neděle 4. prosince 2011

MMS – kladivo na Pharmacii



V současnosti probíhá atak na lidské společenství a to ať formou účelovou, nebo nevědomou. Jen polemizování jistých skupin o snížení počtu obyvatel je až husí kůži nahánějící argument, za který by se nestyděl ani Hitler. To, že někde se stane např. autohavárie, nebo si přivodí horší úraz nějaká celebrita, nebo je prostě úmrtí v naší společnosti o němž se dá psát a informace by šla na dračku, tak jsou toho ihned plné noviny a následně se vymýšlí zákony, které by měli navodit dojemné starání státu o své občany. Naproti tomu, že někdo vypustí z úst jen myšlenku o snižování populace jako pan Gates, nebo u nás pan Havel- členové Zednářů, organizace, která by se měla začít tvrdě potírat jak hnědý mor z roku 1935 ( to jsou paraziti z globálního pohledu Země - ti darmožrouti ) ,  se ani nemukne, i když je to nepřímé nabádání ke genocidě lidstva, tito lidé nejsou voláni k zodpovědnosti za tyto myšlenky, ale jiní za své myšlenky a názory jež se neshodují z morálkou dnešních mocipánů jsou buď mediálně vláčeni, nebo úředně popotahováni a toho jsou ihned plné noviny ( také by bylo zajímavé, vysledovat majitele sdělovacích prostředků a jejich vazby - vždy za to může nějaká konkrétní osoba).
To že např. u nás leží ladem plno půdy a nebo není dobře obhospodařována, jejich plochy se divoce zastavují stavbami velkých firem, rovněž nikoho netrápí, pokud by naše zemědělské podniky mohly, uživili by jsme se nejen my, ale ještě navíc půl Evropy, takže tyto  úvahy o snižování populace jsou nejen scestné, ale hraničí se zákonem.
Těchto nehorázných myšlenek využívá i pharmaceutický průmysl, jehož hlavní záměr jsou jistě peníze, ale rovněž jde i na ruku těmto nestoudným skupinám, jejichž záměry nemají s lidstvím co dělat a měly by se jejich aktivity začít důrazně prošetřovat, nakonec se to může i týkat dětí těch, co by vyšetřovat měli tyto praktiky a to ať „nechtěnými“ vypuštěnými viry, kontrolou ovzduší, potravin a vodou ve velkých aglomeracích. Je zajímavé, že jak se stát např. dojemně stará čím topíte, co vypouštíte odpadními vodami atd., to jsou zákony ihned, aby mohli vniknout do soukromí a využijí ihned každou maličkost, ale to co ohrožuje lidstvo v globálu, je nečekaně mrtvý brouk. Vždy za nějakou myšlenkou je konkrétní osoba a zde je třeba být důslední.
S MMS jsem se seznámil už před dvěma roky, mého pejska jsem vyléčil z nádoru a mohl s námi zde být ještě další dva roky a nestálo mně to nic, jen trochu péče a trpělivosti. Už jen reakce a názory ve sdělovacích prostředcích byly velmi zarážející, s jakou vehemencí se do tohoto přípravku pustili. Už jen tato agresivní negativní reklama mne přivedla k tomuto léku, obrázek proč tento přípravek budí takovou zlobu a nenávist si uděláte závěr sami. A to jsme nespustili další možnosti, jako HCl atd. Lidé by se měli začít soustředit na představitele těchto zvrácených skupin, konkrétní osoby, jejich bydliště a ne se nechat mlátit na ulicích obušky po hlavách, musí být přímý tah na "branku", jinak se všechny aktivity minou účinku. Tyto entity mají zvířecí povahu divokých šelem, tedy zbabělost a strach o sebe je dáván u nich vždy na první místo, tak proč toho nevyužít.


A tady ještě jedno video na něž mně upozornil čtenář Michal, sice ho znám, ale mnozí z Vás možná ne, tak ať to máme zde ze všech pohledů.

14 komentářů:

  1. Zajímavá přednáška od jednoho faráře:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zmGVXH__7SA

    OdpovědětVymazat
  2. MMS mám bezpečně vyzkoušené. Počáteční zápal plic za dva dny vyléčený. Antibiotika nezabíraly. Chřipkové stavy odezněly do jednoho dne. Ostatně každý musí odzkoušet sám...nemám proč bych tu dělal reklamu..jen dodávám vlastní zkušenost. H

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlas, bych vyprávěl, vlci naslouchají, bere se jim koryto! A to ještě jsme nespustili HCl!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. MMS mam tak isto odskusane na sebe a rodine a mozem len doporucit, HCL este len zacinam "testovat" lebo som zistil ze ho mam malo, kazdopadne za nejaky doplnujuci clanok o nom by som bol rad.

    Juraj

    OdpovědětVymazat
  5. Kazda chripka bezne do 4 hodin !!! Potvrzuji !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den
    rád čtu Vaše články, auto šetří, dám vědět.
    Opravte prosím drobnou chybu :)

    ¨..pokud by naše zemědělské podniky mohly, uživili by jsme se nejen mi, ale ještě ..
    .. nejen my...
    :) :)
    přeji pěkmé dny
    Roman rolo@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To Roman
    Děkuji, konečně dnes někdo vyloudil úsměv, to myslím dobře, dávám sice na "češtin" trochu pozor, ale jako technikovi mně to uteklo. Děkuji, i to se stává. S tím šetřením to nejsou sice kanystry, ale každá trocha dobrá, za tu nulovou investici to stojí.Děkuji za pochvalu, moc to vždy potěší a dodá novou energii.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý deň !

    Prosím Vás láskavo, pokiaľ máte akékoľvek skúsenosti s MMS, tak mi o nich napíšte na raksha@centrum.sk

    Dopredu Vám ďakujem za Vašu láskavosť.

    Raksha

    OdpovědětVymazat
  9. to Raksha
    Ano, pošlu přes mail ještě dnes.
    Mějte se fajn.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za uváděné informace.S MMS zatim osobní zkušenost nemám ale jsem po třech litrech (elekro stříbra).O MMS JSEM ZATÍM PROLEZL ASI VŠE CO SE KDE PSALO.A budí to obdiv k práci některých a údiv nad arogancí brát v potaz výsledky.Už mám objednanou sadu MMS1 a MMS2.Chci zde upozornit na par negativních uváděných vlastností
    jak jsem to pochopil já jsem strojař a elektrikář tak mne nekamenujte.Užívání dlohodobé zatěžuje ledviny a prý dna takže užívat vit c a taurin.Při rozhodování zda trpět bolestí teď nebo mít hypotetické problémy pak volím úlevu ted.A na to množství vyléčených lidí jen tři negativní výsledky.To sirky způsobí víc skody a nikdo je ještě nezakázal!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnešní praktická zkušenost.
      Používal jsem MMS již mnohokrát a poslední sérii jsem si dal předevčírem a včera. Nikdy jsem nezažil to, co dnes.
      Náznaky zvláštní chřipky jsou už dávno fuč (již po třetí dávce), ale dnes i když se cítím výtečně se bojím, jak bych to kulantně řekl, no jsme tu mezi sebou, takže bojím se i zakašlat nebo si ulevit od plynů, protože to, co se na první pohled jeví jako plynatost, vůbec plynatost není a svěrač na to není stavěný a nepomůže ani můj dobrý postřeh. Povel z mozku k němu dorazí o zlomek později, než bych si přál :-)
      Můj dnešní akční rádius je max. do 10-20m od WC. Hold tělo se zbavuje toho, co MMS v těle deaktivovalo a když je to blíž k zadním vratům, tak proč chodit předem, že?
      Takže pokud by někdo s tímto zázrakem začínal, je dobré počítat i s tímto. Na veřejnosti by to nevypadalo nejlépe a myslím, že by i anonym z 8. feb. 03:49 změnil názor na trpění bolesti "teď" a určitě by nevolil úlevu teď. :-)

      Vymazat
    2. Ještě doplním příběh od Michala, někdo to může mít zpožděné, reakce mohou přijít i až druhý den - tak tito mají většinou "smůlu" ale na funkci organismu to vliv nemá.

      Vymazat
    3. A na funkci zootechnika? Třebas takhle v pondělí poránu při schůzi představenstva ZD? :-))
      Jo a na funkci organismu to vliv má, hlavně na pohybový aparát :-)
      (omlouvám se, ale prostě jsem musel -> mám náladu -> naposledy jsem to stihl a taky mám momentálně chvilku času, než zase zazní od střev startovní výstřel)

      Vymazat
  11. MMS1 mám vyzkoušené na zuby a opravdu funguje - 10 kapek aktivovaných do 1 dcl vody.
    Chtěl jsem si loni udělat i očistnou 3 týdenní kůru, ale šli ze mě velmi mírně řečeno "nevoňavé" plyny, tak jsem to s ohledem na kolegy (a mě) přerušil.

    Nedávno mi kolega z práce - cukrovkář vyprávěl jak po 3 týdnech uživání mms2, byl na kontrole u své doktorky. Kroutila hlavou a nechtěla věřit, tak dobré výsledky ještě neviděla. Neřekl ji co bere :)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.