neděle 1. září 2013

Jak to funguje


Dostal jsem od našeho čtenáře velmi pěkný příspěvek a rád jej zde s jeho svolením otiskuji, protože se mně rovněž hodí do příštího připravovaného článku, který se týká takové malé manipulace, spíše zabedněnosti. Bude se týkat článku “Je duchovní snažit se být duchovní?”  na stránkách “Myšlenky o všem”, hlavně v komentářích, kde jsem si dovolil udělat velmi zajímavý test(bez mého odhalení) o názorech a tedy poznání většiny komentujících a i o autorovi článku. Bylo to velice poučné a zajímavé poznání, jelikož většina diskutujících navštěvovala a studovala  i stránky zde, ale posun v myšlení nulový, nebo inklinující k pohodlnosti myšlenkových pochodů a jen se po zádech plácající stejné názory. Nyní zde uveřejněný článek má mnoho společných rysů při testu v komentářích uvedeného článku. Bude to rovněž zajímavé počteníčko, jak tento článek.  





Otevřete oči, protože všechno je jinak

Proč takový název? To pochopíte, když dočtete tento článek. O čem bude? O tom, co se tu děje, ale asi jinýma očima, než jste zvyklí. Věnuji se léčitelství a ruku v ruce s tím jde spousta věcí a studování kde čeho. Třeba i konspiračních teorií. Jak to souvisí? Léčitelství a nějaké konspirace? To máte tak… jeden se diví, proč lidem lékaři neustále předepisují antibiotika aniž by to mělo pozitivní účinek. A tak hledáte a zjišťujete až přijdete na to, jak se to tu má s farmaceutickými firmami a jejich vztahy s lékaři atd atd. Kdo chce může si přečíst více.
 No a když se k podobným informacím začnete dostávat, logicky máte potřebu si je ověřovat. Tedy já určitě. Například Chemtrails. Chvíli mi trvalo než jsem pochopil o čem se to na orgo-netu vlastně píše. A pak jsem začal sledovat „čáry“ na obloze. Když jsem došel k závěru, že na tom „něco bude“, začal jsem zkoušet recepty co s tím. A ono to fungovalo!! No a pak už v tom jeden lítá . Ale pořád tak nějak obezřetně… zas jakó jsou věci, který mi teda přes síto zatím neprošly a nebo se jimi nezabývám.
 Jenže po ověření si několika takovýchto teorií už začnete koukat na svět jinak ať chcete nebo ne. A co hůř… říkáte si „jak to můžou jiní nevidět?“ Jak to, že jim nejsou divný čáry na obloze? Jak to, že jim není divný, že jim doktor potřetí předepíše něco, co dva krát nepomohlo? Proč někdo proočkovanej skrz naskrz dostane černý kašel? Proč lidi nevidí, že se zastavuje orná půda a my (doslova) žerem odpadní zeleninu odkudsi? Proč jíme Geneticky Modifikované Potraviny? Vždyť to nemá chuť a ani zvířata to nechtějí. Proč se nedozvídáme, že fluor v zubní pastě nám kazí zuby? Proč nám neřeknou, že amalgamové výplně obsahují rtuť? Proč nám neřeknou, že balená voda je jen podvod největšího kalibru? Proč?? Proč??? PROČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proč? Protože my sami se o to nezajímáme! A ti co se zajímají jsou divní a nešlapou v řadě. To jsou ti divní, co nemají doma TV (bože jak tak mohou žít… a takhle kazit děti?). To jsou ti, co neočkují děti (šmankote jaká nezodpovědnost!!). To jsou ti, co jí víc zeleniny než masa (chachacha). To jsou ti, co nakupují ve zdravé výživě, nebo mají zahrádky... nebo kupují zeleninu od farmářů (zbytečný, v tescu mají špaňělský jabka). To jsou ti, co jdou na demonstraci proti tomu, aby nám sypali jedy na hlavu(blázni).
BLÁZNI?? OPRAVDU?? Nebo prostě ví víc ???????????????
(Je možné, aby věděl víc někdo, kdo nečučí na TV protože tam je všechno, co potřebujem vědět?)

Je!! A právě proto, že je zajímá život kolem sebe a nikoliv mediální masáž.
Aby jste mi rozuměli… nikomu nic nevyčítám, ale zkuste se zamyslet a podívat se na věci jinak. Při léčení lidí je třeba odstraňovat především příčiny nemocí a ty jsou duševní (psychické). Nehodlám tu popisovat celý princip. Kdo chce může si o tom přečíst. Knih i článků je o tom dost. COŽE? O tomhle? Jo vy to nevíte?
 No ale pokračujme… a když lidičkové nechtějí, aby se jim nemoc opakovala je logicky třeba něco změnit… totiž změnit sebe! A občas pro vysvětlení používám takovou pomůcku (miluju příklady a přirovnávání… moc mi to pomáhá). Jde o zapalovač. Benzínový obyčejný zapalovač. Vezmu ho do ruky mezi prsty a ukážu dotyčné, zatím nechápající, osobě. A položím prostinkou otázku: "Jakou má barvu?" Odpověď je jasná… černou přece. Následuje další otázka: "A je tam nějaký nápis?"  (v tu chvíli už pochybují, jestli jsem normální). "No není... je jen černej!" A co následuje? Vezmu ten dozajista černý zapalovač bez nápisu a začnu jej otáčet! A ejhle! On je z druhé strany i zlatý!! A zespodu má nápis!!! Pointa??
Nabídl jsem jeden úhel pohledu… a vážení přátelé… zatím každému stačil!! Nikdo se mě nezeptal, jestli bych ten zapalovač mohl otočit nebo půjčit. Nikdo si ho nevzal do ruky a neprohlédl celý. Všem k zhodnocení stačila jedna nabídnutá strana. A takhle s námi manipulují media. Tohle děláme pořád. Stačí nabídnutá informace a my už máme obraz celku. Jenže není vždy vše takové, jak je nám předkládáno. Vlastně skoro nikdy!
 Vysvětlím vám v krátkosti jeden princip. To čemu věnujete myšlenky, tomu věnujete energii. Čemu věnujete energii, to posilujete. Začíná vám dávat smysl proč je politikům jedno, jak se o nich mluví a píše? Hlavní totiž je, že mají pozornost! Po volbách se divíme, jak mohl vyhrát právě ten. No když odečteme manipulace voleb a vyřazení kandidátů, kteří by mohli pracovat v zájmu nás občanů, tak jde právě o pozornost… to je energie a tak se vyhrává. Stejně tak nemá smysl jít demonstrovat PROTI něčemu. Vždy jen ZA něco! Jen tak posiluji to, co chci. Média tohle ví a využívají to dokonale. Jak velké a zrůdné to je, vám dojde, když se s odstupem podíváte co vysílají. A jak pracují s podvědomím… reklamy… to je něcíčko!! Navodí ve vás strach z něčeho a nabídnou řešení. Očkování, lupy, jogurt, cokoliv… cokoliv jen aby prodali!! A oni to umí. Protože vy v zájmu zdraví a štěstí uděláte vše. A vůbec vás nenapadne jak nesmyslná je podstata toho strachu. Ale proč by tohle média dělala? No protože jde jen a jen o peníze… Dělají, za co jsou placeni a ještě si někteří myslí, jak to dělají skvěle. I když co já o tom můžu vědět... my už televizi nemáme. Víc mě baví žít, než se na parodie života dívat. Raděj koukám na oblohu a tak vidím to, co jiní ne. Ty podezřelý pitomý čáry.
 Přicházíme k další otázce… kdo a proč platí TV, aby nás takhle otupovala a odtrhávala od reality? Nejdříve proč… Protože lidé žijící ve strachu jsou manipulovatelní. A navíc tím odtrhávají vaši pozornost od opravdu důležitých záležitostí. Byl jsem 5 let v profesionální armádě… a občas jsem se dozvěděl, co se vlastně děje i za hranicemi republiky. A víte co? Nikde jsem o tom neslyšel, ani nečetl. Až za pár let (!!!!) se objevila nenápadná zmínka, že se cosi kdesi. A proč? Protože by se vám to ani trochu nelíbilo. Máte pocit, že na vás media nepůsobí? Tak schválně… jaký je rozdíl mezi bombardováním s oběťmi na civilním obyvatelstvu a leteckou podporou?? ŽÁDNÝ!!!!  Jen vkusně podaná blamáž o „teroristech“ a „spojencích“. Je to jen malinkatá ukázka, jak vám někdo nastavuje pouze jednu stranu zapalovače a tu co chce aby jste viděli. Kdo? Je to něco tak velkého a zrůdného, že se tomu nechce věřit. Jenže právě na tohle spoléhají. Že i když se k vám tyhle informace dostanou, stejně jim nebudete věřit. Slyšeli jste někdy o tom, že existuje malá skupina lidí, co vlastní velkou většinu bohatství světa a že celý svět i vlády států řídí? Ne? Tak to jste jen nedávali pozor. Ano? A přišlo vám to příliš ulítlé? No tak není. Proč se tím zabývat? Protože se to týká i vás. Vašich dětí. Každého koho znáte nebo potkáte. Máte pocit, že se vás to nedotýká? Hmmm… a používáte elektřinu? Jíte? Pracujete? Platíte daně? Jestli jednou jedinkrát zní odpověď ano, pak se vás to týká. Stačí, že jste tady na zemi. A jste v tom po uši. A oni si dávají sakra záležet, aby vám to nedošlo.
 Co s tím? No oni se nejvíc bojí jediné věci, že se začnete zajímat a ptát. Protože jednota je to, čeho se bojí. Bojí se toho, že lidé otevřou oči a budou se zajímat o sebe a lidi kolem sebe a dění kolem sebe. Všichni čekali, co se bude dít koncem roku 2012. Většina lidí má pocit, že se nestalo nic. Tak to je omyl. Stalo se hodně. Ale málokdo si toho všímá. Zvláště proto, že čekal něco víc a proto, že je naše pozornost stále sváděna jinam. Co se stalo? Přišly sem nové energie a stále sem proudí. Lidé se probouzejí a otevírají oči a ptají se proč. Proč se děje něco, co nemusí? Proč by měla být ta a ta válka? Proč platím daně a školné dětem a doktorům a povinné ručení a přitom silnice stojí za prd, doktoři mě nevyléčili, auto jsem odvezl do šrotu a dostal kulový a děti ve škole nejsou tak vzdělané, jak jsem čekal :-D. Proč tedy platím? Proč?? Proč???

 A teď přidám ještě těžší kalibr. Copak vám říká jméno Nikola Tesla? Chorvatský vynálezce s jehož prací jsme ve styku denně. Nebudu vám tu rozepisovat, co všechno vymyslel a co používáme. Přejdu rovnou k tomu nejdůležitějšímu. Volná energie.  Tesla věřil, dokázal a uvedl do provozu zařízení, jež zdánlivě vytvářelo elektrickou energii z ničeho. Samozřejmě to mělo vysvětlení. I když jiné než jsou současní fyzici schopni přijmout. Jenže ti ještě byli v plenkách, když Tesla konstruoval Motory a to na střídavý proud. Proč volné energie? To máte tak. Na patentových úřadech leží kolem 5000 patentů na podobné technologie. Takže logická otázka… Proč sakra ještě platíme ČEZu??? No tak asi nebude překvapení, že jsou v tom prachy. Veliké penízky. A ještě něco. Totiž svoboda! Jak to myslím? No tak si spočítejte za co platíte? Za energii. Zdá se vám to přehnané? Tak se zamyslete se mnou. Každý výrobek co máte doma a počínaje toaletním papírkem až po domácí kino byl vyroben na strojích poháněných elektřinou. A tu jste zaplatili. Svítili si na práci? Zaplatíte to. Zaplatíte i to, že se údržbář umyl teplou vodou a zaplatíte mu i mýdlo. Zaplatíte za dopravu. Za skladování. Za vytápění obchodu. A tak dále a tak dále. A taky platíte všechny lidi, co s výrobkem manipulovali. A ti lidé? Potřebují penízky na?? Energie. Už to dává smysl? Mít totiž doma zařízení… a nebo mít všude zařízení… v každé továrně a obchodě… na el. Energii zdarma… tak kolik peněz, by jste vlastně měsíčně potřebovali? Kolik by stáli potraviny? Kolik dovolená? Všechno by bylo mnohem levnější. Všechno!!! Doprava zdarma. Potraviny za desetiny ceny. Země čistá a krásná. Topení zdarma. No zkuste se nad tím sami zamyslet. Přijdete na to, že by vám vlastně stačilo pracovat pár hodin v týdnu. A když by jste měli tolik času, můžete si vlastně spoustu potravin sami pěstovat, že? Asi chápete jak moc se tohle nehodí těm, co tu chtějí vládnout. Lidé by se totiž vykašlali na nějaké nesmyslné vlády a žili v komunitách. Duševně rostli a vychovávali děti. Svět by byl klidnější a harmonický. Proč by taky byly války, když by v podstatě neexistovala chudoba a hlad? Církve to mají stejně spočítané. Nevěřím tomu, že by někdo pozvedl zbraň ve jménu (ani to nechci vyslovit, jak je to odporné a zahanbující) řekněme „církve“. Svět by se od základu změnil. Jen si vzpomeňte. Naši předci s nástupem techniky a technologií měli představu, že nebudou muset pracovat. Tedy určitě ne tolik. A kde jsme? Co se změnilo? Peníze jsou podvod. Už proto, že ani nejsou kryté zlatem. Jsou to jen papírky umožňující manipulaci. Možnost koupit si naši svobodu. Ovšem jen když se dáme. Tesla chtěl elektřinu pro celý svět zdarma a byl tomu blízko. Ale to se nelíbilo velkým společnostem. Ti chtěli dráty a peníze. Tesla uměl el.energii posílat vzduchem. Nepotřeboval vedení. Byl to nadčasový vynálezce. Všechny jeho materiály po jeho smrti zmizely. Do trezorů tajných služeb. Jistěže spoustu z jeho vynálezů využívají, ale my to nemáme vědět. Zeptejte se sami sebe. Chtěli by jste pro sebe a pro své děti svět s volnou energií? Já tedy ano. Ale to je jen a jen na nás. Co dělat? No stačí si to přát. Ale kdo chce může udělat víc. V téhle republice je spousta šikovných hlav a rukou. Stačí si chvíli hrát s magnety a on někdo brzy přijde na to, jak to může fungovat. Zajímejte se o práci Tesly a najdete inspiraci.
 Jde udělat hodně. Stačí otevřít oči… zajímat se a ptát se. A pak se nejspíš začnete hodně divit.

   Přeji příjemné probuzení.       Pavel

7 komentářů:

  1. Dobry vecer Iv..to sa moc tesim co ste si na nas pripravil..rad sa poucim. Clanok je pekne zhrnutie toho ocom sme sa uz viackrat bavili..co ocenujem. Snad len dodam ze vdaka tejto masazi cim myslim televiziu,reklamu atd. i ked otom ludia vedia tak nad tym len mavnu rukou.Otupuju tym zmysel ludi pre spravodlivost,spolupatricnost,doveru v sameho seba a v to co veria(verili). Vecsina ludi skratka ide z davom a nepreveruje si alebo nehlada vlastnu pravdu.Ale az bude dostatok ludi co budu mat odvahu hladat a povedat alebo aspon prijat pravdu,zacnu sa pridavat i ludia co zatial radsej idu z davom. A ostatny nech si kludne tukaju na celo:-). ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  2. Proč,pro slepičí kvoč,protože jsou lidi ludry líný namáhat si mozek a jen by si nacpávaly kdeco,třeba panděra,šrajtofle,skříně krámama a tak dále,hlavně hodně moc,moc a eště víc chcu všechno pro sebe,tak.Fuj!!Bude opáčko,jasná věc a furt a furt,dokud to zabedněnci nepochopí,že je ji tom všechno na prd,dokud nejsou šťastný z krásy kterou maj přímo u nosu,stejně nic nevidí pobouchanci jacísi,nazdar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezka..amen:-) Film Celestinske proroctvo o tom hovori. Oplati sa pozriet.

      Vymazat
  3. Mailo a Tery Jakožto autor článku si dovolím naprosto souhlasit s vašimi komentáři. Upřímě ani nečekám, že by se po přečtení někomu rozsvítilo. Jak poznamenal jeden človíček: Stejně si to přečtou jen ti co to ví a ti co to nepochopili doteď...to nepochopí ani později protože nechtějí. Ale já s ním nesouhlasím v jedné věci. Otevřít lidem oči jde. Ale trochu jinak. Ale o tom až příští článek. Pavel V

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím všechny,
      ten článek krásně shrnuje spoustu informací, o kterých se dá číst
      i jinde... Přiznám se, že se o tyhle věci (léky, chemtrails ap.)
      zajímám už delší dobu, bavím se o tom s přáteli a známými - ale
      většinou mě mají za blázna, nebo za oběť šarlatánů... Inu, někdy
      sám o sobě pochybuji, jestli to není všechno jinak;-)
      Docela dobrou ránu mi v tomhle směru daly i zdejší články "Pravda
      o životě trochu jinak" - a souhlasím s nimi, myslím si, že podle
      těch knih to "pozitivní myšlení" opravdu nefunguje... Ale to jen
      tak na okraj...
      Mně napadla jiná myšlenka, totiž... zde se schází poměrně dost lidí,
      zajímajících se o jiný pohled na svět kolem nás - ale i když se tak
      trochu známe, je to známost jen virtuální, nemáme na sebe kontakty,
      nevíme o sobě vůbec nic - a stačí maličko, zablokovat tyhle stránky
      nebo zlikvidovat server - a je to všechno pryč... Jasně, není to tak
      úplně jednoduché, ale jde to (jsem "ajťák"), když nastoupí vyšší moc...
      Viz třeba http://zvedavec.org/komentare/2013/08/5603-po-lavabit-zavira-dalsi-sifrovana-internetova-sluzba.htm - spousta lidí přišla o data...
      Já bych rád nějaké podobně smýšlející lidi poznal osobně, jen nevím,
      jestli by někdo měl zájem (můj mail je ar.pi@seznam.cz)
      Radek

      Vymazat
    2. to radek paldus
      Děkuji za komentář. Ano, máte pravdu, jsou vytvořeny jisté skupiny, velice dobře koordinovány pro bourání nových pohledů, na vše, nejen na Volné energie, ale i poznání všeobecně, tyto stránky si už užily své, ale vždy to pomohlo např. k ještě lepším a zajímavějším stránkám - zlepšení. A tak to je proud Síly, pokud něco zničíte co jde s proudem Univerza, vyrojí se místo jednoho naráz třeba tři. Vývoj nezastavíte a mnoho věcí se dalo do pohybu, jen si to většina zatím neuvědomuje.

      Vymazat
  4. Náboženství jsou nejstrašnějším nástrojem na pokřivení proudění Síly Universa(Boha).A s Ježíšem přitlučeným na kříži v kostelých,mám problém odvždy,mám nutkání ho dát dolů a ten kříž rozlámat na třísky,tak.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.