pátek 24. ledna 2020

Syndrom ženské sportovní triády


Syndrom ženské sportovní triády
Koza sportovkyně

V dnešním světe je záměrně ponižován rozdíl pohlaví, jak na pedagogických školách všech směrů a následně tyto pohledy pak uplatňované všude. Většinou je žena konstrukčně slabší než muž a zachovat si svou ženskou krásu, která vždy víc přitahuje.
Pokud si toto žena neuvědomí, a pak vtlouká těm ostatním okolo sebe svůj důležitý sport a okolí to nechce brát, protože každý není pohybově nadaný a užívá si třeba pohybu nevrcholově.  Je tato osoba na dobré cestě k „Syndromu ženské sportovní triády“ zvláště pak zaměřené na své Ego.
Ženská sportovní triáda je velmi závažný syndrom, to vidíte okolo sebe velmi často nyní, kdy třeba jdete turistickou chůzí a ze zatáčky se na vás vyvalí neoprénový šašek na kole nebo běží, jehož tachometr je rozžhaven do běla a vy nestačíte ani skočit do  nejbližší škarpy bez úrazu, ano prolétlo kolem vás jejich Ego. „Sportovci“ s touto poruchou mají pěkně zdeformované  tělesné schéma a jsou chybně přesvědčeni o tom, že více běhu a vybraná jídla(podle kalor. hodnoty) je přeci lepší a to většinou do bodu, kdy se jejich zdraví ocitne v ohrožení. Prostě jen sport považují za nezbytnost, nebo i za něco, co by mělo přeci dělat i jejich okolí.
Triádu pak začne tvořit porucha ženskosti(absence menstruace), osteoporoza a využití léčby zdravotnických profesionálů. S tímto vzniká pocit atraktivity a kontroly nad sebou samou, tedy Ego se nafukuje jak balón.
Běžnou součástí této triády pak patří i anorexie a bulimie, jejichž výsledkem je nízký příjem kalorií a s přehnaným cvičením se snižuje drasticky celková energie, pak večer partner mužského pohlaví může dělat návrhy, které jsou mu prd platné. Tímto přehnaným pěstování Ega se můžete dostat do spárů „lapiduchů“ a s vyrostlým Egem i k Chocholouškovi. Zůstaňte normální a berte život tak, jak ho cítíte a nesnažte se ohromit okolí svými výkony a tím i falešně zvětšovat své Ego.
Pomocný pramen: Joe Henderson

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.