úterý 13. prosince 2011

Vládnoucí elita ve smrtelných křečích.




Mnoho lidí si stále myslí, že se nic neděje a jsou stále uhnízdění ve svých ulitách, sledujíce televizní pořady s povrchní zábavou, v pátek odpoledne se jdou rozšoupnout a po vyspání z opic nastupují v pondělí do zaměstnání a sdělují si příběhy, jak to bylo IN a nebo SUPER. Toto je většinový život dnešní aktivní společnosti, ale je tu to JENŽE.
Začíná se okolo nás dít mnoho věcí, které směřují k výraznému obratu  lidské společnosti. Všimněte si, že v letech 80 – 90 padl systém ve východní Evropě a ten umožnil prodloužit agonii západního kapitalismu o dvacet let, tím, že ve východní Evropě záměrně byly likvidovány veškeré výrobní podniky, aby se mohly zásobovat  tyto východní státy jejich výrobky a tím udržet stabilitu hlavně u sebe a to nejvíce v Německu a Francii.  Pak přišel nástup myšlenky a její uskutečnění v podobě Evropské unie, kde byl další předpoklad možnosti udržení tohoto sytému , zavlečení co největšího počtu států do tohoto seskupení, nabídnout těm slabším půjčky a to tak, aby se dotyčné státy zadlužily co nejvíce a zbankrotovaly. Navenek se tato Evropská záplata (unie) chovala jako rovnocenný partner mezi všemi přijatými zeměmi, jen s tím rozdílem, že Německo a Francie hrála hlavní úlohu, jen aby se jim nerozpadlo hospodářství a tím i celý systém. Bylo předem jasné, že tímto stylem získají jen čas a budou se snažit manévrovat a následně všechnu vinu vznést na ty nejvíce zadlužené, kteří přijali tyto lichvářské půjčky.
Pokud je zruinováno hospodářství tak jak i u nás, není se čemu divit, že dluh se zvyšuje. V těchto zemích se produkuje něco konkrétního v minimální míře. Co německým elitám nevyšlo, že nestihly uzákonit dodatky, že zadlužené země budou jejich majetkem a nečekaly, že tyto země s jejich národní hrdostí se jen tak nedají. Celá Evropská unie byla založena na striktních zákonech a příkazech, vnucení jednotné měny a zákonech jedné až dvou zemí, které hrály ty hlavní housle. Toto zřízení bylo utvořeno násilně a ne na rovnocenných vztazích, tím bylo odsouzeno ihned k velkým komplikacím. Pokud se národy mají slučovat, musí to být přirozené, dobrovolné (i když byla referenda, byla zmanipulována sdělovacími prostředky), pak by mohl vzniknout silný přirozený svazek. Nyní se celá propaganda, jež byla vtloukána obyvatelům do hlav, obrací proti nim, jelikož tento systém není života schopný. Nyní se snaží tato vládnoucí „elita“ své chyby urovnat uvalením na jeho obyvatele  různými daněmi a snižováním  platů, prostě útok na životní úroveň a v prvé řadě možnost likvidace střední třídy, jenž je potenciálním nebezpečím s jejich rozhledem, méně ovlivněna sdělovacími médii.
Mohu se mýlit, ale konec tohoto násilně vytvořeného uskupení je za dveřmi, nyní budou sdělovací prostředky chrlit články o dopadu rozpadu EU na ekonomiku a podobné katastrofické scénáře, nedivte se, jejich majitelé nejsou češi, ale pohunci tohoto monstra. Co je záminkou těchto zpráv, vytvořit strach, beznaděj a za každou cenu zvrátit chod událostí. Omyl, vývoj se zastavit nedá, vinu především nesou tito politikové, kteří dostali národy na okraj propasti a ještě mají tu drzost, že budou vyhrožovat, jaké to bude mít negativní dopady na jeho obyvatele.
 Zjednodušeně řečeno, národy ztratily dvacet let  svého vývoje a dostaly se na kraj kolapsu díky sobecké politice dvou evropských velmocí, které hlavně chránily své zájmy na úkor druhých krajin. Co se stane, nic, každá země začne obnovovat své hospodářství a ekonomiku podle svého, začne svobodně obchodovat  a rozvíjet se. Dokonce se dočkáme i toho, kdy budou tito politikové, bankéři a jejich pohunci postaveni před soud a řádně potrestáni za to, kam přivedli národy Evropy svou chamtivostí.

A ještě na konec jednu věc, kdo bude chytrý, začne obnovovat ruštinu, protože mu je jasné, že na západ od nás je vše vykradené a na huntě, tam dnes toho moc již nezískáme, jen svrab a neštovice a to ještě když budeme tkzv. hodní.  Ať se to líbí nebo ne,  na východě je bohatství, ať v podobě plynu, nafty, zlata a jiných komodit a myslím, že v dnešní době pan president Klaus zavětřil velmi dobře a ten pán před ním? Ten nevětřil, ten jen jednal dle scénáře - koho, si domyslíte sami.

2 komentáře:

  1. Stačí si zjistit, co se stalo na toto téma ve Skandinávii a aplikovat to v každé zemi, že?
    Jenže to není informace, o kterou by se loutkovodiči rádi podělili a proto nebyla a nebude v médiích šířena. Na toto téma tu byl už jeden článek, takže koho to zajímá, může dohledat.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímal by mne názor autora na výklad Slovansko-Árijských Véd. Sám si pochopitelně na čtení Véd samotných netroufám, takže se musím spokojit pouze s jejich možnými výklady. Čerpám hlavně z www.vedy.sk
    Až mrazí jak tam je popisován osud Atlantídy a dění před a po ní. Nemohu si nevšimnout, že je to jako kopie dnešního dění. Je tam však i dost věcí, s kterými se plně neztotožňuji a nevím, co si o tom, jako celku myslet.
    Každopádně systém výchovy dětí, léčitelství apod. je ve Védách naprosto úžasný.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.