úterý 11. září 2012

Projekt Keshe





Na alternativních stránkách na Netu se začaly objevovat zmínky o Nadaci Keshe, nechtěl jsem zatím na toto téma reagovat, až do doby druhé předváděcí akce s nabídkou vládám, která se má konat již podruhé 21. září 2012. První setkání bylo v Bruselu 21.4.2012
Vědec Mehran Keshe, pochází z Iránu a nyní žije v Belgii, vynalezl nový způsob získávání energií a to nemám na mysli jen zdroje elektrické energie. Např. jeho energetická buňka o délce ½ metru dokáže generovat výkon 2-3kW. Také jeho technologie nahrazuje běžné spalování plynu, kde však nehoří plyn, ale jeho funkce je založena na subatomární fůzi v nanomateriálech.  Rovněž disponuje systémy pro pohyb v kosmu, bez nutnosti zásob paliva a gravitačními technologiemi. Rovněž jak jsem psal v článku „Vědění z Egypta“ bude v současné době objeven i způsob léčení vodou, tento vědec ji  již nabízí. Jeho nadace se zaměřuje hlavně na výzkum prostoru a výroba energie je jen malá část jejich působení.
Jeho technologie, zabývající se rovněž magnetickými a gravitačními silovými polemi, byla s největší pravděpodobností použita i na zastavení amerického dronu nad Iránem. Tento systém je schopen rušit všechny komunikační linky a může je přímo blokovat a to na velké vzdálenosti, prostě jakékoliv stroje zablokuje, tak jak se to stává v přítomnosti UFO, elektronika prostě přestane fungovat.
Nyní si povězme něco o jeho přenosném generátoru o výkonu 3-4kW AC/DC, jehož předpokládaná cena je 5 000 euro, 10kW 20 000 euro. Získávání energie je na principu plasmy a následného uvolnění dynamických magnetických polí.



Pro pochopení laické veřejnosti je jedním z nejjednodušších statických generátorů reaktor s Colou, umístěnou v Pet. láhvi. V tomto reaktoru z Pet láhve s Colou dosáhli několik výstupů napětí a proudů, jež je vybaven dvěma až pěti elektrodami se speciálním povrchem. Zde se vytváří na elektrodách atomový vodík, který je následně zpracováván atomovým uhlíkem nanešeným na těchto elektrodách.


Tato reakce ovšem není jak by si mnozí mysleli založena na chemických interakcí. Fungování těchto statických reaktorů je úplně odlišná od dějů v dnešních bateriích, protože proud, který se shromažďuje na elektrodách, ty nejsou ponořeny v kapalině. Reaktor se nabíjí sám automaticky z ostatních elektrod. Hlavním cílem tohoto demonstrativního experimentu ukazuje, že uhlík z plynů uvnitř kapaliny může  být shromažďován a ukládán na elektrodách.  Rovněž tato technologie se dá použít i na oddělování uhlíku z výfukových plynů automobilů.  Pro tyto systémy, aby dobře pracovaly, je důležitý prvek vodík, jako primární katalyzátor, ale jednoduše z přírody, tedy vody nebo i atmosféry.






O společnosti

Nadace Keshe je nezisková organizace a není vlastněna  žádnou obchodní organizací nebo společností. Je velmi smutné, že se tato společnost setkává s velkým odporem, stejně jako pan Rossi u svého E-Catu, vlády a elity se cítí ohroženy, protože by se změnil celý dnešní systém, proto používají všechny páky na to, aby tyto technologie nemohly být k dispozici široké veřejnosti. Rovněž zde hraje velkou roli aspekt národnosti,  pro západní svět, který nechce uznat svou technickou porážku, zvláště z kolébky civilizace Iránu je to těžká rána, lze předpokládat, že toto území disponuje takovými technickými znalostmi a nabízí světu mírovou cestou něco, o čem se nám může jen zdát, navíc vážení "někteří", nezapomeňte také, že nynější jejich prezident vystudoval vysokou školu u nás, v ČSR. Je to odlišný národ se svými specifiky, ale proto bych ho neodsuzoval jako zaostalý, jak sleduji na některých diskuzích na webech  - opravdu pěkně vymyté mozkové závity propagandou.
Nyní 21.září 2012 se bude konat další předvádění těchto technologií. Malá účast představitelů států v prvním setkání 21.4.2012 je jasnou vizitkou toho, jak leží blaho lidí na srdci našich elit, velmi hluboko v kalhotech, nemluvě o starých známých  cílených a předem promyšlených řízených útocích na možné nové  technologie. Je to pěkně hozená rukavice západnímu světu, průběh pozorujte i na naší scéně, skeptiků a hlavně pamatujte pro časy budoucí, kdo háže klacky pod nohy a zesměšňuje! Bude se to hodit a to zastrašování a ždímání v daních si můžete pak nechat splatit do posledního haléře!
Úplně dole pod článkem máte odkazy i na jiná témata v sekci:Other PESN Coverage

Domovská stránka nadace Kesh: http://www.keshefoundation.org/en/

Aktualizováno: 19.9.2012 

Česká společnost  a politika. Tak tady máte odpověd našeho představitele, úsudek je na Vás:

Dobrý den,
vzhledem ke známým problémům s možným vojenským využitím íránského jaderného programu a z toho vyplývajících mezinárodních sankcí vůči Íránu (na základě zpráv IAEA, OSN a.j.) jsme v účasti na  íránských vědeckých projektech a jiných aktivitách zdrženliví.
S pozdravem,
Velvyslanectví ČR

Zdroj aktualizace: http://www.ac24.cz/blogy/122-nejvetsi-odhaleni-vsech-dob-zpristupneni-prevra

Aktualizace 22.1.2013 Odkaz na novější článek:


Vlády světa dostaly šanci, pokud zklamou a to určitě, bude pak veselo, rozšíří se to jako MOR, ale pro politické a bankovní systémy, založené na neúměrném daňovém participování jejich obyvatel.  Chytře a dobře vymyšleno!

49 komentářů:

  1. Někde jsem zaznamenal, že budou oznámeny adresy, na které byly pozvánky odeslány.
    To by pak neměl být problém tyto naše "zástupce" kontaktovat, nejlépe dopředu s tím, že bude požadováno následné oficiální vyjádření. Mohla by to být jakási páka.
    Otázkou je, zda opravdu tyto kontakty budou někde sděleny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, ano, potvrzuji, adresy a hlavně jména politiků budou oznámeni. Já toto sleduji už dlouho, ale jen z hlediska spotřebitelky , technickým termínům rozumím, asi jako koza petrželi. Přátelé, pokud mohu mluvit za sebe, rozhodně nepochybuji ani minutu o tom, že během několika měsíců budu mít doma něco kolem těchto technologií, budu mít auto s nějakou tou krabičkou,nebo vodou, nebo co já vím. Já už jsem tak daleko, že odmítám kupovat dřevo do zásoby. No, on můj chlap má housera, takže já s tou motorovkou, to by byla sranda. Manžel , snad jako každý chlap chodí po našem starém baráku a vymýšlí, jak vylepšit topení atd. Já se jen usmívám a vůbec se toho neučastním. Dívám se z okna na svoji starou fordičku a už se vysloveně těším, jak budeme uhánět s větrem o závod za pár korun a beze smradu a možná i ve vzduchu. Jednou se mi i zdálo, že lítám na nějakém průhledném křesílku a přistávám u školy a vyzvedávám dítko, no asi vnouče, které se ještě nenarodilo a drandíme si to domů a já mu ukazuji stromy, pole, co kde roste atd. A peníze, které mi dluží stát. Tak ty už jsem jim odpustila, ale chci za to něco jiného. Dívat se na to, jak ta skvadra, která se u nás vystřídala za posledních tak asi 40 let, hezky dostala nářadí, montérky, svačinu a doživotně by pěkně čistila přírodní zdroje, potoky, no prostě všechno. Je to zábavná představa, jak se potí a zametají náměstí. Exekutoři ve fijalových montérkách, plukovníci v zelených atd. Musím říct, že jsem v rámci práce neustále v kontaktu s lidmi a nemyslete si, lidi to vědí, mluví se o tom, ty informace se šíří. Dokonce i starší lidi. ..Ti hlavně uslyší na léčení. No léčení vodou, to je úžasné....iva

      Vymazat
    2. Tomuto pánovi nevěřím!!!ještě nikdo neviděl ani jeden jeho patent
      a oficiální listinu podepsanou v Itálii a Japonsku nehledě na ostatní
      země taky ne.Fakt že ukázka měla proběhnout už dvakrát a pokaždé ho
      údajně zadrželi "agenti"(čí agenti,to nikdo neví)a fakt že ve svém rozhovoru prohlašuje,že studoval V Londyně na Queen Mary College obor
      Plasma Physics který neexistuje mě vedou k závěru,že to bude zřejmě jinak..a jako poslední kapka je 5000 euro za něco co mi nemůže ukázat.

      Vymazat
    3. to xxx
      Máte samozřejmě právo na svůj pohled a pokud ho nevnucujete druhým, je to OK. Osobně neříkám NIKDY, to už tady taky bylo a vše je jinak. Jsem jen neutrální v tomto momentě a nenechám se ovlivnit okolím, realita ukáže sama, předčasné závěry by byly jen pomluvy a zjišťovat si informace o osobě, které mohou být záměrně klamné, není také cesta. Nechme mu zatím presunkci člověka, ne podvodníka, to by bylo záměrné klamání.

      Vymazat
  2. Michal..predpokladam ze skratka povedia ze tam neboli iked pozvanky dostali!Co viem podobne predvedenie bolo uz priblizne pred rokom a tiez rozoslane zakladne udaje o technologii a dokonca aj ponuky na spolupracu zo strany Keshe ale bez odozvy!:-( Asi by bolo lepsie keby tie pozvanky poslali koumakom a ludom ktorim na ludoch zalezi..napriklad ako Iv. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailo, je to velká hra, první nabídka patřila západním vládám, které chtějí něco rozpoutat, hra o moc a té se nechtějí vzdát. Říkej děckovi, nesahej na ten oheň, zbytečně a ono si sáhne a pak je pokoj.

      Vymazat
  3. Ahoj :-),Malinka pripominka :"...že nynější jejich prezident vystudoval vysokou školu u nás, v ČSR. Je to odlišný národ se svými specifiky, ale proto bych ho neodsuzoval jako zaostalý, jak sleduji na některých diskuzích na webech...".Kdo se zabejva nasi "zakazanou" historii vi,ze slovanstvo prislo prave z Iranu,nebo odnekud od nej ;-).A kdyz si uvedomime co dali slovani svetu(nez byli zniceni),urcite se vyhneme vyrazu "zaostalej narod" :-)))........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud:
      Váš komentář byl ve SPAMU, spamy mažu bez otevření, zachránil Vás nick...proud. Děkuji pro příště.

      Vymazat
  4. Hezký den,Iv nezlobte se,že to píšu sem,ale nevím co by to mohlo být.Že mám zamotaný vždy do rána všechny možný kabely a prodlužku od sluchátek tak,až praská "bužírka" nebo jak se tomu říká,to jsem si zvykla.Ale ted už mne to fakt naprdlo,chci prát a ono nic,tak jdu svou metodou terro rad a ona je překroucená i hadice na přívod vody(zlomená,že nic neproteče),no toto už mě teda nepřijde úplně "normální",snad mně tady nějaký trpajzlíci provokujou,či co?A pračky si tady všímám jen já,nebo že by mně chlap takto zkoušel,jestli na to přijdu a dokážu to opravit :).Je to jak když se to snaží zakroutit do spirály nebo tak nějak,jak když se dělá u UFka ta vnitřní spirála-no to jsem teda technik od Forda,hm.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co popisujete, je pravděpodobně dáno materiálem. U sluchátek je to smrštivost izolace při změně teplot, kdy tato při smrštění kopíruje spletený měděný vodič uvnitř a tím často dochází k tomuto rulování. Stačí na jedné straně chytnout pevně mezi prsty a druhou rukou palec a ukazováček stisknout a posouvat ke konci, trochu se to vyrovná na nějakou dobu.
      Co se týče hadice k pračce, měl by to být rovněž problém smrštění změnou teplot a kde je hadice trochu ohlejší, smrštěním se stáhne do neprůchodného kolena. Asi tak. Začíná se ochlazovat i v domě.

      Vymazat
    2. Iv,já nechci být otravná,ale ta pračka...Ta hadice je napojená z jedné strany do kohoutu z druhé strany do pračky,uchycená v držácích,které jsou ve zdi,není nijak moc na volno.Voda teče ze studny studená a přesto mám dojem,že ta mrška se kroutila tak dlouho,až se zaštípla.Kdybych to chtěla udělat sama,za těchto podmínek,tak to protočit prostě nedokážu aniž bych to rozšroubovala.A ty ostatní potvory se kroutí at je horko nebo zima.Ale lepší je to jak to říkáte,alespon se nemusím bát :).T.

      Vymazat
    3. Zapomněl jsem dodat, že je to i stárnutím materiálu jak izolace u sluchátek tak i u té hadice a pokud hadice měla při instalaci trochu otoč, tak se to časem dohlo. Pokud tatin u hadice Vás neponouká, jistě ne, takový věci jako pračka chlapi raději obchází zdaleka, pokud není porucha. A kluci "čertovští", možná tak juknout, dělat kravál, svítit, hrát si s vypínači, jističi, klepat na okno a dveře, sem tam zvonek spustit.

      Vymazat
    4. Terezko,
      pračka to je tvor nevyzpytatelný a poťouchlý. Však to jistě taky znáte, ztrácí ponožky - nikoliv celý pár, ale zásadně jen jednu. A když dokáže takovou dematerializaci hmoty, tak nějaké zkroucení plastu je pro ní hračka :-)

      Vymazat
    5. Dobrý večer, teda Terezko, mám obrovskou radost, když čtu o těch hadicích , teda ne, že bych Ti to přála, ale Ty jsi prostě celá já. Já mám zásadně problémy s hadicí od luxu, drátem od myši počítače. Nemůžu mít ale bezdrátovou, protože bych ji určitě odnesla omylem do kuchyně a to je nebezpečné v rámci mého záchvatu úklidu , nebo vaření, možná by skončila v myčce, nebo lednici. Terezko, psala jsi o mražené vodě. okamžitě zmrazila, pijeme, je výborná. V neděli jsme jeli na tržnici,připravila jsem košíček, zmraženou vodu, sváču a hodila jsem tam mobil. Co myslíš, mobil chcípnul, asi zmrznul,manžel mi okamžitě, ještě v neděli objednal na alze jinej a ten hajzlík naskočil v pondělí ráno. A všem vědcům a badatelům se omlouvám, že tady takhle mimo plácám, ale já to nevydržela. . . . mám ještě jednu věc na srdci, moje dcera bydlí v mém bývalém bytě a opět tam začalo strašit, dcerka je unavená, spějí s klukem v obýváku. Mají hrozné sny . Ve dveřích je zrcadlo, něco se tam zobrazuje, prosím, nevíte nějakou účinější metodu, než je bílá svíčka, sůl . . . díky a ještě jednou se omlouvám. iva

      Vymazat
    6. to je teda legrace,to co se píše na konci,jsem považovala za nečkodné "blbnutí",to znám i horší "pitominky" :).T.

      Vymazat
    7. Ahoj Ivčo,taky jsi mne potěšila,dnes jsem si říkala,že jsme stejnavý,ani nevím proč:).Řekla bych to zrdcadlo určitě na noc zakrývat a je moc dobře,že spěji spolu!!Taky spím s al.Ted mne jen tak tuklo,co orgoníky,nám to jen prospívá.Holka od mala v noci děsivý noční můry,tak hlídám jak můžu.T.

      Vymazat
    8. to Iva:
      No zrcadlo ve dveřích tak to je síla, tam se vstupní energie(Fung-Šuej) tříští, tam bych nespal ani jeden den, tak ke vchodu něco s vodou, to ano, ale dveře – vstup - zrcadlo?

      Vymazat
    9. Míšo,kdyby bylo po mojem,tak to mrsknu do potoka a praštim na to kamen a vypere se to i bez hadic,ale kde vzít čistý potok?T.

      Vymazat
    10. Terezko, takový potok (no spíše minipotůček) bych Vám klidně poslal, mám ho na pozemku kus od baráku - prameny pitné vody pro půl okresu. Ale v zimě bych Vám to nepřál. Byla byste zmrzlá jak v pohádce Popelka.
      Navíc pračka není špatná záležitost. Ano, příroda je sice mocná a krásná čarodějka, ale mozek na vynalézání a ruce pro "zhmotňování" svých nápadů, nám nebyly dány jen pro parádu. Technické vymoženosti nejsou nic špatného, naopak, když neškodí a jsou užívány s rozumem. Sama víte o kolik času byste praním prádla v potoce byla ochuzena a určitě ten získaný čas umíte a zajisté využíváte lépe, ne? Technický pokrok a vývoj je nevyhnutelný a nutný. Jen musí být přesně vyvážen i pokrokem a vývojem duševním. Právě zde se třídí v civilizacích dávných, pradávných i té naší, zrno od plev.

      Vymazat
    11. Mobil k ledu? Pravděpodobně obsahoval Li-pol (či Li-ion) baterii, její vlastnosti s ubývající teplotou mizí. Proto si na lyžovačce dáváme mobil pod bundu, když je dýl venku, kapacita se ztratí a právě tyto nové baterie mají v hodně případech problém se z nuly znovu oživit.

      Vymazat
    12. Milý Iv,máte pravdu,žádný trpaslíci,ale píseček.Musím si odvyknout svádět vše na ostatní,když moc dobře vím,že si můžu za vše sama.Děkuji za strpení.T.

      Vymazat
    13. Ahoj Míšo,nemám nic proti technice,ale technika v tomto podání,jak je nám nyní dostupná,mně dokáže akorát tak kolikrát na...Za prvý se to furt schválně rozbíjí,aby jsme vydělávali jen dokola na jiný krámy a je z toho všeho plno smradu a tak.Jestli mně nevytříděj do plev,tak se těším na tu techniku,co je o ní ten článek.T.

      Vymazat
    14. Terezko,
      to co teď napíšu neberte jako provokaci. Já se jen opravdu hodně snažím pochopit, jak to teda všechno je.
      Není vlastně zbytečné se rozčilovat a nasr..... kvůli něčemu, co se schválně rozbíjí, když je dle Vašeho cítění vše tak, jak má být? Pokud Vás nějaká situace dokáže hodit do tak ošklivé emoce, jako je vztek, pak to dle mých měřítek určitě není "obyčejná" situace, ale jak to Iv nazývá, energetický bod. Bod dejme tomu střední důležitosti. I takový bod by tedy vlastně měl být z nějakého záměru a Vy jste s ním souhlasila, nebo dokonce si ho sama "naprojektovala".
      Takže abych zase nepsal romány - je opravdu vše jak má být, jedete si po úzkokolejce zvané osud, nebo tu něco možná nehraje?
      Právě takovéto situace a nejen tyto, mě stále více a více přesvědčují v tom, že v tahanici mezi svobodnou volbou a osudem má hlavní slovo to první.
      Teď asi mnozí nebudou souhlasit, ale hodně přiložím. V tzv. osudu mám dejme tomu předurčeno, že se potkám s konkrétní ženou, budu s ní mít pět dětí. Když povezu jednou nejmladší z nich do školy, spadne na mě z projíždějícího cirkusu slon zadkem napřed a rozsedne mne.
      Jenže já to vidím tak, že díky osudu se s tou ženou sice potkám, ale ve chvíli, kdy se budu rozhodovat, zda jí oslovím, si řeknu že ne. V tomto veledůležitém energetickém bodu se rozhodnu (podle mne se totiž skládáme z entit, které osudu podléhají a z entit, které ne a právě tyto části zapříčiňují možné odchýlení se od osudu) tak, že další následující plánované energetické body, které jsou s nastalým rozhodnutím v rozporu, se prostě neuskuteční.
      Pokud z dlouhodobého hlediska (z hlediska záměru univerza) s tou ženou mám mít pět dětí, bude takový osud připraven v dalším a pak dalším životě tak dlouho, dokud se tomu nakonec tak nestane. Takže osud je asi důležité rozlišovat na osud jedné konkrétní inkarnace a osud jako celkový záměr Ducha. Osud jedné inkarnace beru jen jakousi připravenou cestičku po které můžeme, ale taky nemusíme jít. Osud ducha MichalaB je cesta, kterou uskuteční duch MichalaB, nikoliv MichalB.
      Takže jak to s tou pračkou může ve skutečnosti být? Je to jak má být, nebo si to za můžete sama?
      Jinak panu Keshe držím palce a jsem zvědav, co se po 21. bude či nebude odehrávat.

      Vymazat
    15. Míšo,vy jste prostě takový malý milý pokušitel,doufám že se nezlobíte :),takhle to cítím.Musím se smát,jasně že ta pračka je kravina,když napíšu,že mne to se...neznamená že jí roztřískám vzteky.Za tohle se musím pochválit sama,tyhlety emoce už se mnou zas tak necvičí,ale bývalo to horší.Jen už jaksi pozoruju to divadlo co tady hrajeme zrovna tímhle způsobem jako blbě vybraný kus a nějak mne to celé unavuje,ten průběh.Jenže opravdu se snažím "jen" více méně pozorovat,tak nezuřím jak tajfun,neutápím se v beznaději kam to vše spěje.Prostě už bych brala nějaké jiné představení.No s tím slonem :).Podle mne jako Duch mám něco v plánu a pokud do toho budu soustavně svým egem valit aniž bych si všímal svých vnitřních nápověd,abych aspon trošku šla správným směrem,tak budou v každém dalším a dalším životě čím dál důraznější a důraznější "upozornění",aby mi to už konečně došlo,že moje ego se chová jako hnup a duše nemůže ani pípnout.Protože se mi zdá že když je člověku opravdu teprv hrozně,tak si dokáže lecos uvědomit.Tak dlouho na vás bude padat slon až jednou,když uvidíte tu ženskou,tak vás ani nenapadne rozmýšlet se jestli ji chcete a hned jí poznáte(to se vám asi i stalo?že jste potkal tu vaši pravou :)).Tak dlouho nás budou třískat po hlavě,až nám dojde,že se musíme v osudových věcech rozhodovat srdcem?T.

      Vymazat
    16. Michale ještě zkuste mrknout pentablue.net-možná znáte a nebo pravidlaživota.cz.T.

      Vymazat
    17. Míšo,ted mi došlo,že jsem neodpověděla vůbec na otázku.Jak je to s tou pračkou?Kdybych já si tenkrát vzala Pištu Hufnágla,tak ten by určitě dal někam do cesty vodě třeba pískový filrt a pak bych neměla písek v hadici od pračky.Ale vzala jsem si tohohle chlapa,ale ten ho tam nedal a tak mám písek v hadici a je to.Takže si za to můžu sama a všechno je jak má být, no ne?T.

      Vymazat
  5. Ahoj ještě k tomu zrcadlu, opravdu si něco počti o feng shuej, konkrétně zrcadla nesmí být v místnosti kde se spí a to navíc třeba ještě čelem k posteli, to je problém třeba spousty ložnic a pokojíčků.....
    Protože opravdu " něco" může z těch zrcadel přes noc "lézt" né nadarmo se různé formy zrcadel používaly a používají pro věštění a pohledy to "jiných dimenzí" ale naopak třeba dávají se malá zrcadélka do míst kde chceme energii odrazit zpět, třeba nade dveře od záchodu, aby nám pohodová energie v rodině neodcházela pryč odpadama..... a pod.
    Takové základy feng shuej by si měl prostudovat každej kod bydlí, a snad by se to mohlo i učit na školách, ale.... to bych chěl už moc.... nebo snad předbíhám dobu.....
    Ahoj laik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo chce být věčně bez peněz, postavit domek s vchodem na tečící potok, řeku. Kdo si je chce udržet, umístit ke vchodu(předsíně) stojatou vodu, některé bankovní úřady již na to došly. Všimněte si, že u mlýnů nikdy nebyl vchod od vody, ale vjezd do dvora vždy z opačné strany a mlynářic rodina byla vysmátá. Podávám to humorně, je to ale vážné, u Ivče se ani nedivím, že ty děti viděly "Ledovou královnu", ony se dovedou ještě dobře napojit.

      Vymazat
  6. Pekný deň všetkým,
    tu sú preklady článkov o Mehranovi KESHE na stránke pana Ladislava Kopeckého
    - http://free-energy.xf.cz/
    Keshe vytvořil plazmovou technologii pro výrobu energie a výzkum vesmíru
    http://free-energy.xf.cz/antigravity/keshe/about-keshe.pdf
    http://free-energy.xf.cz/antigravity/keshe/new-horizon.pdf
    http://free-energy.xf.cz/antigravity/keshe/first-concept.pdf
    http://free-energy.xf.cz/antigravity/keshe/Gravity%20.pdf
    http://free-energy.xf.cz/antigravity/keshe/examiner.pdf

    "Vývoj této nové technologie se stal možným prostřednictvím nového pochopení vytváření gravitace
    a ve schopnosti tento proces napodobit pomocí jednoduchého systému.
    Newton dokázal změřit gravitační sílu a einstein strávil svůj život snahou vysvětlit, co drží hmotu pohromadě.
    Poprvě byla nejen pochopena metoda, pomocí které je gravitace vytvářena, ale také replikována v reaktoru založeném na vodíku.
    Svět technologie vždy tvrdě pracoval, aby překonal gravitaci pomocí spalovacích motorů a
    raketového paliva. Náš systém dosahuje tohoto výsledku jednoduše manipulací silami
    magnetického pole místo toho, aby se pokoušel je překonávat pomocí brutální pohonné síly."

    Uff, žijeme v prevratnej dobe... :)
    Patrik

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, mnohokrát děkuji za dobré rady. Já včera musela zase brzy spát, jsem stále unavená a nevyspalá, ráno jsem vstávala v půl páté dopráce. Tak Iv, ta zrcadla do dveří, tak to jsem se sama zhrozila, co jsem to udělala. Jsou to starodávné nádherné křídlové dveře a mají pískované výplně ze skla, když jsem do toho bytu přišla, tak mi bylo blbý dávat tam čistý skla, tak jsem tam dala ta zrcadla. Ted to vidím, v tom bytě stále strašilo, pak se to zlepšilo a nyní znovu. Myslím, že je to hodně ošklivý. U nás v ložnici mazec. ano, měli jsme to v ložnici přesně blbě a to ještě nevíš, že pod námi je konírna, strop je samý železo a přímo nad postel jsem si pověsila těžkej lustr nevím, alpaka, nebo co. To jsem celá já, starý krámy, pak si to natahám domů a divím se. Jen, co jsem přijela domů, lustr letěl pryč, zrcadlo je za skříní. Ještě udělám ty orgonety, to musím ale koupit materiál. Postel jsme měli přesně blbě, tak stěhujeme, rovnou i gruntuji, děkuji všem za cenné rady a zvláštní pozdravení Velkému učiteli - - smajlík iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo,ta zrcadla vůbec považuju za "divný" věci.Ráno,když se kouknu do zrcadla a leknu se,tak to mi divný nepřipadá(ted už se i dokážu smát).Ale v noci,mezi třetí a čtvrtou rano,když náhodou nemůžu spát,tak to si dávám velký pozor,abych do zrcadla nekoukla,ani nevím proč(možná vím,ale nepamatuju).T.

      Vymazat
    2. Terynko ahoj, určitě jsou zrcadla tajemná a zvláštní, určitě i nebezpečná. Vždycky jsem měla ráda Alenku v říši divů, ale moc jsem té pohádce nerozuměla.Včera jsme přestěhovali ložnici, myslím, že je to lepší. Volala jsem mojí Terezce, aby zrcadla ze dveří vyndali a Terezka mi řekla, že je zakryla závěsem, ale , že si koupili skříně a v tech dveřích jsou zrcadla jak krávy. Tak, to už je mi vše jasné. Ty skříně tam mají už pár měsíců.Já, jako správná tchýně jim tam nechodím, vidíme se pracovně denně a tak vím, že mají nové skříně, ale, že zrcadlové, tak, to jsem nevěděla. V těch dveřích , asi před měsícem viděla Terezka výjev naprosto hororový, něco, jako, že se na ní zlobím, nadávám jí a pak nějaká zlá bytost nás pozabíjí, nebo tak něco. Od té doby spí v obýváku na gauči. . . .No, však my to vyženem , hlavně, že jsou na světě přátelé, kteří nám poradí. Byli jsme ráno v lese, našli pár hub . JÁ TOTIŽ DNES STÁVKUJU A NEMAKÁM. hezkou neděli všem přeje ivanice

      Vymazat
  8. Jasně, každej kdo je Iránec, Iránem jen projel nebo dokonce jeho jméno začíná na "I" je evidentně přímo spojen na jaderný program a je to terorista prahnoucí po české krvi. Koukám, že dostali instrukce, co odpovědět. Další jasný ukazatel, že tento systém nelze měnit po kouskách, nýbrž jedinou možností je jeho naprostá likvidace a náhrada něčím úplně jiným - funkčním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkom suhlasim Michal..tiez mi ta hrozba utoku na Iran pripada ako no no no lebo tam navas vletime!Kazdy druhy prd uz ma stejne atomovku(aj Izrael) No ze by to bol pravy dovod si nemyslim.Iste vam neusli ani provokacie Francuzov stou karikaturou ci USA z filmom.Neverim ze by to tak znamy casopis vytlacil len tak..dobre museli vediet co to moze sposobit a sposobi! ..Mailo

      Vymazat
    2. Myslel som tym ze mozu byt pricinou preco hrozia ze tam nabehnu i technologie Iranu ako napriklad tieto od pana Keshe. ..Mailo

      Vymazat
  9. Zdravím všetkých,
    preposielam jeden z komentárov k projektu Keshe u Orgoneta na http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/keshova-nadace-video-o-dojmech-z.html
    "Prednáška z roku 2011 anglicky. Preložil som niekoľko otázok divákov súvisiacich s mimozemským životom. Ospravedlňujem sa za neúplný a nepresný preklad. Dúfam, že podstata zostala zachovaná a budem rád, keď opravíte chyby a doplníte chýbajúce časti.

    Free Energy - Nuclear Engineer M.T. Keshe @ ElektorLive!
    http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE

    1:26:25
    -Divák- Takže to znamená, že všade vo vesmíre je život?
    -Keshe- Samozrejme, že je. To je to, čo som povedal. ... Sú bratia, ktorí dlho žijú niekde inde. Je to len o tom ako túto informáciu sprostredkovať.

    1:33:05
    -Divák- Na stránke som videl vesmírne plavidlo. Bolo skonštruované?
    -Keshe- Áno, bolo postavené, bolo testované ... a pár sme ich stratili smerom hore, pretože sme nerozumeli ako kontrolovať gravitáciu v magnetickom poli. Takže ak nájdete kus kovu na dvore s nápisom Keshe Foundation, pošlite ho späť. (smiech)

    -Divák- Je možné cestovať do ďalších solárnych systémov?
    -Keshe- Áno, je to veľmi jednoduché keď chápete, že solárny systém je ďalšia plazma. A má vlastné magneticko-gravitačné pole. Ak vytvoríte magneticko-gravitačné pole ďalšieho solárneho systému, začnete byť k nemu priťahovaní.
    (Poznámka: Keshe počas prednášky hovoril o sekundách dostať sa na Mesiac a o minútach preletu našou slnečnou sústavou.)

    -Divák- Takže máte kontakt s inými životnými formami?
    -Keshe- Na túto otázku by som nechcel odpovedať. ... Nechcem byť považovaný za, ako tomu hovoríte, mimozemšťana, ale poviem vám, že existujú. Ja len popisujem realitu vo fyzike."

    P.

    OdpovědětVymazat
  10. Procházel jsem si nějaké informace o principech zařízení tohoto člověka a potvrzuje se mi jeden fakt. On vychází z přirozených procesů probíhajících uvnitř hvězd, ale i planet Země nevyjímaje. Jde o procesy pevného, polotekutého (nebo tekutého či snad dokonce střídavě měnícího stavu?) jádra planet. Jelikož jeho vynálezy (možná je nevynalezl, možná dostal informace jak na to - jen moje soukromá úvaha) fungují, je mi to potvrzením mého přesvědčení o neplatnosti hodně rozšířené teorii o Duté zemi. Zmínka o tom tu i byla v loňském článku o nutnosti nového myšlení (http://energieupramene.blogspot.cz/2011/11/nove-myslenky-hypotezy-uverejneno-k_11.html). Článek byl od pana Svobody? Že by stejný autor jako u posledního článku o odstraňování toxických látek?
    A co vy? Jak jste na tom s Dutou Zemí? Jste pro nebo proti?

    OdpovědětVymazat
  11. Projekt Keshe- velmi dobře popsáno, chválím.
    Tato technologie by bezesporu vše na této planetě změnila. Život by byl jiný, bylo by to takové, jaké by to mělo být. Svobodné, nestresující, neotročující, protože by to bylo k užitku všech. Toho se vládnoucí elity a korporace velmi obávají, proto jsme drženi v ohradě jako stádečko.
    Myslím ale, že je to obrovský krok už jenom v tom, že se lidstvo o této technologii dovídá. Ví se, že je to reálné a to je velký základ.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že už tuším, kde je zakopaný pes.
    Představte si, co by se asi tak mohlo dít v případě, že by toto všechno bylo nasazeno do běžného života právě zítra. Nebylo by kupříkladu problém unést vaše dítě a do deseti minut může být kdekoliv na celém světě nebo dokonce na Měsíci. Neomezené množství energie, to je sice príma, ale v podstatě pro kohokoliv trochu zručného a morálně pokrouceného by nebylo problém vymazávat města, státy, kontinenty. To by byla páka, které bychom nemohli vzdorovat. Byl by tu jen další v řadě v rukou všech největší klacek, jaký kdy byl v bitce použit.
    Toto není už dlouhou dobu o technologiích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim Michal ze sa potom zmeni vsetko..i ludia a nebudu tolko superit ani si robit zle.Budu mat viac casu premyslat,budu viac sebestacny a nebudu tolko manipulovatelny. Vecsina veci koly ktorim su problemy strati zmysel. ..Mailo

      Vymazat
    2. Mailo:
      myslíš a nebo víš? Vsadil bys na to budoucnost svojí i budoucnost všech? Je to krok, který nejde vzít zpět. To není hra, kterou lze v případě konce pustit znovu.
      Ano lidi by to změnilo a určitě k lepšímu, ale opravdu myslíš že všechny? Ono je to tak zodpovědný krok, že nám dvěma se o tom nejspíše ani nezdá a proto ta politika kolem toho.
      Nezapomeň, že už tu pár civilizací, které takovéto a vyspělejší technologie nejspíše měli k dispozici a zdaleka ne vždy to skončilo dle přání většiny.
      Toto celé už dlouho není o technologiích.
      A jako vždy, je to můj názor a třeba se pletu. Každopádně po přečtení těchto informací se v zájmu utajení do pěti vteřin zničí tvůj počítač. :-)

      Vymazat
    3. Michal,preto ti radsej odpisujem z otcovho!:-) Mozem hovorit len za seba.Ano urcite by bolo dost opic co by chceli tuto technologiu zneuzit to suhlasim-hlavne na zaciatku!Ale tiez si myslim ze by sa v konecnom dosledku skor vycapali medzi sebou.Pretoze ziadneho normalneho cloveka to ani nenapadne riesit veci vojnou a podobne.To co robia je mozne len preto ze ovladaju veci ktore ludia potrebuju-alebo si to aspon ludia myslia ze to nutne potrebuju(hlavne energiu).Spytam sa teba co by si robil mat neomedzeny zdroj svojej vlastnej energie?Ako kazdy..zacal si pestovat jedlo,kuril si,z kamosmi postavil dom atd...v podstate by ti ich uz nebolo treba!Ludia by boli pokojnejsi,mali viac casu na seba i ostatnych.Kto by siel do vojny..naco?Ked stratia nad ludmi moc uz nebudu moct piskat do boja-nebude ich mat kto pocuvat!Dokonca i prace by bolo zrazu vela-napriklad upratovat zem,ten bordel co sme tu narobili!Nieje to tak jednoduche ale po chvylke ako v blazninci by to tak urcite bolo-len kym by si to ludia uvedomili!To jak sa znicili civilizacie bolo koly niecomu inemu ako som to ja pochopil!Narazas napr. na Atlantidu.Preco to tak dopadlo?Nebolo to presne preto ze niekto mal vela a iny takmer nic,boj o moc?Ako teraz-ved znicit sa uz dokazeme i tak-navyse ludia nerozhoduju o vise 3000Atomovych bombach ktore maju len USA a co este ostatne(rozhoduje otom par jedincov)!Preco nas priroda zatial este toleruje?-pre koho by to potom(toto vsetko)robila?!Nic co tu je nieje nase...len je to tu pre nas!Majme tu energiu vsetci a nemusime sa prenu bit!A stym suvisi teda nadvezuje nato v konecnom dosledku i vsetko ostatne okrem nabozenstva!Takto ako to je teraz bez dalsieho kroku a zmeny to vedie len jednym smerom,a tam uz ludstvo bolo!:-) (Matrix) Nieje podla mna naco cakat! ..Mailo

      Vymazat
    4. ..teda vlastne treba este pockat kym to budu ludia chciet a kym si uvedomia to,ocom sa tu na strankach bavime!Ale cas uz myslm dozrel nato.Ved i to im ukaze ze je cosi v neporiadku a treba to tu cele prekopat,a mozno i nakopnut miestami!:-) ..Mailo

      Vymazat
    5. Mailo:
      Ptal jsi se "Spytam sa teba co by si robil mat neomedzeny zdroj svojej vlastnej energie?".
      Asi takto: Energie momentálně tvoří jen zlomek mých výdajů a rozhodně není zásadní. Svojí vlastní chybou, kterou jsem ale musel udělat bylo zadlužení se kvůli bydlení. Onen domeček, jak jste psal, jsem si už postavil, ale nemaje vlastních prostředků, vyprosil jsem si několik půjček od přívětivé banky.
      Výdaje za energie snížit mohu kdykoliv pouhou změnou stylu života a to o dost, stačí hlavně popřemýšlet. Musí svítit 5 žárovek?. Nejde to umýt studenou vodou? Nestačilo by doma 18 stupňů? A co takhle studená večeře? Načasovat pračku na noční proud. Nešla by tato cesta spojit ještě s něčím dalším? atd. atd.
      Ale hypotéky, ne zrovna malé, budu splácet ještě 10 let.
      Takže pokud mám po pravdě odpovědět, co by se u mě změnilo v případě energií zadarmo, odpovím, že "pouze" radost z toho, že výrobou energií netrpí příroda a snížil se počet parazitujících pazdrátů.
      Též bych asi "pustil" pár zákazníků, čímž bych si udělal o tak o jeden den týdně více volna. Na domácí výuku dětí by to ale nestačilo, protože díky změně cen energií, bych musel změnit ceny své práce (kaskádový efekt), ale u banky by výše skutečných peněz, které jim musím zaplatit samozřejmě s tučným ziskem, zůstala stejná, takže bych vlastně musel těch zákazníků nabrat naopak více.
      Pokud by nějakým zázrakem nedošlo k odpuštění dluhů (za rok bance splatím částku, kterou jsem si půjčil, zbylých 10 let budu ve stejné výši jako dosud platit úroky. Vlastně je to obráceně, nejprve se bance platí úroky a až teprve po jejich zaplacení, člověk splácí půjčku), takže bych se vlastně reálně díky energii zadarmo, zadlužil mnohem, mnohem více, než jsem teď.
      Už jsem to několikrát tady zmiňoval Matějovi, z mého pohledu aby to všechno mělo nějaký užitečný smysl, musel by se naráz změnit=zbořit celý systém, nikoliv jen jedna jeho část. Proto říkám, že pan Keshe moc dobře ví, že to celé není jen o technologiích.
      Nyní, když se mi daří různými kejklemi odstavovat systém aspoň po kouskách mimo kolej mého života, mám z toho až škodolibou radost, plus alespoň pocit svobody.
      Asi tak moje odpověď.

      Vymazat
    6. Ano ciastocne suhlasim Michal..tak som sa nato nepozeral.Napriek tomu by bolo lepsie dalsim generaciam,a ludia by sa myslim vdaka tomu dokazali odputat aj od tych bank a firiem!Cena priamej prace by neklesla..iba cena produktov!Keby si bol sikovny tak si urobis sklennik a vdaka lacnej energii si vnom napriklad budes kurit a pestovat potraviny cely rok..a to by pomohlo najme chudobe.Ved to najhlavnejsie je byvat a mat co jest!Jedlo(aspon vecsiu cast)a energie budes mat vlastne(potom sa mozu ludia nanich kludne vykaslat).Cena prace by nesla dole-iba cena produktov vdaka mensim nakladom na energiu pri vyrobe,distribucii,tazbe,pestovanii atd.. atd!Podla mna by si naopak usetril na splacanie domu!Tiez by sa mohli a urcite i vytvarali male kolonie kde kazdy vie volaco a vymennym obchodom by lahko prezili uplne sebestacne! ....Mailo

      Vymazat
  13. Toto stojí zato si přeložit (stačí i translátor):
    http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2864

    PS: Na Orgonetu je první komentář diskuze pana Keshe.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak po Sierra Leone přišla na řadu Itálie (údajně již oficiálně potvrzeno). Že by se již lavina utrhla?

    OdpovědětVymazat
  15. Opravuji. Nikoliv údajně, viz zde:
    http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2884

    OdpovědětVymazat
  16. Hneď ako uvidím, že došlo k zostrojeniu 1. energetického príjmača (niekde som čítal že Jan-Feb 2014... 3kW) a nemusí to byť len v SK/CZ... podporím zavedenie tejto technologie u nás na Slovensku finančnou čiastkou aj inými konkrétnymi krokmi a rád a nezištne a úprimne zo srdca !

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.