neděle 26. ledna 2020

Pandemie chřipky?


 
Rožíření chřipky po 6 měsících
Gates na konferenci pořádané Massachusetts Medical Society řekl, že je optimista, ale v jedné oblasti svět „nedělal velký pokrok“.

Řekl: „A to je pandemická připravenost.

„V případě biologických hrozeb tento pocit naléhavosti chybí.

"Svět se musí připravit na pandemie stejným způsobem, jako se připravuje na válku."

Během konference odhalil miliardář filantrop vyčerpávající studii Ústavu pro modelování nemocí, která odhalila, jak rychle se nová nemoc může rozšířit.

Časosběrné video vysvětlovalo, jak by se potenciální ohnisko v Číně mohlo rychle rozšířit po celé planetě a nakonec zabít 33 milionů lidí.

PŘEDPOKLÁDAJTE, že je to PRAVDA?

Po roce, kdy se virus objevil v čínském městě Wu-chan, čelí svět až příliš reálnému smrtícímu koronaviru.

Pokračoval ve svém neúprosném globálním pochodu, přičemž počet nakažených se přes noc téměř zdvojnásobil.

Potvrzené případy vyletěly na více než 800 pouze v Číně, uvedli úředníci.

Vietnam, Singapur, Saúdská Arábie a Hongkong nyní všechny případy potvrdily - vedle USA, Číny, Japonska, Jižní Koreje, Tchaj-wanu a Thajska.

Světová zdravotnická organizace však včera odmítla vyhlásit celosvětovou nouzovou situaci v oblasti veřejného zdraví a uvedla, že je „příliš brzy“.

Nicméně, úředníci připustili, že výbor byl rozdělen téměř 50-50.

Čtyři hlavní čínská města jsou v uzamčení s 20 miliony lidí v karanténě, což svědčí o přenosu z člověka na člověka.

Úředníci omezili cestování ve virovém epicentru Wuhan, které je domovem pro 11 milionů, stejně jako sousední Huanggang, Ezhou a Lichuan.

Předběžný výzkum naznačil, že koronavirus byl předán lidem z hadů na trhu mořských plodů Wuhan.

Michael Ryan, vedoucí pohotovostního programu WHO, uvedl, že téměř tři čtvrtiny potvrzených případů byly u lidí starších 40 let a čtyři z deseti měly základní zdravotní stav.

Odborníci varovali, že to může být stejně smrtelné jako španělská chřipka, která si vyžádala 50 milionů životů.


Náš Systém nás nutí a hlídá, abychom nedávali informace a vědění, protože by to vše obrátil proti nám, že šíříme poplašné zprávy a podobně. Teď se jim to vrací a všechny informace se ven nedostanou a chřipka má možnost většího růstu. Každou informaci i kdyby nebyla ta správná, je potřeba využít a vyzkoušet, zejména když státní orgány dělají mrtvého brouka. V ĆR je nyní např. běžná chřipková epidemie v jižních  Ćechách a hygienik v tomto regionu ohrožení i ze světové pandemie chřipky ani nevyhlásí např. pro naše děti, protože je jejich imunitní systém oslaben, chřipkové prázdniny, tam je taky možnost omezení šíření. Pane ministře, vše je v pořádku? Vy máte tedy logiku! Na stát se nikdy nespoléhejte, ten jen má zájem na vašich daních atd, vaše zdraví je mu u zádele.

Existuje mnoho podpůrných věcí, které mohou omezit toto respirační onemocnění, i na stránkách v sekci „zdraví“ jsou popsány a jsou to i přírodní produkty.  Dodržovat a zvýšit hygienu, používat látky které obsahují éterické olejíčky na dýchací cesty, desinfikovat místnosti, používat ionizační zařízení, energetickou vodu (ze 18 a 19 ledna, jak jsem psal v článku), je toho dostatek aspoň pro omezení aktivity viru, je to jen na vás.
Naše ministerstvo zdravotnictví - все хорошо, v opačném pak případě, si ty úředníky dobře pamatujte.



Nejde rozpoutat válka, tak vymyslíme virus, již je několikanásobně nyní překročen "Přírodní protokol".

2 komentáře:

  1. základ je podpora imunity slizníc - doplniť vitamíny B, C, D3, užívať echinaceu, jód a zinok. na priestorovú dezinfekciu je skvelý ozón, alebo prírodné silice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja,ja, přesně a takové domácí kvašené zelí s bylinkama, to je bomba.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.