pondělí 20. května 2013

Potvrzení funkce E-Cat


Potvrzení funkce E-Cat

Zde v níže uvedené adrese si můžete stáhnout vědeckou práci na zařízení E-Cat, jež byla provedena na universitě v Bolonni a na Institutu technologie ve Stockholmu, Švédsku. Nejsem tak zdatný v technické angličtině a proto celé pojednání nechávám v angličtině, aby náhodou nedošlo nechtěně k nějaké chybě u tak důležité zprávy. Je to potvrzení, že zařízení E-Cat je funkční.

Vidíte sami, že účinnost je rozhodně větší než 1



Stáhnout tuto práci můžete zde, kam jsem to uložil:  http://uloz.to/x7TqUESA/ecat-studena-fuze-report-pdf

Odkazy na starší články:
http://energieupramene.blogspot.cz/search?q=e-cat
P.S. Kdyby někdo byl ochotný udělat jen část  výpisu v češtině, ať pošle na mou e-mail adresu  energie.iv@gmail.com , rád to pro neangličtináře doplním.

2 komentáře:

  1. Tak z posledních zpráv to vypadá, že zelená turbína ve spojení s E-Catem se pravděpodobně neosvědčila, protože A. Rossi vypisuje neoficiální konkurz na stirlingův motor, který lze okamžitě použít na testování s E-Catem na výrobu el. energie. Takže to vypadá na akutní testovací etapu systémů produkujících elektřinu.
    Též nedávno po dlouhé nemoci zemřel spolupracovník Rossiho profesor Sergio Focardi.

    více zde:
    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://matslew.wordpress.com/2013/06/24/prof-sergio-focardi-dead-at-80/&prev=/search%3Fq%3Dprof.%2Bsergio%2Bfocardi%26safe%3Doff%26client%3Dubuntu%26hs%3DXRk%26sa%3DX%26channel%3Dfs%26biw%3D1280%26bih%3D710%26tbs%3Dqdr:m
    a
    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.ecatnews.net/&prev=/search%3Fq%3De%2Bcat%2Bnews%26safe%3Doff%26client%3Dubuntu%26hs%3DhgP%26channel%3Dfs

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim Vas,
    dostal som sa k velmi zaujimavym informaciam o generatoroch "volnej" eletrickej energie so zaujimavymi vykonmi postacujucimi aj na chod velkeho rodinneho domu. mate nejaku vedomost, alebo skusenost s tymito zariadeniami?

    neo.sx

    ospravedlnujem sa, ze to davam do tejto temy, ale zda sa mi to celkom blizke

    Daniel

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.