pondělí 9. září 2013

Člověk a domácí zvíře



  
K článku mně přivedl jeden příběh dámy o svém mazlíčkovi, kterého musela utratit po střetu s autem a její svědomí i vědomí se zbavilo dalších souvislostí příčin této události a ani ji nenapadlo hledat souvislosti se svým životem, nebo jejich nejbližších a vlastně byla spokojena, že poslední okamžiky mazlíčkovi ulehčila, ale příčina všeho jí již unikala, že dotyčný majitel se zabývá silně destrukčním traumatem, zjednodušeně řečeno „Svět je již nesnesitelný“. Svědčí to o povrchnosti myšlení a neznalosti zákonů Univerza, nehledají se příčiny, lidé přemýšlí většinou v „nulách a jedničkách“, tedy buď bílé, nebo černé. Toto myšlení vždy způsobuje  většinou vzájemnou destrukci, je potřeba začít uznávat i „šedou“ která vlastně obsahuje oba póly.
 
Hlubiny vesmíru

Zvířata mají velkou intuici. Proč to dělají, že berou na sebe lidské problémy ze svého prostředí, kde žijí, aby následně onemocněli, nebo měli úraz? Pole zvířete se dostává do kontaktu s lidským polem a to využívá jeho ochrany. Naše domácí zvířata tak přejímají naše chování a i naše nemoci. Když najdete příčinu nemoci Vašeho mazlíčka, zjistíte, že souvisí s Vámi, než s ním. U zvířat se tak děje vždy přímou destrukcí fyzické schránky, kdežto u lidí se nejdřív spouští napřed jemnější mechanismy. Neničí se tělo, ale struktura energetického pole s ním propojená, tedy emoce a až pak nastupuje vlastní nemoc nebo událost u člověka.

Uvedu pár příkladů pro pochopení toho, co zde nastiňuji, věřte si tomu, nebo ne, ale přemýšlet snad můžete, třeba se i Vám osvětlí, že vše není tak jednoduché, omluvitelné a že svým jednáním a chováním ovlivňujeme i životy a zdraví zvířat, asi moc nepochopitelné, viďte.

Pes se něčím otráví a několikrát dostane většinou epileptický záchvat. Mohlo by to nějak souviset s rodinnou, nebo prostředím v kterém žije?
"Mohlo. V rodině chovatele je program sebezkázy. Je tam někdo, kdo je nositelem tohoto programu psa. Pes v tomto případě, bere všechny vaše strázně vždy na sebe.

Příklad pro agresivního psa.Veterinář Vám poradí, aby jste zvířeti dal silnou dávku narkotik. Agrese opravdu zmizí a pes bude dlouhou dobu klidný a přátelský.
Avšak za několik měsíců se například narodí štěňata - a ona je sežere.  Majiteli nezbyde, než psa asi utratit. Zkuste analyzovat situaci. I u psa je mohutné centrum agrese v mozku, o jejíž vznik se nejvíc zasloužila intenzivní vědomá agrese jeho majitele. Řetězec agrese byl sice u psa přerušen narkotiky, ale její původní zdroj zůstal, silně agresivní majitel.

Když duše přilne k Zemi, jen k materiálnu ,stává se hrdou a agresivní. Určit se to dá
podle nadutosti, ukřivděnosti a nenávisti i většinou jednoduchého myšlení a rychlých závěrů. Existuje několik úrovní spjatosti k našemu prostoru.
První úroveň pozemskosti je tedy to, co se dá ohmatat: jídlo, auto, chata a tak dále. Pak je tu druhá hladina pozemskosti - rodina, milovaný člověk, postavení ve společnosti. K této druhé hladině lne duše silnéji. Tyto hodnoty jsou vyšší. A pak je tu třetí hladina - schopnosti, duchovní kvality a moudrost. Přilnout k moudrosti (ne chytrosti)  je to největší pokušení, protože ta poskytuje mnohem větší štěstí než ostatní hodnoty. Moudrost je kapitál, kterým můžeme vládnout po mnoho životů.

Další příklad pro osvětlení.
Váš kocour má blechy, "Jde v podstatě o to, si neuvědomit, že nepříjemnosti a neúspěchy pracují v náš prospěch a očišťují nás. To proto se vaše skleslost, deprese a lítost mění v důrazný program sebezkázy a odráží se to přímo varovně u vašich zvířat.
Pokud odolnost vašeho organismu výrazně klesá, například nějakým rodinným traumatem, bacilem atd.,tak se to týká i vašeho kocoura. Poklesne odolnost kocoura, blechy získávají část kocourova energetického potenciálu a jejich životaschopnost se několikanásobně zvýší a začnou se množit. Tak tedy v tomto případě ty  blechy, to jsou ty mnohé nepříjemnosti. Ty blokují kocourovy, ale také vaše například  sebevražedné sklony. To znamená, že pokud chcete kocoura blech zbavit, musíte změnit své nazírání světa a mít větší chuť do života.

Umírá pes, který "náhodou" snědl jed. Příčinou nešťastné náhody je většinou vždy chování jeho majitele, který předtím překročil nejvyšší zákony Univerza.
Zlo, jež jednou spácháme, nikam nemizí, zůstává v podvědomí a dříve či později vyvře na povrch, často na ty, co jsou hned vedle nás a které máme ze všech nejraději, tedy i ty Vaše mazlíčky.

Pes vběhl pod auto. Domácí zvířata jsou neobyčejně závislá na morálce svých pánů a jejich nemoce a úrazy většinou zaviní člověk, jsou to pro Vás noviny? Nejsou, jen musíte změnit náhled na život. Pole psa je vždy původně čisté, ale jakmile se zabýváte pomstou, zlem a ten někdo je čistý a odrazí Vaši nenávist , zlobu, nic nezavinil, zášť se oboří napřed na vašeho psa a většinou buďte rádi, že ne na manžela nebo děti.



Pár pomůcek:

Srdce souvisí s emocemi
Mozek s myšlením
Končetiny souvisí s ochotou dělat změny, jít vpřed a nakládat s životními zkušenostmi
Ledviny s partnerskými vztahy
Nebezpečné události souvisí s Vaší sebedestrukcí
atd.


Nejlepšími znalci lidí jsou psi. Dokážou odhadnout vše, co děláme, co nás trápí, rozrušuje, cítí naše strasti, emoce a nemoci. Koně zase patří k nejsilnějším čtenářům lidských myšlenek. A Vaše kočky kolísají ve vztahu k člověku mezi nazlobeností a obdivem.


Ještě trochu k pojídání masa, kde článek udělal u mnohých neopodstatněný úsměv a možná i zbytečnou polemiku, je to opravdu jen o poznání. 
Judaismus zná pojem "košer". Nekošer maso je takové, které obsahuje krev, a z něhož se proto v žádném případě nesmí připravovat jídlo pro lidi. Krev je totiž nositelem údajů o životě fyzického těla, jsou v ní obsaženy veškeré informace o jeho nemocech, citech a také o emocích, které prožívá zvíře na porážce. Na vnější úrovni je naše myšlení individuální, zatímco na vnitřním kolektivní.

V posledních letech se značně vyostřily všechny bioenergetické procesy na planetě a to, čemu říkáme v bioenergetice karma, tedy zákon odplaty, funguje dnes nesrovnatelně rychleji než dřív.Začněte se kontrolovat více.
Stále se nic neděje?

Líbil se mně velmi pěkný komentář našeho čtenáře MAILA a aby nezapadl, k této tématice se velmi hodící, jej uvádím, je v něm hluboká pravda.
Pravda sa neda ani ukricat ani vynutit... Poznat pravdu, a prijat pravdu a kracat po tej ceste nieje to iste. Chce to cas.

30 komentářů:

  1. Vynikajuci clanok okrem ineho na povzbudenie ku kracaniu po ceste vegetarianstva. Dakujem.

    stala sa mi este taka prijemna prihoda s jednym nemeckym ovciakom. majitela aj psa som videl prvykrat v zivote. pes ku mne prisiel, nechal sa hladkat a robit so sebou co som chcel. majitel zostal ako obareny a povedal mi, ze ktokolvek sa toho psa snazil pohladkat, pes mu vzdy napadol ruku. odpoved preco to tak bolo je v clanku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daniel, děkuji, totiž to stejné se mně stává také, kdy majitel bojového plemene si vždy sedne na zadek, protože ten pes se mnou dovádí s radostí a to není jen u tohoto případu. Teď to trochu hodím do "smutné legrace", ale pochopíte, nikdy jsem "nesežral psa".

      Vymazat
  2. Milý Iv,to zase čučím s pusou dokořán,zase novinky,musím popřemýšlet o těch blechách,hihi.A co to třeba znamená,že zvířátka "rádi" u mně umíraji.Divná otázka,asi.

    OdpovědětVymazat
  3. to Ter
    Cítí vaše ochranné pole lásky k přírodě a ke všemu živému, nezatíženému zlem, jinak se opravdu pak ve společnosti zla velmi těžko odchází a to všem a co se týče blech, jen nastartovat radost ze života a všechny Hajzlíky, kteří Vám házejí zlo ve všech podobách pod nohy, si jejich cest nevšímat a stát tvrdě na své cestě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter
      Ještě dodatek: V posledních letech se značně vyostřily všechny bioenergetické procesy na planetě a to, čemu říkáme v bioenergetice karma, tedy zákon odplaty, funguje dnes nesrovnatelně rychleji než dřív.

      Využijte toho ve svůj prospěch, pojmenujte jasně, důrazně a v klidu všechna neopodstatněná příkoří, jichž se Vám dostalo od druhých a pak to už nechte s velkou důvěrou na Síle, ona už najde prostředky - budou Vám muset platit.

      Vymazat
    2. Hihi, pozoruju.Síla dává vše pěkně do latě,řekla bych tak nějak,že z každého "leze" přesně to jeho "pravé ořechové" ani o tom hňupi nevěděj,co všechno na sebe prozradí.Má to grády neboli vibrace jak se patří, ani se nestačím smátA je to úplně všude,dalo by se říci. Známé tváře i nikdy neviděné.třebas po telefonu,na netu.Všici jsou najednou jak nahatý,odkrývají pravé podstaty svých Duší a ani o tom nevědí.Síla prostě řádí jak divá nebo to dělá to Sluníčko?Asi.Děkuji vám Iv za vysvětlení.

      Vymazat
    3. Celkom nesuvisi z clankom skor reakcia ku komentaru.. Stvorili sme samych seba(ak chcete boli sme stvoreny) do hmotneho sveta lebo sme sa chceli nieco naucit o sebe,spoznat samych seba a hmotnu cast univerza.Za normalnych okolnosti by sme sa vyvijali duchovnym smerom zarovno k materialnemu smeru vyvoja. Niekto ale zacal robit vsetko preto aby sme sa vyvijali len materialnegie(technologie,zabava,jedlo atd),takze po dusevnej strenke sme zostali pozadu..nebol dovod ani cas vyvijat sa-hladat.Vaka tomu nas mozu ovladat a robit si takpovediac co chcu.Coskoro vsak pojdeme do hlbokeho vesmiru..a bez adekvatnej dusevnej znalosti budeme ako nabita zbran-pijavica:-).(Kto znas by pustil imbecila zo zbranou na svoj dvor?).Preto sa urcite ten kto tam na nas caka snazi pomoct nam urychlit dusevny vyvoj.Nieje nic katastrofalne nevenovat sa tomu vyvoju..skratka ten kto nehlada tu akoby vedome chce zotrvavat. No technologie pojdu dalej,a az zacneme ohrozovat vesmir a bytosti vnom a trepat sa mimo svojho piesocku bez nalezitej dusevnej vyspelosti skonci to ako uz par krat pred tym..Atlantida,potopa sveta,Sodoba Gomora..ale ak sa to stane tak to tak skonci vlastne pre nase dobro..aby sme mali opet sancu sa tam dopracovat pekne od zaciatku.

      Vymazat
    4. Ale ja chcu 5D kino chcu a chcu,ET(Terra) volat Domů,hihi

      Vymazat
    5. Asi je to pravda moc na rovinu..Iv ak treba zmazte komentar..nejde mi o to strasit ludi,i ked vecsina sa skor usmeje:-)

      Vymazat
    6. Terezka ved ty uz si takmer tam.Mozme sa tam dostat nezavisle na ostatnych,a pokracovat v zivote tam.Opet ten film celestinske proroctvo o tom hovori. Toto bol len komentar o doterajsom smerovani ludstva,nie jednotlivca.

      Vymazat
    7. Mailí,nic se mazat nebude,hihi,máš svatou pravdu,cítím to stejně a to kino, jejda tam se přece uvidíme,jasný.Sojový maso to jistí,tak.

      Vymazat
    8. to Mailo
      Zde se o tom psalo: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/03/illuminati-nebudte-smesni.html
      Úryvek:.... Proč si myslíte, že průzkum Měsíce nyní ustal? Z finančních důvodů? Omyl! Když to řeknu lidově, byli vypráskáni z Měsíce a pokud se nezmění politika a zřízení na Zemi, nepřipustí žádnou expanzi lidského rodu v takovém stavu, v jakém se nyní nachází.....

      Vymazat
    9. Otazka..myslite ze mozeme celkom stratit spojenie?Myslim nenavratitelne z ktorehokolvek smeru-teda myslim stratit svoje duse. ?? Potom napisem blizsie.

      Vymazat
    10. Ano Iv,dakujem za pripomenutie,vtedy sme sa otom bavili. Mne slo oto zdoraznit ze v konecnom dosledku nemame na vyber..musime to dobehnut ak sa chceme niekam dostat a nie tu ostat stagnovat..alebo sa nebodaj musiet vratit na zaciatok.

      Vymazat
    11. to Mailo
      Znáte pohádku, kde se Duše upsala Peklu za něco(materiálno)? Staré a moudré a začne znovu, úplně od píky, ale ve svém světě, kam patří.

      Vymazat
    12. Ano Iv..Vy ste to zas povedal jednoducho a zrozumitelne.Perfektne! Upresnim svoju otazku..moze clovek genticky zdegenerovat tak ze dusa vnom nebude moct zit? Podla mna sa nas ktomu snazia smerovat.Ak to tak nechame tak nas tam i dostanu. Nejde im o to ziskat moc ani otrokov..su tak vyspely ze si ich mozu geneticky vytvorit ci cieco ako MIB.Podla vsetkeho sa niektory znich snazili a snazia snamy krizit.(neskor bolo tomu zabranene a tak sa presunuli pod zem) Dovod? Povedzme ze ak vobec-maju dusu ktora je menej dokonala ako ta nasa.Nemaju teda ani zdaleka nase moznosti. Co tak nase tela pripravit o to a ziskat si to pre seba-svoje tela?Zda sa mi ze prave ktomu je snaha smerovat to...

      Vymazat
    13. Mailí ztratit Duši úplně to klidně jde,rozpadne se v Astrálu na kusy,pánč je tam napíchnutá na kůlu a vožírají ji Astrální démoni,které sama(teda ten koumák,co jí měl v sobě) za života stvořila(svůj k svému),ale to jsou už dost velký zmetci,ničí jiný Duše svým jednáním za života na Zemi a nebo tam po Astrále lítaj jak pobuši a straší je ty duchové a neřádi,proti kterejm za života používali magii,černou nebo bílou, to je celkem fuk,ale ta černá má asi větší grády.A seš taky rád, že máme pana Iv,že si tady můžeme pěkně klábosit o tom,co nikde jinde není,ja su strašně ráda a nikdy nepřestanu děkovat Síle,že mně sem na stránky "náhodou" poslala přes koment na orgonetu a vůbec se nestydím to říci nahlas,ať si každý myslí,co libo.A Vám Iv moc děkuju,moc jste mně pomohl,díky.Nemůžu si pomoci,ale je to tak, cítím to z celé své Duše,nojo.

      Vymazat
    14. Ano Terezka,beriem to rovnako.Vela som stratil,no vdaka tomu som vas nasiel a vela ziskal,nech si mysli kto chce co chce.I ja sa musim podakovat ze mame tu moznost,a ze mate Iv snami strpenie. :-)

      Vymazat
    15. Mailí,ty si myslel jako tu Duši vycucnout,jako životní en. toho těla?To jde asi jen u těch který si ani neuvědomí,že nějakou mají,protože nejsou pak napojený na Universum.Sílu a to je nechrání,tedy dostávají se ve špatnou chvíli na špatná místa,jako náhodou,nebo co,myslím si to blbě?

      Vymazat
    16. Mailí to srdce strašně bolí,ale nesmíš brečet,protože víš,že Duše jde Domů a je tam pak šťastná a ona se jinak pak moc trápí,že jsi smutnej, to znám moc dobře.A zrovna rozum v tu chvíli je ex,máš šok a to pak můžeš taky někam skočit žalem,ale musí přijít někdo,kdo ti pomůže a tomu se říká náhoda,ale to tě má Síla ráda,že ti toho člověka Duši poslala.

      Vymazat
  4. Mailo když někdo odejde a my pro něj pláčeme....tak bulíme pro svou ztrátu.

    OdpovědětVymazat
  5. Iv moc pěkný článek... připomíná mi dost drsné zkušenosti. A tak děkuji za vysvětlení toho co mi ještě nedocvaklo. Pavel V

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Pavel
      Děkuji, že se Vám líbil a těším se na nový čkánek i od Vás. Stejně to znáte, čím více dáváte nezištně, začnete být nepohodlný, začnou se trefovat,(četl jsem na Vašich stránkách jednu Vaši šikovnou odpověď) a neuvědomují si, že tím na sebe přitahují to co vysílají.

      Vymazat
  6. Pane Iv,ráda bych se zeptala,ještě na to,proč zvířátka u kterých jsem,nemají žádné předsmrtné křeče a záchvěvy,co to znamená,když se tělo škube a napíná,souvisí to určitě s odchodem Duše,kam jde.\\\\\ráda bych tomu rozuměla,protože to samé je i u lidí přeci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Možná to bude pro mnohé strašidelné a budící hrůzu, je to na celý článek, ale pokusím se trochu zkráceně. Většina lidí, která žije dle zákonů Univerza, odchází bez viditelných křečí, tedy v klidu. Pak ti, co způsobují druhým nějaké zlo, ve všech podobách, prožívají při odcházení pro nás viditelné křeče. Jenže tyto křeče - bolesti již tělo zde neprožívá, ale prožívá Astrální muka svých činů jakého-koliv zla. Duše toto prožívá na Astrální rovině, kam tyto vlastnosti zla patří, ale díky tomu, že Duše je ještě trochu propojena stříbrnou nití s tělem při umírání, tyto hrůzy, co tam prožívá, dovedou i reagovat na tělesnou schránku.

      Vymazat
    2. No nazdar,to je tedy Síla.Tak přece existuje spravedlnost,ale plno lidí,vzhledem k tomu,že o své Duši nemá ani ponětí,se ani nezabývá tím,co ve svém životě provádí,myslí,že po fyzické smrti je "nic" a kostelníci spoléhají na to,že "pár zdrávasů" stačí ke klidu Duše.Naštěstí Universum je nestranné a měří všem stejným dílem.Takže i pokud člověk spí a "mlátí" sebou,tak jeho Duše šmejdí Astrálem,fuj.Díky

      Vymazat
  7. Pro Iv na článku zapracuji :-) mám v hlavě dva. Je to teď hektické. UFko zkouším...ale teď moc nejezdím..jen kousky bez zahřátí, ale zdá se, že změny začínají být znatelné. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pan Iv, ospravedlnujem sa za svoju negramotnost, ale vsimol som si anketu na vasej stranke. no chyba mi otazka, ku ktorej su odpovede. na co mam teda odpovedat? je chyba v mojom prijmaci alebo je to ciel? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Daniel myslím, že u odpovědí je i otázka :-). Prostě co je vám nejbližší vyberte. Já bych tak jednoduše neuměl odpovědět tak se zdržuju hlasování :-D Pavel V

    OdpovědětVymazat
  10. Výborný článek děkuji a zdravím.

    Lidem spadl iPhone do moře, velryba jej vylovila ústy a předala majitelům..
    https://youtu.be/0qRgWubbPxQ

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.