středa 22. ledna 2020

Kouření působí jako antikarcinogen




Ano, myslíte si, že je to Fake a mnozí i řeknou, že je to nějaký konspirační blábol. Ne, není, ti co uvažují, nakonec přichází již na to, že ty konspirační weby mají většinou pravdu.

Začneme od začátku. V letech 1945 – 1998 provedly tyto státy zkušební jaderné výbuchy. Anglie 45, Francie 210, Rusko 715, USA 1032.

Od roku 1945 se podle statistik uskutečnil nárust  rakoviny plic a tyto radioaktivní částice mají životnost 50 000 let, tak si dovedete představit, co lidstvo ještě čeká. Kam se hrabe Gréta se svým neopodstatněným názorem na klima, ano, vojenský průmysl devastuje Zemi a vše živé nejvíce. Z těchto jaderných výbuchů jsou rozprášeny do atmosféry radioaktivní částečky, které se dovedou usazovat v našich plících a od té doby se taky zvýšil několkanásobně výskyt rakoviny, ale budete se divit, ti kteří kouří (nemám na mysli ty,kteří kouří jak fabrika, ikdyž…) jsou proti tomuto spadu imunní. Aby nějaká teorie byla akceptovatelná, musí být vždy nejprve prokázána vědecky, ale bez zadání, že kouření škodí. Navzdory přikázanému zadání, že kouření způsobuje rakovinu plic u savců se toto neprokázalo. V pokusech byly doslova desítky tisíc tisíc myší a krys vystaveny 200 cigaret denně na několik roků. Ani u jedné z těchto lab. zvířat se nepodařilo vyvolat rakovinu plic. Ano, je to neskutečné, od toho, co vám vtloukají do hlav 40 let a na kuřáka se okolí začalo dívat jako na vyvrhela, opak je pravdou, ten kuřák se může jen usmívat, protože jeho plíce jsou chráněny a nedostane rakovinu plic. Skuteční vědci vzali kvazi-lékařské výzkumníky pod krkem, protože „spárovali“ experiment se smrtícími radioaktivními částečkami s experimentem s blahodárným tabákovým kouřem, a tím definitivně na věčné časy prokázali, že kouření za žádných okolností nemůže být příčinou rakoviny plic. A dále, při jednom velkém „nešťastnou náhodou“ spuštěném experimentu, který by si nikdy nedovolili publikovat, tito skuteční vědci s překvapující jasností prokázali, že kouření ve skutečnosti před rakovinou plic naopak chrání!

Profesor Schrauzer, který na tomto výzkumu pracoval, zdaleka nehodlal skončit tímto poznáním. Mimo již uvedeného výboru pod přísahou dále dosvědčil, že „žádná ze složek cigaretového dýmu se neprokázala jako způsobující lidskou rakovinu plic“ a dodal, že „nikdo nikdy nebyl schopen vyvolat rakovinu plic z kouření u laboratorních zvířat“. A černé plíce na fotografii? Ty patřily horníkovi, který po celý svůj život v hojném množství vdechoval mikroskopické částice prachu černého uhlí. Na rakovinu plic totiž umírá daleko více nekuřáků. Kouření podněcuje v plicích tvorbu tenké vrstvy hlenu, „která utváří ochrannou vrstvu, bránící libovolným rakovinotvorným částicím ve vstupu do plicní tkáně“. Toto má v rámci toho, co dnes známe patrně nejblíže k pravdě a navíc i dokonalý vědecký smysl. Radioaktivní částice vdechnuté kuřákem ihned polapí vrstvička hlenu, a pak jsou vypuzeny z těla dříve, než mohou prostoupit do plicní tkáně.

Místo abyste prchali před kuřáky v místní hospodě či baru, přisedněte si k nim co nejblíže a vdechujte jimi draze placený kouř z druhé ruky. Vytrvejte, nebuďte ostýchaví a nasávejte z plných plic. Nebo můžete sami po každém jídle vykouřit jednu cigaretu nebo malý doutníček, jen tři denně, k vytvoření tenké vrstvičky ochranného hlenu. Pokud ovšem nemůžete nebo nechcete dělat jedno ani druhé, používejte raději celý život chirurgickou roušku! 
Souvísející téma: http://energieupramene.blogspot.com/2016/12/svata-valka.html


1 komentář:

  1. Přesně tak - když jsem chodila s ilum. tak říkal, že pro zdravý život stačí pít čistou vodu, jíst maso, denně vypít cca 4 kafe a vykouřit pár cigaret. Vím, že tady jste vegetariáni, on si myslel, že v tomto systému je to nastaveno tak, že je potravní řetězec a čím jsi výše, tím vyšší bytosti musíš jíst, protože takový je matrix (je to nejvýhodnější zdravotně). Kafe chrání před toxoplazmou jsem se pak dozvěděla a tabák chrání plíce před chemtrails (když tedy člověk nekouří 2 krabičky denně..). V minulosti jsem kouřila i kvůli zdraví a např. když na mě lezlo nachlazení, tak jsem vykouřila pár cigaret (ne moc) čistého jemného tabáku a vždy mi to pomohlo (nemoc se nerozvinula, zůstala jsem zdravá).

    Jeden čas jsem ale kouřila hodně a pak jsem kouřit přestala a to jsem se bez cigaret cítila lépe než když jsem kouřila hodně (= je lepší nekouřit vůbec něž kouřit moc a co si budeme povídat, většina kuřáků kouří víc a víc či zůstane např. na 1 krabičce denně a to není zdravé.. ..to už je lepší nekouřit).

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.