pondělí 21. října 2013

Magna-Děti v nouzi


Došel mně mail s tímto upozorněním, nevím zda se zakládá na pravdě, ale raději otiskuji pro přehled informací.


Ak sa rozhodnete poslať SMS-ku na podporu detí kdesi v Afrike, ktorú reklamujú v TV, pod názvom: " MAGNA DETI v núdzi" za 3EUR,  očakávajte spätnú SMS, že vám budú KAŽDÝ MESIAC stŕhané 3Eurá !!!                                                                                                                                                                                                                                              A nedá sa s tý m nič robiť !!!!!!!!                                                                                                                                                                                                                                                                          Prosím pošlite to svojim známym, čo ich čaká  za ochotu niekomu pomôcť. Prepošlite čo najviac ľuďom !!!

7 komentářů:

  1. Víte co to dá práce a stojí peněz, opravit takovouhle chajdu,hihi.Na ty děti bez toho i tak zbyde akorát tak velký PRD,ostatně jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda Terezko,
    ale mám pocit, že nedat, taky nic neřeší. Je pravda, že tyhle akce maj v důsledku dorazit a srazit na kolena infrastrukturu těchto zemí. Ale?!? Co když se to přihodí nám a tady? A může to bejt našup. Viz nesmírně odvážnej projev Heleny Mezenský ve slovenským parlamentu. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,nemám zásadně nic proti pomoci,ale musí být adresná a víš ty co,zrovna jsem udělala zkušenost,že lidi raději pomáhají cizím než vlastním(tedy ne všichni samozřejmě).Ale pořád Ti nevím, proč si radši adoptujou žirafu, než pohladí procházející děcko,nevím co je k tomu vede.

      Vymazat
    2. Ona je pomoc a "pomoc" Mateji.Kdyz uz davat,pak ale s tim,ze zaroven ucit jak se osobestacnit,jen davat je v konecnym efektu znicujici.Ty lidi tam potrebujou vzdelani a znalozti,jak si jidlo vypestovat.Ne jim "davat" a za to jim krast prirodni bohatstvi za hubicku,protoze neznaji jeho cenu a dopady na budoucnost jejich prirody a potazmo tedy i jejich a jejich deti......!

      Vymazat
    3. Terezka,Proud..upne presne.Ved ak chceme pomoct,v detskych domovoch je kopa deti ktore pomoct potrebuju.Staci tam zajst,najst jedno dve deti ktore su dobre,slusne a vam od zaciatku blizke..a im obcas trosku pomoct ak chcte spravit nieco dobre.Nepochadzam odtial,ale viem ze to tiez nemaju jednoduche a casto su tam nezasluzene a su vdacne za lasku dospeleho cloveka..i ked si ich nemozete vziat k sebe

      Vymazat
    4. Mailí,přesně,máš pravdu,je jich tam dost a dost.

      Vymazat
  3. No Terezko,
    nejspíš nemá ani cenu se jich na to ptát? Matěj

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.