pátek 28. září 2012

Údržba systému




Vážení občané, nikdy prosím nepřemýšlejte svou vlastní hlavou, vše za vás vyřídí odborníci a předpisy. Nesmíte uveřejňovat nikde své myšlenky a nápady, nedej bože nějaké nové alternativní metody, které nejsou schváleny vědeckou obcí. Váš život je pro systém velmi důležitý, pokud platíte daně, pokud je váš odchod z tohoto "cirkusu" nezvratitelný, bude vám umožněn rychlý a odborný odchod za pomoci všech známých institucí a odborníků v oboru, které živíte svými daněmi. Vašim pozůstalým bude i odborně vysvětlen váš odchod, aby jste se radovali z toho, že vše proběhlo v rámci systému, který si platíte. Buďte pochváleni za vaši důvěru ve všechny instituce, které se o vás tak dojemně starají.
Pokud budete více originální a začnete o životě přemýšlet a používat svůj rozum, bez ohledu na vštěpované názory odborníků a mainstrémová média, stanete se totiž okamžitě nebezpeční pro své okolí jako rušivý element,  a představitelé systému začnou vyhrožovat zodpovědností za to, že lidi začnou něco kopírovat od vás a ne od systému.
Prosím Vás, pro vaše zdraví a bezpečnost, používejte jen farmaceuticky uznávaná patentovaná léčiva,  vynikající zdravotnickou péči, která v celé nám známé galaxii nemá konkurenta,  žádná svá kutilsky vyrobená zařízení, protože by jste mohli přijít k úrazu, nic si nepěstujte na zahrádce, protože dostanete v obchodech velmi kvalitní zeleninu, ve své velikosti nekonkurenční, díky nejnovějším technologiím pěstování v hydroponii a většinou umělém osvětlení - slunce je škodlivé. Pijte nejlepší balenou vodu, která je kvalitně skladována  ve skladech od do  a je v ní uchována celá škála energie pro váš organismus. Ne aby jste si alkohol vypalovali v obecních pálenicích ze svého ovoce, které nebylo zkontrolováno a uznáno. Kupujte alkohol v obchodech, tam máte zaručený obsah alkoholu, včetně metylu. Zrak se vám rozjasní a rodina bude radostí bez sebe pokud odejdete, protože nemusí již krmit ochlastu doma.


Ne aby jste si vyráběli čaje z bylinek, vždyť jste blbí jak troky, oproti vašim vzdělaným přírodovědcům, kteří na to studovali roky, nevíte ani jak vypadá kopřiva, jen používejte zakoupené bylinky a čaje řádně chemicky ošetřené. Ne aby jste doma pili mléko od své kozy, nebo kravičky, protože při vypití tohoto plnotučného nápoje by jste si dnes  již nadělali mnozí  do gatí. V obchodě dostanete kvalitní mléko, z kterého již nevyrobíte tvaroh, ale krásnou modrou voňavou vodičku,  jejíhož pachu  využijete pro vypuzení všech živých nájemníků domu.
Dále prosím nelezte do přírody, mohli by jste chytnout v lese nebezpečné klíště a od lišky obecné vzteklinu a to by bylo zejména nebezpečné, protože národ je již dost vzteklý a toto by určitě lidi probudilo z apatie. V lese nesbírat žádné houby, jedině za odborného doprovodu mykologa, který Vám určí, zda se nejedná o houbu jedovatou, jste v tomto nesvéprávní. Jste hloupí jak troky a bez uznaných vědeckých klišé můžete ohrozit jak zdraví své, tak i milované tchyně a to by byla tragedie a vaše vina. Ne aby jste se koupali v přírodních vodních nádržích, kde by jste mohli spolknout čolka, navštěvujte jen řádně ošetřená koupaliště za jistý peníz, kde je chemicky upravena voda chlorem a jinými ingrediencemi, vhodná pro vaše zdraví. 

Na obloze se o vás rovněž staráme, aby jste nepřišli k úpalu od sluníčka, které je rakovinotvorné. Vitamín D si obstaráte v lékárnách za nízký peníz odborně připravený naším farmaceutickým průmyslem.  Snažíme se vás ochránit od tohoto pronikavého záření vytvářením nebeského oparu a doplněním do vašeho organismu stopovými prvky kovů, které vám tak moc schází, i přes velké finanční náklady vidíte, jak se o vás staráme.

Veškerá porušení tohoto systému a uvádění nějakých nových myšlenek, které nejsou schváleny systémem (tedy osobami na to určenými) hlaste státním orgánům, které mají velký zájem, aby jste byli zdraví a  byli plátci daní tomuto systému, aspoň do důchodového věku, v tomto vašem období důchodce se již systém postará snížením příjmu aby jste dlouho netrpěli.
Kreslené vtipy -Renčín
Kreslené vtipy -Renčín


Napsala: Parodie

34 komentářů:

  1. V ironii jste dobrej IV!! Ještě jste mohl dodat - to zlý slunko aspoň občas zaleze za nádherný opar, tak s povděkem koukejte, jak nám letadla krásně kreslí po obloze, máte to zdarma a to je co říct.

    a teď vážně - na YT a jiných videích jsem to viděl, ale dnes poprvé naživo, jak najednou ta čára přestala. Jak když utne! Moje ženuška to nádherně okomentovala: Došly mu sajrajtíky...
    DV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen v ironii,budu se muset polepšit! A to víte, že si přidám, na to jsem zapoměl!

      Vymazat
  2. A hlavně pryč se smíchem, pryč s dobrou náladou, protože to jenom zdržuje od práce a zbytečně odvádí pozornost od toho hlavního - držet hubu a krok! Kdo má dobrou náladu při práci, myslí na ptákoviny, je pak sám sobě i svému okolí nebezpečný, proto takového narušitele je potřeba ihned nahlásit a potrestat. Ono ho to přejde, zmetka. Dobrá nálada a dobrý pocit z práce a života není nikde v pracovních postupech ani v bezpečnostních předpisech uvedena. Má to svoje opodstatnění, takže se tím laskavě řiďte, nebo se stanete horkým adeptem na vakcinaci proti smíchu! Maximální povolené vzdálení koutků úst je přesně vymezené a je přednostně preferován výraz tupé svině.
    Kdo bude jakýmkoliv způsobem vyčnívat z davu, bude označkován a pro blaho všech eliminován!

    CIMRMAN / SMOLJAK
    VYŠETŘOVÁNÍ ZTRÁTY TŘÍDNÍ KNIHY
    Ředitel: My se tady s vámi moc mažeme. A to je chyba. Člověk s vámi jedná jako otec a vy si toho nevážíte.
    Vždyť já vás mám rád!!!
    Proč myslíte, že tady na vás řvu?!
    Učitel: Nezneužívejte dobrého srdce pana ředitele. Jste přece rozumní chlapci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já bych navázal pokud mužu mojí velmi oblibenou replikou:
      Jací rozumní chlapci?
      Vždyt je to tu sám debil nebo blbeček.
      Se na ně podivejte
      debil blbeček debil blbeček debil blbeček
      Akorát támhle vzadu, to je jediná vyjímka....
      Sedí dva blbečci vedle sebe

      Zdravim DV

      Vymazat
  3. Hezký den,to člověk neví,jestli se má smát a nebo brečet.Nejhorší je,že oni to maj propracovaný opravdu do posledního puntíku a neštítí se trávit sotva narozený děti.A nedej bože,když se snažíte někoho upozornit na to, co se deje,to vás pak počastuje pohledem,vždyt ona se nám chudinka pomátla na rozumu...a řeknou,vždyt by to tak stát nenechal.No však ještě uvidíme,co stát všechno nechá,když toto ještě nestačí.A říkám si,bud mi něco chybí nebo mám něco navíc,protože do toho kolektivu prostě nedokážu zapadnout,tak je aspon otravuju,ale veselo mi z toho není.T.

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne zhrnuté pane Iv, "návod na pokojný život", ako dobre, že nie som "normálny"...
    he-he :))
    P.

    OdpovědětVymazat
  5. Nedávno jsem četl velice zajímavou studii, která doslova boří zaběhnuté mýty o dobré náladě, smyslu pro humor a smíchu. Studii provádělo několik univerzitních laboratoří v rámci projektu týkajícího se všech univerzit na území USA, Grónska a dvou institutů z Pobřeží slonoviny. Výzkumu se zúčastnilo několik stovek tisíc dobrovolníků, takže zjištění jsou relevantní a lze je aplikovat globálně na celou společnost. Výsledky projektu jasně zpochybnily dosavadní představy o tom, že smích léčí, ba dokonce prokázaly, že nejenže život neprodlužuje, ale spíše naopak! Aby totiž bylo možno smích považovat za léčebný prostředek, je nutné ho aplikovat zcela záměrně a ještě v předem danou dobu (může se drobně lišit podle lokality). Na dobrovolnících bylo zcela nezvratně dokázáno, že dobrou náladu a hlavně smích není zdrávo do svého všedního života vpouštět mimo určitou hodinu danou přirozeným biologickým rytmem organismu (tzv. vnitřní hodiny). V průměru výzkumu se ukázala být pro smích optimální doba mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní a pak u nadpoloviční většiny dobrovolníků ještě na několik málo minut (max. 30) mezi 16 a 17 hodinou odpolední, a to ještě v závislosti na pracovní době a rase. Podle zevrubných rozborů krve a grafů z elektroencefalogramu a elektrokardiogramu (známé pod EEG a EKG) jasně vyplynulo, že v tuto dobu je trávící systém nejméně pracovně vytížený, tudíž nehrozí odkrvení orgánů činných při metabolické přeměně potravy do břišních svalů, jež jsou nejaktivnější právě při smíchu (smějeme se pomocí těchto svalů, proto označení, že si natrhl smíchem bránici, není přesné). Tímto bylo bez jakýchkoliv pochyb dokázáno, že smích ve chvílích, kdy je potřeba naopak trávit, vede v organizmu ke zhoršení celkové přeměny látkové, má přímý vliv na zvýšení rizika vzniku hnilobných rozkladných procesů v tlustém střevě, a dokonce byly i náznaky, že příliš častý smích v době trávení má souvislost se vznikem rakovinných nádorů žaludku, tlustého střeva a což bylo opravdu překvapivé zjištění - pravého vnitřního ucha. Proč zrovna pravého se ve studii dále nerozebírá, což mě mrzí.
    Příliš častý smích v pracovní době v oborech, kde je kladen důraz na kapacitu a výkon mozku (krom kopáčských prací) velkou měrou snižuje pracovní výkon a může vést i k úrazům, což je opět způsobeno odvedením krve z mozku do břišních svalů, mezižeberních svalů a svalů zajišťujících stabilitu trupu (těch je překvapivě velké množství). Při obzvláště intenzivním smíchu byl prokazatelně naměřen až 70%ní (!!!) úbytek kyslíku v mozku, což například u profese jako je soudce, právník, politik, lékař apod. může vést až k život ohrožujícím situacím. Výsledky jsou už nějakou dobu známy, tak snad - a nebo právě proto - těžko uvidíte lidi v těchto profesích nějak výrazněji projevovat emoci dobrou náladou nebo smíchem.
    Zdaleka tedy ne vždy jsou pravdivé babské povídačky typu "smích je základ života", "s úsměvem jde všechno lépe" aj. Tyto informace prosím neberte na lehkou váhu, může se stát, že právě díky tomuto článku sobě, nebo někomu jinému zachráníte život. Sami si projděte svůj denní styl a zkuste odhadnout, kdy se můžete smát, protože na opravdu zdravý smích, jak vidíte, nám moc času nezbývá, pokud se tedy nechcete řechtat o půl páté ráno někde v panelovém domě, za což by vás spolubydlící, ale ani sousedé patrně nepochválili. A hlavně, a to je důvod proč toto píšu, nesmějte se alespoň čtyři hodiny po každém jídle (a nejlépe i čtyři hodiny před), protože tím zvyšujete riziko minimálně střevních problémů, ale i vzniku rakoviny! Jde tu o váš život, který dříve či později skončí, tak proč ho probendit a ještě k tomu zkrátit nějakým přiblblým šklebením. Pokaždé, když se budete chtít zasmát, si dobře rozmyslete, zda to za to riziko stojí! Dobrá nálada se možná může zdát být fajn, ale až díky tomu odejdete ze světa o pár let - nebo i desítek let - dříve, nebudete to jenom vy, kdo to bude těžce nést. Proto nebuďme sobci, smějme se uváženě a dobrou náladu si plánujme dopředu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale,Michale, zítra se asi odstěhuji na hřbitov! Ale neodstěhuji, mám rád smích, přírodu a veselé lidi, prostě to, kdy se cítím dobře, můj děd se řehonil do 100, do poslední chvíle a ještě mně překousl porcelánovou fajku, kterou mně slíbil. Kdyby se neřehonil, fajka mohla zůstat celá.

      Vymazat
    2. Míšo,tak já teda nevím,Vy mně chcete zkrátit život,protože kolikrát se u Vašich příspěvků směju a ani nekoukám kolik je zrovna hodin.A můžu se teda smát když vařím,nebo je to nebezpečné?T.

      Vymazat
    3. Predpokladam Iv ze to Michal mysli ako sarkazmus..otom ze sa vedci zaoberaju hlupostami.Ved smich a humor je to co nas tiez odlisuje od zvierat,a je napriklad lepsie nieco obratit na vtip a zasmiat sa ako si robit starosti ked sa nieco nedari a sme nervozny-lebo to nervozita ma ozaj vliv na telo.Okrem toho odkedy si robim starosti len stym co je premna ozaj dolezite a nesnazim sa riesit vsetko naraz a hned(nestresujem sa),je zivot kludnejsi a dari sa ovela lepsie.Riesenie menej dolezitych veci sa casom vecsinou ponukne i samo. ..Mailo

      Vymazat
    4. :-I :-o :-O :-) :-)) ;-))) :-I :-(

      Vlabi

      Vymazat
    5. to Mailo:
      Taky jsem to tak pojal.

      Vymazat
    6. Jak jsem Terezko psal. Pokud budete vařit mezi 4 a 5 hodinou ranní a večeři stihnete do 30 minut odpoledne, pak v tom nevidím žádné zvýšené riziko. Ale s tím čtením některých mých příspěvků bych Vás nerad měl na svědomí. Se šikovným právníkem (samozřejmě s tím, co tenhle fígl pro maximalizaci mozkové aktivity zná) byste mne potom oškubala do naha.

      Vymazat
    7. Miško posielam Vám jeden vtip, ale si ho prečítajte medzi 4 a 5 hodinou rannou, aby Vám neuškodil.
      Jednooký motocyklista vezie slepého na motocykli. Zrazu mu vletí do toho zdravého oka muška. Skríkne p..u vydím. A ten slepí skríkne ,,Čau kočky "

      Vymazat
    8. Vojto nevydržel jsem čekat až do rána a zkrátil jsem si zase život :D

      Vymazat
    9. Nech je sranda, pridám tiež niečo:
      Jeden bratr z nejmenovaného sboru se jmenoval Žert. I stalo se, že přišel na návštěvu k místnímu kazateli. Sestra kazatelova byla výborná hostitelka, a tak připravila malé pohoštění a tomuto bratrovi je předložila se slovy: "Bratře Žerte, jezte!"

      - a jeden technický - výrobca neznámy :)
      Nová inteligentná navigácia
      http://videoalbumy.azet.sk/nova-inteligentna-navigacia/dUqCZZvHdzzLi4ww/
      P.

      Vymazat
  6. Já bych ještě dodal : A vůbec se nesnažte říkat pravdu, protože naši politici, ale nejen oni, tomu říkají šíření paniky. Už jsem to někde kdysi psal, oni si velmi překrucují významy slov a slova pravda se bojí. Jen oni rozhodují o tom co je pravda a co není, bez ohledu na skutečnost. A potom ji prezentují a zaštiťují navíc pojmem - demokratické. Jen se podívejte na jejich výroky. Ještě jste se u toho nezasmáli ? Já hodně často.
    Ten kdo jim to zobe z ruky a nezná skutečnosti, ten je pak manipulován podle jejich gusta.
    Dávno jsem je přestal vnímat a za tento manipulativní a zotročující systém, který není jen v naší zemi se stydím.
    Je zvláštní, že my je vůbec k ničemu nepotřebujeme, ale oni nás ano. A přesto je tu stále máme. Ty, kteří rozkradli tuto zem, ty, kteří připravili tento stát o soběstačnost atd., atd..
    Hezký den všem.... Honza.

    OdpovědětVymazat
  7. Vážení,
    téma jak PUK! Jen bych k tomu dodal jeden bonmot ... nepamatuju se kdo ho stvořil, ale je geniální a krásně ten náš blogovej vztah k Systémem a Systému k nám dokumuntuje.
    Vždycky se najde nějakej Eskymák, kterej bude radit obyvatelům Konga, jak se chovat v době tropickejch veder.
    Je to k smíchu, nebo je to už s r a n d a ? A vo půl pátý! Popleta M

    OdpovědětVymazat
  8. Mě to teda pobavilo. Tato studie, aspoň doufám, jistě stála několik (desítek) milonů dolarů vzhledem k počtu respondentů, takže vědcům přeji, aby si ve zdraví a beze srandy užili svoji odměnu za skvěle vykonanou práci.
    Díky Michale.
    DV

    OdpovědětVymazat
  9. Možná že se mýlím ale mam pocit,že je nás již dost,aby jsme s tím zkusili něco udělat.Což tak se shodnout na jedinem prezidentskem kandidátu.ahoj Beda

    OdpovědětVymazat
  10. Vážení,
    myslím, že většina z nás nechce prezidenty ani politiky. Copak žížaly, nebo srnky je na něco potřebujou? Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A na koho budeme potom nadavat Matej?:-)

      Vymazat
    2. Jak to vidím já, tak budeme nadávat klidně právě na ty srnky - zničí všechno, co není pod proudem a nebo to alespoň neštěká.
      A nebo na trpaslíky. Ty jsou nejhoršší ze vššeho. Ty potvory vám vlezou všude. A straššně rychle se množí. Já je chytám. Zrovna včera jsem chytil dva. Jednoho na vařenou bramboru a druhého na šškvarek. Mám na ně takové zařízení, jestli vás to zajímá, já vám ho ukážžu. Je to vlastně kbelík, k jehož okraji je připevněno dřevěné vahadlo. Sem dám návnadu. A jak on tady ššmejdí takhle kolem, tak ho najednou ta vůně praští přes nos. On zavětří a začne hledat, kudy by se k té dobrotě dostal. Vidí lávku a ššup na ni. A teď on jde. Vidíte, ta lávka pořád držží. A jak on dojde až sem, tak se to najednou převážží a žžbluňk, už je ve vodě. A tam on plave. On trpaslík je dobrý plavec, ale nevydrží. A já mu ješště ten kbelík potřu zevnitř ššpekem, takžže on se nemá kde chytit, pořád mu to kloužže, ty ručičky se mu smekají, on už nemůžže, začne volat „Pomoc!“ A teď ti ostatní se seběhnou, vylezou honem nahoru, taky tam spadnou a já jich pak ráno vytáhnu takovych ššest, i pět.

      Vymazat
    3. SADISTO, oni jsou tak hodní, zvláště ten ANEF, nebop ANUF, spíše to první, když to čteš po zpátku, tak to sedí.

      Vymazat
    4. Sadisto? A co byste říkal, když bych napsal, co s nimi potom dělám? Nebo že Vy to víte?
      Větššinou je zahazuju. Ale mám ššvagra a ten si je nechává na chov. Má na ně takové klícky, udělal jim tam vššelijaké žžebříčky a kolečka a oni na tom dovádějí. Roztomilé je to. A zpívají taky. Ale Anufáci sami nechtějí. To musíte vzít klacík, udělat mu nožžem ššpičku, a kdyžž pak toho trpaslíka-Anufáka tím klacíkem pícháte, tak on vám krásně zpívá...

      Vymazat
    5. Tak já tedy,coby obryně Stána, dávám návrh na prezidenta.Jára Cimrman,to by byl kandidát jak má být.T.

      Vymazat
    6. No do paďous, už podruhý mi to všude píše dvoje "š" a "ž" a to ani v náhledu nebylo. Připadám si jako blb, protože si vše po sobě kontroluji. Asi chyba v Matrixu. :-)

      Vymazat
    7. Míšo, s Vámi se člověk prostě nikdy nenudí,tak to je.T.

      Vymazat
  11. Dobre som sa zasmial. Dakujem. Ak clovek vidi parodiu v kazdej oblasti clanku, uz urobil vo svojom zivote velky pokrok. len tak dalej ludia. Daniel

    OdpovědětVymazat
  12. Vážený,
    pouze a jenom na sebe! To je totiž jediný, co má grunt a logiku ... Popleta M

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý článek, pobavil jsem se, děkuji.

    Mimochodem, slyšelo velectěné autorstvo něco o tomto? Narážím na to poslední dobou docela často (a když si vzpomenu na "střelbu" na VK, tak mi to přijde docela vtipné).

    http://znampravdu.cz/
    http://13cervna2003.cz/
    http://www.facebook.com/pages/znampravducz/478930225474135?ref=stream

    OdpovědětVymazat
  14. http://dolezite.sk/Prejav_na_ktory_sa_nezabuda_5.html zapnite titulky CC ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.2012rok.sk/wp/2012/11659-rozhovor-jaroslavem-duskem-2012-bude-rokem-zazraku
    ...Jozef

    OdpovědětVymazat
  16. Jak jsem to tak četl, tak mě až mrazilo v zádech. Úplně jsem si vzpomněl na Orwella a 1984... Válka je mír, svoboda je otroctví, nevědomost je síla. Amen a třikrát hurá.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.