čtvrtek 1. června 2023

Dobytek je nedílnou součástí přírody

 


ČESKO: Právě pratur a další velcí přežvýkavci udržovali v naší krajině mozaikovité bezlesí a na jejich existenci byly závislé hodnotné ekosystémy a celá řada rostlin a živočichů. Někdy se těmto přežvýkavcům říká „ekosystémoví inženýři“. Odhaduje se, že jejich celková biomasa byla dokonce větší, než je dnes hmota hospodářských zvířat. Člověk sice pratura vyhubil, ale pak tyto ekosystémy bezděčně zachránil tím, že začal chovat hovězí dobytek (což jsou v podstatě potomci praturů). Na jejich pastvinách se podařilo zachránit hodnotná společenstva a dnes představují pastviny jednu z nejcennějších součástí naší krajiny. Od roku 1990 u nás významně ubylo hospodářských zvířat. To významně zhoršilo stav naší krajiny. Jednak výrazně ubylo pastvin (zejména v nižších polohách) a jednak byla orná půda ochuzena o významný zdroj humusu, což významně snížilo její úrodnost a vodozádržnou schopnost. V rámci zlepšení stavu krajiny proto bude nutné masivně podpořit živočišnou výrobu, zejména podpořit menší venkovní chovy a zvýšit stavy hovězího dobytka. Tím jednak dojde ke zvýšení plochy cenných pastvin (a také jetelovin, které zlepšují stav půdy) a jednak se zvýší podíl chlévských zbytků, kterými bude možné obohatit půdu. EU se naopak snaží stavy dobytka snížit. To je jeden z mnoha ukazatelů toho, jak je Brusel mimo realitu a jak politika EU, jakkoliv údajně zaměřená na ochranu přírody, ve skutečnosti přírodě škodí. Je proto potřeba se přestat řídit podle EU a začít používat zdravý rozum. 

 AUTOR: Jan Sedláček 

ZDROJ https://cz24.news/jan-sedlacek-dobytek-neni-hrozbou-pro-krajinu-ale-jeji-nedilnou-soucasti/

 

Náš svět tady již staletí řídí cizí Vesmírný Parazit v zastoupení zde takzvaných „Elit“ jež se uchýlili zde na Zemi po prohrané vesmírné bitvě a zde chtějí si zachovat jednu z posledních kolonií pro svou energetickou potravu. Dovedou manipulovat s časem a vše již prohráli a proto aspoň zde na Zemi svou prohru chtějí znovu opravit k prospěchu svému a to hlavně zakrytím údajně v náš prospěch, protože Karma jim nedovoluje přímo lhát, tak lidi zavádí tak, aby s těmi hrúzami vlastně dobrovolně souhlasili – PAMATUJTE si to!  

20 komentářů:

  1. Me to spis prijde ne, ze Brusel v dobry vire kazi, ale naopak, ze vi moc dobre co a proc dela, takze je to umyslny............proud

    OdpovědětVymazat
  2. https://newtube.app/user/yandex/ObCCYsE?u=t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Jde v tomto směru dělat i více vlastně stále je co objevovat. Zvláštní že se takoví rodí lidem kteří jim to jako rodičové vymlouvají ťukají na čelo že to prý není možné a pak, pak už hrozí návštěvou psychiatrie. Asi je to nějaký plán díky za video v dosti věcech je to pravda.

      Vymazat
    2. Taky díky za video. Rusové jsou v tomto hrozně moc v předu.

      Vymazat
  3. Dokumentík...Na 5min.34sec je pan Boris Retnikov a za zády má ohavnou mikrovlnku.. To mi hlava nebere..

    OdpovědětVymazat
  4. O vodě a chemtrails, to vám spadne brada jako mě, před cca třemi lety hodnoty byly velice špatné, ale teď...
    Zdroj FB Chemtrails Czech Republic: https://www.facebook.com/Chemtrails-Czech-Republic-134186823387005/
    Text, kdyby se tam někomu nechtělo:Od: Jirina Nemcova:
    Když vám s deštěm naprší na zahrádce do vany nějaký bordel, může to být zkrátka exhalace z nějakého zdroje někde v Evropě. Jenže pozor, koncentrace znečištění bude velmi nízká, bude se jednat o silně rozředěnou a rozptýlenou kontaminaci. Jenže tohle, co nabrala z vany paní na zahrádce v Českém ráji, z toho jde doslova do kolen i náš kolega lékař, kterému jsme tabulky poslali, aby řekl, co tam vidí z hlediska zdravotních dopadů.
    Naprostý šok pro něj byla přítomnost Barya, což je jedovatý alkalický prvek, pro který v tabulce hygieny ani nejsou určené limity, protože se neočekává jeho přítomnost v pitné vodě. To se týká všech prvků v připojených tabulkách. Limity jsou uvedeny pouze u očekávaných prvků v pitné vodě. Přítomnost prudce toxického Barya je nevysvětlitelné. Další šok je přítomnost Kobaltu. Opět se jedná o neočekávaný prvek. Železo překročilo ve vzorku povolený limit o téměř 1100% a Draslík s obsahem přes 4000 mikrogramů nemá ani stanovené limity jako neočekávaný prvek pro pitnou vodu. Olovo překročilo limit o více jak 220% a Antimon o více jak 8800% a laboratoř dokonce objevila ve vodě 57 mikrogramů Stroncia a 65 mikrogramů Thaila, všechno neočekávané prvky, které v pitné vodě nemají být. lékař doporučuje nezalévat rostliny na zahrádce dešťovou vodou ze sudů a van, protože tím si de facto na mrkve, ředkvičky, jahody a další plody naléváte těžké a alkalické kovy, či přímo vysoce toxické prvky jako Baryum či Stroncium.Pokud jde o přirozený déšť, ten může přinášet různý obsah kontaminantů, takže kontaminace vody se může zředit, ale v sudu se tyto látky koncentrují po každém dalším dešti. Proto dešťovka ze sudu či vany je defacto chemtrailový koncentrát. Aby měření opravdu bylo průkazné, je potřeba vždy zajistit, že vana je prázdná a čistá. Jakmile do ní naprší, odeberte vzorek. Tím zjistíte koncentraci prvků po jednom dešti. Potom naprší podruhé, opět odeberte vzorek, koncentrace se zvýší. Za měsíc takto změříte, kolik kovů a jedovatých látek spadne s deštěm za 30 dní. A když to potom odnesete do laboratoře, tam je z toho doslova trefí. Ano, tohle nám padá na hlavu z chemtrails a politici ještě mají drzost lidem lhát do očí a tvrdit, že chemtrails jsou hoaxy a dezinformace.

    rusido

    OdpovědětVymazat
  5. Člověk sleduje zvyšující se úroveň radiace v eu, začalo to druhý den po zničení muničáku v Chmelnicky prý ochuzený uran z Británie. Nyní má Slovensko , kde měli trochu větší úrovně všechny měřáky vypnuté. Funkční naposled před 3mi dny 2.6.2023. https://prnt.sc/V_sUCt0xCTeH
    https://prnt.sc/Zh4HQ8L3uHM-
    Nyní otázka, bude /byla provedena korekce měřených dat?? b.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak holky a kluci pavel zítko právě naživo studio Novinky.cz. Nasypal jim to tam přímo peckovně a ani neprotestovali. Zachytil jsem to pozdě, přece jen jsem v práci. Bude to někde v archívu novinek. Zde z FB: https://www.facebook.com/100084617054786/videos/2412005035627168/
    Tak už to jede už to frčí jen se za kočárem práší, tralala tralala...

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď abych si hlavu posypal popelem, no na noc to dělat nebudu, na odkaze výše běží re-vysílání smazaného videa. Takže to ve mě vzbudilo dojem telefonního vstupu do vysílání hovinek, ono k tomu dojde taky. že ze sračkometů uslyšíme pravdu. Tak příště, ale euforka to byla dobrá, to zase jo.

      rusido

      Vymazat
  7. Nejak si nejsem jistej tim "vesmirnym parazitem", parazitem a zastoupenim ano. Mam dojem, cim dal vetsi, ze Zeme neni to za co nam ji vydavaji a ze tu zije s nami, jen "jinde", tak zvanej GP(globalni parazit)...........proud

    OdpovědětVymazat
  8. Intuice mi sdelila pred pulrokem, ze den trva jen 12 hodin. Jiste to take vite. Ocekavame do 12 cervna leccos zajimaveho. Obrezany spinavec Kolomojsky sdelil, ze pokud Ukrajina prohraje, vyhodi onu prehradu na Dnepru, coz se stalo. Banderovci tam museli ty vybusniny narvat davno pred obsazenim ruskou armadou. Holt jako u Dvojcat..

    OdpovědětVymazat
  9. Mimořádná zpráva benjamína Fulforda

    Když jsem si přečetl zprávu o tom, že Bidenova sr*čková show dostane další peníze, dostal jsem záchvat zuřivosti a kontaktoval jsem nejrůznější lidi, abych se s tím pokusil něco udělat. Promluvil jsem u kanadského vojenského tribunálu a přesně jsem vysvětlil, jak proti Castro-Trudeauovi právně postupovat. Setkal jsem se s japonskými pravicovými politiky, policisty a vojáky a vysvětlil jsem jim, jak legálně postupovat i proti šiřitelům vakcín. Telefonoval jsem s Rusy, lidmi z Pentagonu, CIA, MI6 a dalšími, a požadoval jsem, aby se jednalo.

    Zdá se, že problém je v tom, že z asijského pohledu je lepší, když je americká vláda musí poslouchat, protože si potřebuje půjčit víc, než když USA vyhlásí platební neschopnost. Čím déle to bude pokračovat, tím slabší budou USA a tím silnější budou Asiaté. To je zřejmě skutečný důvod, proč nechali Bidenovu show pokračovat. Proto bude záležet na nás, zda budeme jednat. Pokud se tedy cítíte frustrovaní, podnikněte prosím kroky vy osobně. Zvedněte telefon, zavolejte politikům, policii atd. a požadujte akci. Kdyby každý čtenář zvedl telefon a požadoval akci, stalo by se toho více.

    https://tadesco.org/mimoradna-zprava-od-benjamina-fulforda/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvakrat jsem se pozastavil, u "tadesco", protoze vim co je zac, rozhodne nic z toho za co se vydava a u Fulforda, ten je hodne "nespolehlivej"............proud

      Vymazat
  10. Deguello. Kdo zná film Rio Bravo,tak tam hraje mexická kapela a je to upomínka bitvy u fort Alamo,kde Američané dostali od Mexičanu nakládačku. https://newtube.app/user/yandex/ek11Px4?u=t

    OdpovědětVymazat
  11. Martin KOLLER https://newtube.app/user/yandex/bwrH86p?u=t

    OdpovědětVymazat
  12. Neochvějné západní hovnoty https://newtube.app/user/yandex/U2sHP22

    OdpovědětVymazat
  13. Mám dotaz, který je trochu z jiného soudku. Někde jsem viděl video, jak na záhony zapíchávají delší prut, nebo větev, kterou obtočí ve spirále měděným drátem, ale už si nevybavuji jestli byla šroubovice ve směru hodinových ručiček nebo naopak. Ve videu měli docela pěknou úrodu, tak bych to chtěl vyzkoušet. Díky.

    OdpovědětVymazat
  14. Samotar
    Dva závity drátu o průměru 1-2mm Cu s izolací. Od spodu nahoru ve směru ručiček, od vrchu dolů proti směru ručiček. Kolem kmene stromu zarazit do země tři provrtaný kolíky pro drát jako samonosná konstruce cívky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fejsu jsem objevil tuto skupinu : https://www.facebook.com/groups/953499178440170?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=1719844348472312 , a odkaz na Amazon : https://www.amazon.com/dp/B0C73C5PN5?ref_=cm_sw_r_apan_dp_6FBXNNEZ3RMYVJPSMFWF&fbclid=IwAR2L39Lv_tY3Z5cpD-fkD1yrZWXoo4shMKECqiQ95EhTvCCWgHim7IL57kY&th=1, chci mít větší úrodu ve skleníku, kde zalévám zeleninu vodou ze studny.

      Vymazat
  15. https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/746066/cesko-zaplavily-zahadne-symboly-narusily-festival-a-zapas-clash-of-the-stars.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.