neděle 21. dubna 2013

Morgellony

Myslím že zde není třeba vysvětlovat o co tady jde. Lidské tělo funguje na principu elektřiny a proto je možné ho takto ovládat. Rozprašované látky v těle tvoří vodivá vlákna, která působí jako antény. Tak je možné za pomocí vysílaných rádiových frekvencí, následně získat nad tímto člověkem kontrolu. Je jasné že je tu někdo, kdo chce získat absolutní kontrolu nad celou populací této planety.
Odkaz na související článek: 
http://energieupramene.blogspot.cz/2013/04/setkani-bilderbergu-2013.html

14 komentářů:

  1. No to je skvělé!
    Otázky co, kdo, proč, jak jsou sice důležité, ale je tu ještě jedna důležitější. Jak to svinstvo dostat ven, případně jak zabránit jeho vnikání do těla? Tady asi koloid či ionizační žárovka nepomohou, že? Silikon není zrovna snadno odbouratelná látka. Asi základem by byla prevence, ale dýchat, jíst a chodit venku se musí, takže bude důležité se zaměřit na to, jak rozkládat nosnou strukturu - silikon. Pokud se rozloží, o zbytek by se již mohlo tělo s funkční imunitou postarat. Zcela jistě nepůjde o typ rozpustný ve vodě:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Silikon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiste,znicit ho je treba se naucit.Vniknuti do tela zabranit nejde.Ta vec je silne invazivni,vzduch,voda jidlo,ale i obleceni,obuv.Zabraneni vniknuti nema smysl resit.Neutralizace toho svinstva v tele je jediny efektivni reseni,a to opakovana,rekl bych pravidelna,dokud to nezastavime,je potreba se naucit s tim pocitat a naucit se preventivni "ociste"......proud

      Vymazat
    2. Pít vodu s MMS , vyrovnate ph a jim to nevyhovuje . Plazmova koule je vytahuje ven . Na chodidle jich mám nejvíc . Také mám kočičí chlupy zmutovany s morgelons , kus je kočičí chlup z kterého roste morgelon .

      Vymazat
  2. Moc dobrej napad dotknout tohle mozna rozhodujici tema,ac je kupodivu hodne opomijeny,domnivam se,ze debaty o pripadnym ocipovani by nemely rozhodne morgellons prehlizet!Staci se zamyslet jak pohodlnej zpusob to je,primo se sam nabizi!......proud

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně lidí kteří nemají dost informací a nevidí souvislosti tento článek nejspíš nebudou brát vážně. Proto bych doporučil ještě si prostudovat informace např. odtud.
    http://uloz.to/xrgfqY1/proc-se-rozprasuje-chemtrails-pdf

    Možná existuje lepší řešení ale dle mého by mohlo pomoci.
    -Nabíjení vzduchu negativními ionty ve velkém měřítku (podobně mohly fungovat i pyramidy). Tento princip, kdy je využita koncentrovaná energie nasátá přímo ze země byl např. v Teslově cívce. Tuto energii ze země také nasávají a využívají ionzátory tvořené soustavou kondenzátorů, takové v obchodě nekoupíte. Bližší popis o těchto zařízeních spolu s návodem k sestavení najdete na
    http://ionizace.blogspot.cz/
    Pokud nesou tyto drobné částice rozptýlené v ovzduší nějaký program, mohl by se tímto poškodit. Pokud takto drobnou částici vystavíte negativním iontům, tak sedne k zemi a drží pomocí elektrostatiky. V dobře nabité místnosti s ionizátory se vám usazuje drobný černý prach nejvíce kolem ionizátorů a na uzemněných místech, vzduch je pak mnohem dýchatelnější. Na podobném principu funguje i odpařování octu, náklady na provoz ionizátoru jsou však příznivější, není třeba nic doplňovat a jde to i bez zápachu.
    -Okysličování těžkých kovů které už máte v těle pomocí roztoku MMS a nebo pomocí pití rozpuštěného plynu (Chlordioxidu) ve vodě. Tento plyn se vlastně uvolňuje po aktivaci MMS např. kyselinou citrónovou.
    -Filtorvání vody k pití reverzní osmózou. Zkuste si vysušit půllitr kohoutkové vody a podívejte se co nám do ní přidávají za dobroty.


    OdpovědětVymazat
  4. Vážení, dobře funguje MMS, tělo - imunitní systém je začne vytlačovat do hlenů - pak nepolykat, co víc dodat, někomu napověz a druhý, jeho problém poznání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice to není podstatné, ale rád vím, co jak funguje.
      Nejsem chemik ani biolog, ale předpokládám, že půjde o přechod elektronů z MMS do struktury morgelonů, které pokud opravdu nesou nějaký náboj, pak o ten to náboj přijdou (nebo je značně potlačen) a tělo je může lépe vyloučit.
      Je tak?
      Pokud ano, pak samotný (zřejmě kladný) náboj bude ionty z MMS vyloženě přitahovat jako naváděcí zařízení.

      Vymazat
    2. Iv,plati to i pro VMS?......proud

      Vymazat
    3. to Michal
      Ano Míšo, je to v knize o MMS, pokud jsou patogeny, mají větší náboj a MMS se na ně žene, navíc startuje imunitní systém, který je začne rovněž vytlačovat, nebo zapouzdří bílými krvinkami a to jsoun ty boláky - vymačkat, vyčistit.

      Vymazat
    4. to proud
      VMS nemám odzkoušené, ale MMS ano, provádím preventivně a taky jednou začas toho naskáče do těla dost, to asi jak mají finance, tak vandr na mravence.

      Vymazat
  5. mě tyhle strachový informace nechávaj v klidu, když vidím divný čáry na nebi, silou vůle je odpálím pryč z mého prostoru, nehodlám si život od nikoho komplikovat, ovládám se akorát já sám, od sebe, čtu si z matky Země a to mi bohatě stačí, pak mám taky oči, uši, pusu, ruce, nohy, takže cítím, mluvím, konám

    tam, kde já z nějakého důvodu/strachu ustoupím, dávám akorát větší prostor nepřátelům (princip reklamy a našich slabostí, obav, potřeb mít něco a podobně), a to není samozřejmě správné, takže neustupovat a nezmenšovat si svoje bytí a prostor a být sám sebou, je rada má

    Off-Sick

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Off-Sick
      Napsal jste "Strachový informace", velký omyl ve vyjádření, jen Informace, že jste to nazval "Stachovou" informací, svědčí o tom, že to ve Vás vyvolává obavy a to je špatně, berte to jen jako informaci pro Vaše vědění.

      Vymazat
    2. Kdeže, z komentářů zdejších jsem vyčetl že jde o strachové informace. Čert je vem, vůlí se dokáže hodně. Mohl bych vyprávět, byť předměty ještě nehýbu :) .

      Off-Sick

      Vymazat
  6. lidi končí sranda.. potřebuju nutně, extrémě nutně pomoc.. morgelon to co se semnou děje si neumíte představit před hodinou jsou brečel modlil se, už nějaký den nespím a obávám se že pokud nenajdu urychleně pomoc je pomě.. vždy jsem byl odolný psychicky ale dneškem končím.. toto nemá obdoby... toto je jak extrémní scifi horor, jdu spát snad se probudím. Potřebuji seriozního odborníka zabývající se tímto hnusem, nutně akutně nutně už pár dní zesebe sbírám vlákna... ale co se děje teď mě dovádí k šílenství nemůžu jít spát prostě to nejde... došlo mi že otcův kašel... mamin kašel .. mamin vzhled všechno to zapadá lidi toto je zcela vážné ohrožení celé rodiny.. myslím že i zcela zdravé rodiny by měly okamžitě jednat... toto je špatné hodně špatné a nikdo kdo to nezažil si nedovedepředstavit co jej čeká.. Haluzakfest@seznam.cz

    Ty jedna kundo blbá výše anonymní, tebe potkat osobně jedním škubem ti zlomím vaz... ikdybys měl třeba dvametry a dvěstě kilo ty hovado jedno ! Zasraté ! Nejhorší že takový skurvený podvraťák si žije bezstarostně celý život.. pevně doufám že tě čeká věčné peklo a bude mi za tyto slova odpuštěno..

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.