středa 23. října 2013

Člověk - bestie - 666




Slunce má velký vliv na rozpad radioaktivních prvků na Zemi. Tím se dokazuje, že působení Slunce na Zemi má mutující vlivy. Jedná se hlavně o základní a nejrozšířenější prvek a to uhlík, avšak nejporozuhodnější je prvek C14. Tyto objevy byly velmi znepokojivé pro dnešní vědu a nesou tedy známky evoluce našeho prostředí, tiché, nepozorovatelné.  Nejrozšířenější formou prvku ve 3D je uhlík 12(C12).  
Někdy jste svědky známého čísla 666, tedy Bestie, nenapadlo Vás, že toto číslo přísluší právě člověku, v jeho základní struktuře bytí, tedy bez dalších aspektů vývinu jak technického, tak duchovního a to ve správném poměru 50 : 50. Ano, je to izotop uhlíku, 6 protonů, 6 elektronů, 6 neutronů, tedy 666. Však znáte staré pořekadlo, „ kam vstoupí lidská noha, tam 100 let tráva neroste“. V tomto případě se jedná tedy o základní výtvor, tedy člověka, zabývající se převážně jen hmotou. Dnes již také víme, že C12 je jedním z pěti prvků, které rovněž jsou součástí lidské DNA. 



Slunce tedy přispívá k transmutaci C12 v lidské DNA a o těchto věcech vědí moc dobře chemtraldi, protože oni vědí, že pak veškerý technologický pokrok, založený na byznysu po mutaci DNA bude na nic a ztratí moc nad ostatními. Je to jen na čase a dnes mnoho lidí tuší, že se něco děje a děje i uvnitř jich. Ano, někdo namítne, že uhlík7 (C7) je dosud neobjevený izotop uhlíku a je hmotným ekvivalentem síly známé jako Kundaliny.  Tento izotop má schopnost udržet kolem sebe magnetické pole, myšlenkové pole, dimenzionální pole myšlenek. Vytvoření tohoto izotopu má schopnost lidský organismus při duchovním vzrůstu vyspělejších bytostí, sama sebe a je jeho projev pak znám jako známá záře třeba kolem hlavy.

Je to vlastně nadbytek elektronů, vytvořených z C12 na C7. Tento izotop se rychle rozpadá a vznikají pak již jen stabilnější formy. Proto není tak jednoduché detekovat tento izotop uhlíku C7 přímo v lidském těle. Všechny tyto skutečnosti byly zahaleny záměrně v esoterické literatuře do nespočtu nauk a knih a dnes na tom hlavně postaven jejich byznys v této sféře, ale hlavním cílem bylo pomýlení mas, které se chtěly dostat ve svém poznání dále. Byl vymyšlen Astrál, kde se zapasovalo z této tématiky kde co. Duchovní vzestup se zapasoval do Astrálu jako něco, co vyjadřuje duchovní poznávání. Omyl, ale to dnes zde nebudu probírat. 
Nyní jsme v období, kdy začalo dlouhodobě docházet ke změně DNA a vůbec všeho živého na naší planetě a celé naší sluneční soustavy. Je to období, kdy se pomalu, ale velmi razantně zesiluje naše mysl s tím, aby se protnula naše spirituální aktivita více s materiálnem. Vidíte sami, jak se aktivita Slunce zesiluje a dobře vychází jeho periodické aktivity do tohoto období po roce 2012. Slunce je tedy primárním zdrojem naší evoluce, jak jsem stále upozorňoval ve svých předešlých článcích z minulých let a málo lidí tomu přikládalo důležitost. Je to vše v časové linii a došli jsme do okamžiku, kdy se mění vše kolem nás, potichu, nenápadně, skrytě.


Toto video dostatečně odhaluje celý problém toho, co se dnes děje na Zemi. S některými výroky nemusíte souhlasit, ale podstata tu je nastíněna velmi dobře.



18 komentářů:

  1. No to je tedy dobrý,Slunce ovlivňuje náš mozek a ten se mění a Sluníčko řádí víc a víc,podle grafu.Takže proto se lidi chovají,jak kdyby byli pod "vlivem".Totiž nejde mi na rozum,že se někteří,kterým se dříve celkem dařilo zakrývat svou vnitřní podstatu, se najednou chovají jak magoři a bez skrupulí ukazují o co jim vlastně jde.Povětšinou jsou to samé libůstky, jako hamtat prachy,ohledy jen k sobě nebo touha po popularitě.Vzteklouni se mohou po... a ovládat se nedokážou.Loni plno lidí čekalo velkou změnu naráz,konec světa nebo tak něco,to se nekonalo,takže usoudili,že se nic neděje.Ale děje a jen valím oči a nestačím se divit.No však ani u mně není vyjímka.Fakt dobrej,jak říká pan Iv,Duchovní bál.Spíš bych to nazvala řež,ale i na bále se na konci vožralí projeví a většinou si daj co proto. To bude chtít ty vidle,nojo.Lidi jsou jak bez rozumu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Znáte přísloví: V alkoholu je pravda? Tak takhle nějak to působí, mizí možnost se více kontrolovat a projevy co v každém člověku je, vystupují na povrch dost výrazně, tím také dochází současně i k větším střetům v rozdílných bytostech. Astrální Duše upředňostňují hmotu a Duchovní zase kloubí více materialismus s duchovnem ( rozdělení těchto skupin jsem ještě tady nepodal). Situace se tak přirozeně vyostřuje. Pak nastává to, jak tvrdíte, že lidi jsou jak bez rozumu, ta hmotná skupina je více zastřena a mají o to více svou pravdu, ale že je to špatně vlastně nevnímají - žijí stále ve svém hmotném standardu.

      Vymazat
    2. Ale pane Iv, nejvíce mne právě zaráží projevy lidí,kteří o duchovnu čtou, zabývají se jím,ve smyslu sebe vzdělávání a najednou si klidně začnou říkat,že to nevadí,že se vztekají,že vyšší duchovní světy jsou blbost a lidi,kterí o nich ví,označují za nekomerční ovce bez emocí a jednoduše si to shrnou tím,že si přece mohou dělat,co je kdykoliv napadne a ještě tomu říkají duchovní vývoj.To mně jaksi hlava nebere,přece ve vyšších duchovních světech neexistuje žádná stádnost ani unilost,tam je LÁSKA,RADOST Z ČISTÉHO BYTÍ VŠECH PŘÍTOMNÝCH TAM BYTOSTÍ.KDE JE SAMOZŘEJMOSTÍ,ŽE PŘÍRODA I ZVÍŘATA JSOU ŽIVÉ MYSLÍCÍ BYTOSTI A UNIVERSUM JAKO CELEK TAKTÉŽ.Tyto, tedy pro mne pseudoduchovní bytosti,zřejmě svým konáním a myšlením se hlásí do Astrálu a duchovno chtějí využít pouze pro svůj prospěch,který by se projevil hmotně,zde ve 3D.No mám z toho někdy pěkný guláš a nejradši mám hlívovej,hihi.

      Vymazat
    3. to ter fry
      Toto bylo popisováno celkem přijatelně http://energieupramene.blogspot.cz/2013/09/cesta-lidi-k-ezoterice.html

      Vymazat
    4. Zrusit strany!Zvolit zastupce primo z lidi,vlastence.Zadna imunita,okamzita odvolatelnost!Zridit profesionalni management odborniku na statni a ekonomicky zalezitosti,jako poradni organ.Sjednotit narod.Nechat lidi vladnout si sami pomoci referend!Decentralizovat!Vypadnout z otrokarsky EU a teroristickyho NATO.Osobestacnit stat tak jak byl pred sametem.Vratit lidem co se statu zasmelilo,ukradlo a zproneverilo.Zavist novej system: zakladni nepodminenej prijem tak jak zni jeho originalni navrh z Nemecka.Prosetrit a spravedlive potrestat vladni zlodejny a korupce,s nahradou skod!Zrusit mizerny zakony a zavist smysluplny,kde je jeden metr na vsechny,ten bez vyjimky uplatnovat.Ma jeste nekdo nejakou pripominku? Sem s ni at dame dohromady cokoliv lepsiho nez je dnesni zkorumpovanej,koupenej,multistranickej, zlodejskej, prolhanej a smesnej bordel!
      Tohle si prectou pri scitani hlasu na mym volebnim listku.odmitam volit korupci a zlodejnu,dalsi zotrocovani,z toho co uz tady je a nic lepsiho se nenaslo!Uz dokazali nejednou co dokazou,na co je znova volit???? To jsem jeste nrmalni,abych dostal pres pazoury a stejne je znova strkal do stejny diry .Az takovy sci-fi to neni,kdyz se to rozpracuje,za predpokladu ze novej system bude prisne spravedlivej a budou dobre nastaveny zakony,ktery se zaroven s uvedomenim a sebevychovou lidi budou zmekcovat az pujdou zrusit a zustanou ve forme dobrejch obecne prijimanejch pravidel-standartu .
      Je cas skoncit s modernim otroctvim za par svestek a konzumem predrazenyho,zdravi skodlivyho,zahranicniho odpadu a akceptovani priblblejch EU zakonu slouzicich korporacim, bankam a pojistovnam,proti lidem! ..........Tady je Terko,o co jde prozatim me :-)

      Vymazat
    5. ........asi to slunicko :-))

      Vymazat
    6. To víš že jo Proude,máš pravdu,taky jsem měla! takový ideály,ale už mně to přešlo.Lidi toho nejsou schopný,podle mojeho mínění,ale klidně se můžu i plést,jen realita kolem mne potvrzuje co říkám.

      Vymazat
    7. Terezka mas zas pravdu..len malo ludi by toho bolo schopnych,no mozno sa to dakym sposobom otoci..pride nieco a i ked pocet sa nezvysi zrazu to bude vecsina..

      Vymazat
    8. Mailí,vím že mám pravdu a taky mně to pěkně štve,byla bych 1000x radši,kdybych jí neměla,víš!

      Vymazat
  2. Iv,
    zajímavej a podnětnej článek. Ale? Výrazy astrál a astrální nejsou vůbec důležitý. A máte pravdu, lze s nimi nevhodně manipulovat. Ale přechodový skupenství mezi hrubou tělesností a duchem by tu potom z energetickýho hlediska velmi chybělo. Ve Slovanskejch Védách se sice nevyskytuje slovíčko astrál, ale je to zřetelně a jasně vyjádřeno systémem devíti čaker. Kdy tři spodní jsou zodpovědný za fyzickej vývoj, tři střední za duševní a tři horní za duchovní růst. Dále pak se všechny hlavní čakry dělí na centra nízkých energií- Navi, středních energií -Javi, vysokejch energií- Slavi a velmi vysokejch energií- Pravi (opsáno ze Sl.Véd). Tedy, část z toho vyjádřuje velmi přesně to něco, co se obvykle vyjadřuje slovem astrál. Který ovšem v tomto vyjádření není žádným sumárem - pouze - n e g a t i v n í c h s i l . A tohle slovo rovněž nevychází z nějaký sranda-ezoteriky. Tenhle stav je popisováním nejenom SV, ale i lidmi vysoký, duchovní úrovně mnoha etnik a kultur. A píšu to proto, že jsem se s tímhle velmi konzistentním vyjádřením potkal v knize Tichoplavových. Kde s těmito názory a myšlenkami souzní mnoho současnejch vědců z různejch vědních disciplin (viz kniha Neomezené schopnosti člověka). Výše zmíněná jemnohmotná těla, dle těchto vědců, kteří slučují jak exaktní, tak i duchovní přistup ke všemožnejm přírodním jevům ( Kirilian, Kozyrev, Erwin Schrodinger a jiní), e x i s t u j o u. Protože jimi dokázanej informační a energetickej prostor v přírodě je totožnej s představami mudrců a mágů o to nejenom o jemnohmotnejch tělech, ale i světech, galxiích, atd.. Tenhle informační a energetickej prostor prostupuje vším a zajištují spojení s tím, čemu říkáme univerzum. Tedy, dnes tyto jevy už nepatří pouze do pojmosloví metafyziky a ezoteriky. Ale i do výrazů používanejch současnou, sice stále ještě ne úplně, oficiální, exaktní vědou. A je taky velmi příznačný, že učenci, kteří se zabejvaj těmito vrcholovými a celostními vědeckými disciplínami jsou většinou Slovani. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      Dobré video https://www.youtube.com/watch?v=_bWZU92UZkU je potřeba, aby pracovaly všechny čakry a ne jen do třetí a to rozdělení na duchovní a astrální je provedeno záměrně pro lepší pochopení , protože zde jsou vtěleny obě polarity, asi tak zatím nějak.

      Vymazat
  3. Iv. dík,
    na video kouknu. Ale v článku píšu o devíti makajících čakrách, ne pouze o třech spodních. Beru totiž za normu zdravýho člověka. Kdy spodní zaručujou Fyzič., střední onen Astr. + Ment.., vrchní Ducha. A vzhledem k dalším čakrám, vedoucím ještě hlouběji dolů, tedy až do elementárních částic. Ale zároveň i nahoru do vesmíru směrem k universu, čímž je ukončeno jejich spojení v KRUH. Pak je tu ona dělící ČTYŘKA - Javi, Navi, Slavi, a Pravi, což znamená čtverec. A čtverec vloženej do kruhu = kvadratura kruhu. Což je u člověka žijícího v iluzi paradigmatu duality znamením nesmyslu, ale zároveň paradoxně i znamením BOHA, či UNIVERZA? Tedy žádná DUALITA? Kampak se poděla?? Nikam, ona totiž neexistuje. Toto je paradigma Slovanskejch Véd. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde jsi potkal toho zdravýho člověka,kterýmu fungujou všechny čakry,asi v Tibetu nebo někde jinde v nějakým duchovním společenství,že?Matěji musíš si snížit zřejmě normu,protože to tady vypadá přesně tak,že max fungující čakra je u většiny třetí a víc ani prd a když se někdo rve pak rovnou do vrchní,tak je akorát tak naštvanej,že to nejde a jsme přesně u toho oč tu běží.Chybí tam hlavně totiž to srdce čili krásné emoce a bezpodmínečná láska k životu.

      Vymazat
  4. Ahoj Terzko,
    pokud uvádím příklad, tak nejpřehlednějším múže bejt pouze kompletně fungující člověk. Nastal by obrovskej zmatek, kdybych dal příklad člověka s 3,5,a 8 nefunkční čakrou. To bych tři stránky vysvětloval pouze jeho krutě omezenou funkčnost. A omlouvám se za to, že i takhle zjednodušeno to může bejt dost nepřehledný. A můžeš mě klíďo píďo položit otázku, a proč o tom vůbec píšeš Matěji? A já Ti na to mohu odpovědět pouze tím, že proto. Já taky na blozích moc často nerozumím tomu o čem ti lidé píšou, a pokud tomu chci alespoň trochu porozumět, musím hledat informace a učit se. Na všechno totiž nestačí pouze intuice a srdíčko, víš?. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji vždyť je to přeci pořádná legrace,nezdá se Ti.Musím se chechtat od rána do večera,kočky už na mně divně koukaj.

      Vymazat
    2. Jo,
      zvláště s kočkama, to mi povídej? Kočky vědí všechno, co potřebujou. Ale my lidi jsme divná sorta. Chceme vědět víc, chceme víc mít a při tom všem máme skoro furt pocit, že to všechno je na h....! Matěj

      Vymazat
    3. to Matěj
      Matěji, na Duchovním bálu až měli všichni dost, se shodli, že 666 je nepovedený experiment a dál nesmí expandovat do Vesmíru, dali mu jen krátký čas zda se polepší – nepolepšil, jak to dopadne dál je jen ve Hvězdách a myslím, že moc nekecám.

      Vymazat
    4. Cislo 666 je vsak len cislo hmotnej casti cloveka..ako i z clanku vyliva z 666 sa meni cim viac sa blizi k duchovnu,a slnko mu ktomu dopomaha..a kedze tusime(vidime) co sa deje pri slnku...tak pomahaju i ostatny.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.