čtvrtek 6. září 2012

"Umělci v obilí"


Anglie,hrabství Wiltshive,srpen 2012

Tak nám v srpnu 2012 opět v Anglii řádili umělci v obilí a vytvářeli pěkné obrazce. Vybaveni režnými špagáty, prkny, nejlépe dubovými a ti více movití si zajistili brýle na noční vidění, protože vytváření obrazců přes den by bylo velmi nebezpečné s možností vidlí v sedince od majitelů pozemků.  V srpnu 2012 se nám tedy vydali tito umělci vyšlapat tyto nádherné obrazce, rovněž za pomoci přístroje pro zastavení času, aby vše stihli pro okolní lidičky, v průběhu jejich běžného času v rozmezí cca  minuty. Než se zemědělci vzpamatovali, měli v obilí krásné ornamenty, jež zvýší výnosy obilí na tomto pozemku v příštích letech. Jistě mají místní zemědělci nějakou smlouvu na vedlejšek, jelikož se zde pak nahrne mnoho záhadologů a je možno si přivydělat možným prodejem opékaných buřtů a výrobků z Mecáče. Rovněž  ihned využívají  i letecké jednotky v Anglii pro výcvik svých pilotů, jelikož je toto dobrá záminka pro výdaje na letecký benzín z rozpočtu státu a nabití zkušeností pilotů pro případné nasazení v Afganistánu.


Anglie,hrabství Wiltshive,srpen 2012

Rovněž je i tisk v této okurkové sezóně nadšen, kdy na svých prvních stránkách uveřejní tuto zprávu pro lid obecný, jež vyvolá nádherné diskuse a  stoupne náklad tisku. Vědecká  elita pak v nejbližším pořadu místních televizních stanic ve večerních hodinách, kdy je nejvíce konzumentů u tohoto zářícího přístroje na vymývání hlav, aby byly skvěle čisté,  oznámí s velkou vážností rozjařeným ufologům, kterým okamžitě spadne čelist, že tyto obrazce byly pokusně vytvořeny dobrovolníky, jelikož oni pracují na novém výzkumu, jak zvýšit výnosy obilí, současně pomoci vojenským základnám v činnosti a dennímu tisku. Oni vlastně zlepšují  tímto ekonomiku , která je dnes v krizi, kterou způsobil lid obecný a ten ji musí splatit v daních, jsou to úplně nové a převratné metody dnešní vědy. Tento výzkum je tak dobře propracován, že tvůrci těchto obrazců dokonce dostanou pytlíčky s uranovým práškem, který při své namáhavé práci v časovém tunelu rozsypávají, aby tyto obrazce vykazovaly navíc nějakou radioaktivitu. Pokud se některé koleno stonku obilí náhodou zláme a nepraskne, jsou vybaveni přenosnými mikrovlnkami a tyto dodatečně ozáří touto energií, která ze všech nejvíce podporuje růst a zrno má dokonce změněnu strukturu , jež se vyznačuje větším příštím výnosem, zasetým z tohoto osiva a současně předpokladem dožití se důchodového věku v 80. letech, při konzumaci pečiva z této sklizně, i s větší vitalitou pracující třídy, pro zavedení sedmidenního pracovního týdne a tím i odbourání nedělních bohoslužeb v církevních klubech. Kdyby lid obecný nezpůsobil celosvětovou  krizi, nemusel by tento vědecký  projekt ani existovat.


Anglie,hrabství Wiltshive,srpen 2012

Nejlépe je, když je čerstvě napršeno, kdy vrtulníkové jednotky armády mají větší rádius cvičení, protože tvůrce kruhů ( většinou důchodci, aby si přividělali na nájem i chléb vezdejší a neumřeli hladem i s babičkou) vysadí přímo do pole, a oni nezanechají  žádné stopy v rozmoklé půdě, po dokončení práce jsou těmito jednotkami opět vyzdviženi a v poli nenajdete ani stopu. Jsme přeci vyspělá civilizace, jež tady ještě nikdy nebyla a kterou by nám záviděla jistě i předegyptská  civilizace s jejími „magickými“ znalostmi Universa. Dnešní vědci se snaží tímto způsobem vtlouci populaci do hlav různá poselství a čekají při tomto pokusu na konečné probuzení ostatní populace, která je zatím ještě na malém stupni vývoje, než jsou oni a tím je zdržuje v její udatné práci a blaho (to je přece základní poslání vědy) pro lid obecný. Proto je důležité stále tyto pokusy opakovat, až do probuzení jmenovaného zbytku populace, aby se mohlo zdárně pokračovat v dalším vývoji naší civilizace. Jistě je tento zbytek populace vděčný za osvětu a doufá, že to probuzení nebude dlouho trvat, děkujeme!
Rovněž musíme poděkovat tzv. Trollům z různých  fór, kteří svou osvětou probouzejí pomatené záhadology  a snaží se s velkou energií ( někdy větší než atomový reaktor) tuto populaci přesvědčit, že buď vlastně nic nevidí a když ano, tak je to vše dílo lidské, ve svém novém vědeckém programu v "Probuzení" a nastoupení nové éry naší civilizace, jež je nejvyspělejší v celém Vesmíru a bude předávat tyto znalosti dalším opičákům(dle Darwina) na jiných planetách, kteří nejsou jistě tak daleko ve svém vývoji jak my.

Parodie


Aktualizováno pro Michala i ostatní 7.9.2012:


 Vždy si všimněte, že v těchto obrazcích je především používána symbolika, jeden obrazec nikdy nemá jen jednu myšlenku, ale několik do sebe zkloubených významů. Lidé uvažují vždy jen s jednou myšlenkou a pak přechází na jinou, zde ne, vše je zakomponováno vždy dohromady, jako celek. Pro Vás jsem provedl znázornění co nejjednodušší symboliky na obrázku č.1.  Zkusím to více rozvést, hlavně pro Vaši asociaci. Pravděpodobně je střed obrázku naše Slunce, kolem něhož utvořili ochranný štít a nebo modulační štít tři různá spolupracující seskupení, nazveme to federacemi, jež každá představuje určitý počet planet, včetně jejich velikostí a pocházející z uvedených tří hvězd. Nejsilnější štít a nebo modulační pás je tvořen nejsilnějším uskupením těchto pásů nahoře, řekněme třeba sever. Rovněž obrázek naznačuje manipulaci s naší hvězdou a dokazuje vyspělou technologii a pochopení systému Slunce atd. Berte to jen jako seznamovací úvahy. Druhý obrázek naznačuje funkci Slunce v nadcházejících obdobích a jak jsem uvedl v některém z článku, jako funkci červí díry s časoprostorovým tunelem, zkuste chvíli na něj koukat, ten tunel Vám bude jasný až po chvíli. Je tam rovněž naznačena i časoprostorová síť, hroutící se do středu, atd.

32 komentářů:

  1. Dobrý večer, tak , to jsem se konečně pořádně zasmála. Děkuji, děkuji, děkuji iva

    OdpovědětVymazat
  2. he he he..super clanok:-) Mailo

    OdpovědětVymazat
  3. Přátelé, přeci se nebudeme stále dohadovat s oponenty, oni se ucasnují sami a my se u toho ještě aspoň hodně nasmějem a nedej bože, aby se ti "opičáci" tady najednou zjevili, to by byl kredenc na hlavě "elity" a z pěkné výšky.

    OdpovědětVymazat
  4. Díky - hezké. Víte co je ale legrace, že člověk neznalý - kvalitně masírovaný TV a tím vším by tu ironii v článku snad tak nějak ani vůbec nechápal.
    DV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vím, to byl i záměr a účel, Vy jste to pochopil a ti druzí si mohou vybrat!

      Vymazat
  5. A mě by stejně více zajímalo sdělení těchto konkrétních obrazců. K dešifrování je třeba způsob myšlení hodně odlišný tomu, co mám já, takže jsem odkázaný na druhé. Problém je, že není zdrojů, v které bych měl důvěru. Až na názory Vás Iv a názory lidí zde komentujících.
    V prvním uvedeném mi to připadá jako nějaký kalendář založený nikoliv na času jako takovém, ale na událostech. Tudíž by mohl udávat nějakou konkrétní dobu. Jelikož univerzálním jazykem je matematika či astronomie, mohl by to být kalendář založený na společném jazyku těchto dvou oborů. Konečný čas by mohl být v době, kdy budou v jakési synchronizaci čtyři ( 3?) systémy - ovšem zvláštností by pak bylo, že "hodinky" by byly zobrazovány jaksi v opačném směru, než jsme zvyklí - proti směru hodinových ručiček. Nebo by šlo naopak ne o odpočet, ale o dobu po nějaké události.
    Též mi tam jako první napadla souvislost vzájemného postavení oněch třech hvězdiček a hlavních třech pyramid v Gíze. Nemusí jít ani tak o pyramidy samotné, jako o jejich "předlohu".
    Druhý snímek mi připomíná fraktálnost a opět zarovnání několika geometrických tvarů k jednomu centrálnímu bodu.
    Třetí snímek je zcela jiný než ostatní. Ale je z každého pohledu a natočení symetrický a vše je navzájem propojeno přes centrální bod. Skoro bych řekl nějaké mřížka (molekulární?)
    Ale to je vše, co mi krom silného estetického dojmu tyto piktogrami říkají. Nepředpokládám, že jejich existence je kvůli našemu pobavení.
    Bohužel, jejich účel(sdělení) mi je neznámý, což je mi opravdu líto, protože informace v nich obsažené jsou podle mne pro lidi velice důležité a jen opravdu malá hrstka je dokáže číst. Sdělení je nakonec buď utajeno nebo překrouceno a ti, kdož se o ich dozvědí jsou nakonec vtaženi do hry, kde jsou odváděni od pozornosti na to důležité. Proč asi?

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý deň. Včera som našiel video z konferencie v Prahe. Robert Bartowicz prezentuje časť zbierky získaných svedectiev o UFO na území Poľska. Jeho reč tela je nádherná. Nádherný dokument, plný faktov.

    Prednášku przní prekladateľ, preklad vhodný do "tele tele", ktorí rozumejú poľsky zistia sami.

    http://www.youtube.com/watch?v=I-0yMAQzBkU

    LG

    OdpovědětVymazat
  7. Iv, moc Vám děkuji. To je přesně způsob uvažování, kterého nejsem momentálně mentálně schopen. Chybí mi schopnost, kterou mistrně ovládal náš velikán a jež dostala odborný název: "Cimrmanův krok stranou" :-D
    Když si představím, že Váš výklad je zřejmě jen jednou z několika vrstev informací, je to fantastický dorozumívací jazyk.
    Ještě jednou díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale,dál si všimněte, že blíže ke Slunci jsou vždy ty menší planety, jež naznačují i menší rozměry operujících zařízení, je to kvůli odolnosti vrchního záření ze Slunce, dále od Slunce se budou již nacházet větší objekty, které tvoří vrchní slupku modulace, nebo i štítu, který se celkově skládá ze tří vrstev, ty menší objekty chrání ty větší, však vidíte, že u federace 14 planet již ty malé ke konci nejsou a ani nepotřebují ochranu těmi malými z prvních dvou ….

      Vymazat
    2. Trošku nerozumím tomu "blíže ke slunci". Našel jsem si tentýž piktogram z jiného úhlu (http://s6.ifotos.pl/img/5111-Aveb_rqrannn.jpg a http://www.cropcircleconnector.com/2012/avebury/avebury2012a.html - tam je více pohledů), abych se ujistil, zda křivky po níž jsou zarovnány "kruhy" nejsou ve spirále, ale nejsou. Tudíž všechny mají středy stejně vzdálené od centrálního kola-Slunce, pouze jejich okraje jsou blíže, ale opačně - ty větší jsou jakoby blíže ke Slunci.
      Je tam však lépe vidět, že onen štít (či co to může být) má různé intenzity (dosah, rozsah) či co. Vnější 5 stupňů, prostřední 4 a nejmenší 3.
      Taky jsem si všiml struktury ohnutí stébel(http://www.cropcircleconnector.com/2012/avebury/iIMG_6196-Detail.jpg). Všude je to stejné až na centrální Slunce. To má jakoby několik vírů najednou. Trošku (spíše hodně) mi to připomíná pohled ze sondy SOHO na sluneční erupce.

      Vymazat
  8. Já bych se ještě vrátil k tomu poslednímu obrázku. Jak napsal Michal, že je symetrický a vše je vzájemně propojeno kolem středu - ono to je tam ještě zajímavější věc a to, že celý obrazec (krom bodů ve smyčkách) by šel zvládnout takříkajíc "jedním tahem". A je jedno ve kterém místě by se začalo, tam by se i skončilo. Mě to fascinuje a něco mi to připomíná - jen v tuto chvíli nevím co.
    DV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to fascinuje a něco mi to připomíná - jen v tuto chvíli nevím co.
      DV
      To jsme dva, jen vím, že to vím, a mám to na jazyku a ne a ne!

      Vymazat
    2. Ahoj kluci,to je přece létající koberec,který jsme měli doma.A já se o vás vždy bála,protože jste byli celý den v "luftě".T.

      Vymazat
  9. Nějaký pravidelný pohyb....??
    DV

    OdpovědětVymazat
  10. K prvnímu obrázku: co když se v centru piktogramu nejedná o Slunce, ale o Zemi a ty ochranné štíty patří jí? Drunvalo Melchizedek kdysi psal, že podobné štíty ochránily Zemi už někdy na počátku sedmdesátých let, kdy došlo ke gigantické bouři a po dva roky, kdy "se pracovalo" na nápravě, jsme byli umístěni do jiné reality? Nebo je to úplně scestná myšlenka?
    Vlabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za Váš názor. Nechtěl jsem dále tady uveřejňovat jisté závěry, ale pro stálého čtenáře někdy i do rybníka skočím, kde jsou i na návštěvě žraloci. Tak odhalím další kousek. Pokud si najdete základní snímek obrázku č. 1 klasy v kruhu jsou vytvářeny tak, jak se vyskytují skvrny na Slunci. Dále je nutné nechránit jen Zemi, ale i v tomto případě planetu Jupiter, jež má velkou hmotnost a záření Slunce by mohlo nastartovat jeho zažehnutí jako druhého Slunce - Jupiterova skvrna se musí udržet na jisté teplotě, jinak by byly problémy...
      fajn Vlabi.

      Vymazat
    2. Obrazok 2 mi dost pripomina niekolko planet v jednej linii a za nimi nieco ako zatmenie slnka!Tiez mi tam vstrede pripada ako by som videl zem z mesiacom.Tie luce po krajoch ako by oznacovali svetove strany.Vychod a zapad je pevne spojeny z akousi vahov ktora je naspodku pod planetami ktore su nanej polozene(korunu boha Ra?).Pod vahov je nieco ako strelka ktora je jemne vychylena. Fraktal mi tiez cosi pripomina.(neviem ale co) Spocitajte vsetky male stvorceky dokopi,po obvode,a na kriz.. 12,21,7 ...mozno nahoda.Okrem toho zaklad fraktalu je stred..tam to zacina a tam i vsetky vpodstate koncia! Iv na spodnom obrazku je napisane slnko a hviezdy-ale nemyslel si skor planety? ...Mailo

      Vymazat
    3. Hvězdy (Slunka), ty tvoří planetární systémy s planetami.

      Vymazat
    4. No a ta zem a vnej mesiac na obrazku 2 ma os..na spodku a vrchu su polobluky(mozno zobrazeny magnetycky sever a juh ktore sa mozu okolo tej osi otocit)? Teda ze by tato seria odkazuje na vytvorenie stitu pred slnkom pre prve 4 planety z dovodu ze sa mozu otocit magnetycky sever a juh? Ze by to bolo to fotonove mracno ktore knam zrovna cestuje? ..Mailo

      Vymazat
    5. Aha,takze myslite Iv ze to nieje na piktograme zobrazene len cast nasej slnecnej sustavy(nase slnko a 3 nase planety) ale 4 hviezdy- teda slnká(vcetne nasho v strede)?

      Vymazat
    6. Ano, tak se planety nezobrazují.

      Vymazat
  11. hezký večer,jestli Iv dovolí,řeknu vám,jaké tajemství čtu na tomto koberečku.Je to pro nás vzkaz a připomění vzájemné propojenosti(neustálý pohyb)všeho se vším skrze celý vesmír,všude proudí neustále energie přímo ze Zdroje do menšího a menšího Slunce.Naše Slunce se mnění na obrovskou černou díru,která nás hodlá vcucnout a na druhé straně vystřelit jako špunt a než se možná prosoukáme tak budeme někdo spát a "snít",což by jsme mněli zhusta trénovat už nyní(šišinka mozková),aby jsme si z toho nedělali do gatí a mydlilo se jich co nejmín(trénovat snění v bdělém stavu,ale nespat u toho,což děláme nyní).Humanoidní lidstvo v současné chvíli čelí snaze o přetvoření této rasy v technokratické bio-roboty ovládané pomocí Psychozbraní a postupného pomalého trávení potravinami a přidanými jedy v nich,pesticidů a léků.Náše vnitřní slunce naše srdce je náš vnitřní zdroj naší životní energie(humanoidním projevem,je laskavost a dobrota a láska(nyní se klade důraz pouze na fyzický projev "hnotné"-prachy....? lásky))Pokud chce člověk čerpat sílu ze zdroje musí si uvědomit propojenost skrze krásu přírody a příliv této energie změní oddělenost v jednotu.Nojo,ale co když to neni koberec,ale vykukujou tam nějaký měděný trubky,nojo zase domácí výroba po nocích?Taky jestli můžu,tak bych se přiklonila k Vlabi,že ty obrovské štíty chrání nás,aby jsme tady neschořeli.A že jich tam teda je,to už je opravdová pomoc a ochrana,obrovský důkaz propojenosti.A ty technologie asi musí být,nojo vopičáci ty zas něco vymysleli.Terra

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ted nevím,co si mám myslet,koukla jsem na horu a tam článek o Zdroji.Iv velice děkuji a hned to jdu študovat a málem jsem vás začala podezřívat,že to ani nepřijde.Úplně jsem já zapomněla na správnou chvíli,za což se omlouvám.T.

    OdpovědětVymazat
  13. Zde je stránka s dalším krásným obrazcem:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DjmlEq1BqUg
    http://www.cropcircleconnector.com/2012/hackpenhill3/hackpenhill2012c.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2012/hackpenhill3/groundshots.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2012/hackpenhill3/diagrams.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2012/hackpenhill3/fieldreports.html

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý večer, konečně mám trošku času , tak hurá k Iv na článečky. Kruhy v obylí jsou překrásné a to mě právě trošku ruší, abych se dokázala soustředit a pokoušela se přemýšlet o tom, co nám říkají a na co se soustředit. U nás doma je to už hustý. Já, jak mám čas, už študuju nějaké obrázky a čtu si a pak to vypravuji manželovi, kterého zajímá tak akorát nové album Rush, co je nového na Jeep klubu a podobně. Vždycky mu celá rozechvělá ukazuji nějaké úžasné objevy a tajemství, načež se dozvím, že to on už ví a že se nemám plašit. Toto pondělí ráno se můj manžel probudil propocený a hlásil mi, že mu byly promítány celou noc na strop maší ložnice kruhy v obylí, jen byly trochu šišaté a jeden z nich byl pohyblivý. Potom mi je i namaloval. Jo a to byl i na vesmírné lodi ve snu a vše tam bylo mekké a dalo se tvarovat pouhou rukou, jako nejaký rosol. . . V ložnici jsme měli strašidlo a viděl ho jenom on. Tak je to nějaká spravedlnost . Smajlíky nejdou, dostanu novou klávesnici. Hezký večer a děkuji za krásné články iva

    OdpovědětVymazat
  15. Když jsem četl o tom zažehnutí Jupitera, tak jsem si vzpoměl, že moje kamoška co vidí měla sen, že vyšly dvě slunce a někteří lidi se drželi za hlavu, padali jak hrušky a umírali :(
    Michal Š.

    OdpovědětVymazat
  16. Až s ní budete mluvit, ať se mrkne znovu, rád bych si to porovnal a pozdravujte !!!!
    http://energieupramene.blogspot.cz/2012/08/slunce-planeta-x-proroctvi.html

    OdpovědětVymazat
  17. No ona vidí energie (a Elfy). Ale toto byl sen. A prý nebyl jednou. No uvidíme :)
    A pozdravovat budu :-)

    Michal Š.

    OdpovědětVymazat
  18. Všechny zde zdravím. Jsem na těchto stránkách poprvé, nevěděl jsem o nich. Všechno co se píše mě už dlouhou dobu zajímá, jen jsem si nevšiml tohoto webu. Určitě se sem budu rád vracet. Ale co chci říct. Zdá se, že ohledně výše analyzovaného piktogramu může mít Iv pravdu, nebo určitě aspoň částečnou. U slunce totiž skutečně dochází k nějakým aktivitám, /vytváření ochranného štítu/.Sleduji to delší dobu na http://x-u-f-o.blogspot.com, možná to někomu něco říká. Jsou tam videa těchto činností, jedná se o velmi rozměrné kosmické lodě. Zpočátku jsem si myslel, že je to nějaká závada na dalekohledu, nebo něco podobného, ale není. To je skutečnost. Také NASA o této činnosti u slunce ví, jenže nic neřekne, tak jako vždy. Tyto činnosti sleduji od začátku roku, je to poměrně často aktualizováno - asi tak každé čtyři dny. Vždy, když dochází k větším erupcím na Slunci, tak se také zvýší aktivita objektů. Takže analýza piktogramu, kterou provedl Iv má své opodstatnění, není určitě zcestná. Piktogram by mohl být zprávou, aby jsme si toho všimli, nebo potvrzením s konkrétními údaji.
    Takže kdo má zájem, může na výše uvedeném odkazu shlédnout videa těchto aktivit u Slunce.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono já si myslím, že je to obráceně - že se zvýší množství erupcí v závislosti na objektech. Jelikož jsou teorie a já tomu věřím, že portály jako je Slunce jen v menším vydání, jsou i zde na Zemi a kdykoliv jsou aktivní, tak je kolem nich vytvářeno značné pole energie podobné energii při erupcích na Slunci.
      Tudíž já to visím tak, že aktivace Slunečního portálu za účelem jeho prostoupením je doprovázena erupcí. Tudíž kdykoliv vidíme erupci, dá se říci, že došlo k průchodu objektů zkrze portál. Erupce tedy nemusí být výsledkem aktivity Slunce jako takového jak popisuje současná věda, ale doprovázejícím jevem při použití portálu.

      Vymazat
    2. Rozhodne su casto tam kde sa deje nieco neobvikle,prelomove,zasadne.... A kazdemu je jasne ze to co sa deje zo slnkom sa asi nedeje casto!Iste su zvedavy ako my a chcu to skumat.Slnko ma velky magnetizmus a ten zda sa moze zakrivit casopriestor(projekt filadelfia,manhatan)-teda portal.Lode su vraj casto takmer vo velkosti zeme a tiez asi obcas potrebuju dobit energiu..tak kde inde?No a pokial nam chcu pomoct tak urobia vsetko preto aby sa to stym slnkom nezvrhlo a neublizilo nam to,naopak pomohlo-stit.Okrem toho je to aj sposob ako sa nam ukazat a tym nas pripravovat na odhalenie sa postupne.Mozno take z kazdeho rozku trosku. ..Mailo

      Vymazat
    3. Ano. Souhlasil bych s oběma komentáři, jak od Michala B, tak od Maila. Ani jedna verze není nereálná. Můj původní komentář byl hlavně reakcí na analýzu, kterou provedl Iv, že piktogram může být informací o těchto činnostech u Slunce.
      Díky za reakce. Honza.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.