pátek 2. listopadu 2012

Je lidstvo připravené na „Volné energie“


Hned v úvodu musím konstatovat, že Ano,  navíc mu ani nic jiného nezbývá, pokud chce přežít a dočkat se změny systému ke svobodě. Samozřejmě tyto nové technologie a to už si dnes odpusťme polemiku o jejich existenci, jsou velmi důležité. Věnoval jsem těmto technologiím kus života i seznamoval s nimi lidi, díky i těmto stránkám. Znám současně i velmi dobře zákulisní činnost  jistých skupin proti tomuto nástupu těchto moderních technologií. 


V první fázi byl jejich hlavní bod tuto technologii zesměšňovat a nabudit společnost tak, aby přijala dojem nesmyslnosti vynálezu, tedy společnost podvědomě nastavila na technologii VE negativně. Tato agresivní negace je zaznamenána na jistých forech, kde se o nich diskutovalo, ale nebudu je zde ventilovat, protože se nesnížím na jejich úroveň.
Této skupině se nastavení negace pro tyto technologie podařila však již jen částečně, díky informovanosti veřejnosti v nezávislých médiích , mainstrémová média můžeme klidně vynechat, jelikož ty jsou rovněž poplatné těmto skupinám proti, ala udělování Bludných balvanů a jiných mediálních ptákovin. Díky úsilí a jisté taktice vynálezců, se podařilo tyto technologie dnes již postavit před bod výroby. Takže jejich plánovaná negace založená především na záměrně zvoleném  přirovnávání, slovem Perpetuum Mobile nevyšla, skončila ostudou, která se potáhne s těmito lidmi jako jejich identifikační niť, něco jako značka na automobilu, staré rezavé a škytající Aero cililink.
Všimněte si, že celá kauza proti těmto technologiím je založena jen a jen na negaci, budit ji houževnatě v lidech. Každý normálně uvažující člověk s trochou přehledu a svým vlastním názorem,  musí dojít ke zjištění, že uvedením těchto technologií do života, obrátí celý dnešní systém úplně naruby. Nemám na mysli jen ČR, ale mám na mysli celosvětové dění. Jelikož první fáze oponentům nevyšla a technologie se dere na svět, zvolili  taktiku číslo 2.

Taktika číslo 2 je založena opět na negaci, jež by měla útočit jak na vědomé uvažování, tak i na zakódování opět negace do podvědomí a to tím, že se lidem odebere nadšení a radost z výhod  a možného ulehčení stávajícího života. Na stránkách Netu se začaly objevovat různé články s tématikou  VE, které hlavně začaly snižovat možný kladný  význam a vyznívaly především tak, jako že lidstvo na ně není připraveno a nic dobrého tato technologie nepřinese.

Zdůrazňuji, opět negace, která je tímto systémem záměrně vybičovávána do krajnosti a to jen z jediného důvodu a to paralyzovat lidi a jejich nadšení. Jeden tak zaměřený článek jsem si přečetl a jako indikátor vyspělosti společnosti vždy beru diskuze pod článkem. Mohu opravdu konstatovat, že převážná část diskutujících se projevila jako poslušné stádo již zpracované, souhlasně békající a jen pár jedinců se vyskytlo, kteří měli svůj názor, založen na širokém spektru pohledu a událostí.
Velmi se mně líbil oponent na jeden takový článek, cituji: Vecsina zleho co sa deje, je kvoly konkurencnemu boju o moc! Tou mocou su peniaze a energia v prvomrade! KEd bude mat kazdy doma vlastnu energiu, tak jednu ruku ako by si konkurencii a boju o moc utal!

Ano, přesně vystiženo, i když těch faktorů je ve hře o mnoho více. Pojďme si je trochu nastínit, i když celou problematiku neobsáhnu, ale aspoň ty hlavní.
1) V první řadě jsou to aspekty klimatických změn ve světě. Všechna modelování klimatu zatím shodně tvrdí, že průměrná teplota na Zemi se bude zvyšovat, o kolik to zatím s určitostí říci nelze, ale i změna průměrné teploty Země v řádech jednoho stupně může mít nedozírné následky a dopad na život stovek milionů lidí. Nejvíce ohroženy těmito riziky jsou rozvojové země, protože nemají potřebné prostředky adaptovat se na důsledky klimatických změn.
2) Zemětřesení, jež za poslední roky velmi stoupla.
3) Tsunami.
4) Sopečná činnost.
5) Sesuvy.
6) Tornáda.
7) Ekonomický kolaps.
Nejhorší jsou zemětřesení, dnes je na Zemi denně okolo 2 500, což je za rok kolem milionu a asi 20% z nich jich bývá nejničivějších. http://is.muni.cz/th/246613/pedf_b/Bakalarska_prace_-_Martina_Kralickova.txt Pokud tento trend bude pokračovat, stávající systém není schopen zajistit dodávky elektřiny distribuční sítí, protože konstrukce stožárů a vedení  padne k zemi. Nemluvě o vojensko-strategickém aspektu možnosti rychlého vyřazení stávající energetické sítě.  Nastoupí v pohodě domácí agregáty VE.



Další, i když v našich podmínkách nevyskytující se, ale globálně má rovněž také vliv je tsunami. Viděli jste v reálu u Fukushimi, kdy radiace zasáhla velký prostor a zvýšilo to radiaci v ovzduší. To stejné platí i u případného zemětřesení. Proto je nutné přejít na tyto jednotlivé energetické zdroje a zrušit co nejrychleji atomové elektrárny, pavoučí distribuční sítě se svými stožáry, vedení narušující elektromagnetická pole v širokém okolí a tedy i neblahý zdravotní stav  atd. Toto vše má velký potenciál při katastrofách zabíjet. Stejný aspekt je i u sesuvů, tornád, to vše jsou hlavní důvody pro urychlené uvedení těchto přístrojů do života. V našich podmínkách se setkáváme též s přírodními katastrofami, jako jsou povodně, silný vítr, který dosahuje síly orkánu a působí velké škody. Příkladem je orkán v roce 2005, který zpustošil velice výrazně Vysoké Tatry na Slovensku. V lednu roku 2007 byla Česká republika zasažena orkánem Kyrill, který dosahoval rychlosti až 216 km/h. myslím že obyvatelé Litovle na severní Moravě, kdy jsem oblast bezprostředně navštívil mi dají za pravdu. Tam v daném okamžiku virtuální peníze neměli ani cenu, tam měla cenu soudržnost a vzájemné pomáhání. Přijel tam taky kšeftař s předraženou pitnou balenou vodou, měli jste vidět, málem ho utopili v bahně, protože měli dovezenou svou ze sousedství.
Mnozí lidé tvrdí, že zemětřesení a přírodní katastrofy byly vždycky a je to tedy naprosto normální. Katastrofy byly opravdu vždycky, ale ne tak intenzivní a v takovém velkém měřítku. Máme tu obor, který se jmenuje statistika a ta mluví jasně a srozumitelně, že přírodní katastrofy narůstají a to v ohromném měřítku.



Nejdůležitější částí je, že zavedením těchto zdrojů VE za velkého přispění výše uvedených přírodních vlivů je výsledný konečný kolaps stávajícího systému, který již není schopen expanzně dál růst, je totiž konečná. Všimněte si například nárustu  přistěhovalců do vyspělých krajin z chudých oblastí, ať Afriky a nebo východu. Díky  ekonomické krizi dochází k hromadnému propouštění a směrování energie nenávisti na tyto přistěhovatelské entity a může celá věc ve svém závěru přerůst v ošklivé násilnosti a tím rozdmýchání celkového chaosu, protože sociální rozdíly, pokud se nezastaví, budou tím prvním impulsem, pokud systém nezmění svou politiku. V první řadě by vyspělé státy měli mít sami co největší zájem dát tuto technologii do života a to hlavně do rozvojových států, čímž by se zastavil příliv přistěhovalců, protože tito by si na svém územi mohli budovat svůj systém za pomoci laciných zdrojů – voda, zemědělství atd.. Musí nastat ve světě rovnováha, nebo se aspoň o to pokusit, pokud nebude, bude hodně bolesti při nastávajících změnách. Finanční systém je na západě jen virtuální a dluhy u bank se splatit nepodaří, jedině oddlužit natisknutím bankovek a převést banky pod stát. Tím odříznout bankéřskému systému nenažranost po nepodložených financích a jejich machinacích. Tedy dnešní peníze nemají v podstatě již žádnou cenu a v případě narůstajících změn půjdou do popředí jen ti, kteří něco dovedou a jejich práce bude hodnocena nejvyšším možným ohodnocením. Tou prací je rozuměno umění žít a postavení se k životu, tak jak to dělali generace před námi, ale nyní s nejmodernějším zařízením a to přístroji na VE. Papírovými  bankovkami  bez hodnoty práce se ještě nikdo nenajedl, myslíte, že Vám někdo dá za bezcenný papírek potraviny? Navíc, kdy může být jedním „pšoukem“ Slunce, v troskách elektronické bankovnictví a síť za umocnění elektronového mračna, které se již dostalo do naší Sluneční soustavy. Ano, je to celé o nutné změně systému a to velmi rychle, vidíte sami, že zde netlačí jen nějaký faktor hospodářské krize, ta jej jen uspíší a dnes je udržována uměle při životě. Lidé se naučí hospodařit a být v souhře s přírodou, mohou si vytápět skleníky, čerpat ze začátku při nedostatku vodu ze studen, začít čistit vodní toky a nebo odsolovat mořskou vodu na pitnou, vytápět obydlí, chladit, vytvářet novou čistou oblačnost separací z hladin oceánů a docílit tím porušenou rovnováhu ovzduší a ozónové vrstvy zpět do normálu a mnoho jiných. 


Již Cayce předpovídal budoucnost lidstva v družstvech, malých regionálních samostatných jednotkách, vzájemně propojených, bez finančního systému a dobrovolnosti zaměstnání. Neobsáhl jsem všechny aspekty, které budou mít vliv na změny, ale ty základní jsem se snažil zde nastínit. Tedy, ne, že lidstvo není připraveno na energie VE, ono je už dávno potřebuje a nebo bude přinuceno okolnostmi, pokud samo dobrovolně  tyto změny neudělá. Kdyby tyto technologie byly už dnes, je pozdě, nenechte se otrávit, už toho trávení bylo snad dost, nemyslíte?


49 komentářů:

  1. Iv..opet skvele napisane.Uz som myslel ze to(len ja)berem zle. Len doplnim ze vdaka VE sa bude dat reciklovat!I ked je to energeticky narocne(preto sa teraz takmer nerecikluje)vdaka VE nato bude dostatok enetgie takmer zadarmo-lepsie reciklovat nez tazit suroviny!Vsetok ten sajrajt co ludstvo narobilo a otravuje tym zem mozeme zreciklovat a znova pouzit!:-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, recyklace je velmi důležitá, je toho opravdu hodně, dík.

      Vymazat
  2. Stačí se ve své světlejší chvíli zamyslet a člověk pozná,že to vše negativní je jen černý závoj zahalující naší jinak geniální mysl,odpusťme si a společně vkročme do světlejšího věku...zrušme tu pyramidu,už víme že s ní to nikam nevede!!! Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kubí,někde jsem slyšela,že odpuštění nám dává křídla :).T.

      Vymazat
    2. Vřele souhlasím, jenže tady to musím pojmenovat v celé své nahotě a hrát se všemi možnostmi a vlivy, které se kolem vyskytují, jinak by stránky neplnili to, co mají, stálým čtenářům je to jasné, ale hodně lidem ještě ne.

      Vymazat
    3. To určitě ano Iv,dnes jsem přemýšlela o těch všech zvěstech z jiných zemí a došla jsem k tomu,že to co se říká tam,se nemusí týkat nás tady a já považuju za svůj důvěryhodný přístav energii u pramene,vždy informace přínosné,osvětující a hlavně (snad to řeknu tak jak to myslím) a co je nejdůležitější pro mne,duchovno propojené s realitou,tak jak to je všude okolo nás a jak to funguje.T.

      Vymazat
    4. Terezko,
      já bych naše bytí nerozděloval na duchovno a realitu, ani na vědu, pavědu a cokoliv dalšího. Ono bych to vlastně vůbec nerozděloval. Proč to rozdělovat, když potom toužíme to nějak zase splácávat dohromady? Není nic jako duchovno, není ani nic jako realita. Vše je jen jedno a prostě to je. Nic víc a nic míň. Když to budeme rozdělovat na menší a menší díly nejenom že se nikdy nedobereme konce, ale nikdy neuvidíme celek, i když ho v jeho konečné podobě nepojmeme. Je to jako bychom stáli před obrovským obrazem a dívali se na něj z centimetrové blízkosti, obtěžkáni potřebným technickým vybavením. Rozdělovali bychom jednotlivé tahy štětce, zkoumali složení barev a plátna, věděli bychom přesně jak, kdy a z čeho byli namíchány, ale to podstatné, to jediné proč byl obraz vytvořen - to co na něm vlastně je, by nám unikalo a čím víc bychom ho dělili, tím víc bychom se vzdalovali od skutečnosti.
      Tyto stránky jemně ukazují právě na toto. Duchovno je realita a realita je duchovno. Nelze spojovat něco co není rozdělené. Pokud se něco jeví, jako že to postává mimo - je dělitelné, pak to tam nepatří, je to uměle člověkem vytvořené za účelem zmatení a ve své podstatě to ani neexistuje.
      Ale dost už nedělní chvilky poezie :-)

      Vymazat
    5. No jasný Michale,ted jsi mi moc pomohl,díky :).T.

      Vymazat
  3. Teprve az pokacite posledni strom , az otravite posledni reku,
    az ulovite posledni rybu , teprve tehdy prijdete na to,
    ze penize se nedaji jist...poselstvi od protinozcu...proud

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravim, lv,slysel jsi nekdy o tom,ze faraoni v davnym egypte litali? Nejakej nemec dokonce prisel na to jak a postavil funkcni model pohonu,litalo s tim cokoliv,bez ohledu na nejaky aero tvary a vzlinaci vylepseni,proste vsechno,meli litaci dreveny ptaky,truny,cokoliv. Pak jako kdyz utne a slehla se po tech vecech zem,uz se o tom nemcovi nedoctes,natoz o tom pohonu,zahnuta snad trubka,do podkovy a neco se do toho sypalo,reagovalo to a byla z toho prej cista energie,spousta.Zajimavej smer,jestli na tom neco je.Porad mi neco rika,ze to musi bejt s tou energii jednoduchy,obrazne receno: "kazdej z nas je schopnej se ji zasobovat doslova "na kolene",jen zjistit jak,musi bejt nejaka finta,uplne prosta a mame ji doslova na ocich,proto ji nevidime.Aspon si teda myslim,proto mi prijdou ty vsechny slozity agregaty na ruzny fuze a magnety a podobne,zbytecne slozity,mozna se pletu,ale to bych dost nerad:-)......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám, jenže on se s tím moc chlubil a dělal domorodcům předváděčku a některý si chtěl holt vydělat, no a přijela armáda a zhaftla to i s ním, byla to směs rtuťi, s něčím?

      Vymazat
  5. Ahooj:)Se vším musím jen souhlasit, skvěle napsané, rozumím i já. Lidi se skutečně probouzejí. Mám obrovskou radost, protože nás dnes navštívil můj synek se slečnou a požádal mě o odkaz na stránky a to tyto stránky:)kOUKALA JSEM NA NĚJ JAK ZJARA.Můj chlapec je skvělej , ale jak je srdcem muzikant, tak si žije trošku tak ve svém světě. Kolikrát jsem mu říkala, at se na to mrkne, vždyt má technické vzdělání v elektro, kdepak. Až dnes. Super. Ještě vloni na mě koukal tak, jako, že má strach o mé duševní zdraví. Já si tedy přeji ten radiátor na VE příští rok k narozkám:)IVA

    OdpovědětVymazat
  6. to Terezka,Iva
    Ivčo, těší mně, vše má svůj čas a Terezka - ty dva národy byly vždycky nějak vychytralý, věděli kde se mají šoupnout: Národ v náručí Bohů.Já už tu nebudu, ale vy budete učit duchovno ten zbytek, jen makejte, průpravu máte a hlavní velitel bude ten Kovář, protože těm zbylejm čertům bude muset překovat podkovy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad mohu mluvit i za Ivču,na to můžu přistoupit jen a pouze v případě,že dostanu svolení k občasným konzultacím,pokud to bude třeba.S Kovářem vřele souhlasím,lepší být nemůže.T.

      Vymazat
    2. HM, CHUDÁK MÍŠA, TAKOVEJ SLET ČARODĚJNIC:)))

      Vymazat
  7. Co treba pyramidy,jestlipak to taky nejsou takovy "zarice"? Mozna by bylo zajimavy postavit a vyzkouset prijimac? ;-),mozna mame VE hotovy a nevime o tom,jen se poucit........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy mně koukáte přes rameno do kuchyně? To se nedělá, už nějaký pátek to prubuji, do desíti hodin Vám tam dám fotku do aktuálně, pak mažu.

      Vymazat
    2. http://www.youtube.com/watch?v=bc3wyXPaB2k
      Kirlianove foto - žiarenie na vrcholku pyramidy 2:30 min.
      Patrik

      Vymazat
    3. Elektřina je momentálně užitečnější.

      Vymazat
  8. IV asi se vrátím od oršů k pyramidám. Nechci pochlebovat ale onen zázrak vypadá moc zajímavě, skvělé, držím oba palce. Máte z hůry dáno!! Rolf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jen vzpomínky, celé školství je na prd, dělal jsem s žáky jinak a bavilo je to. Úplně bych to překopal a hlavně fantazie děcek a pak filtrace, ale ne z pozice postavení, ale třeba klubu.

      Vymazat
  9. Presne tak lv,mit dost elektriny zadarmo a ciste vyrobeny,neni treba resit nic jinyho,prakticky :-).....proud

    OdpovědětVymazat
  10. V předchozím jsem nedoklepl- orgošů .
    V mém případku se v mé bedně ne a ne rozsvítit. Tak nevím mám-li říkat jenom díky zlaté ručičky. Ještě vyčkám třeba k tomu dojde.
    Naprostý souhlas IV s vašim postojem ke školství. Je to směrování dětí zády ke skutečným pravdám. Ale snad dojde i zde k průlomu. S pozdravem Rolf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rolfe,
      někoho mi připomínáte. :-)
      Nečekejte na to, zda se Vám "rozsvítí". Již se stalo, i když asi jinak, než se v často pokrouceném ezoterickém světě uvádí. Ano, spoléhejte na svoje zlaté ručičky. Ono totiž ty ručičky někdo vede.

      Vymazat
    2. Michale, tak to jste mne ulkidnil,vlastně nemusíme být všichni objevitelé že jo, stačí když dokážeme tvořit a v dalším případě používat. Jo, jsem ve vší podstatě šťastný člověk. Zdravím a dík za ohlas Rolf.

      Vymazat
  11. Koukněte na novinky na seznamu,já se picnu,tak oni už nás připravujou na to,že se Země přepoluje,aby jsme se pořádně báli bububu.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,jo, když jsem to odpoledne četl, řehonil jsem se jak klaun, no musí těm ubékancům v ohradě zarazit hřebík do hlavy,no a až jim spadne kredenc na hlavu bude po vyřvávání, že je to pí...na,že nám hrabe a pod. Ne že bych přál něco špatného, ale obdivuji jejich arogantní jistotu, kde se bere? Asi z blbosti a nadměrné namyšlenosti a to je zoufalé. Všimla jste si, že čím větší blb, tím víc namyšlenej!

      Vymazat
    2. No jo,takový si já dávám nejradši,chovám se k nim absolutně jako rovný k rovnému z čehož oni jsou totálně vykolejený.Nejradši mám řiditele pracáku,který ve svý nadutosti a blbosti řekne,že se musí poradit,že nezná pracovní právo a sedí zabarikádovanej v ajnclíku za skladem,ale já moc dobře vím kam vede to okno,kdyby ho náhodou lidi hledali :).T.

      Vymazat
    3. Jak říká pan Švejk, vždycínko jsou dvě možnosti. Buď to okno má výhled do nevěstince a nebo na tribunu Ády, ten si taky myslel, že je vrchol světa, a pak se raději picnul a když zjistil, že mu je zima po ztuhnutí, tak se ještě zapálil, no "mistři" světa.To je elita!

      Vymazat
  12. Skoda, nestihol som foto:(
    suhlasim, ze to musi byt docela jednoduche. a mozno prave pre to to je take zlozite. mam taku intuiciu na zaklade x materialov, co som videl, ze to musi nejako suvisiet s tvarom(pyramida, UF?) a kremikom, popripade nejakymi inymi kamenmi ako premenit mne neznamu energiu na energiu elektricku. zima pred nami, cas pokusov moze zacat. dakujem za opakovane povzbudenia pre citatelov, su velmi dolezite.
    Daniel

    OdpovědětVymazat
  13. Patenty od p.Keshe
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6409-senzacni-udalost-redakci-naseho-internetoveho-magazinu-se-podarilo-ziskat-plnou-verzi-dokumentace-dvou-patentu-dr-m-t-keshe-a-jeho-keshe-foundation-ve-dvou-souborech-pdf-jsou-ke-stazeni-a-k-prostudovani-prave-zde/

    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, ale ty patenty mám už aspoň 4 měsíce, jenže podle nich nic nepostavíte, jen víte více o co jde.

      Vymazat
  14. Iv,
    dobře víte, že Vaším informacím důvěřuji, mám k tomu důvod. Nicméně stále bych ještě neházel flintu do žita. Prozatím nadace postupuje přesně podle toho, co bych očekával v případě, že na ní bude a jistě je, vyvíjen nátlak. Nátlak Zeleného hada :-)
    Toto není věda, ale hra šachy na velice vysoké strategické úrovni, kde poražený neodejde s oceněním co by druhý v pořadí. Vyhraje ten, kdo použije větší lsti.
    Samozřejmě nejsem ani plně přesvědčen o čistotě úmyslů p. Keshe.

    Ono bych se tím ani nezabýval. Máme tu naše vlastní koumáky, kteří vědí, znají a umí se podělit. Někde ve Vašich končinách prý jeden takový je. Neznáte ho? :-)
    Nikdy v historii se nestalo, aby Češi byli opravdu závislý na někom z venku, tak proč teď čekat s rukama v klíně na záchranu ze zámoří nebo Belgie?
    Víte, že bedlivě procházím celý blog a moc dobře vím, co se tam dá najít. Bohužel, moje momentální schránka i se svou mozkovou kapacitou je nyní vybavena k jiným úkolům, i když třeba ještě nevím 100% k jakým, ale stavba reaktorů na studenou fůzi a dalších fikaných hejblátek to nebude. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. tak ten reaktor je bezesporu zajimavej,hodne zajimavej a kdyz jde postavit malej,pujde postavit i rekneme tak na 20kW,nebude az zas tak o moc vetsi a bude bohate stacit na maly hospodareni ;-).Ta vec na litani do kosmu me rozhodne nebere,jako priblizovadlo na Zemi je ale taky super:-).Presto prese vsechno si myslim,ze musi existovat mnohem a mnohem jednodussi zpusob,jak si opatrit dost elektriny,vec,kterou si dokaze postavit kazdej zrucnejsi amater doma na ponku s minimalnim vybavenim.Ale je to jen shrnuti ruznejch poznatku a badani a intuice.Napad vlastni nemam:-(......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude:
      Zkuste si tu např. vyhledat články o p. Naudinovi a newmanovu motoru. To je pro začátek hodně jednoduché. Pokud Vás to chytne, navažte články o asynchronním motoru jako generátoru, určitě Vás něco napadne.

      Vymazat
  16. Me napada spis to,ze se vsichni snazime hledat zdroj,ale energie je kolem nas nepreberne,a vsichni si to porad predstaveujeme slozitejsi,pritom vyspely kultury pred nama tenhle problem ocividne zvladly a pritom nemely obrazne receno,ani soustruh,reseni musi bejt neskutecne prosty a mame ho primo pod nosem,proto ho nevidime,az jak prosty je,mozna nepotrebujeme zdroj,jenom prijimac.Jj Michale,vim,ale porad to neni jednoduchy reseni pro obycejnyho cloveka a jsem presvedcenej,ze musi existovat.Nemam to nijak technicky podlozeny a muzu se mejlit.Proto se o to rozhodne nebudu prit.Casto mi prijdou ty ruzny fuze a slozitosti naschval zavadejici,aby kazdej rekl,ze to nema cenu,ze doma jen tak bez penez stejne na nic neprijde a vzdal hledani,taky jenom dojem:-).Po tech clancich se Michale podivam,dikec:-),a mimochodem,ta pyramida je zajimava,jde lehce postavit,z bezne dostupnejch materialu,pripojit,muze mit neco do sebe ;-),nebo treba strcit do zeme drat,o deset metru dal dalsi,a zmerit mezi nima napeti ;-),rekl bych,ze svet je zdroj sam a dava dost,jen si to umet vzit..........proud

    OdpovědětVymazat
  17. Proste si myslim,ze se musime naucit si tu energii ekologicky vzit,na co vyrabet co uz je davno vyrobeny,porad se to vyrabi a je toho kolem nas nepreberne?......proud

    OdpovědětVymazat
  18. Lv , tady je jedna hodne zajimava sajta: http://www.free-energy-info.com/ ,pravdepodobne ji znate,kdyz ne,urcite se hodi,je tam spousta podkladu ke stazeni......proud

    OdpovědětVymazat
  19. jinak jsem si projel co jsem nasel o pyramidach,ale vychazi mi zatim,ze ani asi az tak neni dulezitej ten jejich tvar,ten je spis ucelovej,jako jejich obsah,nad tim porad spekuluju:-),k cemu je to co je vevnitr vlastne dobry,nebo by bylo nejlepsi,jakej muze bejt presnej ucel,vzduch,voda,zareni,tlak?.......proud

    OdpovědětVymazat
  20. Iv ,zdravím i obracím se s dotazem k tomu krátkému záblesku co zde byl s prosvětlenou pyramidkou - dušičkovou od vás. Svého času jsem se jim dost věnoval než přišly orgonity.Zdály se mi zajímavějšími. Tak zvažuji nestala-li se chyba.Proto mi to vrtá v hlavě.
    Osvícení vrcholu je patrně ledkou ale napájena je ze získané energie nebo dodané. Vypadá to tajemně a hooodně zajímavě. Prozradíte něco? Rolf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte, je to ve stádiu zkoušek, jsou to modely, ale od toho se startuje, pokud to potvrdí životaschopnost, aspoň malou, jistě se to tady zjeví, přesně ve vhodnou dobu a zadarmo.

      Vymazat
  21. Iv dík ,to potěší určitě mnohé. Rolf.

    OdpovědětVymazat
  22. Zajimalo by me to jak to bude s pristroji na VE az bude Zeme v pasmu nuloveho bodu, jak se to ted vsude pise, meli bysme tam byt koncem prosince, v tu dobu pry nebude fungovat nic na klasickou elektrinu. Jak to tedy bude s VE? Kdyz to pracje na principu nuloveho bodu, ve kterem jeste k tomu budeme tak by to fungovat melo, ne? Igi

    OdpovědětVymazat
  23. Podla najnovsich informacii od pana Keshe dna 8.11.2012 obdrzi SR na velvislanectve v Britanii USB kluc Keshe z technologiou vesmirnych letov! A je len na ludoch v statoch aby si vyziadali od svojich vlad zverejnenia dokumentacii,a na vladach ako sa ktomu postavia a ako technologie vyuziju! Takze to treba vykvakat vsade kde sa da,a potom hura vsetci bombardovat e-mailom a korespondenciou prezidenta,slovensku vladu a jej zastupcov o priznanie obdrzania USB a neskor o zverejnenie! :-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  24. Paci sa mi posledny odstavec v clanku co napisal Iv...Cayce.. Hlavne to o druzstvach a dobrovolnosti prace!Ja som teraz 3ti mesiac nezamestnany(uz som bol aj pred 7mi rokmi a tak ako vtedy i teraz) a uz ma zeru doma mrle a siel by som pracovat.Nielen koly peniazom no zahrada mam moc neberie a okolo domu a uz mi to bez prace lezie na nervy.A takto to ma kopa ludi co viem!Chcem tym len povedat ze to ma zmysel,ludia budu chciet pracovat i bez financnej odmeny.Pre kolektiv,kazdy si vprvomrade vyberie to co ho bavi a v com sa vyzna a tak bude kazdy uspesny a produktivita bude skvela!(nieco ako hovoril Proud scim som suhlasil i predtym no az teraz mi doslo ze najst ludi do spolku by nebol problem ani stym aby to fungovalo,akurat dat pozor na vypocitavych uchadzacov)Vecsina normalnych ludi chce pracovat len nemaju prilezitost(alebo je praca zial tak zle zaplatena ze hladaju cosi ine lebo musia prezit). Iv skvely clanok...odo mna za 1* :-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailo vydrž - dozrieva doba spustiť "základný príjem". K tomu potrebujeme svieži dych služobníkov ľudu /teraz sa ešte považujú za vládu /.
      Be

      Vymazat
    2. Bed,zakladny prijem? Mailo

      Vymazat
    3. Ano, ZP, myslím bude na rebelskej : dolezite.sk. B

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.