úterý 28. května 2013

Jednoduchá výroba energetické vody




Každý vodní tok, jež má větší průtok, vyrábí statickou elektřinu, ať jsou to potoky, nebo řeky a hlavně jejich meandry, způsobují dostatek náboje pro okolní prostředí. Pokud je řeka, nebo potok záměrně vyrovnán do přímého toku, nezpůsobuje vznik náboje, nebo je velmi malý a okolí je ochuzeno o tento náboj a jeho bezprostřední okolí je energeticky mrtvé a navíc zrušen samočistící efekt vodního toku.


Jak získat energetickou vodu je velice jednoduché a princip je založen na tření molekul  protékající vody, dvěma různorodými hmotami, v našem případě je to pohybující se voda v nějakém vodním toku a voda umístěná v nádobě(láhvi), kdy se tvoří statický přírodní náboj. Výši tohoto náboje lze regulovat délkou pobytu uzavřené láhve ve vodním toku.
Výhodu tohoto přírodního zdroje využijí ti, kteří mají poblíže nějaký potok, nebo rychleji tekoucí řeku. Vezmete sklenici, nebo i PVC láhev, kterou napustíte obyčejnou vodou z kohoutku. Víčkem uzavřete a umístíte do proudu zmíněného vodního toku( samozřejmě tak, aby neuplavala), čím déle bude umístěna láhev v toku, tím více se získá náboje uvnitř lahve a dochází k samovolnému vyrovnání náboje, kdy náboj tekoucí vody je vždy větší.. Tuto energetizovanou vodu můžete použít na pití, přikládat na bolavé části těla, použít  k vaření. Rovněž tak můžete energetizovat i nápoje a to vše po dobu nejméně 8 hodin.
Využívejte přírodních zákonů ke svému prospěchu a zadarmo, kdo má rád pivo, ať tam vrazí pivo, kdo má rád Kolču, tak tu, ale varuji, nepijte ji před spaním, protože budete vejrat do stropu až do rána.

Tyto poznatky jsou určeny k volnému šíření pro blaho lidiček jako volné technologie, ale vždy s odkazem na tyto stránky jako autora. http://energieupramene.blogspot.com/2013/05/jednoducha-vyroba-energeticke-vody.html

1 komentář:

  1. Thanks for sharing your thoughts about filmy 2018 polskie.
    Regards

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.