neděle 6. října 2013

Pravá podstata znaku




Dnes bych Vás chtěl seznámit s pravou podstatou jednoho znaku, který se hojně vyskytuje v dnešním systému a je brán jako samozřejmost u jistých skupin a propagující  jeho  falešný význam.



Přistupme nejprve ke znaku zobrazení stromu, jež  vlastně zobrazuje i trojzubec. Co znamená tento znak? Elektronik se usměje, v jeho pojetí je to schématická značka antény, která byla jistě velmi vhodně vybrána, jak zjistíte níže.
Je to runa  Algiz, odpovídá slovanské runě, ano slovanské. Její význam představuje snahu vědomí, dosáhnout posvátných vyšších světů. Hlavně je to runa ochrany, symbol péče bohů, symbol Síly. Možná by jsme to mohli přirovnat k duhovému mostu, spojující Asgard s Midgardem, jako jedinou spojující „silnici“ s těmito dvěma světy.


Nyní se podívejme na tuto značku, hojně používanou v západním světě. Tento symbol „Pacifik“ je vlastně obrácený vrchní znak, trojzubec, uzavřený v kruhu, oddělen od okolí, je to tedy znamení obrácení vývoje, vývoje naopak, než jak by lidstvo mělo jít. Tento znak byl přenesen z Anglie do USA cca  v 60-tých letech. Tam se začala tato symbolika tisknout a distribuovat například na rockových koncertech a hlavně mezi hippies, kde údajně tento znak měl představovat  jaderné odzbrojení.
Ve skutečnosti je tento znak převrácená slovanská runa Algiz. Převrácený Algiz symbolizuje smrt, podsvětí, bezmocnost, zranitelnost, neschopnost realizovat svůj plán a tento znak byl vypuštěn do podvědomí lidí, kde působí mocně do dnešní doby a je stále propagován, kým asi?


Slovany tato obrácená runa byla nazývána „Černobog“ a je to znak Síly, směřující do světa chaosu a destrukce, symbolem války, magie, satanismu a smrti. Myslíte si, že je toto stále náhoda? Úsměvné, viďte, jak mnoho dobrovolníku tohoto znaku chaosu a smrti jej rádo a hrdě propaguje ve světě.  Co říkáte?

Něco o slovanské historii ještě zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/odkryvani-slovanske-historie-i.html

A na starší článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/08/blog-post.html 

5 komentářů:

  1. Obdivuhodny jak se porad muzeme ucit od predku.Nekdo moc dobre vedel proc zatajil a prekroutil pravou historii,kde uz jsme dneska jinak mohli bejt!Skoda ze znicili z tech pramenu co se jenom dalo,nebo to zmizelo v archivech Vatikanu,doufam a preju si,ze to znova spatri svetlo sveta a stane se to kazdymu dostupny.

    OdpovědětVymazat
  2. bohužel se rodí stále nová NEVĚDOMOST a zodpovědnost rodiču je ozřejmit historii a ohýbat proutek,dokud je mladý....jak je moje 30tiletá dvera VDĚČNÁ za onu NEKOREKTNÍ výchovu...Mládata ted preferují TOP9.stejně,jako svazáci Jiřina Jirásková,Jiřina Švorcová.Jiří Vala volali po popravě Milady Horákové...pořád DOKOLA....manipulace symboly,otáčení svastiky...

    OdpovědětVymazat
  3. uznávám poměrně zajímavá tvrzení

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.