středa 28. prosince 2011

Pokrok, nebo stagnace Západu do úrovně třetích zemí?


Zde je starší záznam z přednášky doktora Stevana Greera, aby jste si udělali celkový obrázek lidí, jež se zasazují o nové technologie.  V Západním světě  je abnormální negativní reakce ze strany těch, jež by přišli o své zisky a tím i o nadvládu většiny obyvatel i za pomocí těch, kteří ve svém vývoji ustrnuli a svým napadáním i ze strany mnohých technických pracovníků napomáhají této elitě být stále u moci a nemohou za žádnou cenu přijmout fakt, že existuje dnes i jiná cesta pokroku, než ve padesát let starých technologií získávání energií. Co to bude znamenat pro celý západní  svět? Stagnace všeho, průmyslu, vědních oborů, svobodného života v těchto zemích, jelikož energetika je základním vyživujícím prostředkem pro rozvoj lidstva. Pokud se nezmění a neodstraní uměle utvořené zákony kontroly a zisku, tyto vyspělé západní země budou odsunuty  a velmi rychlým tempem se budou rozvíjet třetí země, jako je Brazílie, Indie a v neposlední řadě Čína a Rusko. Již Tesla dávno upozorňoval, na každého živého tvora připadá jistá část energie, pokud tato energie bude růst, bude se i rozvíjet civilizace, pokud bude nedostatek energie na každého živého tvora, společnost ustrne a začne se smršťovat. 




Někde na mnohých forech se dokonce i zuřivě dohadují o magnetických motorech, jako o velkém nesmyslu za podpory jisté části záměrně vedených negativních názorů. I tyto technologie jsou reálné, bez příspěvků negativistů a jejich dokazování o nesmyslnosti uvedených zařízeních a ani neví, jak se do budoucna zesměšňují a sami vlastně svým jednáním ponižují vědu a některé dobré vědce, kteří již přišli na to, že vše není takové, jak je deklarováno a připouštějí zatím v tichosti i jiné cesty. Až tento vzájemný protiklad dostoupí jisté energetické hodnoty, vše se nakonec provalí velkou rychlostí. Ortodoxní vědci budou znemožnění a budou se muset věnovat tomu, na co bude jejich myšlení stačit, tj, že nikdy přeci nemůže být zisk větší než příjem, jsou  zakleti v uzavřeném systému, který jiné varianty samozřejmě nepřipouští, jenže tak Universum nepracuje, je to otevřený systém. Tyto magnetické generátory dávno pracují, nemluvě o vojenském tajném využití, navíc západ si to na svou škodu hlídá a to tím, že každé toto zařízení má vysílač a napojen na GPS a GMS na centrální dispečink, v případě odcizení atd.. Vše je uměle vytvořeno a to tak, aby sociální rozdíly ve společnosti byly co největší a případný deficit zaplatí poddaní formou různých daní a zákonů, jenže do nekonečna tato nenažranost nefunguje.




Tyto generátory pracují již od roku 2009, vyrábí je firma ve Švýcarsku pro jisté průmyslové celky a to s výkonem 100 – 300 kW. Výrobek je záměrně distribuován jako pětiletý nájem, jsou  plně hermeticky uzavřeny, takže klienti je ani nemohou  otevřít. Stále chtějí, aby vše bylo pod kontrolou, proto jsou samodílny, garáže, kuchyně a pár nadšenců tak nebezpeční. Tak co, předběhnou nás třetí země? Vždyť západ není celý svět a v nových zemích jsou také vynikající vědečtí pracovníci, navíc nezatížení dogmaty, tento svět půjde mílovými kroky pak vpřed a my budeme autsajdři, díky nenanžranosti i namyšlenosti jistých skupin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.