sobota 11. května 2013

Chemoterapie a rakovina


Šokujúce odhalenie štúdie: Chemoterapia rakovinu len podporuje

 

 

Počas toho ako jedna skupina výskumníkov sledovala prečo sú nádorové bunky také odolné, dospeli k oveľa dôležitejšiemu zisteniu. Počas výskumov skupina objavila, že kým chemoterapia vo veľkej miere poškodzuje zdravé bunky, zároveň ich stimuluje na to, aby produkovali takú bielkovinu, ktorá predstavuje v podstate pohonnú hmotu pre rast nádorových buniek. Okrem toho sa nádor stáva ešte odolnejším voči ďalšej liečbe.

V časopise Nature Medicine informovali výskumníci o tom, že výsledky výskumu sú pre nich „úplne načakané“. Sledovaním účinkov chemoterapie boli dokázané výrazné poškodenia DNA u mužov postihnutých rakovinou prostaty. Je to poriadna facka pre väčšinu takých lekárskych organizácií, podľa ktorých je chemoterapia jedinou možnosťou na to, aby pacienti postihnutí rakovinou dokázali žiť niekoľko rokov.

Terapia liekmi zabíja pacientov

Táto správa je podložená aj viacerými skoršími výskumami, podľa ktorých chemoterapia a s ňou spojené drahé lieky sú nevhodné na liečbu rakoviny, ba čo viac dokážu danú situáciu ešte viac zhoršiť. O liekoch používaných na liečbu rakoviny bolo zistené, že spôsobujú tvorbu metastáza po ich užívaní sa masívne zvyšuje aj veľkosť nádorov. Výsledkom toho „terapia“ pacientov zabíja oveľa rýchlejšie ako samotné ochorenie.
Bielkovina vznikajúca počas chemoterapie, tzv. WNT16B bielkovina zvyšuje prežitie nádorových buniek, a to je príčinou toho, prečo sa život pacienta končí ešte rýchlejšie.
Tak, ako to vysvetľuje spoluautor Peter Nelson, vedecký spolupracovník Výzkumného centra rakoviny Freda Hutchinsona v Seattli: " WNT16B vstupuje do interakcie s blízkymi nádorovými bunkami a stimuluje ich rast. Tým pádom sa stávajú ešte odolnejšie voči ďalšej terapii.“ Skupina následne po zhrnutí výsledkov vyhlásila: "Naše výsledky dokazujú, že odpovede poškodených zdravých buniek bezprostredne prispievajú ku zvýšenej kinetike rastu nádorových buniek."

Účinné sú prírodné látky

Pritom o niektorých halierovo lacných koreninách, akými sú kurkuma či zázvor, alebo o liečivých hubách používaných niekoľko tisícročí výskumníci nekompromisne dokázali, že účinne znižujú veľkosť nádorových buniek a ich rozširovanie v organizme. Porovnaním 11 štúdií bolo zistené, prírodné látky znížili veľkosť nádorov mozgu v priemere až o 81%.
Žiaľ ešte stále existujú „staré paradigmy“ a prírodným metódam liečby nie je ešte stále dostatočná pozornosť, taká, akú by si právom zaslúžili! Pravda je taká, že ak by každý užíval prírodné látky, rakovina by vôbec nemala šancu sa vyvinúť (tieto sú samozrejme vhodné aj na prevenciu), a farmaceutické firmy by prišli o obrovský profit.
08.05.2013    ZDROJ: SITA

Dodatek:
Přišel mně mail od jednoho čtenáře, rád rovněž uveřejním:
P.S.: ohladom clanku o chemoterapii. nedavno prepustili mojho znameho z nemocnice (75-80r.) s vaznou leukemiou, pricom mu lekari nedavali ziadnu nadej a uz nevyskusali ziadnu liecbu. pribuzni ho uz pochovali, kedze ho doniesli bezvladneho neschopneho vlastnej chodze. v poslednej nadeji vyskusali lan s tvarohom, ako alternativu k tzv. klasickej liecbe. po tyzdni pan sam chodil a soferoval. aj toto je odpoved na tento system a sisyfovsku medicinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.