úterý 14. ledna 2020

Domobrana


Domobrana 


Zákaz nebo znemožnění činnosti spolků, založených na lásce k vlasti a s tím spojené ochraně tradičních hodnot, se konat nebude a co tvrdí mainstrémová média „Domobran ani žádného jiného z registrovaných spolků se návrh nedotýká a je to uvedeno i v důvodové zprávě.
„Přátelé, tak ještě jednou k tzv. zákazu domobran. Především Aeronet.cz, ale i další rádoby nezávislá a vlastenecká média, stále odkazují na vyjádření ministra vnitra Hamáčka z dubna a října minulého roku, kde mluvil o domobranách. Žádný takový návrh zákona do Sněmovny předložen však nikdy nebyl!  Zvlášte je to potřeba i v dnešní době, po dřívějších zkušenostech, kdy zvedají opět zase hlavy sudeťáci.

4 komentáře:

  1. Smějící se bestie mají letitou tradici,jak hospodařit po svém. Se sovětskými vojáky a nikdy jinak kvetl skvělý obchod s benzinem,naftou,každý barevný televizor ŠILELIS, tedy počesku ŠILEL BYS byl vítaný.A dnes pokvete totéž s bratrským ukrajinským lidem, samopaly Kalašnikov s náboji na klíč..

    OdpovědětVymazat
  2. Zde je to shrnuto:
    https://www.protiproud.cz/politika/4866-zakon-proti-domobrane-nenavist-cuckaru-a-zakernost-politiku-budeme-trestani-i-za-kritiku-bezpecnostnich-slozek-zalobce-soudce-i-kat-ohrivane-zaby-se-zatim-raduji-prohlaseni-zemske-domobrany.htm

    SPD a KSCM jiz delaji jen tzv. damage control. Zadna duvodova zprava k zakonu NENI pravne zavazna a jeho vyklad je na libovuli uredniku MV.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim :-),njn,podle me je uplne jedno jak je to s domobranou,paklize je pod "systemem",a to je! Z prostyho duvodu,ze kdyz je neco pod systemem,pak ma ten ono "posledni slovo",proto domobranu neberu za nic jinyho nez pomocniky policajtu.A to at se to komu libi,nebo nelibi.Protoze pravy a skutecny "lidovy hnuti" se neridi systemem,ale pranim lidi,naroda!!! Ovsem hlavouni domobrany to nahnali pod system.To je prave ta chvile,kdy se zacne kvuli necemu jinak samozrejme "podstrcenymu"(coz prejdomobrana urcite je, podobne jako kdysi charta a anticharta) kricet,kdy zpozornim a zacnu cenichat co je to, kolem ceho je naprostej klid a ma to zustat "schovany" aby to proslo,treba i pod machinacema s domobranou, co stejne nikdy ani domobranou nebyla,jak jedna,tak druha(nakonec uz jen to ze jsou 2, lecos napovida).............Cekam jenom na chvili az lidi prijdou na to,ze pro ne ma smysl jen to co sami vymyslej a sami i povedou ;-).....proud

    OdpovědětVymazat
  4. Bez komentáře https://www.youtube.com/watch?v=rXQinCRfkrE&t=55s

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.