pondělí 12. listopadu 2012

ČSR přijalo Kesheho technologii




Oznamujeme oběma národům, že v těchto chvílích  byla přijata veškerá technologie od nadace pana Keshe a to v plném rozsahu. Od dnešního dne bude v našich krajinách  tato technologie uplatňována ve všech vědeckých oborech i průmyslu, zdravotnictví a zemědělství. Budou změněny školské osnovy tak, aby se žáci i vědecká veřejnost seznamovala s nejnovějšími poznatky vědy a tyto byly co nejrychleji včleňovány do všech oborů. Současně se ruší  stávající metody léčby rakoviny a jiných závažných civilizačních chorob a to tak, aby její léčení bylo velmi efektivní a nedocházelo k tak velkému počtu úmrtí.
Musíme oproti minulým časům docílit větší populaci proti plánovanému snížení. Naše zemědělství začne být soběstačné a bude vyrábět touto technologií nejkvalitnější potraviny, zaručující ve velké míře zdraví našich milovaných obyvatel.
Rovněž se stáváme od této doby samostatnými suverénními  krajinami i ve správě obrany území a nebudeme již přihlížet na diktát jiných velmocí jak to bylo v minulosti a bylo i dnes. Slibujeme našim voličům, tedy občanům, že se v prvé řadě budeme řídit jejich většinovou vůlí a snahou o blahobyt našeho lidu. Nebudeme již plánovat žádné nové jaderné elektrárny, jelikož tato technologie je již velmi zastaralá a v některých situacích i nebezpečná a bude nahrazena regionálními generátory a pro domácí jednotlivé elektrárny bude stát přispívat domácnosti při koupi X% příplatkem. Stávající energie  ze zbudovaných solárních  elektráren již nebude  vykupována a zemědělský půdní fond bude předán ke produkci potravin, jelikož výroba solárních panelů je neefektivní a energeticky náročná. Naše strojírenství, zemědělství a jiná technická odvětví opět musejí získat zpět svou perfektnost  dřívějším umem našich lidí a  značky Czechoslovakia   i  dřívější  věhlas v zahraničí pomocí této revoluční technologie.


Pevně věřím, že některým (víme kterým, hlavně těm "Bludným balvanům") se při čtení horního odstavce stáhl  velmi pevně svěrač, tak si ho zase povolte, zatím to je sen, ale pro obyčejný lidi krásný sen a doufám, že lidičky za něj budou bojovat ze všech sil.
Vážení čtenáři, tak by měla nějak vypadat celá situace ( ale vypadá ve skutečnosti opačně), ale jak jsem již předeslal,  po zkušenostech s touto arogantní garniturou jsem očekával tyto negace, které se budou snažit nepřijmout tyto technologie, které by měli hlavně zlepšit náš život a život našich obou krajin a smazat tím i sociální rozdíly. Hledejte v tom vždy jen peníze a moc, kdy dnešní veškeré mocenské struktury si toto nepřejí, protože by ztratili moc nad Vámi. Tak jak jsem předeslal, že nejrychlejší cesta bude ve východních krajinách, pak jižní Ameriky a Afriky, u nás bude dlouhý boj s touto arogancí a podřízeným  lokajstvím. Bude to dlouhá cesta a bude to i na Vás jednotlivcích, stále poukazovat na zavedení těchto nových technologií, jinak se dostaneme o hodně roků zpět. Slyšeli jste někdy v našich médiích o této technologii, neslyšeli, proč asi? Že je nefunkční a že je to Fake? Omyl, jen jedna z her, jak toto nové odstranit lidem z očí a udržet si stav své nadřazenosti za každou cenu.Opět velmi divná hra. Bojujme společně.

Stránky nadace Keshe:  http://www.keshefoundation.org/en/

Pokud systém nezmění svůj stávající směr, bude to dopadat takto: 
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1286-protesty-v-polsku-tisice-lidi-vodni-dela-a-slzny-plyn  
v médiích Strachu ani muk! Dnes jsem na zahrádce vzal VIDLE a přehazoval kompost a tak vypadal strašidelně, ozbrojeně,   ale dostal stejně  na budku, protože to byl stejně jen hnůj.

36 komentářů:

  1. Iv, takové krásné srandy nedělat! Ale povedlo se to hezky vystihnout. Kdyby to byla skutečnost, bych tři dny nespal od radosti.
    Stejně to jednou tak bude!!! Už svítá.
    Zdravím Rolf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tuto garnituru neplatí ostrá kritika, na ně platí tento způsob. U nich totiž negace budí zase ještě větší aroganci, uleví si a zapomenou, protože je to jejich svět. Kdežto tento způsob je slušný a po přečtení jim zůstává dlouho v hlavě a v noci straší a straší co kdyby i to malé, maličké svědomí.

      Vymazat
    2. Ahoj lidičky,
      když jsem si to ráno přečetl, úplně mi spadla čelist a říkám si "Už je to tady!! Neuvěřitelné !! To je skvělé..."
      Pak jsem ale pomyslel na naši vládu a napadlo mně, že se asi zbláznili, že ONI přece toto nikdy nemohou přijmout - a že aby k nám tyto technologie mohly přijít, tak ONI budou muset být odejiti, protože tomu budou bránit ze všech sil - a jak jsme viděli při nedávném hlasování o DPH a restitucích, nebudou se štítit ničeho...
      .
      Mimochodem - slyšeli jste toto?
      Sejde se Čech, Žid, Rakušan, Japonec a Avatar... a takto nezačíná žádný vtip, ale prezidentské volby v ČR ;-))
      .
      Radek

      Vymazat
  2. Cit : Musíme snívať o neuskutočniteľných veciach - ako inak by sa mohli stať.
    Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čím více bude těch lidiček si přát ten sen, nakonec se zhmotní, jen si ho musí vybrat v proudu variant a koordinovat tento záměr.

      Vymazat
    2. JJ, stokrát nic, umořilo osla. :-D Bed

      Vymazat
  3. Práve som dopozeral video (110 min.), kde pán Keshe vysvetľuje princíp a za tým je správa, že tí naši sráči odskočili od toho stretnutia a my máme rešpektovať ich rozhodnutie. A čo takto naopak, žeby oni si začali uvedomovať záujmy svojich ľudí a nie nejaké pokútne temné spolky.
    Keď som prešiel sem a začal čítať, skoro mi vypadli oči. No po pár riadkoch som sa zorientoval a zaplo mi že som na „domovskej stránke“ a oči mi zapadli späť do normálu. Ale bude to fajn, mali sme názornú ukážku aj s potešením. Tak a teraz nechajme do tohto stavu vplávať skutočnosť.
    Jozef

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Video jsem včera studoval myslím do 1:00 hod. ranní. Cituji...Keď som prešiel sem a začal čítať, skoro mi vypadli oči...... Josef, věřte že tato Vaše energie se spojí s více a navíc když budeme i pomáhat v reálu, musí se to zlomit.

      Vymazat
  4. Iv,
    já už málem začal řvát ve spícím domě jako to umí jen český hokejový fandové po zaznění posledního pískotu za vítězného stavu pro nás ve finále MS.
    V postojích vlády nebude nikdy v tomto něco uprostřed. A otočky o 180 stupňů jsou (viz Slovensko) lusknutím prstu. Já už fakt začal myslet, že ta vlna dorazila o pár vesmírných okamžiků dřív a semlela všechno kolem a já si toho ani nevšiml.
    No nic, pár hodin počkám, než mi klesne krevní tlak a pak možná usnu.
    Ale musím konstatovat, že ono skoro dvouhodinové video zase o kus pozměnilo můj postoj k p. Keshe. Sice na můj vkus (možná záměrně) celé Univerzum bere hodně v duchu Newtona (mechanický stroj založený), ale někde se začít musí.
    Uff, tak tohle byla opravdu silná káva, ale moc dobře rozumím proč to bylo napsáno i jakou formou to bylo podáno. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A další přispěl pozitivní energií a ještě ochucená radostí srdce - to jsou ty nejlepší energie! Děkuji, pochopil a splnilo účel.

      Vymazat
    2. ...a už sa to hromadí, to je ono. Ešte sa tu budú diať veci.(všimnite si ten čas 22:22 - energetická podpora). Všetko je dobré.
      Jozef

      Vymazat
    3. Článek byl uveřejněn přesně v 20:30 hod. , tedy v tatvě Ápas. Tato tattva přináší životní radosti, veselí, úspěch. K úspěchu přivádí všechna jednání, jež mají přinést výsledky v krátké době. Domluva je v ápas tattvě mnohem rychlejší a otevřenější. Pokud chcete na úřadu dosáhnout rychlého vyřízení vaší záležitosti, započněte jednání právě teď. Apas vodní tattva jistě přispěje k oboustranné dohodě.Využil jsem všech poznání Universa, tak doufejme, že to semínko vzejde.

      Vymazat
  5. Ahoj obě videa jsem taktéž shlédl. V tom 110 minutovém je nejdůležitější část 55-60 minuta a všeobecně od 35-65min, ale kdo má čas tak to může sledovat i opakovaně. Musíme tlačit na velvyslance, média a přátele kolem sdílet tyto informace na sítích.. Všeobecně jsem taktéž změnil názor na pana Kesheho. On jak jde přes ty velvyslance a zveřejní určité státy, které se již zapojily. Tak tlačí na ty státy, které se dosud nezapojily, ty se totiž budou strachovat, aby jim neujel vlak :D Mohou to potlačovat viz. Slovensko (slabší ustoupí. pořád lezeme někomu do zádale..) Na Itálii je podle mě vyvoláván umělý útok v Benátkách napadlo za 4hod. 200mm srážek.. takže to asi nebude tak rychlé, ale buďme optimisti...
    Každý by měl psát poslancům parlamentu, senátorům třeba tento mail.. http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/upominka-velvyslanci-do-belgie.html
    Díky moc IV za vše co děláš Boris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.cestyksobe.cz/keshe-foundation-ad1667/
      05:00 ...Vlády budou ztrácet príjmy z ropy...5.000.- za jednotku...
      Takže pan Kesha dává technologii vládám, ale zároveň tvrdí, že cena bude 5000. - Neboť vlády přijdou o příjmy z ropy.!!!
      Takže realita je taková: Je to kalkul, co se ušetří na technologii, to se musí navíc zaplatit neboť vlády přijdou o příjmy z ropy.!!!
      Děkuji pěkně. Bublina splaskla! Dokonce ty velké jednotky 10 kW budou stát 50.000. - € tak si to lidičky jen kupujte!
      Opět nás oklamali. Kdo si bude moci dovolit koupit přístroj za 50.000. - €???

      Vymazat
    2. Nemáte vůbec pravdu a víte v čem. Tento systém se totiž změní a vy uvažujete právě v indiciích tohoto systému – peníze, kalkul. Potřebujete takové množství úředníků, kteří nakonec když dojde k lámáni chleba, nedovedou a nebo mají strach rozhodnout. Cena je otázka času a šikovnosti. Když si prostudujete video na Matrixu, pokud vnímáte, pan Keshe to má dobře vymyšlené, taky mně to chvíli trvalo. Tento systém prostě jednoduše končí a řeknu Vám jedno, Ať žijí Ťamani, nebýt jich tak polovina obyvatelstva chodí v hadrách(proto ty razie) a nezlikvidoval je Bratr a my rovněž ne a díky za to, protože ten generátor si za chvíli koupím za hubičku, a cena peněz v budoucnu nebude mít za chvíli žádnou hodnotu. Pochopte změnu systému, tady je již konečná a zase díky bankéřům, protože si uřezali větev sami, nečekali rozvoj techniky, který ovlivní životy všech na této planetě. Zdá se Vám to utopie, ale sám již víte, že peníze jsou již jen imaginární a jestli o ně máte obavy, nepřeji Vám energetickou vlnu a budete mít co? 0.

      Vymazat
    3. Ano..uplne presne iv..absolutne!Hnet jak to vyde tak to ludia kupia, rozoberu na cimpr campr a urobia si kopie.Taman to rozobere a urobi kopiu za dakujem pekne!:-)Okrem toho vlady maju peniaze na dalsi vyvoj a testovanie preto to dal vladam.Ak to ludia budu chciet dotlacia ktomu vlady!(Inak vlady by mohli pochopit ako neuveritelne by si mohli splhnut prijatim technologie u svojich volicov!!!!) Skvely clanok,stoho hned kazdy pochopi aky to ma zmysel a ako jednoducho by sa to vsetko dalo zmenit!Srdiecko mi skackalo a usmev od ucha k uchu pri citani..teda tak do polky clanku..ale ten usmev zostal nadalej!A ver ze ty balvani cumia uz teraz!:-) ...Mailo

      Vymazat
    4. Mimochodom iste si vsetci uvedomuju ze ak to nebudeme mat tak krajiny ktore to mat budu nas technologiou,cenami cohokolvek a nehovoriac vojenskou prevahou zozeru zaziva.Bude sa vyrabat a kupovat odtial kde vdaka tejto technologii budu mat lepsie ceny,kvalitu a techniku.To by si mala vlada SR i CR uvedomit!Mam pocit ale ze dostali ultimatum no no no!Iste knam casom pridu kopie ale to bude trvat a dovtedy budu ine staty pred nami. ..Mailo

      Vymazat
  6. Geomagnetické pole Země + elektron flux??? Tohle vypadá na malého "předskokana".

    OdpovědětVymazat
  7. zamyslam sa, preco ste oddelili pozitivnu cast od tej druhej sovou. urcite je v tom zamer, ze by tvar hlavy?
    presne tak!! nasadit si optiku vnimania, ci uz systemu, doby, alebo osoby je velmi dolezite na pochopenie. vnimat vsetko cez zauzivany, alebo svoj pohlad brani v rozvoji.
    Daniel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. +++ rovněž sovička značí moudrého ptáka, přicházejícího tiše a lehce atd.

      Vymazat
    2. Ona vyzerá ako sovička-plamienka, tie majú očičká a tváričku do srdiečka. Vidíte to ? Bed

      Vymazat
  8. To,co se teď odehrává kolem The Keshe foundation , je trošku jiná káva.On pan Keshe moc dobře ví,proč to nerozšiřuje po internetu
    - myslím tím,proč to nehodil celému světu na internet k volnému stažení - bylo by to vyřešeno , že?Všichni by to najednou viděli , nedalo by se to už nikdy zapřít.Jenže způsob,jakým se to rozhodl uveřejnit je naprosto geniální.Vláda si o to musí říct , pak to dostane.A co teď si má vláda s tím počít ???? Zatlouct lidem to nemůže - my víme,že to vědí...Prohlásit,že se to zkoumá ??? Však my lidé máme také právo to zkoumat ! Odmítnout převzetí ??? Takže na nás vláda prdí a chce nás okrádat a zotročovat dále ???
    Takže výsledek pro mne je tento:Je to zkouška pro vládnoucí elitu (vládu) - musí totiž nahlas všemu lidu říct jak to s námi dále myslí (však my víme beztak už hodně dlouho jak to je) a taky je to zkouška i pro lid - musíme totiž říct nahlas , že to víme a že to patří všem a proto to chceme !!! No nevymyslel to pan Keshe geniálně ???? I kdyby ty dokumenty byly nesmysl - nic to nemění na tom, jaký má vztah naše vláda k lidu , který si ji nezvolil a musí jí platit výpalné.
    Proto navrhuji , aby co nejvíce občanů poslalo e-mail na vládní úředníky s žádostí o vysvětlení jak se věci mají a jaké bude řešení této situace.
    Stačilo by napsat text ,který by se dal od Vás ze stránek stáhnout , nebo zkopírovat a odeslat.Lid je totiž poněkud líný....

    pozdravem Vilda R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi dobrý postřeh, taky mně to trvalo déle, než jsem to prokouk, on tu revoluci spustil nenápadně a nějak utichl IRÁN.

      Vymazat
    2. No a este to treba ludom rozpravat a davat im odkaz na videa na pockanie! ..Mailo

      Vymazat
  9. Zdravim,njn,v duchu si prehodnocuju prave v hlave nazor na Kesheho:-),pomijim financni stranku veci,jelikoz mam pocit,ze tohle je konec "financim" jak je doted zname,hura:-).Dobre napsanej clanek.Myslim,ze tohle je ten pravej zlom,vzdyt si jen predstavte,tahle vec nam da bud vsechno,nebo nas uplne znici,rozpusti,tady neni zadna sediva mezi,opravdu jen bila a cerna a zeptejte se kohokoliv,jakou si vybere,je to myslim uplne jasny:-)).Tady nejde uz davat zlo po troskach,ale bud jen dobro,nebo jen zlo a tim se vyrazil elitam vycuranej manipulacni klacek z ruky:-),co to znamena,vime vsichni,myslim ze uz je misto pro zdravej optimismus:-).......proud

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?v=kL73GqBIDgw video -VE konferencia14.10. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  11. Nevíte někdo zda je to pravda?
    http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/1207-novela-zakazuje-svepomocnou-instalaci-fve

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vypadá to jako pravda, eurohujeři se začínají sychrovat. Už se nehádajím že nemůže existovat VE,to je prohrané, tak honem nějaké předpisy.

      Vymazat
  12. Tak nevím,
    na orgonetu si pan (teď už malým "p") Kopecký dovolil předchozí článek od Iv zařadit do kategorie "HUMOR". Ve svém spěchu přestává rozlišovat, co která informace znamená a jaký může a my vidíme že má, dopad na veřejnost (i klidně jen tu naší tady).
    Pokud toto pane Kopecký čtete, uvědomte si, že u někoho váženost, kterou jste si léta budoval, degradujete na úroveň viditelnou v normálních kolejích internetu. Není to škoda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je pro Kopeckého jak se má správně stát starat o své lidi HUMOR, tak mně potěš a zlí pryč.

      Vymazat
  13. Mozno to poznate... Plazma a magneticke polia..predpokladam ze to bude mat suvislost. http://www.youtube.com/watch?v=afQW8FT02DM&feature=relmfu ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  14. To s tím "převzetím pouze skrze vládními diplomaty" je zajímavé.
    Je to jako by někdo chtěl, aby vlády jako oficiální zástupci všeho lidu řekli nahlas "ano", ačkoliv ani přesně neví, čemu říkají ano
    (je to podobné jako když dostanete takový ten balíček že jste vyhráli milion, a je tam někde v pozadí nějaké "ale").
    Možná proto to slovenští ambasadoři nakonec nepřevzali.
    Jen tak pro zamyšlení, ale není to od důvěryhodného spisovatele, takže v klidu:
    http://smit.wz.cz/zrcadlo/view.php?cisloclanku=2012110003

    OdpovědětVymazat
  15. Mimochodom..dnes som nasiel odkaz na stranky Pana Keshe v inzertnom casopise ako inzerat-oznamenia! Fajn napad!:-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  16. Když nad tím přemýšlím, mám pocit, že vidím souvislost mezi technologií Keshe (získávání energie z elektronů/plazmy a polohování gravitačních polí) a mezi popisem p. Wiesnera pohonů Vimán. Jsou tam sice asi rozdíly (jako palivo zřejmě rtuť a následná filtrace vyzařového spektra záření po anihilaci hmoty), ale taky jsme o pár desítek tisíc let jinde - neříkám ani napřed ani pozadu. Zkrátka technologie jiná, ale získávání energie z téže podstaty.

    OdpovědětVymazat
  17. Pro pány kluky (holky mohou taky):
    http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/daniel-geoinzenyrstvi-chemtrails_19.html

    OdpovědětVymazat
  18. Opet zaujimave video.. http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6440-aktualizace-interview-s-mehran-t-keshe-ze-dne-24-9-2012-video-vyzva-dr-keshe-ke-vsem-lidem-dobre-vule/ ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.