu je jedno jestli je to tranzistor, nebo integr. obvod) má velmi dobrý dosah pro zvuky a pokud je pak napojeno na vysílací obvod v úsporném režimu ve vašem telefonu, i když ho máte vypnut, rozsah a množství převaděčů čmuchalovi zajistí dobrý příjem. Mikrofonky se dají použít i na pouliční sloupy osvětlení, kde se po běžné síti po jisté úpravě dá tento signál vést, tak jak vám známé impulsy v síti pro přepínání na zapnutí vytápění. Článek rozhodně nemá vyvolat pesimismus, naopak, když víte nebo tušíte, je z toho pak legrace a můžete u sebe naopak na veřejnosti velmi dobře cvičit své reakce, myšlení a mluvu. Výborné cvičení. A víte co, nejlépe je v přírodě pod stromem, tam vás může maximálně šmírovat veverka, pokud vám nenarvou do hlav klíšťovou invazi, sluneční záření, vzteklinu a pod. nesmysly, jen aby vás měli pod kontrolou a vy jim to zbaštíte. Pohyb a práce v přírodě nikdy nikomu neublížila, naopak, jenže když se ovečky rozprchnou, Bača má pak tolik práce, že nestíhá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.