sobota 22. září 2012

Tak jak je to - otázka pro vědecké elity!




Lidé chtějí vědět opravdovou pravdu, bez obalu, hrdopyšných bla, bla a jiných zesměšňujících trendů jako konspirace a nebo udělování bludných balvanů. Lidé na to mají právo, platí tyto instituce ze svých daní a ne dnes malých. Nebo tito pánové mají strach ukázat pravdu v plné své nahotě? Nebo tito pánové nic neznají a jsou zadarmo drazí, vždyť věda má sloužit lidem a ne jen nějakým skupinám, které víc platí a tím si i zajistí jeden světonázor, který se vtlouká pak lidem do hlav! Tak jak to je?!

Došel mně od našeho čtenáře mailem příspěvek a rád ho otiskuji, zajímají mně názory a pohledy i ostatních. Tady je:

Ještě nedávno kuriozní podezření, dnes smutná jistota, že nás mocní této civilizace práškují, abychom byli nemocní, vystrašení a poslušní.
A hlavně, co nejdříve mrtví! Důkazy o masívním sprejování v Evropě i USA již najdete úplně všude, snad jen předseda klubu skeptiků může ještě pochybovat.


Chemtrails – skrytá genocida lidstva
Beseda s Thomasem Barrettem, americkým odborníkem na Chemtrails
je naplánována na 25.9. v 18:30, překládáno z angl. Dobrovolný příspěvek na náklady akce min. Kč 200,-
Předejte prosím informaci lidem se zájmen o tento fenomén. Děkuji.

Podle názoru Thomase Barretta je práškování nad Českou republikou nejsilnější, co zatím kdy na světě viděl.

Komu tato genocida slouží?
Budoucím ziskům nadnárodních společností. Třeba farmaceutickému průmyslu, potravinářství. Jedním z motivů je i snižování počtu obyvatelstva. Především ale existují závažné důvody, které nabudou na významu časem.

Kdo to platí? Kdo disponuje největším kapitálem na Zemi?
Několik rodin v pozadí událostí napříč dějinami. Pokud je mocenská elita (NWO) schopna takového zločinu na lidstvu, je zcela jistě schopna čehokoli, že …


VIDEO: Co to na nás sprejují?
21. 11. 2011
Chemtrails nejsou konspirační teorií, ale konspirační fakt. Je to neuvěřitelné, ale jsme sprejováni. Dnes snad již nenaleznete nikoho, kdo by nikdy neviděl oblohu zbrázděnou stopami tryskových letadel táhnoucími se od obzoru k obzoru, které se nakonec slijí v jednotný, kalný opar. Vrozená inteligence nám říká, že to nejsou jen obyčejné kondenzační stopy, ale nikdo si příliš neklade otázky: Kdo to vlastně dělá? A proč? Tento film se to snaží změnit. Nabízí příběh o rychle se rozvíjejícím odvětví tzv. geoinženýringu řízeném vědci, korporacemi a vládami s c&iacut e;lem modifikace globálního klimatu a ovládání počasí. Ačkoliv představitelé trvají na tom, že jsou tyto programy teprve v diskusní fázi, existují hory důkazů, že již dávno probíhají. Do atmosféry jsou vypouštěny tuny toxických látek měnících složení půdy, vody a se zničujícími důsledky pro plodiny, zvířata i lidské zdraví. Údajně pro naše dobro.

Úryvky z tohoto videa:

...americká vláda s tajným souhlasem národní vlády tajně používá trysková letadla ke sprejování populačních center hliníkem, bariem a stronciem,
aby zajistila lidskou pokoru a redukovala světovou populaci. Chystají se tiše zabít planetu a tiše pozabíjet populace.
Zjevným motivem je vytvoření jediné celosvětové vlády (New World Order).

.....Programy modifikace klimatu už probíhají několik desetiletí. Elita (světovládci, illumináti) na to má agendu (plán) a sleduje tím hned několik cílů
najednou - depopulace, kontrola, aspekt zbraňových systémů, aspekt komunikace, ... 
Tato agenda není vytvořena ve prospěch lidstva, Tato agenda je vytvořena ve prospěch mocenské elity. Tato elita se nezajímá o průměrného člověka.
Stará se pouze o sebe, o svoji chamtivost a o svoji moc. A když eliminují 3/4 lidí na planetě, tím lépe pro ně.
Elity, které jsou u moci, řídí vše. Ovládají trhy. Ovládají nás a dokonce i počasí. 
...Tito zločinci si hrají na Bohy, manipulují s počasím a rozprašují desítky megatun chemických látek v horních částech atmosféry. Toto sprejování už dosahuje obrovských rozměrů. Snaží se tím ovlivnit všechno živé na planetě, včetně našich rostlin, stromů a dokonce i oceánu. 
....Chtějí eliminovat naši schopnost jíst organickou stravu, mít čistou vodu, snížit naši potravinovou a také naši zdravotní soběstačnost.
...Za tímto účelem byl vybudován nesmírně ziskový průmysl, kolem konceptu geoinženýrství, modifikace počasí a záminkou byla Teorie o globálním oteplování. 

... Nyní už víme co rozprašují a proč to všechno dělají, ale to se Vám lidi líbit nebude....

....Všechno to dělají to pod záminkou nutnosti geoinženýrství - v rámci tzv. boje proti globálnímu oteplování - vypouštění chemického prachu do atmosféry,
který má údajně odrážet "škodlivé" záření slunce zpět do vesmíru. Aerosolové Geoinženýrství je záměrné zasahování do geosystému planety Země
v globálním měřítku. Pomocí trysek jsou rozprašovány malé částice (nanočástice) Alluminia, která mají 4x větší objemový poměr než Síra.
To znamená že se tím získává 4x větší plocha pro odrážení slunečních paprsků. Navíc hliník má 16x menší koagulační rychlost (rychlost usazování),
takže ve srovnání se sírou stačí rozprášit do atmosféry mnohem menší množství tohoto materiálu. Přitom hliník je velmi reaktivní látka, která zamořuje půdu i vodu. 
Škodlivé účinky hliníku se nacházejí už po celém světě v masivním množství. Hliník je toxická látka s kumulativními účinky. Má také karcinogenní účinky....
Když se naakumuluje, způsobuje vážná neurologická poškození....Výskyt Alzheimera neskutečně vzrostl a existuje již dostatek důkazů, že hlavní příčinou je usazování toxického hliníku v mozkových buňkách. Hliník vdechujeme se vzduchem, pijeme ho s vodou, absorbujeme ho s potravou...
Co dělá hliník s půdou? Mění pH. To je toxické pro mikroorganismy, pro rostliny a v konečném důsledku pro naše zdraví.
A ještě mnohem horší důsledky na zdraví má hliník tehdy, spojí -li se s Fluoridem sodným. vytváří s ním tzv. Fluorohliničitanové komplexy (AlFx).

...Ty samé patenty, ta samá zařízení pro rozprašování chemických látek do ovzduší, která se používají dnes byly použity už ve válce ve Vietnamu. 
Jak si lidé mohou myslet, že to, co se děje nad jejich hlavami je normální? Jsou lidé, kteří se zajímají o to, co dělá úřad pro kontrolu potravin (FDA)
s naším jídlem, chtějí vědet, co dělá vláda s naším vzduchem, s naší vodou a půdou.
....Lidí se musí vzchopit a začít se ptát, co se děje. Lidé by se měli začít probouzet a čelit skutečnosti, že zde existuje mocenská skupina,
která má na svědomí tyto příšerné věci. Lidé by se měli probudit a začít se bránit. Ale většina lidí o tom nikdy neslyšela. Lidé nevědí nic.
Nebyla jim předložena žádná fakta. Lidé ani netuší, nakolik jsou manipulováni a ovládáni. Lidé ani netuší. že jsou pouhou obětí v této děsivé hře elity.
Otázkou je, jak budou lidé reagovat až se tohle všechno dovědí.

......Rozprašování toxických látek ve formě aerosolů je zatím tabu, o němž nikdo nechce mluvit, ale toto je pro mocenskou elitu velmi choulostivý moment,
protože lidé postupně začínají znát pravdu o tom, že provádějí velmi nebezpečné utajované operace, jakým je např. Clover laef (Jetelový lístek)
troposférický aerosolový program (chemtrails). 

.....Všichni sdílíme stejnou potřebu dostat tuto informaci ven, sdílet ji s veřejností, informovat lidi o tom , co se děje.

.....Jstliže ja naše krajina otravována, jestliže se naše vody stávají toxickými, tak co nám zbyde?
Na čem budeme moci pracovat? Ať soustředíme svoji energii na cokoli, ať je naše politické přesvědčení jakékoli, je to pro všechny společný základ
.....Existují firmy, např, Monsanto, které vyvíjejí geneticky modifikované organismy (GMO) osiva, modifikovaná osiva, která jsou odolná vůči hliníku v půdě.
A farmáři musí tato modifikovaná osiva kupovat, aby odolávala hliníku, jenž byl záměrně vpraven do půdy. Nyní nastává doba, kdy farmáři si nevypěstují nic
z přírodních semen. Je to sice šokující, ale vše nasvědčuje tomu, že taková je skutečnost. A my se ptáme: Bude všechno zničeno v zájmu chamtivosti,
nesmírného bohatství a touhy elity po světovládě? Odkud budeme získávat zdroje potravy?
To všechno jsou velmi vážné důvody našeho znepokojení.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poznámka autora:
 Sice nevím, jak zastavit chemtrails, ani jak tomu zabránit, ale naštěstí vím o způsobu, jak lze eliminovat působení hliníku a fluorohliničitanových komplexů v těle. Kdo z Vás o to projeví zájem, tomu toto tajemství rád odhalím.

Ať se zdraví světem šíří
to všem přeje
Sv. Jiří

Popis, studii, jak se zbavit toxických látek z těla a jak lépe fungovat zde:
http://energieupramene.blogspot.cz/2012/09/odstraneni-toxickych-latek.html

41 komentářů:

  1. Co vam brani? :-),troufam si odhadnout ze ten navod pan lv rad otiskne,jen mu ho poslat :-)...proud

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak včerejšek - 21.9. byl na "chemy", jak tomu u nás říkáme, asi nejbrutálnější za celý rok a kdo ví jestli ne vůbec. I když jsou na to různé názory, my proti tomu jdeme octem a orgonity a funguje to. Orgonity sice hlavně prvních pár dní po jejich výrobě, ale ocet už po pár desítkách minut a velice často je účinek octování vidět i na satelitních snímcích. Smutné ovšem je, že čím víc se snažíme, tím více nám toho sypají na hlavu.
    Možná že jsou i případy, kdy pravda a láska zvítězí, ale toto všechno už si vyžaduje více než se jen usmívat a "myslet pozitívně".
    A proč zrovna Češi? Myslím, že kdo měl v ruce knihu Gambit mahátmů od Ivo Wiesnera, dozajista nepřehlédl jeden drobný odstavec ke konci publikace, který to všechno vysvětlil. Když se dívám kolem sebe, mám sice důvod pochybovat, ale věřím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal:
      Ale věřte, česká kotlina je pro ně velmi nebezpečná, i když to chvíli déle trvá...

      Vymazat
    2. Pro Iv:
      Jak Vás znám, určitě tušíte o čem onen odstavec v knížce byl, takže musím uvést na pravou míru. Věřím, že je to pravda a jsem hrdý na to, že jsem Čech (i když jsem byl prý minule Žid :-D).
      Ty pochyby se týkaly pohledu na českou společnost jako celek. Přece jen, stačí si udělat nucený nákupní výlet do města a mám pocit, že jsem v nějakém nesmyslném filmu, což je v kontrastu s tím, co psal pan Wiesner. Jenže bomba než se do ní namontuje roznětka je taky jen beztvarý a téměř bezcenný kus železa, který se tváří třeba jako přerostlá neškodná dýně. Můžete do ní kopat, můžete jí hodit na zem a nic, ale když je s roznětkou, pak už raději ani nedýchat.

      Vymazat
    3. Michale, velmi trefná metafora. :-) Můžu poprosit o nastínění toho odstavce? I když asi tuším, rád bych se dozvěděl, jak to napsal pan Wiesner...

      Vymazat
    4. Knížku jsem už vrátil, takže pokud jí někdo má a bude od té dobroty a opíše, bylo by to asi ku prospěchu. Myslím, že jsem to viděl před pár měsíci i na nějakém serveru. Zkusím pohledat. Nastínit neumím - ztratilo by to určitě v mém podání pointu :-D

      Vymazat
    5. Pro Patrik SNE:
      Je to tuším obsaženo v tomto odkazu:
      www.tissa.cz/texty/Odkaz_naroda.pdf

      Vymazat
    6. to Patrik SNE:
      Myslím také, že celá hlavní podstata je obsažena v knize: Národ v lénu bohů,

      Vymazat
    7. Díky moc oběma: Michalovi za odkaz a panu Iv za nejnovější příspěvek - je to síla. V obrysech jsem to už vědomě věděl, ale ten text to shrnuje hezky dohromady, musím si ho schovat :-).

      Vymazat
  3. Narazil jsem na zajímavý klip : Revolta - Povstaň s láskou. Všimněte si těch triček které se v klipu objevují : CIA odpaluje dvojčata, Chemtrails...
    Mohlo by to oslovit mladou generaci.

    http://www.youtube.com/watch?v=y9ouVCrplic

    OdpovědětVymazat
  4. K tomu můžu jen říci,že když se nám nad kyblíkem(cb) udělá modrá "díra",tak nejsou líný zatočit i skoro do pravýho úhla,jen aby to zasypali.A elitní hnup z životního prostředí v Dačicích mně řekl,že to není oficiální,jako že se něco sype na lidi,že se o tom se mnou bavit nebude.Ted jsem tady viděla,že to bylo i ve zprávách(což mi uniklo,protože na bednu nekoukám),tak mu zavolám znova,co s nima taky jinýho může člověk dělat,se zmetkama.Ale taky se říká,kdo s čím zachází,tím také schází,tak uvidíme jak to vše dopadne.No ale hodně mně zarazilo,jak se v článku píše,že u nás nad naší zemí,je práškování nejsilnější??!!T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terezka
      Nazývejme věci pravými jmény, myslím, že až jejich vlastní potomci v nejlepších letech začnou užívat výhod našeho zdravotnictví a farmaucetického průmyslu a výsledek bude konečný, tak pak teprve se probudí.

      Vymazat
    2. Iv,tak já se ho rovnou optám,jestli má děti a jestli o ně náhodou nemá strach,že budou nemocný,třeba.To udělám!Nemohli by jste mi prozradit co je vtom posledním odstavečku,klucí..(Četla jsem jen Děti moudrých draků a Národ v lénu bohů).T.

      Vymazat
  5. Jak Tv Nova ve svých předpovědích počasí prezentuje počmáranou toxickou oblohu jako krásnou a romantickou.
    http://www.youtube.com/watch?v=4CX4GiOWRgs&feature=plcp
    http://www.youtube.com/watch?v=8JpEzftPNng&feature=plcp
    http://www.youtube.com/watch?v=WiJit9_JK4w&feature=plcp
    http://www.youtube.com/watch?v=nEVfQmbFhxU&feature=relmfu
    To je hnus, velebnosti...
    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu tu slepotu všech oveček, když to mají už i v televizi.
      Oni se znaží lidi zvyknout na ten pohled na oblohu, aby si mysleli, že to tu je odjakživa.
      Potvrzuji je to hnus.

      Vymazat
    2. Jako kluk pamatuji za tryskáči kondenzační stopy, které do 5-ti minut zmizely. Dneska "kondenzační stopy" zůstanou na obloze celý den. Řasy - mraky, které kdysi na obloze byly vyjímečné a dalo se podle nich předpovídat počasí, jsou dnes na obloze skoro pořád a nepředpovíte podle nich nic. Dlouho pozoruji, že je něco jinak než by mělo být. Z chemického složení (odmyslím-li přímý vliv na člověka) jasně vyplývá snaha znehodnotit půdní fond - hliníkem. Naše podnebí ho bohužel neumí eliminovat. Rovníkovému pásmu hliník nevadí. To je otázka průměrných teplot v půdě. Je to podobně vymyšlené jako geneticky upravené rostliny, které pro třetí generaci poživazelů mají znamenat neplodnost. Nic veselého...

      Vymazat
  6. Vloni jsme napsali dopis, v němž jsme shrnuli základní informace o chemtrails spolu s dopňujícími odkazy na podrobnější poznatky na internetu. Dopis jsme s tím, že se cítíme ohroženi a žádáme o prošetření, doporučeně poslali starostovi obce a všem zastupitelům a požádali je, aby na příští schůzi zastupitelstva byl jeho obsah projednán a v tomto směru byly podniknuty patřičné kroky. Neočekávali jsme samozřejmě, že by se skutečně něco prošetřovalo, ale viděli jsme v tom možnost, jak tyto informace dostat mezi lidi, neboť bylo jasné, ža takovýhle bod programu schůze zajisté neujde pozornosti...
    Netuším, co se tehdy na schůzi dělo a pochybuji, že se tam o nás mluvilo uctivě. Jisté však je, že na naši oficiální žádost coby obyvatel obce nikdo nikdy nezareagoval - i když tato povinnost vyplývá ze zákona - a starosta se mi od té doby snaží raděj vyhnout. (Naštěstí vejce mi sousedi prodávají i nadále.):-)
    Vlabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potvrzuji,
      můj dopis poslaný na oficiální e-mail MÚ starosty i místostarosty i s nutností potvrzení nebyl nikdy zodpovězen ačkoliv byl otevřen.
      Jak z toho nic nekouká nebo dokonce hrozí něco, co by vyžadovalo nějaké pracovní nasazení, tak na nás voliče kašlou.
      Vážení zastupitelé - NÁPODOBNĚ!

      Vymazat
  7. Dobrý den, zaujala mě poznámka Iv o tom, že česká kotlina je pro ně nebezpečná. Něco jsem o tom četla, ale nějak jsem se nedopátrala k nějakému pro mě pochopitelnému závěru. Ïv, pochopila jsem, že na Vašem blogu jsme všichni inkognito, ovšem, chtěla bych říct, něco o svém rodném městě a dozvědět se o pásmu, které vede od Prahy někdě snad kolem hory Říp. Pokud porušuji něco z pravidel tohoto blogu, tak to smažte. Tak tedy, moje milované a rodné město je Mělník. Energie centra nad soutokem Labe a Vltavy byla vždy nádherná a cítila jsem se tak dobře, že bylo pro mě nepředstavitelné, že bych odešla. Před 5 lety se začalo rekonstruovat centrum, to je normální, kanalizace atd. Jenže, jak postupovala rekonstrukce, tak se začalo dít něco divného, nejdřív otevřeli bývalou studnu na náměstí, furt se tam vrtali, pod zámkem, pod náměstím, pod ulicí Svatováclavskou, kde jsme bydleli, postupně vyměnili teplé, dřevěné lavičky za železné, všude umístili železné koule, tyče, osvětlení vyměnili za to bílé, nepřirozené a ta žula, hrůza. Když to bylo hotové, tak pro nás zdánlivě nepochopitelně vykopali všechny staré kočičí hlavy z náměstí, dali tam jiné žulové kostky a udělali naprosto jiné seskupení tak, že je tam obrovský terč, střed je ta studna. My jsme se odstěhovali, jak jen to bylo možné, do ted jsem nechápala co se vlastně stalo. V plné síle jsem to pochopila včera.Je Mělnické vinobraní, vůbec bychom tam nejeli, ale manžel a syn jsou muzikanti a hráli tam, tak v pátek v pohodě, manžel hrál na malé scéně, umístěné v parčíku u kulturáku. Energie, nálada skvělá, pak jsme hned odjeli domu. Ovšem včera hrál syn s projektem Pink Floyd a na hlavní scéně právě na náměstí. intuitivně nás to přitáhlo na malou scénu, bylo to příjemné, ale všimla jsem si, že celou oblast ohradili železnými ploty. Pak jsme šli na náměstí, kde jsem si chtěla poslechnout Dana Bártu, kterého mám ráda. Přijdem tam, no hrůza, mě se dělalo až špatně, okamžitě jsme vypadli, není asi náhodou, jaké bylo složení programu, ILUSTRATOSFÉRA od Dana Bárty není moc pozitivní, úspěch se nedostavil, pochopila jsem, co to dělá v kombinaci s prostředím s lidmi. Nejhorší nás ale čekalo. Znovu jsme se vrátili na ty floydy. Negace řvala ze všech koutů, nástup se nepovedl. Tihle muzikanti byli přitom jinde perfektní. Stáli jsme před zvukovým mixem, kde bývá zvuk nejlepší, později jsem si uvědomila, že stojíme ve středu toho terče ze žuly. Bílá nepřirozená světla nepřekryla, ani projekce z jeviště. Celý večer kroužil nad městem vrtulník a když jsem se podívala za sebe na ozvučovací věže, tak, jediné co mě napadlo. TAK TADY MĚ UŽ CHYBÍ JEN VLČÁCI A JSEM V KONCENTRÁKU. doufám, že neblázním. Prominte mi za ten román, já jsem to musela někomu říct. . . . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo,
      myslím, že to i souvisí s tímto článkem:
      http://energieupramene.blogspot.cz/2011/05/vliv-tvaru-na-prostor.html. Netvrdím, že jen toto je zdrojem Vašich pocitů, přece jen nevím, co dělali i pod zemí ani netvrdím, že to celé byl záměr - přece jen většina moderních rádobydizajnérů nemají vůbec šajn o energiích. Ale zároveň ani úmysl nevylučuji. Tento odporný trend je totiž patrný ve vícero městech se starými náměstími.

      A co se té české kotliny týče - zdaleka ne po celou historii civilizací na Zemi měly kontinenty umístění, jako mají nyní.
      A kdo ví, třeba nám to svým jedinečným stylem podá i Matěj v nějakém z dalších pokračování Templáře. Co Matěji? :-)

      Vymazat
    2. Jé, teď koukám, že jsem to popletl. Samozřejmě, že i kontinenty se posunují, ale měl jsem na mysli hlavně národy.

      Vymazat
    3. Dobrý večer Michale, na Templáře se chystám, musím si najít začátek, protože zatím nevím o co gou. Ještě naposledy k tomu Mělnickému náměstí. Jsem přesvědčena o tom, že tam s tím něco provedli. Je mimořádně podezřelé, že stále tvrdili lidem, že to je kvůli památkářům. Blbost. Na dobových fotkách a obrázcích je náměstí vydlážděno do hvězdiček a studna byla nejmín o 30 metrů jinde, navíc náměstí bylo vydlážděno dobře, nepotřebovalo ani opravy, vyházeli to všechno a dali tam úplně jiný kamení a stálo to statisíce. A máte naprostou pravdu, děje se to všude. Železo, kámen, bílá bodavá nepřirozená světla evokují představu koncentráčnickou a kamery to umocnují. Momentálně proběhla rekonstrukce ve Mšeně u Mělníka. to samé, žula železo, parčík zrušili, stromy vyrvali, všecko je do kruhu, ani stéblo trávy. Jak buzerplac. Lavičky železné. Vrtali se pod kostelem, něco vozili.. . . iva

      Vymazat
  8. Dobrý den. O sprejování nemám pochyb ,už to pozoruji nějaký čas..stejně tak pozoruji jak stromy pomalu ,ale jistě plesniví ..taky tráva a nic už se bez chemie nedá pomalu na zahrádce vypěstovat. Smutná realita, ale brečet nepomůže ,je třeba něco dělat a proto i já se přimlouvám a ptám..Jak se dá eliminovat hliník a těžké kovy ? Dočetl jsem se něco v souvislosti se zeleným jílem a podle pátera Ferdy by měla pomáhat přeslička. Jestli má někdo ještě nějaké informace , ohledně tohoto tématu ,rád je uvítám a myslím ne jenom já. H.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Ivo,
    skvěle napsaný a tu divnou atmosféru, kterou popisuješ a to nejen jako muzikant z toho uváděnýho prostředí přímo cejtím. Někdy když čtu a hraju v nějakým klubu, tak to prostě nejde. Z člověka to netryská, ale jenom leze a pak si uvědomím, že už když jsem do toho prostředí vlezl, tak jsem měl blbej pocit a přímo cejtil agresivní negativitu, která převálcovala i potlesk, moji chuť a radost z exibice a sdělování. Fuj! Popleta M

    OdpovědětVymazat
  10. Jo,
    zapoměl jsem říct, že tomu říká zatrejlovaný jeviště. Popleta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, milý Popleto M. jsem mile překvapena, že zde potkávám muzikanta. Těší mě, já jsem muzikanská Liduška:)Jinak demonstrace, to je moje. Upozornuji, ale, že házet dlažební kostky do Mekáče, tak to už jako nee:)iva

      Vymazat
  11. Vážení,
    já myslím, že shánět jako jednotlivci něco na eliminaci výše uvedenejch sajrajtů - a nejsem samozřejmě jako individum proti tomu - by bylo účinější využít ne individum, ale onu mnohost nás všech a to nejenom na tomhle blogu v protestu, jako se to začíná dít a děje ve světě kolem nás. Viz ta videa, ve kterej už proti tomu vystupujou vědci i docela významní lidé. Co takhle zorganizovat heppening jako manifestaci našich názoru a odporu! Pozvat přátele a konvenující. Zažít srandu z těch vyjevenejch ksichtů a možná i pár lidí zasvětit. CO VY NA TO ? Popleta M

    OdpovědětVymazat
  12. Ona to totiž Vážení není otázka pouze pro vědecký elity, ale lautr pro všechny lidi. I kdyby se osvícení vědátoři v argumentech přetrhli a my se za ně nepostavili ... tak to bude NA PRD !!! Popleta M

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj
    dnes jsem objevil velké lány přesličky rolní, tak jsem si trochu natrhal (pro jistotu kdyby se to na nějaké léčení hodilo) a ted tady čtu v komentech něco o přesličce a a jejím blahodárném vlivu na odstranování kovů...( synchronicity pracují úžasně)
    zapojil sem tedy ted google a.... přeslička do sebe opravdu absorbuje různé těžké kovy a co prej tak i zlato ????(prej obsahuje někdy až 0.5% obsahu v popelu???) teto schopnosti se využívá při tzv "fitoremediaci" (čištění země od těžkých kovů) viz Wikipedie,
    Jenže nevím jestli teto schopnosti absorbce těžkých kovů má přeslička jen když roste a tahá tak ty škodliviny ze země, čímž ji očištuje(coč by se na zahradě určitě taky hodilo) , nebo má tuto schopnost
    i jako sušená droga, třeba ve formě čaje. Je pravda že je močopudná a pročistuje tím pádem tělo, takže i takhle by to napomáhalo léčbě, což by ale stačilo užívat třeba i běžnější kopřivu.
    a má velkej obsah křemičitanů, takže na léčení použitelná asi jako ten zelený jíl.
    hmmm každopádně je to zajímavá rostlina a stojí za pozornost...

    Ahoj a hezkej večer přeje laik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Laik
      Velmi přesná trefa!!!!!!!! Ještě čekám na mail od našeho Sv.J. slíbil, že pošle.

      Vymazat
  14. Zdravim,
    na vlastne oci sme videli dvaja ludia letiet lietadlo uplne bez stop a zrazu spustilo sprejovanie. musia mat system, kde su sprejovane latky mimo paliva. tiez by som mal zaujem o informacie o ochrane pred tymto javom. Dakujem. Daniel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on - off chemtrails:
      http://www.youtube.com/watch?v=cnWO5KT8IhI

      Objavte omladzujúce a detoxikačné schopnosti kremeňa a prasličky:
      http://www.slobodavockovani.sk/news/objavte-omladzujuce-a-detoxikacne-schopnosti-kremena/
      P.

      Vymazat
  15. Jasně Ivo,
    mluvil jsem o heppeningu a ne vo házení kamení- Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
  16. Myslel jsem si, že jsem nějaký divný pro své pocity ale nyní když to bylo vysloveno ...uf, až mě zamrazilo. Žiju v Brně od roku 1980, ale tak hnusně tu nikdy nebylo. Jak píšete, vše vydlážděné, bez zeleně, buzerplacy, jen přijet a postřílet lidi a pak to pokropit vodou, zas bude čisto, takové jsem měl bohužel několikrát představy ! No když jsem toto stejné viděl minulý týden v Blansku, jak to býalo hezké město. Vše vydlážděno, bez zeleně, kovové lampy, hnus. Takže to není náhoda !?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Havlíčkův Brod to samé. Od doby, co to "zmodernizovali" jsem tam nevkročil a ani to nemám v plánu.

      Vymazat
  17. Hezký den,tak dnes jsem jim tam zavolala(během 15min-8letadel).Ale dostala jsem kvalifikovanou a kompetentní odpově:MY S TÍM NIC,doslova.Když jsem začala o dětech,tak to se mu hrubě nelíbilo.Mám si zavolat na ministerstvo nebo na letecký provoz,on to nikdy neviděl ani o tom neslyšel.Tak jsem mu řekla,že ho lidsky žádám at se alespon podívá nad hlavu,co se to tam děje.Až pojedu do Dačic,tak jim tam něco ofoceného donesu.Ale nechápu,co tam teda dělaj za naše peníze.T.

    OdpovědětVymazat
  18. http://znampravdu.cz/
    http://13cervna2003.cz/
    https://www.facebook.com/pages/znampravducz/478930225474135?ref=stream

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.