pondělí 19. listopadu 2012

Kobra




Svět se kroutí jak Kobra při zvuku píšťalky, lidé ji koukají zhypnotizovaně do očí a pokyvují současně i s tou kobrou, která kolem sebe má tolik potravy co hrdlo ráčí. Koukají jí do očí formou TV i  dalších médií a jsou moc spokojení, že zatím na ně nepřišla řada a táhnou si tu svou kuličku s plesajícím srdíčkem, co dokázali.
Kobra má v ruce všechny nástroje pro hypnózu a snaží se řídit ze své pozice strachu svoje budoucí žití, z falešným pocitem nadřazenosti. Má v rukách i filmový průmysl a aby byla z dobou, vymýšlí záměrně nádherné velkofilmy o apokalypsách, přepadení mimozemšťany, teroristy  a jiné chytré tahy, jen proto, aby si udržela potravu pěkně při sobě a strach jim nedovolil ji náhodou zatahat za ocas. Zvláště v poslední době byla populární invaze mimozemšťanů, jen aby vytvořila strach a mohla vyždímat potravu v daních na vývoj nových technologií, jenže ty vždy byly využity na sterilizaci davu – potravy. Ve skutečnosti jak bláhová myšlenka, na kterou jí naletělo mnoho. V tak mohutném prostoru, jako je Vesmír si mnozí v bláhové naději myslí, že jsme jediní a na technickém stupni vyspělosti  ti možná ostatní níže než my. Stále se nám Kobra snaží namluvit svůj systém strachu, z kterého se má dobře jen ona, nezná ve své přirozenosti (je to had) jiný systém a má z jiného strach. Plánuje, kalkuluje a vylepšuje k dokonalosti. Jenže tento svět je součástí celého Vesmíru a ten jde cestou evoluce, včetně Země. Jsme na konci jedné etapy lidských dějin a k tomu budou přibývat mnohé synchronicitidy, tak vysmívané, které se naráz vynoří z hlubin času a prostoru a dají impuls k nástupu dalším novým směrům. Jeden takový impuls, z kterým Kobra vůbec nepočítala jsou nové objevy volných energií, tedy přesněji přeměna energií, jako je nadace Keshe a nebo E-Cat a jeho studená fůze. Stále vidíte jak pohůnci Kobry se snaží toto vše zakopat pod zem a vymýšlejí všemožné teorie zničení těchto nových objevů. Ano, nové objevy zpustily velkou averzi přisluhovačů kobry, protože ona zavětřila, že vše by mohlo být jinak, udělalo jí to čáru přes rozpočet. Nestihla totiž rovněž ovládnout v čase jí daném  celou Zemi a jsou místa, kde její vliv je minimální. V těchto oblastech nastane prudký vývoj a používání těchto nových technologií, jak předpokládám největší rozvoj nastane v Číně, jako asijského tygra, který Kobru tlapou pak následně zamáčkne. Možná to ani nebude potřeba, jak uvedu níže.
Vezměme si nyní zajímavé proroctví Uršuly Sontheilové z Anglie. Jen upozorňuji, vezměme, ne že to musí být, jen spojuji různé indicie, zatím posměváčkům to vychází, že takových předpovědí už bylo, ano bylo, ale až ten „kredenc“ opravdu spadne na hlavu, bude pozdě, protože šokové chvíle jsou vždy smrtící. Pro tuto dobu píše:
Tři spící hory náhle procitnou,
bahnem, ledem a smrtí vydechnou.
Pak v jeden ráz město za městem země pohltí,
v zemích, o nichž já ještě nevím, těchto dní.
Tato žena, které většinou zatím vše vyšlo, pravděpodobně mluví o seizmickém zlomu v USA. Je to dlouhý pás narušené zemské kůry a vím, že začínají být problémy s otřesy. Níže je mapka aktivní části Ameriky.



Další její velmi zajímavá sloka:
Pak přispěchají záplavy rychlých vod,
jež celou Zem změní v jediný blátivý brod.
Lidstvo mizící v močálu slizkosti
pro bližní své vydá jen steny úzkosti.
Většinou při takové seismické činnosti by se část země propadla, zahltila vodou a následné tsunami do vnitrozemí dokonaly očistu. Je zajímavé, jak tato dáma již tehdy předpovídala  charakter dnešní společnosti - Lidstvo mizící v močálu slizkosti pro bližní své…nebo zde: Velikášství své a úsměv, jež tvář mučí, nakonec pohnou Bohu samému žlučí. Země se rozestoupí, pukne Zem a prchat bude člověk, král i s posledním otrokem. 

  Velmi zajímavé proroctví…Nejde Vám na mysl přísloví: jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá? Nic není náhoda a ani ta Kobra nic nezmění, i kdyby se snažila jak chtěla, jsou to cyklická období, jak je znali Máyové, a pak již záleží na vyspělosti civilizace, jaký stupínek událostí se odehraje, ale Máye zde nebudu řešit, to znáte nazpaměť.
Dalším aspektem změn je Time Wave Zero, jež je odvozen z I-Tingu,  jak už jsem v dřívějším článku psal. Ukazuje velkou změnu ke konci roku 2012, kdy jeho křivka rychle klesá.
Můžeme klidně spokojeně tvrdit, že to bude s nejvyšší pravděpodobností jen omyl proroků, jako vždy v naší minulosti. Jenže ještě další verš dámě vyšel nad 100% :  naráz odumře láska a manželství vymizí, ubude národů(EU) a nevinnost všem bude cizí.  Okolnosti nás ovšem přesvědčují, že opak by mohl být pravdou.
Charakter dnes skoro neomezeně panující  krajiny s jeho systémem tomu velmi odpovídá a to ještě nemluvím o klimatických fenoménech, které tento systém rovněž využil ve svůj prospěch.
Je až z podivem, kam až zašla arogantnost západní civilizace, s jejími militantními choutkami a údiv nad tím, jak se i tento charakter společnosti prorokům vyplnil. Málo lidí si dnes uvědomuje, že USA skončili a přichází úplně jiná doba. Budeme se muset naučit spolupracovat s nastupujícími krajinami, zejména Číny,  opustit nacionalistické choutky s raziemi, naučit se znovu hospodařit a být se sousedem i když bude žlutý nebo fialový v přátelství, jinak propásnem nám naskytnutou novou dobu a ten druhý nás smete. Ani netušíte jakou máme výhodu, jak zeměpisnou i v šikovnosti lidí, kteří dovedou, jak se říká v „garáži“ vyrobit kde co, to je naše pozitivum do nadcházející doby, oproti jiným krajinám. Bude to již bez Kobry, svět s jinými zákony, naplněnými soucitem, láskou  po prodělaných zkouškách, to budou naše dary pro novou zem.
Myslím, že se špatně vždy interpretovala proroctví, co když nám měla hlavně poukázat na přicházející očistu, zbavení Zla a člověk ve své namyšlenosti se více zabýval jen jejími projevy, místo upření pozornosti na zhoršující se své charakterové vlastnosti . Nic není náhoda.

Velmi dobrý článek o  takovém hadím hnízdě:  http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1322-rotschildove-rodina-ktera-manipuluje-s-celym-svetem a Vy zatím plýtváte energií, jestli je někdo tak a tak barevný - budíček!

60 komentářů:

  1. Ani netušíte jakou máme výhodu, jak zeměpisnou i v šikovnosti lidí, kteří dovedou, jak se říká v „garáži“ vyrobit kde co, to je naše pozitivum do nadcházející doby, oproti jiným krajinám.Táto veta je pravdivá, pretože to máme v rodových génoch, ako pravý Slovania. Veľmi veľa vecí som si už opravil a aj vyrobil doma v garáži.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda pravdoucí. Co já už v garáži rozebral věcí a pak už nedal dohromady :-)

      Vymazat
    2. Michale to jsem se tedy zasmál. Hezky si to pojal ale hodně mi to připomíná. Rolf.

      Vymazat
    3. To Slovak a Cech velakrat rozobere,zlozi a este mu kopa veci zostane..ale vsetko funguje.Dava tam ten nemec kopu zbitocnosti!:-) ..Mailo

      Vymazat
  2. Není třeba nevěřit sami sobě, ať už se situace vyvrbí jakkoli, vždy budu vědět, že jsem udělal vše co bylo v mých silách a možnostech. Nemám strach z budoucnosti. Mám jen obavy o své blízké, rodinu, aby to cítili stejně jako já a udrželi si hlavu vstyčenou. Victory or Valhala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež uvažujem ako vy Peter H, čo už ja, ale čo moja rodina, deti, vnúčatá. Ono až keď odídu na "svoje" zistíte čo odišlo, ako moc to chýba. Lenže tak to vraj má byť. Náš osobnostný rozvoj musí obsiahnúť aj poznanie zo strát. Sú mnohí "zvedavci" ako ja čo sa pripravovali, zvolili cestu spoznania samoty. Juj spočiatku to bolo také veľavýznamné a silné. Heuréka, dokázala som čo som chcela, som HERMIT. A čím to je , že zas nie som spokojná.
      Nuž pôsobí tu pohyb - ŽIVOT.. to je pan učiteľ.
      Podávam sa tejto výzve, ľúbim vás všetkých, :-) BED

      Pre čitateľov - Johanes Ankar Larsen - Kameň mudrcov

      Vymazat
  3. Starý indián hovoril: Raz muž našiel na ceste hada. Bol nejaký chorý, nohy dolámané a ulútostil sa muž nad hadom. Zobral ho domov, postaral sa oňho a spokojne spolu žili. Až jedného dňa ten had poštípal toho muža a ten sa ho v smrteľnej bolesti pýta, prečo si mi to spravil? Veď som ťa zachránil. A had mykol plecami a povedal mu na to: Veď si vedel, že som had.
    A tak je to aj s mnohými ľuďmi a až pri tomto článku mi došlo, že aj tá kobra chce len žiť. A to, že na úkor života... Tak to sa možno len nám zdá nesprávne. Ale ona žije najlepšie ako vie.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujimyvy clanok na orgo.. Geoinženýrství, chemtrails, světové řády, časové linie a vzestup 2. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailo, ano to je velice zajímavý článek. Je tam vyšvihnuto více, než se na první pohled zdá. Kdo umí kombinovat, ten si může připadat jako prase v žitě (myšleno v dobrém). Od Iv, přes Wiesnera, Sašu, S-A Védy až po Levašova. Samozřejmě i přes Terezku, Bed a další tady. Kdo přečte, pochopí.

      Pro Iv: Nějak zlobí oznamování komentářů na mail. Všiml jsem si, že v poslední době jim to nějak vynechává. Zaznamenal jsem to zhruba v době, kdy přestala i fungovat dole vpravo lišta s posledními komentáři.

      Vymazat
    2. Jo,jo, snad na tom makaj.

      Vymazat
    3. Míšo,normálně ti řeknu,že náš pes,už týden se chová jako když jsme se stěhovali z paneláku,já s Al. a Dax jsme se stěhovali jako poslední a když už tam nebylo lautr nic než my tři,on dostal strach,že bych mohla taky zmizet a už se nevrátit :).Já z něj mám takový pocit,jak když čeká na něco a bojí se abych nezdrhla,drží se soustavně co nejblíž to jde,ale naštěstí není jak ten na tom videu tady :).

      Vymazat
    4. Terezko,
      zvířata a psi obzvlášť, hůře snášejí změny - cítí se ohroženi. V takových chvílích je třeba více než kdykoliv jindy být pro psa rozhodným vůdcem smečky. V tvém případě je vidět, že narozdíl od mnoha domácností není pes vůdcem smečky, ale zároveň nemá (podle mne) zcela bezvýhradnou důvěru v tebe jako ve vůdce jeho smečky (ačkoliv tě má velice rád). Tipoval bych ve vyjímečné rozmazlování nad rámec chodu smečky. Ale koneckonců i kvůli tomu rozmazlování ty mazlíky doma máme, že?
      Ty máš pro zvířata cit, takže nehrozí v budoucnu puč v podobě převzetí vedení smečky hafanem, což je často vidět v mnoha případech, obzvláště když je pes většího a temperamentnějšího rázu a pak to dopadá, jak ráda ukazuje TV Nova.
      Takže co se mne týče - je třeba, aby pes měl jasně daného vůdce smečky (pouze jeden člen rodiny) a na toho měl 100% spoleh (pochopitelně poslouchat musí všechny členy rodiny). Pak jeho obavy z opuštění nebo z možných změn budou pryč. Ber to tak, že on vlastně momentálně žije ve strachu a to přece nechceš, ne?

      Vymazat
    5. Přátelé mám pocit, že toho zlobí víc. Zlobil Seznam, Vodafon, v práci elektrika, servery, doma net... a i auto si trošku zazlobilo - computer hlásil nesmysly... nějak moc toho najednou. A to jsem dřív býval maniak a technoid - teď už to tak nežeru. Jo a kocuři doma jsou chvílema taky jak vystřelení z praku...

      Vymazat
    6. Jo kocůři dobře umí chytat náboj z prostoru, jsou tedy nabití, tak pozor, aby se nelísali k bedně PC, aby procesor nesvítil.

      Vymazat
    7. Míšo máš pravdu,říkám mu ,dobrý,já tě tady nenechám,jdeme spolu,neboj,jen mně z toho vychází,že se budeme stěhovat :).

      Vymazat
    8. Terezko,
      tak to být nemusí. Jak jsem psal o kus jinde - psi přemýšlí přímočaře a rozhodně nežijí minulostí i když zkušenosti umí používat výtečně. Zádrhel je podle mne jinde.
      Máš-li chuť písni mi mail, probereme to. :-)

      Vymazat
    9. Terezka..nenadarmo sa hovori ze psik citi to co jeho paj ktory je mu najblizsi..ak citis nie celkom istu zmenu tak ju iste citi aj tvoj havkáč.I moja havka sa zacala chovat nedavno trosku inak nez bolo jej zvykom... ..Mailo

      Vymazat
  5. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1322 kobra z kobřího hnízda :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Martine, to je dost dobré přirovnání!

    OdpovědětVymazat
  7. Iv, krása!!! Při nejbližší příležitosti s dovolením sdílím na SNE. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, jsme přeci domluveni a aby si čtenář udělal úplný obrázek, je tam dole ještě dodatek s odkazem. Upozornil mně na to jeden čtenář Tom, tak jsem to tam ještě vsunul - dost kompletní čtení.

      Vymazat
    2. Něco jsem věděl ale když jsem si přečetl ten dodatek o hadím hnízdu, netušil jsem kde a včem všude Rotschildové mají prsty. Připadá skoro beznadějné vamanění se z jejich moci. Naštěstí jsou tu ale Keshe, Rossi a jistě přibude dalších, kteří ví ,že nemohou zatím na veřejnost. Určitě je to otázka krátkého času a strhne se lavina s návrhy o volných energiích.I v garážích budeme ještě bušit.
      Někde v nějaké souvislosti jsem četl, že bychom si měli v klidu duše přát ZMĚNU. Prostě jenom změnu. Každé jiné přání temní zase vrátí zpátky. Kdysi dříve tu Iv měl na táma přání, pojenání vzpomínám matně či se pletu?. Mějte se Rolf.
      Krásně sluní tak šup na úklid zahrady.

      Vymazat
    3. Nastesti jsme tu hlavne my vsichni a je na kazdym jednom z nas,jak se k tomu vsemu postavime,podle toho bude vypadat nase spolecna budoucnost.Proti vuli nas vsech az se konecne sjednotime,nebude mit zadnej Rothschild ani jinej jednotlivec,nebo skupina sanci,a teoreticky ani zajem o parazitovani,kdyz si zaridime pro vsechny dobrej svet.Nikoho to nepotahne ke spatnostem uz v jeho samym principu. A kdyz se najde vyjimka(vzdycky se najdou),bude ji pomozeno najit znovu spravnou cestu.....proud

      Vymazat
    4. to Proud
      Co by jste chtěl od zdegenerovaného rodu, podívejte se na našeho Swance.... jen zdegenerované myšlenky, hrůza a běs.

      Vymazat
    5. Je to tam :-) (http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2012/11/kobra.html). Jeden z nejlepších textů z Vašeho pera, Iv! Pěkné dny!

      Vymazat
    6. Problem je lv,ze se nam nedari naucit lidi premejslet a podporit nas ,abysme to u nas mohli zmenit,presneji,aby si to oni mohli zmenit a ridit,nekde delame chyby,porad hledame za kterej konec to vzit,ale objektivne receno,nedari se,potrebujeme nejakou dobrou taktiku,akce vyznivaji jen jako rebelie a menej se na kydani,nadavani,ukazovani spatnyho,co stejne uz kdekdo vi,nejak cejtim,ze to je spatnej smer,ale nenachazim lepsi,zasekli jsme se na miste,uz si nad tim lamu hlavu hodne dlouho,jak lidi oslovit tak,aby se zucastnili a podporili,je jim cim dal hur a prece to s nima nehne,zdrzuje to,ta absence spasnejch napadu a postupu,uz aby nas nejakej napad osvitil:-).......proud

      Vymazat
    7. Ta satira je zatím nejůčinnější a zbavuje lidi vnitřního strachu, vše má svůj čas.

      Vymazat
  8. Joo Kobra !!
    ... sem se dívej , ne tam kam chceš TY a to je celá veda.
    Hypnotizuje, paralyzuje. Tu už treba meč.

    BE


    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večer, . . co k tomu říct, článek nemá chybu, vystihuje přesně to, co se děje a zároven je tak pozitivní, až mi vyvolává nádherný pocit u srdce, že tyto kruté pravdy musíme vědět a zároven, že to prostě už končí. . . Je tam zmínka o filmech. Ano, naprostá pravda. Zrovna nedávno vysílala některá televize AVATARA. Chytly jsme se trošku s dcerou, protože jsem si ho nahrála, vyhodila tunu reklam, abych se mohla podívat, co to je, mladí na tom byli v kině a nadšeni, jak je to super atd. . . Tak jsme na to mrkli s mužem. No, takovou slátaninu nedokázal ani Troška a ten teda taky občas ustřelí. Průhledná manipulace. lIDI, TI ŠPATNÍ,ZELENÁ JEŠTĚRKA HODNÁ, PŘÍRODNÍ LÁSKYPLNÁ, no, jak pro blbce. Ani jsme to nedokoukali a moje dcerka, je zlatíčko, stáhla mi všechny díly rodiny Tlučhořových s Kaiserem a Lábusem a to je přesně pro mě:))))) jinak zdravím a přeji krásný večer a ještě jednou dík za článek a odkazy. iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou ou, to tu budou minimálně dva, kteří budou rozpačitě krčet ramena. Co Terezko? Letíme? :-)

      Vymazat
    2. Tak sa môžem bez studu priznať keď Ivka takto, že ja som Avatara nevidela.
      Neviem, čo to mám v sebe. Raz som zachytila vetu : "prežijú len tí, čo neidú s hlavným prúdom". Moc o tom nehovorím nahlas, ale chodím inde ako väčšina a tam kde sa hrnú ,odtiaľ zdrhám. BE
      .. že rebel bez príčny ?

      Vymazat
    3. Budu muset nesouhlasit: měl jsem před Avatarem řadu předsudků, ale když jsem viděl, musel jsem uznat, že to je opravdu jeden z nejlepších filmů, co v poslední době vznikl. Dá se na to koukat černě, ale můžeme si z toho odnést i řadu poselství a skrytých informací o naší minulosti - není to jen o potenciální budoucnosti. Nakonec i sny se jeví jako slátaniny, dokud je nepochopíme. :-) Tam, kde jde většina, je zle - tak to nemusí být vždy. Někdy většina opravdu cítí podvědomě, že jde o jejich součást a tak jdou, aniž by tušili proč. Tolik k Avataru. :-) (samozřejmě jsou tam i iluminátské symboly, ale tomu se dnes takřka žádný film nevyhne, je to jako povinná reklama v časopisech).

      Vymazat
    4. Já myslím, že je to dobře, ale takto, jak jsi to napsala Bed, to mě nenapadlo, to je dobrá myšlenka. Já tak nějak také nemám ráda všechny ty modní proudy , dělám to mimoděk. Myslela jsem si, že je to nějaká alotrie. Když začaly mobily, tak už i můj synek měl mobil, kamarádky, všichni, já nic, já si koupila mobil jako poslední. Ted holky, já tomu říkám dámský klub, oni řeší furt nějaký výrobky, spotřebiče, já ne, já si vyhraju s hmoždířem po babičce celej den.:)taky budu divná ženská.,nákupy, no, to nesnáším. . . tak, kdoví, třeba se mi nelíbil Avatar, protože je moderní a všem se líbí:))) AHOOOJ IVA

      Vymazat
    5. Ouou,zdravím vás všechny,Míšo určitě letíme :).Ivčo,Bed musím vám říci,že mne modní vlny taky neberou,navíc když jsem min rok o krok do předu,na to já kašlu.Ale na AVATARA jsem koukala taky až později a děvčata,musím vám sdělit,že existuje vesmírný zákon,kdy nás i ty "ještěrky" musí informovat,co se děje,to musí!!!Takže Avataři,to jsme mi lidé a tak jak komunikují s přírodou,to je naše přirozená schopnost,jenže potlačená a Pandora to je vlastně naše Země a ty co jsou tam za lidi,to nejsme my.Pokud zapomenete na ty všechny střílecí opičárny okolo a uvědomíte si,že nám přidělali ve filmu větší ouška a ocásek,aby jsme se nepoznali,tak je vám rázem jasný jak obrovský napojení na přírodu máme a naše Bětka říkala,že draci nejsou zlí,že pomáhají lidem,ale že jim už nevěří....

      Vymazat
  10. Dalsie nove video Keshe http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6440-aktualizace-interview-s-mehran-t-keshe-ze-dne-24-9-2012-video-vyzva-dr-keshe-ke-vsem-lidem-dobre-vule/ ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  11. Já vím, že se AVATAR líbí, já nepopírám, že tam nejsou krásný triky, moje Terezka, dcerka mi to vysvětlovala. Ten příběh jsem pochopila tak, že lidé jsou ti , kteří přijdou z nebes a zotročují a zabíjejí úžasné , láskyplné a nenásilné ještěrky , No, prostě přesně obráceně. Přece drakonické příšery zotročují nás, nádherné , dobré a nenásilné bytosti. . . . já v tom vidím manipulaci, ale možná jsem to nepochopila. . . tak sorry:)) IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pochopila přesně, zástěrka jsou city, ale vypočátavé u ještěrek.

      Vymazat
    2. Ano je to presne naopak.A je tam aj ich bozstvo-Ejva..Vnej su duse ich mrtvich a ked sa napoja dokazu jednosmerne ciastocne komunikovat snou i mrtvimi dusami.Ona naopak dohliada na vsetko zive,a udrzuje rovnovahu.Tiez je tam prevtelenie dusi ked sa prevtelil na konci vpodstate do Avatara... dost mi to nieco pripomina a na nieco to ukazuje. ..Mailo

      Vymazat
    3. Bohužel to asi interpretujete špatně, protože ty modré bytosti nejsou ještěrky - mají lví ocas i lví rysy v obličeji. Má to být šelmí bytost, nikoli plazí. Vzpomeňte také na indické obrazy modrých obličejů. :-)

      Vymazat
    4. Avatar neavatar, zde jde o to (a teď mi to mnozí promiňte, ale říci to musím), každý si v tom filmu najde to, co tam hledá, to co tam zkrátka chce.
      Nejlépe to vystihla Terezka. Je tam všechno, pravda obalená do lži a lež zabalená do pravdy, proto tam každý vidí něco jiného. A pokud J. Cameron chtěl říci pravdu, musel hrát podle platných systémových pravidel. To platí i v případě, že by film měl být manipulativní (což je koneckonců podstata jakéhokoliv filmu). Jakékoliv podání informace je pokus o manipulaci. Jenže pozor, manipulace není ryze negativní jev. To z tohoto slova dělá zmanipulovaná "ezoterika" a "konspiratismus".
      Na vše je třeba se dívat přímočaře (děje, věci, slova atd.) - jako třebas ten Terezčin pes. Ale to lidé už neumí. To je ten další rozměr ve vnímání.
      Je to naprosto jiný směr přemýšlení. O co víc je podstatou jednodušší, o to víc je modernímu člověka vzdálenější a nepochopitelnější.
      Ale to už jsem zase jako obvykle na kilometry od tématu :-)

      Vymazat
    5. No tak to ted nevím,já řeknu,že mají "čumáky" kočičí nebo psí,ale určirě ne jako ještěráci,to co je Iví,to si musím někde dohledat(ale Iv je to docela legrace,nezdá se ti?).

      Vymazat
    6. Ahojte, tu je reč o bytostiach z filmu Avatar. Mám za to že Patrik v komente hovorí o rysoch v tvári a ocase levov, že teda majú leví výraz....
      či ako to je ?
      BE

      Vymazat
    7. Ha, Michal to vystih. :-)

      Vymazat
    8. Ano Bed, lev je navíc mocný symbol (mimochodem David Icke: Lion sleeps no more). Taky když v tom filmu dělají ty bytosti ten zvířecí zvuk (když se naštvou), tak vypadají a znějí jako šelmy, to snad vidíme a slyšíme všichni, tak jaképak ještěrky. :-) (

      Vymazat
  12. Já si myslím, že Avatar je kříženec člověka s reptiliány, což je dnešní elitní šlechta.

    David Icke - Lev Již Nedřímá 2/4, CZ titulky, HD
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SWqccrYX7WI&gl=CZ

    Asi budu muset vyměnit svůj profilový obrázek tzv. avatar, aby jste si nemysleli že jsem nějaký reptoš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic si neměn,AVATAR není žádný kříženec,ale člověk,no a jestli mne můj vnitřní neklame,moc nás už není a asi máš Petře modrou auru,jo a díky, hned to zkouknu.

      Vymazat
    2. Ahoj:))) děti, tak, to je něco, to jsem Vám hodila sousto k povídání:)) Avatar . Je nádherný, že jsme se nepohádali. Jo a co takhle film BLÍZKÁ SETKÁNÍ TŘETÍHO DRUHU. To je zase můj zamilovaný film . . není to žádná novinka, ale ta hudba, scénář. Před týdnem jsme si ho doma pouštěli a zase mě to přistání mimozemštanů dostalo:)) jo a Petře, ten profil si nech, vždyt ti to sluší:). . . ZDRAVÍ IVA

      Vymazat
    3. Ahoj holky, ok nechávám jste v přesile :)
      Terezko ty barvy aury moc nechápu, asi se mění podle momentální nálady ne?
      Ivčo tak to se musím taky někdy podívat, nějak si nemůžu vzpomenout jestli jsem to už viděl, možná kdysi dávno.

      Vymazat
    4. Petře, mrkni na to, to se ti bude líbit, ale je to film někdy ze 78 roku, točil to . . . pokazím každé anglické jméno, napíšu foneticky . . . :) Spilberg:) KRÁSNÝ DEN PŘEJE IVA

      Vymazat
    5. Ked uz hovorite o tej aure..ono to budu asi elektricke vyzarovania ktore tvoria magneticke polia,to meni frekvenciu a svieti podla nalady,duchovnej urovne a stavu tela.Preto ich niekto vidi,niekro rukou citi,a niekto ani prdlajz ako ja:-)(akurat jemnu hmlu ked zvlastnim sposobom rozostrim zrak) ..Mailo

      Vymazat
    6. No Mailo,tak nevím,prdlajz,hehe,já tě mám moc ráda,tak ted nevím,září to září do daleka.

      Vymazat
    7. V tom Avatarovi su len ludia,nie repťoši ani nik iny. Dokonca ani nie naopak. Ludia vojaci-to su ty ako unas.Ludia co vidia iba svoj zisk a nehladia pritom na nic ine a len slepo posluchaju.No a ludia-investori v pozadi ale tych tam nevidno. Potom su tam ludia vedci-to su ty znas ktory to zacinaju chapat a su na ceste k poznaniu. No a Avatari to su ty znas co uz nato prisli a dodrziavaju (povedzme tomu) zakon prirody. No a potom niekde v strede je jeden clovek vojak,ktory nato prichadza v priamom prenose..a ked sa mu to podari pochopit a prime ten zakon prirody za svoj,stava sa Avatarom(na konci). ..Mailo

      Vymazat
    8. Terezka..som ako kazdy iny.Teda aspon vecsina.Ale dakujem,i ja vas mam rad. Ze nevidime farebne auru to nevadi..iste veci vidime predca aj bez toho,pocity su nas dalsi zrak.Az to bude potrebne tak sa to objavi.Zatial mi to staci nato aby som tomu veril a presvedcil sa ze to funguje.Snazil som sa vlastne povedat ze teraz chapem sposob ako niekto moze zistit preco si chory len zrakom alebo prilozenim ruk.(a rukamy i liecit) Vidi a citi Magneticke polia organov. ..Mailo

      Vymazat
    9. Ahoj Mailo,zase si mně to pěkně "po lopatě" vysvětlil,já vím,že je na tebe spoleh a i ten film i ty hafáky,jste tady všichni moc hodní :).

      Vymazat
    10. Myslim Terezka ze ty si to uz vedela..okrem toho to co sa mi podarilo ujasnit si som si ujasnil i vdaka vam,teda i vdaka tebe.Ruka ruku myje.:-) ..Mailo

      Vymazat
    11. Takže jsme opravdu fraktálové,kteří pomáhají jeden druhému a je to nekonečné,my všichni,to nám to hezky funguje,jupí.

      Vymazat
  13. Ešte stále má Česko v znaku LEVA, že ? B

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.miroslav-zelenka.cz/cz/clanky/konec-roku-2012--2

    OdpovědětVymazat
  15. Michale, dooobrý, pěkný stránky, hned jsem si je dala do oblíbených. Zajímavé ivfo. díky iva:)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.