sobota 8. září 2012

Přibližme se ke Zdroji, ale ne jen ústy!




Tyto stránky nepřesvědčují, ale uvádějí jiné pohledy, hypotézy, které rovněž prezentují někteří vyspělí vědci, jen je jich málo slyšet a  kteří se nebojí svůj názor veřejně publikovat.
Není Bůh náhodou  Vakuum, Universum nebo Éter, Čchi atd., na názvu nebude přece záležet, všichni víme, co máme na mysli. Tato entita dovede dle našeho pozorování vše přesně organizovat, i když se nám to vše zdá jako náhody v prvních chvílích. Na to, že vše do sebe zapadá, přicházíme většinou  až s odstupem času, při zpětném pohledu na nějakou událost, nejlépe dotýkající se nás samých. V reakci této entity můžeme hledat i dnešní možné změny klimatu, vývoj všeho živého, tedy i člověka.


Pokud konečně začneme fyziku chápat nověji, začneme si uvědomovat spojitosti  s Vakuem (Universem), tak pak začneme chápat i jejich mechaniku – energii, stvoření. V naší galaxii je asi 100 – 300 bilionů hvězd, takže hustota by inklinovala na 1055 gramů na cm3 v tomto prostoru. Pokud bychom např. měli vyjmout jednu miliardtinu (1/1000000000) % z tohoto prostoru, co tam je? Zjistíme, že tam je dostatek energie pro všechny naše potřeby. Bez znečištění, žádného uhlíku vypouštěného do prostoru, a hlavně tato energie by byla přístupná kdekoliv a nejen zde na Zemi, ale i ve vesmíru. Určitě se ten čas blíží a změní to celé i politické zřízení na naší planetě, jen porozumět  vesmíru a pochopit jej. Ještě budeme se muset přenést přes mnoho překážek, jako krize, nacionalismus a jiné hrátky, které tato zaostalá společnost způsobí. Základní gravitační síla a struktura vakua, to jsou ty důležité momenty naší vědy, hledat tyto základy, hlavně z nových pohledů, aspoň tak by to mělo být, aby se toto vše jasně pochopilo a ne to zatím zuřivě odmítat jak středověká inkvizice. V brzké době přijdou změny v našem zkoumání i přes odpor zatvrzelých některých vědců, nerado měnících svá  klišé a budeme svědky změn, jež nastanou v nejbližších příštích deseti letech. Meziplanetární cestování již nebude snem jen nějakých záhadologů a jinak nazývaných lidí s otevřeným myšlením, ale realitou. Toto jsou základní prvky pro evoluci člověka, v dnešní době je aktuální první vlaštovka, studená fůze, která dokázala mnoho lidí z vědeckých kruhů pozvednout na židli, dnes se to stává skutečností a výrobní podniky se předhání s možností její výroby pro hlavně domácí potřebu, jelikož tyto samostatné buňky zabezpečí domácnostem pro příští období tak nutný, nerušený přísun energie a tedy jejich základní životaschopnost, než dálková vedení, která se okamžitě zhroutí.
Vizuální význam výrazu Universum, je např. slavný květ života, zobrazený u „primitivních“ civilizací v Číně a Egyptu.

Nebo další výraz Universa jako dvojitý Torus, na jehož principu celý Vesmír pracuje.
Podle tohoto schématu se například i řídí počasí na naší Zemi. Střed tohoto Torusu tvoří singularita (absolutní klid), tak jak to vidíme u středu tornád, je to stále stejná jistá geometrie prostoru, tak vysmívaná. Vždyť se podívejme jen na obyčejnou sněhovou vločku, která rovněž tvoří přírodní obrazce dané geometrií Universa, u vločky jako Davidova hvězda v 3D zobrazení. Kdy si konečně přiznáme, že fyzika je vlastně rovněž spiritualita,  a mnoho vědců si to uvědomí!

Vezměme např. vodu. Voda je nejdůležitější částí na Zemi i ve Vesmíru, přibližně ze 75% vody je složen i člověk a proto jsme tak na ní závislí. Všechen život vzniká z vody, i lidské mládě začíná vznikat ve vodě. Voda nese vždy informaci struktury časoprostoru a produkuje biologické organizování. Vezměme si, že voda nese informaci, v mozku je také voda a mozek je složen z 99% této kapaliny, zbytek je mozková hmota. Vyjmeme-li mozkovou hmotu, nebudeme mít již vědomí? Jsou i lidé, kteří se narodí s velmi malou šedou hmotou mozkovou a jsou z nich i velmi dobří koumáci a fungují naprosto normálně. Z toho vyplývá, že pokud odstraníme vodu, základní informační médium, je s námi konec. Toto je důležitý aspekt o vodě, jako nositele informací a jejího zprostředkovatele. 

 Pokud jsme ve styku s Vakuem (Universem,éterem atd), tak naše zpětná vazba většinou vytváří naši realitu. Tato zpětná vazba je např. i karma, jež se při našem probuzení pak rychleji vybíjí a my máme pocit v těchto chvílích, že na nás vše padá. 
Dnešní společnost je vlastně založena na válčení, na likvidaci konkurence atd., ale máme volbu, že můžeme skutečně začít být s přírodou harmoničtí, tím dojít rychleji  ke zpětné vazbě v pozitivním směru a tím i reakci Vakua(Vesmíru) , které bude pak pozitivní a to pro vytvoření nových technologií pro celé lidstvo, začnou se objevovat při objevech synchronicity(tak zatím vysmívané), které nakonec lidstvo přivede rychleji k novým objevům, hlavně pro jeho dobro. 

13 komentářů:

  1. Dnes jsem narazil na toto video a stránky a rozhodně doporučuji ke shlédnutí: http://youtu.be/UrN99RELqwo
    (lze zvolit slovenské titulky!)

    http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/330-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology-the-2nd-international-presentation-how-to-become-axes-of-evil

    Pokud je to pravda, tak ... prostě úžasné.

    Původní zdroj: http://kauilapele.wordpress.com/2012/09/07/a-quickie-some-links-of-interest/

    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám tuto technologii, diskutoval jsem s nimi o cenách, zatím jsou dost vysoké.

      Vymazat
  2. Nedávno jsme se tu bavili o pozorování éteru (stříbrné jiskřičky). Posledních pár dní pozoruji nárůst jejich množství i aktivitu a někdy i jejich duhové zabarvení(je to možné?). Zrovna tak včera a předevčírem mi připadalo sluneční světlo zabarvené více do bíla, ale ne přes nějaký filtr (bordel v atmosféře), nýbrž už od hvězdy samotné.
    Ten dvojitý torus je jako vystřižené schéma proudění vzduchu(vody) na naší Zemi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Možná by stálo zato, si tu navzájem sdělit osobní poznatky, jak z těla vyhnat maglajz, který je nám jako klacky pod nohy házen na hlavu zvrchu i zevnitř. Kupříkladu takový fluorid sodný. Je skoro ve všem a věřím tomu, že je jednou z hlavních příčin disfunkce šišinky mozkové, bez jejíž správné funkce nám bude přístup ke Zdroji značně omezen. Osobně raději oželím nějaký ten zub i když nevěřím, že zrovna fluorid mi ho může zachránit, a budu mít v pořádku tuto veledůležitou žlázu, která je v mnoha kulturách (náhoda?) považována za bránu k ostatním světům. Pod pojem "ostatní světy" nechť si každý dosadí, co hrdlo ráčí.
    Začnu třebas vodou. Pochopitelně né tou z kohoutku :-). Ta je bezedným rezervoárem fluoridu. Myslím Vodu Pitnou. Lze ČISTOU vodou vyplavit tuto nebezpečnou toxickou(!!!) chemikálii? Je k tomu potřeba nějaká speciální kúra v podobě dočasného zvýšení příjmu vody a podpory nějakou jinou látkou, která by fluorid na sebe navázala a přitom pak mohlo dojít k vyloučení vzniklé sloučeniny z těla pryč?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že vodou ano, stačí naprogramovat ( rukama ke sklenici, stačí 30se.).

      Vymazat
    2. Dobrý den, ano, ten fluorid, to je fakt. Někde jsem slyšela, že dokonce způsobuje vznik zubního kazu. Mám kamaráda, ted je mu 50 let a celý život nepoužívá zubní pastu, každý večer a ráno sní jedno jablko a tím si čistí zuby. Má nádherné bílé zuby a VŠECHNY. Jiná kamarádka si zase čistí zuby jedlou sodou a rozdrceným hřebíčkem. Taky o tom uvažuji. No, naprogramovat vodu, to mě párkrát napadlo ve vaně, je to bláznivé, ale mluvila jsem s ní v duchu, je to takové dětinské, jako když mluvím s milovaným dítětem . . Iv, můžete mi prosím přesně říct, jestli mám rukama programovat vodu ve sklenici propojením srdce, duchovního srdce pod ním a zároven nějakou modlidbou, nebo přáním . . díky iva

      Vymazat
    3. Myslím si, že nic není bláznivé, to je špatně. Každý máme svůj způsob komunikace se svou podstatou a Zdrojem a vždy je takový, jak vyhovuje nejlépe nám. Snažím se jen nasměrovat, ale každý si udělá svůj způsob a že se to liší od nějakého standardu si vůbec nevšímejte. Vy jste originál, který nasbíral mnoho zkušeností za X životů , že se někomu zdá Váš způsob „bláznivý“, to je jen jeho problém, Vám vyhovuje a to je důležité. Víte, každá hmota má nějaké vědomí (to vám mohou potvrdit i fanoušci motorismu, kdy si i s autem dotyčný vykládá, zní to na první pohled směšně, ale tito motoristi nemají skoro žádnou nehodu a ani skoro žádnou poruchu) zvláště VODA, jak jsem napověděl . Udělejte SPIN vody a snažte se do této vody své přání vložit a třeba i motlitbou vnitřním hřejivým pocitem v hrudi, to úplně stačí. Udělejte si ten pokus, dejte si dvě sklenice vedle sebe s vodou, jednu naspinujte včetně svého duchovního přání ( ať vás hřeje, chladí to si vyberte sama) a pak je ochutnejte.

      Vymazat
    4. Ja to mám vyskúšané a aj to praktizujem. Do skleneného džbánu si napustím vodu a k nemu si priložím dlane a oslovujem ju slovami - láskavá voda, dobrá voda, liečiva voda a podobné slová. Ale tie musia byť vyrieknuté úprimne a zo srdca, treba sa s ňou rozprávať aspoň tých 30 sekúnd ako píše Iv. Džbán netreba vypiť do dna, ale ho treba dopustiť vodou skôr a účinok očistenia vody je rýchlejší.

      Vymazat
    5. Dlouhodobě používám zubní pastu Promisse, která je BEZ FLUORU a účinkuje na bázi extraktu z hřebíčkového oleje. Vřele doporučuji všem.

      Vymazat
  4. Děkuji za perfektní rady. Jak to děláte, že umíte tak dobře pojmenovat všechno to, co tak nějak všichni už dlouhou dobu nějak víme. Odhalil jste mě dobře. ANO, STYDÍM SE ZA TO, ŽE SI POVÍDÁM S VODOU VE VANE, S AUTEM, mám starou fordku, kterou mám ráda, ano ráda, cítím se v ní bezpečně, nebourám, auto je téměř bez údržby a vím, že kdyby chudinka snad neměla ani benzín, tak by mě dovezla domů. V této chvíli jsem si to všechno uvědomila, děkuji Vám mnohokrát. Máte pravdu, vždyt mě je vlastně jedno, jestli mě někdo bude mít za blázna. . .Před rokem jsme měli s manželem nehodu. Manžel měl nádhernýho udržovanýho pasata, já to auto neměla ráda, pořád se do něj cpaly prachy, pořád něco chtělo. Já jsem s tím autem jela snad jednou a měla jsem pocit, že to vůbec netáhne, nic. pak jsme jeli na Šumavu a ten parchant nás nechal ve štychu a nejel. Následoval servis za 15 tis. Musím říct, že když se mažel nekoukal, tak jsem mu nenápadně kopla do kola. Následovala bouračka, kterou manžel nezavinil, ale výsledek byl auto na odpis, dědula nás začal přejíždět při našem odbočování doleva a napral nás ve stovce na sloupek, hodil do pole. Nikomu se nic nestalo a auto bylo pryč, mě se ulevilo. iva

    OdpovědětVymazat
  5. Do vyhladavaca spinovanie vody - niekde som to videl je to prikladanie ruk-na jednej ruke treba prsty usporiadat do urciteho tvaru. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký den,napíšu vám jak "programuju" já.Netýká se to potravin,ale jednou jsem při své technické zručnosti zlikvidovala(spálila) zásuvku ve zdi.No a pak po nějaké době chtěl muž,abych mu zapojila prodlužku.A za chvíli dotaz,kam jsi to zapojila?,vždyt ta nefunguje.Ale ona fungovala.Já "zapomněla" že nefunguje a tak jsem to tam zapojila a už funguje :).Myslím,že programujeme všechno na co jen pomyslíme,jen o tom většina nemá ani potuchy.No a dcera mi říkala,že přidávám tajnou ingredienci do jídla při vaření a jestli vím,co to je.A řekla LÁSKA.Pak mně to začala ukazovat ručičkama,jak to dělám.Bylo to krásný,jak ty dědi to vědí úplně přirozeně aniž by to někde četly a slyšely.Taky říkala,že už brzo nebudou ploty a že zvířátka budou moci volně běhat a že už lidem začíná se svítit v hlavě,to je hezká předpověd.T.

    OdpovědětVymazat
  7. Pro Iv:
    Psal jste:
    "Udělejte SPIN vody a snažte se do této vody své přání vložit a třeba i motlitbou vnitřním hřejivým pocitem v hrudi, to úplně stačí. Udělejte si ten pokus, dejte si dvě sklenice vedle sebe s vodou, jednu naspinujte včetně svého duchovního přání ( ať vás hřeje, chladí to si vyberte sama) a pak je ochutnejte."
    Vtírá se mi otázka, zda konkrétně v takovýchto případech to nemůže fungovat ještě jinak. Nikoliv tím, že by ono chlazení či hřátí vody bylo způsobeno naprogramováním vody, ale v podstatě naprogramováním mozku, který nám stejně jako v placebo efektu, předá pocit tepla či chladu.
    Jiná situace by byla, pokud by tuto vodu pil někdo jiný, kdo o programování nevěděl.
    Berte to jen jako úvahu, nikoliv jako opozici.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.