pondělí 10. září 2012

Konspirátoři, že se nestydíte!




Někdy časem zabrouzdám i na stránky, kde se pohledy na svět přetřásají v decentní atmosféře všeho poznaného a nepřipouštějící kacířské myšlenky, které komentují okamžitě jako Konspirační teorie. Proč bych se tam nepodíval a je to lepší než dřívější schůze ROH, kdy se všichni soudružsky plácali po ramenech a ujišťovali se, jací jsou „Borci“. Tam přece vše, co se vymyká jinému názoru a nevyhovuje zajetým kolejím rychlovlaku Pendolino, co ztratil Cdromy, se nazve Konspirační. Je to moderní termín, nyní používaný  pro zesměšnění jiného názoru, tak jak po revoluci někdo Hmm přišel se slovíčkem Nicméně – tedy nic a ještě méně, hojně nesmyslně  používané po této době.
No milí Konspirátoři, neblázněte, uvádíte na svět pohledy a myšlenky, které nezapadají do běžně přijatého normativa doby a nejste tím IN. Moc žijete naplno, lehněte si a spěte, ráno do práce, večer utahaní sednout k TV, nechat si vyčistit hlavu vraždami, korupcí, krizí, která s kterým atd. prosím Vás, jen přestaňte přemýšlet a nedávejte si nějaké události i skutečnosti do souvislostí, stanete se Konspirátorem a to je nebezpečné,  ráno raději pěkně hupky dupky mazat do práce a tak stále dokola, tak to má být, jen prosím přestaňte myslet.
No zajímat se o alternativní zdroje, pokud oficiální věda nedala pokyn k její reálnosti, toť jaká drzost, vždyť nikdo nedal pokyn k uznání, musíte počkat, až pánové v kravatě s tituly vpředu a vzadu Vám oficiálně oznámí, že se o toto můžete zajímat. Že armáda tyto mašinky dávno zkouší a používá je přeci vedlejší, nedej bože, aby se lidičky osamostatnili, kdo by nás krmil a ještě poslouchal.
Ono to je tak, dokud vše nějak projde a na hlavu lidstvu nespadne „kredenc“ tak má pravdu ta druhá strana, ta současná, IN, no a až to bude opačně, to už bude pozdě a pak bych nemohl napsát ani tuto parodii, tak toho musím využít, dokud to jde.
No přece ve Fukušimě,  tak jak v Černobylu se také nic nestalo, jak nám tvrdili vědecké kapacity za socialismu, jen se trochu zvýšilo radioaktivní pozadí ve světě a Japonci skákají jak o závod v dobré tělesné kondici a rodí se tam samé indigové děti.
Jak Vás mohlo napadnout, že někdo usiluje o redukci populace, i když toto zaznělo i z úst jednoho pána od Windousu, asi v jeho slabé opojné chvíli, včetně stojícího sloupu někde v USA, kde se o tom i píše. Přece vakcínací se toto nemůže provádět, těch tělesně postižených a odešlých do věčných lovišť je jen zlomek z celkové populace. Konspirátoři, konspirátoři, kazíte kšeft farmaceutickým společnostem, které se tak o vás starají, prostě nevděk vládne světem a to nemůžete.

 
Vymýšlíte blbosti s HAARPEM, ten je jen pro vědecké účely, podobných zařízení je po světě jak máku a rozvědky Ruska asi moc pijí šťávu z ovoce a jejich rozum je tím pádem velice zastřen a vymýšlí si, asi taky konspirátoři, no že se molodci nestydíte!
Na obloze nám sem tam něco lítá co nemůžeme identifikovat a ani armáda při honičce je neúspěšná, tak uděláme závěr, že to je konspirace a vymýšlíte si jak Alenka v říši divů a to nemluvě o ornamentech v obilí, kde si z dlouhé chvíle důchodci přivydělávají na živobytí vezdejší, šlapáním po nocích v obilí. Konspirátoři, že se nestydíte, moc přemýšlíte a nikdo vám to nedovolil. O chemtrails už ani nemluvě, vždyť jsou to jen kondenzační páry za reaktivními motory, že jsou zvýšené koncentrace jistých prvků ve vodě, půdě a že mnoho živočichů vymíra, zejména včel, to jste si vše vymysleli a že se začíná nahlas připouštět, že projekt je pravdivý, tak to tedy nééé, ještě to nebylo oficiálně prohlášeno, tak držte ústa a krok a nevymýšlejte konspirační teorie!
Teď vážně, napadá mně myšlenka, proč tito lidé kritizují ovčany, kteří se dívají kolem sebe a o těchto věcech mají  odvahu psát i mluvit na různých stránkách, proč ta averze proti? Co je to za lidi? Že by pozůstatky socialismu, no jo, jenže je to celosvětově, kde o tomto systému neměli ani páru. Vychází jen jedno, strach ze změn, které jsou nevyhnutelné a provází každý  vývoj společnosti, strach o svou vážnost, obor, pak jsou všechny možné útoky na tu druhou stranu dobré a vhodné. Myslím, že tu osvětu by potřebovala tato skupina –  Sit moventur et vivunt super   NECHAT ŹÍT A JÍT DÁL.

Napsala Parodie

6 komentářů:

  1. http://www.nakamarukaoru.com/ A ještě Povalašský odzemek...http://www.liveleak.com/view?i=e4c_1258581498

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Iv za pěkný všeshrnující článek, vaše informace přispěly k mému "probouzení". Nebylo to skokově jako u Ivy, ale tak nějak postupně.

    Asi je to jednodužší jít s proudem, ale změny v myšlení lidí se dějí, vidím to kolem sebe. Připadá mi, že se to děje plynule a člověku to ani nepřijde.

    Nedávno jsem dostal chuť se znovu podívat na trilogii Matrix, tam je to pěkně vysvětlené, jak někteří lidi budou bránit stávající systém do posledního dechu. Už aby to padlo, my co jsme dole nemáme co ztratit, můžeme jenom získat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Petr:
      Napsal jste: ...my co jsme dole nemáme co ztratit, můžeme jenom získat......Velmi výstižné a pravdivé, každý je originál a je svým spůsobem vynikající a má právo na plný život - to je zákon Universa! Zákon Predátora je živočišná říše se znakem pyramidy!

      Vymazat
  3. milý Iv, super napsané, ono to tak je víš lidi jsou z 98% ovčáci..sama to znám co je to říkat pravdu, všichni by mě nejraději udupali do země a právě tam mě to začíná bavit...jen že jím jinak a mládnu víc a víc je provokuje a když člověk vyjde se svobodným myšlením pane bože..snažím se své okolí odpojovat od televize, novin atd...ale oni jsou v tranzu...lidi jsou zhypnotizovaní a odevzdali svoji moc někomu jinému, nevadí jim nic..jen se stěžují, ale nic neudělají..pořád nechápu jak např. ČR a SK asi 15mil. lidí se bojí postavit dejme tomu 1000lidem...vždyť jen z pohledu čísel je to nepochopitelné...všichni žijí..drž hubu ..ráno vstanou nadávají , že jdou do práce kterou nesnáší, potom tam odevzdávají svoji energii, svoje zdraví, svoje já, svoji svobodu a dostanou za to žebrácky plat , někdo si užívá za jejich práci, energii a zdraví a když onemocní tak aby zdechli co nejrychleji aby systém nic nestáli i když mu dali půl svého života ...platí daně ze všeho ještě i z toho zbytku co jim zůstal jen na přežití, ale všichni se těší na pátek jak zapomenou a ožerou se i v sobotu a celý týden se těší na další víkend jak se musí ožrat, aby zapomněli...TOMUTO POŘÁD ŘÍKAJÍ BUĎME RÁDI ŽE ŽIJEME TAKHLE MOHLO BY BÝT JEŠTĚ HORŠÍ...TOMUTO ŘÍKAJÍ SVOBODA A ŽIVOT ..SVŮJ ŽIVOT.
    VŽDY SE RÁDA PŘIDÁM K LIDEM CO BOŘÍ PARADIGMATA VŽDY..MONIKA

    OdpovědětVymazat
  4. Vážení,
    Myslím, že my tu provozujem velice něžnou konspiraci, protože jí nikomu a ničemu neubližujem, nevnucujem ... jenom předkládáme k ú v a z e . Ovšem konspirace "Systému" to je jiný kafe. A je namířená velmi hrubým způsobem vůči sedmi miliardám lidí. Proti všem dosud žijícím druhům zvířat, ekosystémům a celý planetě. Navíc si to dovoluje NĚCO, co by nám mělo sloužit, ulehčovat život, léčit, vyučovat, vykonávat spravedlnost a dávat naději a svobodu. Ale ono to vyrábí problémy, hromadí nenávist, hází klacky pod nohy, zatajuje, lže, krade a kromě zbytku Desatera s obvzlášť nesmírnou chutí válčí! POTŘEBUJEME TO? Popleta M

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, celkově to na mě působí, jako skutečný boj dobro proti zlu a naopak. Já to ale tak černě nevidím, pozoruji skutečně změnu k lepšímu. Je pro mě zábavné sledovat, jak lidé, které popisuje Monika toto všechno dělají, jako ovečky, ale uvědomují si , že to je špatně a stačí je něžně natuknout a oni se začnbou schánět po informacích. Ne všichni, to je pravda. . .No, ale pokud skutečně funguje, já bych to nazvala učením pana Iv PRAVDA O ŽIVOTĚ TROCHU JINAK, tak právě negativní nasranost lidí by mohla právě pomoci té pozitivní změně, kterou já osobně očekávám a těším se na ni. Doufám, že moc neblábolím, dnes bude krásně, zdravím iva

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.