pátek 12. dubna 2013

Zahradník partyzán?


Zahradník partyzán, nemyslím, jen použil mozek a stejnou taktiku, jakou systémové orgány používají na nás a dělají z nás jen ovce. Úředníci mu šli okamžitě po krku a začala známá šikana, která vždy následuje, když nejste v řadě.Tady jde vidět, pokud lidé drží pohromadě, tedy si hlavně rozumí, jsou Panáci bezmocní a z toho oni mají strach, aby si lidé náhodou nezačali rozumět. Ano, je potřeba začít odmítat aktivně tento systém vnucované reality, začněte si tvořit svůj svět, naši dědové to dělali také, od samostatnosti i malé nás chtějí odstřihnout, aby jsme byli závislí hlavně na jejich systému, který vlastně udržujeme a platíme my ze svých daní, aby jsme se náhodou nestali citlivějšími lidmi, to jsou šoky, tak jak platíte policajta ze svých daní aby ochraňoval Vás od negativismu a je to většinou naopak, lump má větší práva, než poctivý občan a mnoho lidí již tuto zvrácenost dokonce považuje za normální, to je systém, viďte. Ano, kontakt s půdou, přírodou udělá jiné lidi, málo kdo si to uvědomuje, ale je to tak, začne být velmi nepoplatný tomuto systému, jednoduše a lehce a z toho celý systém jímá hrůza. Ano, jídlo velmi výrazně ovlivňuje mysl a tělo a pokud tomu jídlu věnujete pozornost, změní Vás, dodá Vám čistou energii a mysl se začne otvírat přirozeným věcem a ne defektním, jež Vás vzdalují od přirozenosti a je to hlavní úkol dnešního systému. Staňme se všichni gansteři, jak to tvrdí autor videa a začne být lépe, postavme to slovo obráceně.
Všichni potřebujeme čerstvé kvalitní potraviny, více pohybu a pobytu na čerstvém vzduchu. Jako společnost potom hledáme cesty, jak zajistit zdravé životní prostředí, šetřit vodou a ropou. Pěstování vlastních potravin namísto umělých, chemicky udržovaných a energeticky náročných trávníků by mnoho z našich problémů vyřešilo. Pro ty už rozhodlé doporučuji skvělou video inspiraci, jak jednotlivec zásadně změnil nejen trávníkový porost před domem, ale dnes i svoji komunitu.


11 komentářů:

  1. Hlavní globální zahradník Monsanto si chce údajně patentovat zeleninu.
    Chlapci byli asi při výchově málo biti.
    Se divím, že nějaká nadnárodní korporace se zaštítěním OSN apod. kašpárkovských intistucí už neskoupila všechen vzduch na planetě a neprodává ho nebo dokonce nevyváží pryč. Postavit mimo zákon jde dneska vše, tak proč ne zrovna třeba dýchání zadarmo. Vždyť už život člověka je v civilizaci řádně zdaněn od samotného porodu až po jeho pohřeb.

    OdpovědětVymazat
  2. Každý deň pozerám na tento blog s nádejou. A vždy mám obrovskú radosť. Občas sú tu aj veci smutné a na tých ma zase teší práve to, že ich vidí aj niekto iný okrem mňa. A tak nejak sa cítim nesám a to mi dáva silu.
    Minulý rok som písal Ivovi e-mail, tak o živote, kde som sa pýtal na názor ohľadom vytvorenia komunity. Tušim mi napísal, že bacha na lidi. Ze sta možná pět má dostatečnou morálku.. alebo tak nejako. To som si overil.
    Aaale, práve som videl tento dokument a mám zase toľko sily. Ja stále pokračujem v projekte komunity a verím tomu, že cez leto bude prvé obydlie. Alebo tri ;) Zámerne nepíšem dom. A spravil som taký pokus. Už viem, že vnucovať myšlienky je nezmysel. Ale vyvolať myšlienky a predstavy.. Práve vtedy sa prejaví to vedomie. A ja som spravil aj takú stránku, žiadne klikanie. Len keď sa s niekým bavím o komunite poviem mu nech sa pozrie na www.elize.sk a sledujem potom ako vznikajú nové svety. A ono sa to už potom dúfam pospája tak ako má. Aby život žil. Tak sa teším hlasno, juchú, že to Tedovi takto ide. A že sa spája vedomie. A pozitívne je vlastne aj to, že už sú mnohí na tom tak, že chcú hlavne prežiť. A vtedy nás ovláda život. ako v South Los Angeles.
    Ahoj, Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Martin
      Moc fandím, protože tento projekt bude potřebovat hodně Síly. Budu moc rád, když podáte informace o pokračování projektu.

      Vymazat
  3. neodpustím si koment....

    před pár lety jsem opustil svou matičku stověžatou a vrátil se na polorodný venkov, nakonec se mi nabalilo několik ha pozemků po celé ČR na kterých se se svou ženou snažíme zakládat samostatné fungování, tj stromy, rostliny, komposty, keře, přírodní konstrukce (neboť víme o čem je naše orná), vrchol bude až nepoužiju ani jeden plastový produkt a to jsem v podstatě kousek od cíle. Souhlasím s tím, že zahradničení a zdravá strava abs ovlivňuje mysl a chování jedince. Stejně jako pohyb venku na čerstvém vzduchu. Dospělo to až do fáze, že si povídám s hmyzem, zvířaty a rostlinami.

    příroda je mocná a elektroniky se nenajíme

    Off-Sick

    OdpovědětVymazat
  4. Video je inspirativní, v podstatě něco takovýho bych chtěl aktuálně dělat po Čechách.

    Off-Sick

    OdpovědětVymazat
  5. Zatim se teprve ucim na svy zahrade:-)a snazim se aby nas ucedniku bylo co nejvic,ale i ucedniku revoluce mysleni.....proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šel zahradník do zahrady s motykou a vykopal tam burýnu velikou a nebo taky prd,snědli mu to slimejši(říkám jim soukromě "haďáci",tady jsou veliký totiž).Ať se daří v zahradě a vše roste a to víš, že taky u toho koumám a mudruju,zdravím ty kluku štíří.A Iv ráda bych se Vás zeptala,tady mám starou třešeň,nějak jako začala usychat,ale nějak se mi nechce jí kácet,jak to bylo s tím měděným drátem,že by se třeba vzpamatovala ještě,jsou tam mňam ham třešínky na ní totiž,no.Děkuji

      Vymazat
    2. to ter
      Pokud je to už starý strom, tam už ty Cu dráty Vám nepomohou. S největší pravděpodobností už má strom střed suchý, ale dá se udělat omlazení a to nyní na jaře, tedy zakrátit větve a suché jasně odřezat. Strom by měl pak nově obrazit a dostat novou sílu.Řezné rány zamazat, buď voskem, ale mně se osvědčil latexový nátěr Eternal, nebo Balakryl.

      Vymazat
    3. Taky vám tyhle dva nádherný dny daly na zahradách tak zabrat? :-)))
      Dlaně od hlíny jak šmirglpapír, záda od rýče do paragrafu, nasáklej čoudem z ohníčku. Ale ten pohled na stádo nových stromků zato stojí :-) Je necelých osm večer a jsem zralej do postele.
      Kluk nám dneska říkal, že je tak hezky, že se mu chce brečet. Tak nevím, zda je to hezký, že ho krása dojímá, nebo je to smutný, že nám není dopřáváno krásných dní více (ono i ráno to vypadalo na sprejerský závody).

      Vymazat
    4. Míšo,to dítě má rozum(zajímavé,že jsem si na něj,na chlapečka, dnes ráno vzpomněla :)),taky jsem nedávno brečela štěstím,to je normál,přeci a nepitvej FURT tu smrt,vždyť je to prd,lepčí něco dělat,jen makej,makej ty "partyzáne".Jsem našla dnes v garáži plynovou masku,ale to oni nepoužívali ne?Poletí to do šmelcu,pá pá :).

      Vymazat
    5. Terezko,
      já tu holku Přeměnu nepitvám. Dal jsem článek a když vidím, že ho lidi čtou a komentují, mám takovou nepsanou povinnost reagovat. První článek vlastně ani nebyl o ní, ale o pochopení jsoucího okamžiku, o vážení si sebe sama o nahlížení na své činy a myšlenky nezaujatě zvenku jako pozorovatel. A to je ten nejlepší způsob jak sám sebe pochopit a jít tím správným (i když z pohledu konzumního života těžším) směrem. A v druhém mi šlo o názory druhých. Oba články jsou suveréně nejčtenější, takže je vidět, že to lidi zajímá. A přece nebudu psát o něčem, co je lidem fuk a ještě je to k ničemu. Od toho je třeba bulvár nebo Sysifos s.r.o.
      Víš, pro mne je ta nekonečná paní životem samotným, nikoliv bezbarvým definitivním koncem či nástupem k jakémukoliv tvrdému, nekompromisnímu soudu.
      A já rád píšu o životě. Přemena je stejně prospěšná a důležitá jako Sluníčko nebo příroda či Vesmír, protože je i jejich součástí i jich se týká stejně jako nás lidí. Jen díky tomu, že byla z běžného lidského života záměrně vystrčena na okraj, jsou lidé snadněji ovladatelnější a nejenom to. Oni jsou skrytě skrze ní každodenně ovládáni. Materiální konzumní život byl vybudován právě na základech vychytrale implantovaného strachu z konce života (nerad píšu to ošklivé slovo). Kdo bere život se vším všudy včetně smíření a hlavně pochopení toho, co a proč Přeměna je, ten nehledá hodnoty v materiálním zabezpečení, ale v žití samotném.
      Jak kolem sebe vidíš přímo panickým strachem z "předčasného odejítí" jsou dnes už sami sebou manipulování nejenom ateisté, ale ,a to hlavně, věřící (jakékoliv náboženství nepřírodního původu), takže vlastně téměř všichni.
      Navíc otázky týkající se toho, co je či není po životě, jsou ty nejzákladnější ze všech a chca nechca položí si je každý člověk. Není to nic sprostého, morbidního ani život omezujícího. Pokud by měl možnost poznat názory, které do nedávna byly jednak podpultovní a jednak často veřejně zesměšňovány (proč asi?), pevně věřím tomu, že by rychlost nárůstu lidí, kteří začínají nezávisle přemýšlet, hodně poposkočila. Možná to někdo může brát jako manipulaci nebo jako podsouvání názoru či sklony k pesimismu. Já to však považuji za přiložení rukou ke konstruktivnímu dílu.

      Jdu zalít stromky. Přeháňky se jako na potvoru nekonají, takže namasírovat svaly a šup na to. :-)

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.