čtvrtek 8. listopadu 2012

Poslanci schválili církevní restituce

V noci ze 7. na 8. 11. 2012 poslanci schválili církevní restituce, včetně přílepku  Skaret !!!!!!


Pro návrh jich zvedlo ruku 102. Opozice se marně snažila projednávání zákona tři hodiny blokovat, případně odsunout na jindy.
          Nyní  rozhodne Klaus. 

Zajímavá paralela:
8. listopadu 1620 byla nad plání Bílé hory mlha hustá jak mlíko. Dřív, než se pluky zformovaly, objevilo se bledé slunce. Zatímco stavovští marně čekali na menáž, munici a posily, císařští udělali první výpad. Tak a bude zase 40. let temna?

Je mně velmi smutno, když pozoruji dnešní facebookovou mládež, která si tak bezuzdně nechává vymývat mozek. 
Prosím  svatý Václave, oroduj za nás, přišel čas (nejsilněší egregor českého národa, pan Duka, by měl co nejrychleji vrátit část ostatků sv. Václava kam patří... jejich rituální magie je neskutečná....). No a když se dívám na dnešní aktivitu Slunce, to není dobrý krok, přímo hrúzný. Militantní materialisti nepochopí, ale budou se dít věci. Rozhodně do budoucna bych si dal do pořádku nabyté majetkové věci po 1989, včetně daňových přiznání. Vážení poslanci, ani netušíte, co jste zpustili.
Tak Vážení, komentujte.

                                 
          Kalousek v druhém  převleku

Výborný článek zde:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Komarek-Nulovou-zakladni-sazbu-DPH-si-ti-nasi-pitomci-neumi-ani-predstavit-252907

43 komentářů:

  1. Dobrý den, no, tak já tedy komentuji:)PŘÁTELÉ, JE TO FURT SLABÝ, já myslím, že by bylo dobrý, kdyby například vypadla platba výplat státních zaměstnanců a důchodců. Třeba jen 3 dny spoždění. To by mohlo zabrat. Já myslím, ČÍM HŮŘ, TÍM LÍP. Ovce se proberou jedině, když jim jde skutečně o krk a žrádlo. Možná pak povalí ohradu a rozletí se za svobodou , vymetou parlament, banky, úřady od zlodějů, vrahů a vlastizrádců . . . . . Včera jsem měla představu, to se mi ještě za bílého dne nestalo, bylo to pár vteřin, viděla jsem, jak v parlamentu vypadla elektřina, vtrhli tam policajti v kuklách, zásahová jednotka s baterkama, do pár minut to všechno povalili na zem, ruce dozadu, naházeli do antonů a ujeli . . . nevím, co to mělo být, ale prožila jsem to tak intenzivně, jako by se to skutečně stalo. . . Pak mě napadlo, proč , když jsou levičáci tak chytří nesloží mandáty i se senátem, neznám tu jejich právničinu, ale podle mě by to mohlo ukončit zločiny ve vládě . . . Jo, mimo mísu emailovou adresu jsem poslala pro Terezku, doufám, že došla, já jsem někdy plašan . . . FOTKA KALOUSKA PERFEKTNÍ, TEPLÁKY MU BUDOU TAKY SLUŠET.

    OdpovědětVymazat
  2. Vnímám to tak,že si zarazili poslední hřebík do rakve,měli ještě šanci,ale ani nepřišli na to ,že jí mají :(.T.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám silný pocit, že má-li se něco pohnout kupředu, nebude to dílem pater pyramidy, jež jsou nad námi, "obyčejným" lidem, ale právě na nás. Jsme v Čechách, jsme na Slovensku, tudíž nikoliv pomoc, ale tvrdý úder musí přijít právě z našich řad - Slovanů. Není třeba hrát jejich hru - brát do rukou klacky, házet panáky z oken, zkrátka jít proti někomu, ale naopak JÍT SI ZA SVÝM. Bylo by potřeba, aby se tu objevili naši čeští Rossové a Kesheové, ovšem se zcela přímým a hlavně rychlým zveřejněním návodů. Jak Iv často a rád říká - měli přímý tah na branku.
    To by celou tu bandu vlastizrádců hodilo na vedlejší kolej. Byl tu na to celý článek. Sice by se zhroutil celý systém i s faktickými či virtuálními jistotami, ale nejvíc by to odskákali ti, co nic nevytváří, ti co jen žijí z těch, kdo naopak tvoří vše, co je k životu potřebné a nutné. Naopak my, spodina (ano tak se k nám chovají) bychom po krátkých nesnázích zažili prudký nárůst kvality životní úrovně.
    Není třeba se starat o to, co oni dělají či nedělají, ale naopak starat se o to, co máme dělat my sami. Bylo to tu na blogu už víckrát, my je k ničemu nepotřebujeme, to je to, čeho se bojí nejvíce - že na to přijdeme.
    Chtějí podlézat a vracet vrahům a zlodějům to, co jim nepatří a nikdy nepatřilo?
    Pro mě za mě klidně, ale ať to zacvakaj ze svého!!!
    Celé je to dokonalá ukázka práce a praktik skupiny, kterou jsme tu pracovně nazvali Zelený had.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale, zní to hezky, ale co ten podmińovací způsob? Budeme-li jen teoretizovat, může se stát, že než dořeknem větu, bude uwedena Woda do Hlubin Země, kdež dlí Oheň pekelný...
      Vlabi

      Vymazat
    2. Ano, vím na co ukazuješ. Jenže průšvih je v tom, že nevím zda je dostatek času. Ono ke zdárnému praktikování je potřeba mít i teoretické znalosti.
      Měli jsme k tomu pár tisíc let. Nebylo by tomu poprvé a myslím, že ani naposled, co si velká část obyvatel Midgard nestihla doplnit svoje mezery v poznání za výukový rok. Jenže je to opravdu tragédie? Záleží na úhlu pohledu.
      Pokud jsme jako lidstvo opět sedli na lep (i ten je zahrnut v záměru) a k jeho prohlédnutí došlo až za BBN (bod bezpečného návratu - teď jsem si vymyslel :-) ) , pak už není o čem debatovat.
      Já doufám, že jsme někde těsně před tímto bodem, možná přímo na něm. Proto tam je ten podmiňovací způsob. Já to bohužel asi nevytrhnu, protože jsem ve fázi sbírání informací a jejich zahrnování do teorií. Je jich však zatím příliš málo na to, abych přešel do fáze praktických úkonů - činů.
      Ale pevně věřím tomu, že je u nás dost správných lidí, kteří jsou dál a mají potenciál být tou splněnou podmínkou.
      Ještě se vrátím ke svému předchozímu článku a větě o rychlém zveřejnění návodů. Primárně jsem tím nemyslel, že je málo času k realizaci praktikování případných předložených návodů, ale to, že pokud má být proražena informační blokáda(filtr), je potřeba právě ta rychlost zveřejnění. Komunikační sítě jsou sice pod dohledem, ale jde již o tak rozsáhlé sítě, že právě ono načasování a co nejkratší doba uvedení informací, je nad síly "Big Brothera", jež nás vidí.
      Je to na delší debatu, tak aspoň takto.

      Vymazat
    3. Michale, tak to je ono, to je přesný, já mám intenzivní pocit, že se nám nemůže nic stát, zhroucení tohoto systému je nutné . . . iva

      Vymazat
    4. Vlabi,
      ještě takto. I kdybychom to "projeli", pak není třeba příliš hořekovat. Země má podle mne pojistku. Ono koukni se třeba na počasí (je toho ale více), myslím to přirozené. Kde bývají největší přírodní katastrofy? Tam, kde je velká koncentrace lidí a jejich negativního působení (ať hmotného či mentálního - hlavně).
      Takže pokud by došlo k něčemu, co si nepřipouštíme, Země a nejenom ona se OPĚT postará o "zápis do první třídy", kdy prvňáčci budou mít opět stejnou startovní čáru, jako ti předchozí.

      Vymazat
    5. Slovo katastrofy taky nebylo ode mne to ideální. Jako pohroma se to jeví nám lidem a nejvíce těm, co mají největší majetek. Ony ty tornáda, bouře, zemětřesení, záplavy nejsou namířena proti nám, ale proti tomu, co díky nám "je ve vzduchu". Taky se domnívám, že jsou případy, kdy ono "něco ve vzduchu" není způsobeno člověkem, ale prostě vnějším prostředím. A když koncentrace destruktivního náboje dosáhne určité velikosti, tak v té oblasti "náhodou" dojde k aktivaci přírodních očistných procesů, které my lidé, nesprávně chápeme jako přírodní katastrofu. Přitom katastrofa byla právě stav před tím, než k události dojde. Samotný děj je lék.
      Je to jako s nemocí. Člověk je nemocný už dávno před tím, než si toho všimne. Ve chvíli, kdy to zaznamená, byl již u něj nastartován léčebný proces, který se projeví právě tím, o čem jsme přesvědčení, že je nemoc. Přitom pocení(záplavy), horečky(zemětřesení), průjmy(hurikány a bouře) jsou projevem ozdravného procesu.
      Díváme se na to úplně špatně. Přitom naše planeta nám dává zcela srozumitelně najevo kdy a kde, jsme dovolili něco pohnojit.
      Je to ještě samozřejmě mnohem komplikovanější, např. proč jsou zasaženi i dobří lidé v dané oblasti, nebo proč to tak dlouho trvalo a proč zrovna tato forma pohromy ad., ale to už se krapátek vzdalujeme od tématu. I když, kdo ví, co takové kvantum nesprávného rozhodování může způsobit, že?

      Je to naprosto přirozený vyrovnávací mechanismus založený na nepříliš pochopených fyzikálních zákonitostech, ovšem vědomě řízených - což se taky zatím nechápe.
      Když si to po sobě tento komentář kontroluji, není si těžké uvědomit tu podobnost mezi tělem člověka a tělem planety, stejně tak tělem buňky nebo tělem galaxie. Jen jiné měřítko a tím nám unikající význam. Opět fraktál?
      Vždy tu šlo, jde a půjde o snahu vyrovnání vzniklé či vznikající nerovnováhy, což bylo vysvětleno i v "technicky" zaměřeném článku zde - o získávání energie z nulového bodu. Krátká věta v grafu od Iv, ale mnoho pro někoho ukryté, pro jiného ukázané pravdy v ní.
      Tak už dost, jdu na nádobí :-)

      Vymazat
    6. Michale, pálí ti to, na tom myslím něco bude!!!
      (A na ten Václavák teda rači nepůjdu, v Praze teď bude hóóódně nebezpečno. Hlavně kolem Malostraňáku :-)
      Vlabi

      Vymazat
    7. Vravím : extrémny jin sa mení na jang, a extrémny jang na jin.
      Ženské vedia - chlapi ?, hm nebrečej. Keď sa naplno vyplačem je mi potom táááák ľahko.
      :_) BE

      Vymazat
    8. Míšo s tím se nedá než souhlasit,stejné přitahuje stejné.A proto si i myslím,že je tolik scénářů,co se bude dít a nebude.Vždy rozhoduje koncentrace toho kterého v určitém místě.Asi nejsem normální,ale rozhodla jsem se,že pokud mne míní "něco a nebo někdo" strašit v případě zatmění slunce,jdu si to prověřit tím,že budu na "to" házet brambory a pak se ukáže,co je iluze a co ne :).T.

      Vymazat
  4. Ja to vnimam tak,ze stojim nohama pevne na zemi a hlasam dal to co vsude jinde,treba na NWOO.org,kde jsem nejvic "k mani",ze je treba zachovat chladnou hlavu a vymyslet dobrej plan jak nas vsechny ocistit a poucit o zebricku hodnot a chovani,zmenit nasi zem v misto pro lidi a jejich dobrej zivot s budoucnosti nasim detem,znovu se osobestacnit a vratit si rozprasenej majetek statu a stat jako takovej,v nem si sami vladnout a rozhodovat bez rozdel a panuj a s zivotnima jistotama pro vsechny,uctou ke stari i mladi a k praci.Mozna sci-fi,ale ja cejtim,ze to nejak musi jit a pujde,plan se na to uz tvori.Ale jak to zaridit klidne a bez zasahu proti nam zvenci mi zustava zahadou,stejne jako jak s tim vsim seznamit narod a ziskat ho pro vec........proud

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, zelený hnus a když si počtete jak posvítili na rebely.
    http://www.blisty.cz/art/65936.html
    Žijeme pod mafií. Nemusíme je potřebovat pravda ale jejich prsty nám lezou stále do kapes.
    Třeba to dlouho trvat nebude. Mějte se Rolf.

    OdpovědětVymazat
  6. aby se cokoliv zlepsilo, k tomu je potreba jen jedno jediny,nenchat se kupovat,prestat se prodavat,protoze to je to co delame uz jen tim,ze za nerovnejch podminek chodime do prace abysme se uzivili,odjakziva je toho zneuzivano proti nam,pracovat,ano a radi,ale za dustojnejch podminek se vsim vsudy a k uzitku.......proud

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Zbynek-Fiala-Pozdrav-Bile-Hory-252934/diskuse ,......proud

    OdpovědětVymazat
  8. tuto vladu postavit ke zdi nestačí že rozkradli co se dalo a narod vedou až na uplne dno kam to až pujde doufam že 21.12.2012 se to změní jestli ne osobne je začnu likvidovat pomalu ale jiste je hodne spusobu ale takhle to už doopravdy nejde vždyt znas normalnych lidí by udelali za par mnesicu uplne psychycky trosky už bylo toho dost http://www.youtube.com/watch?v=XrWzHAeGlq4

    OdpovědětVymazat
  9. HEZKÝ:) zajíc, to je ono, BINGO . . . IVA

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.facebook.com/events/473214469358079/ ja do toho jdu a co vy lidi už vas to asi taky nebavy

    OdpovědětVymazat
  11. Otázka na zdejší dámské (pány ale taky nevylučuji) osazenstvo mimo téma.
    Nemáte vy nebo lidé kolem vás v poslední době častější problémy se ztrácením naušnic, prstýnků, hodinek případně jiných kovových předmětů umístěných na kůži?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mno :),osobne nic takovyho nenosim,ale presto me pochopitelne zajima proc se ptas,i kdyz straky jsou u nas premnozeny,ale ty spis ty polozeny veci :-).....proud

      Vymazat
    2. Joj Michale dík za smiech, môj prvý dnešný.
      Oh i am so sorry, uši mi nedovolili prepichnúť, prstene mi studili ruky, náramky prestali mať obranno-útočnú funkciu a sa kdesi hromadia - ale stratil sa mi ostatný čas orezávak na korok :-/ !
      Bed

      Vymazat
    3. Míšo,kovový předměty a já, jsem vyřešila už před časem.Moje tělo není schopný udržet v sobě jakýkoliv kovový předmět(náhradní zub na kovovým hřebu,antikoncepční těleso zvané dana...)Náušnice a prstýnky už nenosím a jedině co snesu na těle je křištál v háčkovaný punčošce a knoflík od Al,jako ochrana :).T.

      Vymazat
    4. Tak u Vás dvou bych předpokládal přesně to, co píšete. Dělám si teď takový malý soukromý průzkum, proto mě toto zajímá. Nechci být zbytečně za blba, tak důvod průzkumu si zatím nechám pro sebe. Až podle výsledků. Nicméně Vy dvě mi to zatím potvrzujete.
      Slézá se mi totiž několik na první pohled nesouvisejících informací jako např. ta zpráva o jakémsi "výbuchu" v centru galaxie, o zde jedné uvedené odpovědi Saši o vlně, kterou nic nezastaví, o pozorování záblesků Iv i dalšími z vás, o aktivaci pyramid, o "mutaci" DNA a mnoho dalšího.
      Možná mám jen přebujelou fantazii, ale mě se z toho pomalu skládá obraz.
      I proto mě zajímá to ztrácení kovových okrasných předmětů (mobily nevyjímaje), mám k tomu své zatím ničím nepodložené důvody. Nejde jen o samotnou ztrátu, ale i neschopnost(nemožnost?) tyto předměty najít tam, kde byly určitě zanechány.

      Vymazat
    5. Dobrý den, Michale, já celý život nosím všechny ty tretky, naušnice, náramky, , , , ztrácím je stále, ale něco jste se mi skutečně děje, dřív jsem měla ráda uzavřené kruhy v uších. Jsou praktické, nemotají se do toho tolik vlasy. Poslední 2 měsíce jsem po nich každé ráno sáhla a něco mě zastavilo, jako by mě něco zastavilo a když jsem o tom přemýšlela, tak mě napadalo něco jako, že ty kruhy mi uzavírají energii. Možná je to bláznivé. Tak jsem začala nosit naušnice z peří a takové lehoučké lístečkové dlouhé náušnice a ty mi dělají dobře. Minulý týden jsem si narvala černý kruhy a 1 jsem ztratila. . . . iva P.S. Terez, ty jsi asi víla:) KŘIŠTÁL V PUNČOŠCE A JÁ ČERNÝ KRUHY, NO TO JE NÁŘEZ:)))))

      Vymazat
    6. Někam se mi ztrácí komentáře,tak Vás prosím Iv,kdyby tam bylo něco dvakrát,tak to vyselektujte.Ivčo,já a víla?To spíš ta Malá čarodějnice z večerníčku,včetně toho účesu,to by odpovídalo :)A ze stříbrných kruhů,co jem si rvala do uší,máme spirály na výrobu koloidního stříbra,to je užitečné.T.

      Vymazat
    7. Michale nevím, zda ti to pomůže ve skládačce, ale třeba jo. Od dětství, kdy jsem od dědy dostal svoje první hodinky, jsem nosil leta letoucí vždy nějaký. Na některých jsem i dost lpěl, ať to byly tenkrát v 80.letech se 7 melodiema či kalkulačkou od ťamanů až po nějaké relativně kvalitnější stroje v nedávné době. Taky vodotěsný až na dno Mušovské nádrže ;) - takže jsem je nesundával z ruky téměř nikdy. Až do letošního léta. Najednou jsem zjistil, že mi překáží a že je nepotřebuju. Mám i takový svobodnější pocit. Když už je třeba - mobil čas ukáže a když ani ten nemám u sebe, tak ani to nevadí, protože sleduju, že se dokážu trefit do celkem solidní tolerance. A moje žena je vtomhle ještě lepší. Ta se sekne vždy jen o pár minut. Tolik moje zkušenost s kusem železa na ruce. ;) Jinak věřím, že nevadí tykaní, jsem už taky starší kocour.

      Vymazat
    8. Děkuji za vaše zkušenosti. Tykání mi samozřejmě nevadí, naopak.
      Už už jsem v tom měl skoro jasno, ale Iv mi do toho zase jako obvykle šoupnul velké ALE (s tou měděnou spirálou). Jelikož mám pocit, že mi někdy dělá v myšlenkách inspekci, tak ta informace patřila asi i mě.
      Vyložím tedy karty na stůl a budu doufat, že jak Iv, tak i vy všichni se k tomu nějak vyjádříte.
      Původně jsem si pohrával s myšlenkou, že ono ztrácení kovových (el. vodivých) předmětů je podvědomou akcí nás samotných kvůli jistému fyzikálnímu jevu, který by mohl způsobit prudké zahřátí těchto předmětů a popálení. Obzvlášť u hodinek a náušnic by to bylo nepříjemné, protože by nebylo možné je rychle sundat.
      Čím vnímavější člověk je, tím s větším odstupem od chvíle, kdy by k tomu mohlo dojít, k tomu podvědomě dojde. Proto některé z vás napsaly to, co napsaly.
      V mém okolí v poslední době dochází k hromadným ztrátám naušnic a proto mě to začalo zajímat.
      Je ale pravdou, že šlo vždy o náušnice kruhové - uzavřené. Takže moje původní domněnka kvůli blížícímu možnému popálení pozbývá na pravděpodobnosti. Místo toho se začínám zabývat tím, co už tu také zaznělo - vliv uzavřených tvarů. Tam asi bude pravá příčina, o které ti, co takové předměty ztrácí, podvědomě vědí a když to nejde jinak (neslyšíme, nevidíme), zařídíme to za nás samotné tak, že o předmět zkrátka přijdeme.
      Nevylučuji ani možnost spojení obou teorií.
      Ale každopádně v případě té druhé mám příliš málo informací, nebo lépe řečeno, zatím ty informace, co mám, si neumím pospojovat a doufám, že bychom to tady mohli dát společně dohromady, co?
      Iv, nemohl byste nám ukázat prstem, kterým směrem se vydat? :-)

      PS: Dočetl jsem knihu Alexeje Pludka a po zavření knihy jsem půl hodiny seděl jako opařený. Sice konec mi byl jasný už od začátku, ale ....

      Vymazat
    9. Na malé osvětlení kousek definice z Wikipedie. (sice ve skutečnoti se tam toho asi bude dít více a trochu odlišně, ale pro zdejší "moje" téma postačující a dost možná osvětlující problém s kruhovými předměty):

      "Umístíme-li uzavřený elektrický obvod do magnetického pole, pak elektrickým obvodem nebude procházet žádný elektrický proud, je-li magnetické pole stacionární, tzn. nemění se s časem, a pokud se elektrický obvod nepohybuje. Elektrickým obvodem však může začít procházet elektrický proud, pokud nastane jedna či více z následujících situací:
      - smyčka se začne pohybovat,
      - zdroje magnetického pole se začnou pohybovat,
      - magnetické pole se začne měnit, např. v důsledku změny elektrických proudů, které jsou zdrojem magnetického pole."

      PS: Já se zaměřil na tu poslední situaci

      Vymazat
    10. Míšo,já tedy nevím jestli to může i s tímto souviset,ale dnes se stalo,že zpívací medvěd(ani jsem nevěděla,že to umí) volně ložený(rozuměj čurbes v pokojíčku) začal sám od sebe a pořád a pořád až pak ztichl na věky-je to ten systém,kdy na to musíte mačknout,aby se to dalo do zpěvu.Nikdo na to nemačkal ani na tom nic neleželo.A taky mně už tři dny chybí signál voda(ten tady byl vždy-na rozdíl od těch dalších-a jen třeba při pořádný buřině ne).T.

      Vymazat
  12. Prosím Iv, dajte toho pánbičkára shora niekde do...
    vždy sa mi pokazí nálada už pri naťahovaní stránky.
    Díky :-DD Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi připadá že si představuješ jako v nějakém filmu že s tebe vyhání zlé duchy a ty se jich nechceš vzdát a oni tě pořád straší.Ha,ha

      Vymazat
    2. Mne to pride vtipne-ten obrazok.Pripada mi to akoby si robil ocko u cirkvi-totiz tam sa uz oddavna uchylovali zlodeji schovat sa pred spravodlivostou(do kostolov atd.) a ten obrazok mi pripada ako by uz bol tam a modlil sa-skuste hadat za co:-) ..Mailo

      Vymazat
  13. Ani ja uz neznasam kruhy, v usiach nic nenosim asi dva tyzdne, na krku nosim tachyon, ale ma casto pali, musim ho davat dolu. Zacala som nosit medeny staroslovansky znak spiraly na kozi a citim sa super. Prosim, objasni nam k tomu viac. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....Zacala som nosit medeny staroslovansky znak spiraly....+++++

      Vymazat
    2. Tak, to je vážně zajímavé, když jsem byla malá, nevím, kolik mě bylo let, tak kolem 9 let, tak jsem těsně před usnutím viděla vždy spirálu, byla černobílá a točila se, ze začátku jsem se toho bála, ale pak jsem se na to těšila, vždycky mě to uspalo. Trvalo to až do puberty, pak to zmizelo a v posledním roce na to někdy myslím. . .celé léto jsem nosila velká srdce na retízku, ale ted mi začala vadit, myslím, když už o tom hovoříme, je to tím kovem. Kůže mi vadí, protože mám od ní špinavej krk:) . . Jitko, to je zajímavé, píšeš, že posledních 14 dní nenosíš náušnice, já je zapomínám. Dnes také žádné nemám. Asi měsíc mi vyplouvají myšlenky i co se týká kosmetiky, šamponu atd. Nic mi není, nedrbu se , nejsem alergická, nic, ale jdou mi do hlavy myšlenky jako, tak, ráno se umeju, vyčistím si zuby fluorem, vlasy mám obarvené, napatlané balzámem, obličej si namažu krémem, makeupem,řasenka, stíny linky, samá chemka, parfém, lak na nehty, večer zase, fluor, šampon . . .pořád dokola. iva

      Vymazat
    3. Vidíš Ivčo a jsi tam,myslím,že z tebe bude brzo malá čarodéjnice,ale blondatá :).Jsi krásná i bez těch "pomůcek",krása se zrcadlí v očích :).T.

      Vymazat
  14. Vždy som neznášala /nepáčilo sa mi/ zlato, dlho som nosila striebro, kratšie meď. Moja planéta je Venuša, tj. meď, každý máme dačo iné. Myslím si, že je to aj o cykloch. Nechcem hovoriť o móde.
    Milujem nadčasovosť, takto ma pritiahol prívesok, ručne robený, kov asi mosadz, kúpený po 2 týždňoch rozhodovania. Prisudzovala som znak na ňom indiánskemu kmeni Lakotov, sev.Amerika. Prívesok je pomerne ťažký, pričom mi nevadí. Po cca 8 mich rokoch pátrania som objavila, že znak /časť/na ňom je znakom večnej mladosti /je i vo feng šuej/. Moc ho mám rada, je taký živý. Čo je krásne, v kove sú viditeľné bublinky. :-)
    Bed

    OdpovědětVymazat
  15. Ech zabudla som, čítala som , že kedysi sa prstene rodové ai vôbec nespájali. Jednak aby boli "prenosné" ale panoval názor, že uzatvorený kruh uzatvára pohyb energie v prste. Vlastne energiu odoberá. Bed

    OdpovědětVymazat
  16. Zajimavy,ja zas cetl,ze kruh je silny ochranny znameni,jedno z nejsilnejsich,proto prsteny,sukne,taboraky v kruhu atd. ......proud

    OdpovědětVymazat
  17. A k tem restitucim a bordelu vubec........Tahle zem nepotrebuje vladu,ale radu starsich slozenou z primo lidem zvolenejch zastupcu lidu a odbornyho managementu,navrat ke korenum ,moralce a principum pravdy,svobody a spravedlnosti,primo lidma kontrolovanejm.K tomu je potreba nastoleni poradnejch zakonu,pravidel a mechanismu bdicimu nad jejich dodrzovanim.Pouklizet a nastolit rad a poradek! Behem toho vychovavat lidi a popoustet uzdu az do chvile,kdy budou opravdu sami od sebe zase schopny normalne a poctive zit! A to vsechno si sami lidi musej dobrovolne zvolit,chtit to,podporovat a souhlasit s tim a vymahat to! Dokud tohle nepochopime a nezavedeme,potud se budeme jen motat v kruhu a nicit se navzajem,a vsecho kolem sebe.......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude, ano, toto je perfektně napsané a je v tom důraz a energie. Je v tom obojí, duchovno i reálný život. Nesmíme to oddělovat. Možná, že jsem moc velký snílek, ale myslím, že vychovávat lidi v budoucnu nebude nutno, myslím, že to půjde samo, jen si tu realitu s lidmi, kteří se takto chovají a žijí představit, přitáhnout do své reality a už je to tam, už to jede . . . iva

      Vymazat
  18. A co tahle písnička,Kabát - Země plná trpaslíku.T.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.