čtvrtek 19. září 2013

„Zabiják letadlových lodí“ připlouvá k Sýrii

foto Ria Novosti



Syrský konflikt prakticky poskytuje vzácný příklad války, která byla zastavena ještě před svým začátkem především díky úspěšnému informačnímu boji.

Flotila však jedním z aktivních nástrojů politiky zůstala. Informace o vyplutí lodí a místu soustředění ruské flotily dříve jen stěží vzbuzovaly u západních čtenářů takový zájem. Tím více, že nyní se do čela středomořské operační skupiny Ruské námořní flotily postaví raketový křižník Moskva. Plavidla této třídy mají velmi silnou výzbroj, včetně moderních protilodních raket R-1000 Vulkan, a západní tisk je často označuje za „zabijáky letadlových lodí“. Už to, že se v některém regionu takovéto plavidlo objeví, je samo o sobě dostatečně pádným argumentem.

Hlavním poselstvím Moskvy, které je podepřeno rozmístěnou ruskou středomořskou operační skupinou, spočívá v tom, že ať už začne válku kdokoliv, bude nést za všechny možné následky plnou odpovědnost.
Podrobněji zde: http://czech.ruvr.ru/2013_09_17/Zabijak-letadlovych-lodi-priplouva-do-stredomorskeho-operacniho-prostoru/

6 komentářů:

  1. Zdá se,že pokud by zde,ve 3D,neexistoval strach,už by dávno nastal konec světa.Takhle to bude muset udělat matka Země sama,odrazem všeho hnusu,co leze ze zdejších obyvatel,nebo ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj urcite zatial nie..najprv nam priroda nareze par krat poriadne po holej.:-)Ja by som sa skor bal toho co hovoril Iv-ze ak nebudeme dostatocne duchovne(i rozumom) vyspely a budeme sa trepat na silu do vesmiru budeme odtial vypraskani!A je len otazka uz asi kratkeho casu ked sa tam tlacit budeme-a zial verim tomu ze i na sylu.To nam potom daju na gitaru kludne aj ty dobry. -Atlantida,potopa,Sodoma Gomora?

      Vymazat
    2. Mailí,to snad bude lepší to 5D kino,než ty všechny potopy,ale lístků je prý málo,zaslechla jsem Ti,6 možná 7,ale neříkali tisíc,jen 6,7.Víš nejdříve mně to přišlo strašně málo,ale jak to teď kolem dokola pozoruju,víc to nebude.

      Vymazat
    3. Mailo, my se nebojíme, je to legrace pozorovat okolo, již se to nejednou událo jak píšete, jen bych doplnil Babylonskou věž, to je na začátek nejblíže.

      Vymazat
    4. Viem ze sa nebojite..preto ten smejko. Babylonska veza,to mi ani nenapadlo.Postudujem blizsie.

      Vymazat
    5. Mailí,v tom Babylonu ti to bylo úplně jak teď tady,někomu se snažíš něco vysvětlit a myslíš,že mluvíte společnou řečí,ale záhy zjistíš,že akorát tak pěkný prd.Koukaj na tebe jak na blázna,kroutěj hlavama a si myslím,že to dělaj ty vibrace,každej se "natřásá" v úplně jiným šuflíku,hihi

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.