sobota 24. listopadu 2012

Očkování

Toto je dosti zajímavý článek, který rozhodně přispěje k Vašemu celkovému pohledu.

 

Skutečná historie: infekční nemoci ve 20. století nebyly zastaveny vakcínami

 Běžný mylný názor o vakcínách se nám snaží namluvit, že tyto byly primárně důvodem rapidního a trvalého poklesu četnosti infekčních onemocnění v první polovině 20. století. Nestranný pohled na statistiky ale ukazuje, že nemoci, jako je dětské obrna, břišní tyfus, spalničky nebo tuberkulóza, už byly na výrazném ústupu dávno předtím, než vznikly vakcíny. Skutečnou příčinou tohoto jevu bylo spíše zlepšení hygieny a stravování. 
Údaje sebrané v NHF (the National Health Federation) a předložené na webu RenewAmerica.com autorkou Cynthií A. Janakovou nám nastiňují skutečnost, že prakticky každé závažné infekční onemocnění bylo ve 20. století už na ústupu, když na scénu přicházela odpovídající vakcína. Tato skutečnost je jasně doložena v grafech od NHF, které obsahují statistiky přežití, převzaté z oficiálních záznamů o zdraví Američanů.[1]
Z těchto statistických údajů tak můžete zaznamenat, že například četnost úmrtí na záškrt se v roce 1920 snížila už na polovinu a teprve pak byla zavedena vakcinace. Stejná situace byla i v případě černého kašle i spalniček, neboť vakcíny proti nim se objevily až po roce 1940, resp. 1963.
Některé vakcíny proti infekčním chorobám ve skutečnosti způsobovaly nárůsty počtů úmrtí.
Další důležitou informací o vakcínách je ta, že některé z nich se ukázaly být ve skutečnosti spouštěči prudkých nárůstů úmrtnosti, jež přišly po jejich počátečním zavedení. Pokud se podíváme například na zavedení vakcín proti záškrtu v roce 1920, zaznamenáme u této nemoci významný nárůst úmrtí, po kterém až následně přišel pokles, jenž by ze statistického pohledu měl přijít už před vlastním zavedením vakcíny. Podobný výkyv byl zaznamenán třeba i v případě zavedení vakcíny proti černému kašli.
„Většina lidí stále věří tomu, že vítězství nad infekčními chorobami se v minulém století dostavilo díky vynálezu imunizace. A přitom choroby, jako je cholera, břišní tyfus, tetanus, záškrt nebo černý kašel už byly dlouho na ústupu i předtím, než se vakcíny proti nim staly dostupnými. Tohoto stavu bylo zjevně dosahováno zlepšením hygienických podmínek, likvidace odpadů, distribuce potravin a vody,“ píše autor Dr. Andrew Weil ve své knížce Health and Healing.
Dokonalou ilustrací této zásadní skutečnosti je třeba i tyfová horečka, která takřka úplně vymizela v období 1920-1960, aniž by se proti ní použila příslušná vakcína. Podobně to dopadlo i se spálou, která byla přirozeně vyhlazena, aniž by tomu napomohla nějaká vakcína, jak se můžete dozvědět z několika dalších přesvědčivých statistik. [2]
Když vás tedy bude někdo příště přesvědčovat o pravdivosti dogmat o vakcínách, jež vychází z tvrzení, že vakcíny zachránily svět od infekčních nemocí, odkažte jej prostě na reálná historická data, která jasně ukazují, že tomu tak ve skutečnosti vůbec nebylo. Odhalení takovéto pravdy ale vůbec nemusí být lákavé pro průmysl vakcín a jeho korporátně-politické spojence, kteří těžce profitují právě díky neustále rozšiřovanému mýtu o tom, že „vakcíny ukončily šíření infekčních nemocí“. Pokud se vám podaří vidět tuto problematiku z jiného úhlu, může to ochránit vás i vaše blízké před zbytečnými komplikacemi, které nám vakcíny způsobují.

19 komentářů:

  1. Ochráncovia nášho zdravia vypilovali ešte onakvejšíe systémy na manipuláciu ľudí.
    Vynašli vakcínu na Svine flu a žiadna taká epidemická chrípka nebola v dohľade. A penízky putovali do kešenki nenažraným manipulátorom.
    Heh, nezdá sa vám, že tomuto podzimu niečo chýba, nejaký ten chrípkový strašiak ? :-ZZ
    BED

    OdpovědětVymazat
  2. No jo to mi říkali u doktora,paní Frýdlová dejte se očkovat proti tetanu,vždyt už od dvaceti let vám to nepřeočkovali,víte co je to za strašnou nemoc a ty bolesti,říkám radši chcípnu doma u kamen,než ty vaše injekce a nenutte mne,prosím vás,at zas nemusím měnit doktora.No vždyt vy máte kartu jako bezdomovec,hele a je to zdarma.A já říkám,nechci to, ani kdyby to bylo za prachy a hotovo,dali pokoj.A ty boje u doktorů kvůli děckám,uf.

    OdpovědětVymazat
  3. Padnul jsem na moc zajimavy povidani Davida Icke,je to na ulozto.cz i na YT,Lev jiz nedrima.Kdo ma zajem,mrknete,kdo umi poslouchat a premejslet,hodne se dozvi.Potrebujeme vystavit symboly dobra a zvysit vibrace,nastavit je symbolum zla ktery mame na ocich na kazdym rohu. Uz o tom premejslim,pouzit to i pri demonstracich a "nekrmit selmu",na vedy.sk mame par dobrejch symbolu,aspon doufam,teprv se o nich ucim....proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude,taky o tom přemýšlím dobrý symbol je slovanská spirála a já čaruju jen na lásku a dobro pro nás všechny,nic jinýho mně nezajímá.Taky jsem na to video koukala,hustý.Víš já pořád čekám,až to zrcadlo rupne a co tam pak uvidíme,ale hodně lidí se ptá,co budu dělat,až se to překlopí a já říkám,jen to co budeš chtít,třeba týden spát.Hlavně nesmíme mít STRACH.

      Vymazat
    2. Správne proude, tiež meliem dokola - že dobrého nie je nikdy dosť.
      Mohol by niekto šupnúť zaručene dobrý symbol - mi napadlo teraz srdce :-)))
      idem pozrieť vedy.sk...
      BED

      Vymazat
    3. Vela ludi ho predca uz pouziva,i Vy. Myslienka a skutok.Ale ak chcete cosi hmatatelneho tak orgonit.I ten uz davno pouzivate.No a mozno prenas by bola zeujimava i stara CSR vlajka,nie koly tomu co bolo,ale ako simbol spojenia dvoch narodov ktore pretrvava. :-) ..Mailo

      Vymazat
    4. No myslel jsem, že "Energie u Pramene" je dost velký symbol...

      Vymazat
    5. Ano pre nas je...lebo ho pozname. Ja som myslel pre nas ako ČR a SR.

      Vymazat
    6. Já zase myslím, že symbolů není třeba pro ty, kteří o manipulaci vědí. Vemte si třeba zprávy TV NOVA. Určitě vám je už zcela jasné, jak to funguje - programování. Samotné vědomí toho, že víte, jak to funguje, je obranou proti tomu. Samozřejmě jen za předpokladu, že tomu chcete odolat. To samé je i se symboly a dalším. Ovládat lze jen toho, kdo o ovládání neví (tedy jsou i výjimky, ale o těch tu teď není řeč).
      Takže obranným symbolem může být například myšlenka "JÁ O TOM VÍM". A určitě to má větší účinek, než krk ověšený spirálami nesoucí hlavu bez názoru.

      Vymazat
    7. Myslím že je to dvouocasatý lev, silný egregor ČSR státnosti...pak máte Václava atd. jen tak, ale je to na Vás.

      Vymazat
    8. Niekedy maľujem kamarátkam tričká, kvetinové fantázie. Je náročné namaľovať presne zložitejší symbol, ale mne by sa triko so znakom Československa páčilo.
      Tiež by bolo zaujímavé triko s "JÁ O TOM VÍM" :-?

      bed

      Vymazat
  4. lv,jasne ze je to dost velkej symbol:-)),ale mrknete na toho Icke o jakejch symbolech mluvim,z vibraci tema vytvarenejch zije zlo,a tem je treba nastavit zrcadlo,verejne.Tady u vas ne,odtud zadny nizky vibrace nevychazeji a doufam,ze ani nebudou,tady je to o kamaradech a tech vysokejch,zdravejch vibracich :-).Me jde spis o zmenu vibraci verejnosti a pomoc dobrejch symbolu a vibraci pomoci nich vytvarenejch ke zmene nasi spolecnosti pro lepsi budoucnost.To je pro me stezejni,kdyz se to rozsiri i do sveta ,tim lip,ale nejdriv je potreba si pouklizet pred nasim vlastnim prahem:-),aspon k tomu jsem dosel pri svym premejsleni,Icke vlastne dava nejen vysvetleni,ale i navod,oni by me vubec zajimaly vase nazory na ten serialek a Ickeho duveryhodnost vubec:-).....proud

    OdpovědětVymazat
  5. Mozna to prave s tema symbolama nebude az tak jednoduchy,kdyz vezmu v potaz ,ze existovala doba pred predelem(invazi),a po predelu,v ty dobe se zacly menit symboly a misto srdcem jsme zacli myslet zaludkem,takze i vedy jsou zcela jiste zasazeny zlem,osobne si myslim,ze je nedokazalo zkazit uplne ,ale nedohlidnu tak daleko abych se zorientoval,proto hledam dobry symboly,ale ty uplne prastary,snad jen tem se da verit,ze jsou to,cim se nazyvaji,protoze zlo dokazalo nenapadne premenit vsechno dobry ke svejm ucelum,oni nedokazou vytvaret,dokazou jen premenovat uz vytvoreny,otacet a parazitovat na tom,tak nam premenili nasi realitu a udelali z nas svy otroky........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ak niesi naladeny na tu frkvenciu ktoru simbol vizaruje tak jeho prostrednictvom ti ju nemozu odoberat.Ak si prekukol zmysel toho simbolu tak ti tvoju frekvenciu nemoze znizovat lebo mu nebudes venovat pozornost.Je to ako stymy upirmy v obchodaku ci autobuse co sme sa otom davnejsie bavili.Myslim Michal to tu niekde uz naznacil.A ako Icke povedal a dava to zmysel-kedze to uz vela ludi prekuklo a teda toto nanich uz nefunguje..tak sa teraz snazia znizovat frekvencie inim sposobom.Napriklat gen. inzinierstvom plodin-teda priamo v tele. ..Mailo ..Mailo

      Vymazat
  6. Možná každý kdo vyzařuje en. LÁSKY je symbol sám o sobě.A pak tyto vibrace vyzařuje do okolí a tím ho mění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano určite Teri, jeho vyžarovanie musí byť ale silné a dostatočne zreteľné. Nič silnejšie ako pohľad, dotyk, objatie, láskavé slovo, podanie ruky, poklona, poďakovanie, neexistuje.
      BED

      Vymazat
    2. Ter
      jsme symbolové,zdá se. A ono to okolí to asi přijímá různě.
      Netřeba mluvit, stačí někam přijít a bejt, a je to hned poznat na atmošce, a reakcích. Jsem velmi rád, že touto cestou - neočko nejdeme sami. Vždyť pokud vzpomenu - ty prvotní pohledy, reakce, ať těch bližních, tak "cizího" okolí toto téma byly víc jak rozpačitý. Aaa ty pomluvy.. Socoálka návštěva. to Hledání doktora. A tak. Smích nad systémem. Všechno jde. A tak to má bejt. LÁSKA to umožňuje.

      Vymazat
  7. Dobral jsem se jen ke dvema vecem v symbolice,batole drzici slunce by mel bejt silnej symbol majici v sobe lasku,ochranu,radost i budoucnost a snad duhu,ta je krasna ,zna vsechny barvy,je to spektrum a musela tu bejt vzdycky,mozna mam malo fantazie,ale myslim,ze to slunecni decko by melo fungovat pouzity k dobry veci........proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.