pátek 9. června 2023

Rozdělení lidské společnosti

 

Čtyři základní typy vědomí


1. Převrácené vědomí

Nejde ani tak o svědomí v pojetí tohoto pojmu, ale spíše o jeho absenci, která se vyznačuje záměrným jednáním ve zlu bez jakékoli míry lítosti, či viny. Typické pro anglosaskou civilizaci. Je zkamenělá v mylném pojetí Zla, už se odtamtud nemůže dostat, protože se odtamtud už dostat nechce. Jeho svědomí utrpělo převrácení hodnot, které lze jen stěží vrátit do stavu přehlednosti a zdravého rozumu. Typické pro tyto vtělené démony, lidská monstra, psychopaty, sériové vrahy, lidi, kteří páchají velké zlo a myslí si, že konají dobro, nebo se jen baví a užívají si bolesti druhých. Lež je pravda a pravda je lež.

2. Těžké svědomí

Zde sice stále existují činy zaměřené na zlo, zločin a omyl, ale provází je vina a lítost, což znamená možnost zvrátit tyto negativní stavy. Upřímná lítost naznačují snahu svědomí vykoupit se pro sebe. Obecně platí, že náboženství bývá prvním východiskem, jak zmírnit tuto úroveň vědomí, protože je to náboženství, které vždy nabízí naději na vykoupení a uzdravení pro každou zkroušenou duši a nebo alternativní studium Univerza. Špatné svědomí už funguje jako hořký lék, který sám duch začne vstřikovat do duše.

3. Čisté svědomí

Na této úrovni 3 opouštíme sféru chyb (které charakterizují nižší úrovně) a přecházíme do sféry vyvážených činů. Na úrovni 3 je svědomí v míru samo se sebou, v jeho historii jednání a myšlenek nejsou žádné viny, chyby ani závažné zločiny a je v klidu. Je to úroveň, která umožňuje vzestup k nejvyššímu bodu vědomí, začíná vyvíjet aktivitu v Dobru. Protože i v míru tento typ svědomí pouze ověřuje nepřítomnost negativních činů, a to je první krok k realizaci dobrých činů ve vašem užitečném životě. Protože víme, že v pravé hodnotě duše je přestat páchat zlo prvním krokem.

Nicméně, začít konat dobro, to je další krok. Na úrovni čistého svědomí existuje pocit úcty k lidským bytostem, existuje spravedlivé a správné mravní chování vůči bližním, ale stále chybí výrazné úsilí o větší zapojení do humanitárních a neosobních věcí, tj. je člověk, který je stále zaměřen na ego, a i když získal smysl pro morálku a rovnováhu ve společnosti, stále se ocitá pouze ve sférách svého zájmu, jako je rodina. Stále necítí ten impuls k provádění větších děl, neosobních služeb a činností, které již signalizují neosobní a bezpodmínečnou lásku vibrující v jeho srdci, která charakterizuje úroveň 4, poslední úroveň vědomí, tu, pro kterou Vesmír-Bůh konspiruje a pracuje na budování ve všech bytostech.

4. Odměněné svědomí

Zde je úroveň vědomí, která charakterizuje  velké humanisty, velké služebníky. Opačný pól převráceného vědomí, totálně polarizovaného ve Zlu, to je úroveň vědomí totálně polarizovaného v Dobru a v příčinách Dobra, až do posledních důsledků oběti. Toto svědomí již není izolováno ve svém osobním či rodinném hodnotovém jádru, začíná se starat o bolest druhých, jako by byla jeho vlastní, jako by to byla jeho rodina, jediná rodina. Univerzální Láska je palivem vašeho srdce. Tito lidé jsou však v tomto západním Systému zesměšňováni a ponižováni záměrně tou prvou skupinou, která je Systémem připravována jako většinová. Takové duše se již odřízly od veškerého materialismu a vyznání sobectví!

Univerzum je důvodem všech vašich činů a tužeb. Lidstvo je cílem všech jeho ideálů a dokonalé vědomí je jeho největší ambicí. Absorbujte stále více světla ze zdrojů  poznání, abyste stále více rozuměli Univerzu.Čas nechat se stále vykořisťovat již skončil, protože ty Duše, které berou lež jako pravdu již dnes nelze předělat.

91 komentářů:

  1. Milý Iv tady píšete: "ty Duše, které berou lež jako pravdu již dnes nelze předělat" to je životní pravda. Kdysi jsem myslel když jich aspoň část předěláme budem se mít v budoucnu všichni líp. Asi naiva, snažíce se předejít věcem které se dnes dějí nevyhnutelně https://prnt.sc/9s_pEUzkyIfW
    vyhlížejme lepší zítřky https://prnt.sc/CM5ASnzWDWNC
    nedejme se chytit do pastí https://prnt.sc/tmN9fi0dZFQR
    a dělejme věci které mají smysl https://prnt.sc/17B2TKPAMeHL

    OdpovědětVymazat
  2. Pár věcí k zamyšlení milí plochozemci https://prnt.sc/aBB42RqrkH6c
    a vůbec, na starých mapách je název Terrarum, no a co dnešní slovo terárium, to bejvá taky ze skla chovaj tam zvířata. A nechovaj se i lidi v Terrariu, pod tou skleněnou kupolí? https://prnt.sc/LZCyGhtg5yr_
    Terrarum - Mercator https://prnt.sc/uDg2I3ko5BWF
    kupole příklad a efekty https://prnt.sc/qUj-65vJcbXK
    ach ta ruleta v kasinu https://prnt.sc/j-3FJ3nBj6qt
    a Slunce je kde? https://prnt.sc/EplYh2yJGjYw

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj.Pekny clanok Iv,krasne veci doplnuje.Vdaka zan. Prva partia viznava boj a nerovnost.Ta stvrta sucit a rovnost,uprimnost a cest.A ten sucit to je vdaka poznaniu uz brana do neba. Zdravim Rodinku,nech sa vam dari. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  4. Milí postruchači, tady je archivní vysílač,kde je osm hoblin a třicet výkrut. Prostě 90.3. FM ....Furt musim... https://icecast8.play.cz/limonadovyjoe128.mp3

    OdpovědětVymazat
  5. všem hodným lidem zdraví vedarus, Ekaterina Shelehova - За тихой рекою
    https://www.youtube.com/watch?v=awo-gkgTYXM
    text a překlad
    https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/beloe-zlato/za-tichoj-rekoju-956483

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=RbhPTe7fY9U&t=14s

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím všechny člověky,
    zde je video "Dr. Mihalcea: "Co dělají toxické nanotechnologie v naší krvi & jak je z těla dostat ven": https://www.facebook.com/100072368564637/videos/198239403184720/
    Kašlat na to, že je to na FB, obsah je to hlavní. Hovoří se tam o:
    EDTA - intravenózně
    N-Acetylcystein
    vit. C vysoké dávky, budu volit lipozomální vl. výroby (vyplatí se už konečně koupit ultrazvuk. čističku jen pro tyto účely)
    Video doporučuji zkouknout, setkání se "zachráněnými" není prdel. Pozoruji na sobě zdr. problémy. Doposud jsem vystačil s todicampem, céčkem, dmso a kořalkou nad 50%.
    Až budu sedět u svého notýsku pošlu ještě jeden odkaz na možnou léčbu, ale to nemám ještě kloudně přečtené, natož nastudované a alespoň nějak posouzené. Pak je zde ještě recepis z tadesca od ruského lékaře, ale na ten nemám link a nevím jestli si mohu dovolit zkopírovat recepis a vložit zde.

    Hezký den vinšuju a držte se

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jsem v rychlosti proběhl slibovaný dokument k léčbě a prevenci. Nevím jestli to sem mám dát. Píše se tam o vhodnosti "ivermektinu" no, tak to teda ani náhodou, jedině že by si někdo chtěl dobrovolně odpojit ledviny i játra a jako bonus otrava cyankáli. Ostatní medikamenty a přírodní prostředky v pořádku. Raději to sem nedám, tak pardon, to si na triko nevezmu.

      rusido

      Vymazat
    2. Hm, tak sem mi zas něco povedlo, prohodil jsem ivermektin s remdesivirem a jsem za troubu. Spěchat se nemá.

      Zde je odkaz: https://drive.google.com/file/d/16cHANuLtsLJKSWOJ6gkJ4g_wZMQJ0C5A/view

      rusido

      Vymazat
    3. rusido
      To EDTA je v našich končinách asi tabu. Preberal som to aj so známym - kardiologom, čumel na mňa ako puk, čo mu to rozprávam, žiaľ...
      Čo sa týka tej chelatácie s EDTA, najviac zrozumiteľné info som našiel tu:
      https://www.biosferaklub.info/5-zlatych-pravidiel-vyzivy-akademika-borisa-bolotova-pravidlo-1/
      https://www.biosferaklub.info/5-zlatych-pravidiel-vyzivy-akademika-borisa-bolotova-pravidlo-2/
      https://www.biosferaklub.info/5-zlatych-pravidiel-vyzivy-akademika-borisa-bolotova-pravidlo-3/
      https://www.biosferaklub.info/5-zlatych-pravidiel-vyzivy-akademika-borisa-bolotova-pravidlo-4-a-5/
      Viac informáciíí v knihách od B. Bolotova, vyššie odkazy sú len úryvky.
      Pomáha aj koriander s chlorelou, chlorelu však v potrebnej kvalite zoženiete ťažko za rozumnú cenu, dá sa nahradiť sušenou mrkvovou vňaťou a majoránkou - spráškovať a zmiešať 1:1, užívať ako chlorelu. Vyskúšané na sebe, zatiaľ bez problémov. S koriandrom opatrne, používať tinktúru a po kvapkách, hrozí herxka!
      F.

      Vymazat
    4. Milý F,
      to jsem rád, že se tím někdo začal až takhle zabývat, pač zhlédnutí videa mě upozornilo, že s tím co užívám už nevystačím a někdy kontakt energeticky těžko dávám. Jsem jediný ve fabrice kdo cítí zachráněné a nedávno jsme probírali s nezachráněnými, že jsou někteří utahaní a proč. A tak jsem začal, smrad i vůně jsou frekvence které my takto vnímáme a mohou a nesou data - informace. Kdo teda smrdí nejvíc tak se mu vyhýbat a kdo a jak moc smrdí. A teď se podržte, chachacha samože se to vyneslo a ti co se skoro nevoňavkovali už ano, ati co docela dost, tak ještě vic. To je prča. Důležitý je, že nezachráněné to zaujalo a přemýšlí o tom.

      Chodím i na vedení do kanceláří a někdy jdu odtama docela zhindrovaný. Tak kdybyste někdo řešil únavu abyste měli vodítko, přece jen do té práce někteří z nás musíme. Před necelým rokem jsem se o tom bavil s jedním léčitelem, projde mu tam mraky zachráněných a jak je z toho taky zničený.

      Dnes už mám pátek, zítra na zahrádku a vsobotu a v nedělu taky.

      Buďte zdrávi

      rusido

      Vymazat
    5. Ešte k tomu videu - asi je blokované, alternatívne je aj tu:
      https://www.infovojna.bz/article/video-dr-mihalcea-zapojena-do-mezinarodniho-tymu-ktery-se-zabyval-covid-vakcinami-promluvila-o-tom-co-delaji-toxicke-nanotechnologie-v-nasi-krvi-jak-je-z-tela-dostat-ven

      https://vk.com/video707717221_456239088

      Bolo aj na Odysee, neviem už dohľadať... odtiaľ som ho sťahoval.

      Na otevrisvoumysl.cz bol aj prepis, stránku však už dnes nenačítava.
      F.

      Vymazat
    6. Natrhej si rusido, předem strom popros, borovicové jehličí cca 30-50 jehlic, ty dej vařit do litra vody velmi mírným varem, asi 10-20 minut. Nesmí vzniknout "klíh", to radši vařit méně. Klíh taky dobrý ale to je jak lepidlo. Pak tento čaj popíjet to dosti pomuže po setkání se zachráněnými, kyselina šikimová. vedarus
      https://www.epochtimes.cz/2023/06/11/borovicove-jehlici-rozsahle-zdravotni-prinosy-kyseliny-sikimove/

      Vymazat
  8. Martin Koller o EU, NATO, Rusku, smlouvě s USA, Československu, o komnfliktu/válce s ruskou federací
    cca 37 minut
    https://youtu.be/_JHCMgLXavw

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martin Koller taky prohlásil, koho zajímá československo a benešovy dekrety...

      Vymazat
    2. Jsem se zapoměl podepsat, ke komentáři ke Kollerovi. A teď z jiného soudku: Ru je rudolf, Si je šimon a Do je dolfa přezdívka z dob kurňaže minulých dob. Moje jméno je, tramtadadá: rudolf z Rodu šimonů

      rusido

      číňani by kdysi napsali a nebo řekli, že moje a nebo tato osoba se jmenuje...

      No ono v číně by vám řekli, že tato osoba se jmenuje...

      Vymazat
  9. 90.3. FM fajn mustr https://iz.ru/1530746/2023-06-18/prezident-chekhii-zaiavil-o-neobkhodimosti-vvesti-ogranicheniia-v-otnoshenii-rossiian

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím rusido příteli, píšeš něco o zdraví přidám pár zkušeností.
    Po styku se zachráněnými zkus jíst křen selský koňské dávky, jako zákusek např párky nebo klobásek. Křen budto čerstvý nebo kupovaný př. Avocádo (175g) a naráz požít minim pul sklenky a podle potíží možno i sklenku celou. Dále křenovou omáčku, prostě křen ve všech formách, křen a zase křen.
    Dále, je léto zkus vlastní chilli papričky ale rozumíš, žádný béčka např jalapeňos je příliš slabé. Lepší např. Carolina reaper, Trinidad scorpion, Bhut jolokia ony tyto věcičky rostou dost pomalu a letos je v noci zima takže doted jsem měl s nima problém- čekají na teplo a málo rostou, do pole je teprve vysadím. Jsou choulostivé na nízkou teplotu to se pak zastaví a nerostou. Nějaké dej ven, něco nech doma ať je jistota. Ať to má aspoň 1 milion SHU, níže je tabulka. Vyžadujou fakt dobrý hnojení jinak taky moc nejdou, prostě piplačka a vyplatí se to. Teplota ani v noci nesmí klesnout pod 14 stupnů jinak se brzdí růst.
    Pak polévku např. silnou česnečku (říkám tomu nosič pro chilli) do teho dát chilli dle uvážení až poteče rýma z nosa, očí aj uší, chápeš. Skrze toto " slzavé trápení" se tělo dovede rychle zbavit všelijakýho sajrajtu, dále čistí zažívání od E-coli apod bakterií (ty na nás dnes hodně používaj), až to vyjde ven následuje doslova příval energie. Že chilli ředí stolicu není tajemství to přece nevadí, obv. jen jednou bo dvakrát.
    Psal jsi něco intravenozně tj přímo do žíly tam jedině koňskou dávku vitamin C pod dohledem sestry nebo lekaře, ale jinak nic.
    Píšeš N-Acetylcystein, mám doma L-cystein za rozumnou cenu, ale podle některých zdrojů je prý GMO tak jsem to přestal užívat a mam to jen kdyby bylo nejhuř. L-cystein je prekurzor glutathionu, jednoho z nejdůležitějších antioxidantů v našem těle, a ten se v člověku přestává vyrábět právě po 40. roku, tudíž pak muže přijít rychlejší stárustí. Naopak děcka maj glutathionu vysoké hladiny proto bývají za norm. okolností stále zdravý. Cystejn musíš zvážit sám. Já nevím. nechcu ti nutit chemiu.
    Kořalka cca 52% výborný. Do jedné flaše taky vložit jednu chilli tu nejpálivější, občas dát šťopičku. Nezlob se příteli ale chilli naprosto miluju.
    Ivermektin dobrý, lépe sehnat pastu pro koně tam je šance že tam grafen ještě nebude, asi. Stačí říct že chováš papoušky a že maj asi nějaký problém asi parazity, veterinář předepíše. Nezkoušel jsem ještě ale moji doktoři přátelé mi doporučují takže do teho asi pujdu.
    Remdesivir je zlo, nebrat.
    komentář 1/2 vedarus

    OdpovědětVymazat
  11. komentář 2/2
    Rusido, píšeš ohledně únavy, potvrzuju že kontakt se zachráněnými unavuje, ale teď se rovněž dějí věci v magnetickém poli Země, sleduj změny v Atmosférickém náboji viz odkaz a sleduj co to dělá když klesá (únava), když stoupá (nabitej energií chce skály lámat), a pak kkdyž se klikatí chvilku navrch, chvilku důle to je pak den jak na houpačce.
    Píšeš rusído že se opíchanci začali víc voňat sprejama to mě pobavilo díky. Si představ že některý šarže mRNA v sobě obsahují vůně takže člověk nesmrdí jak typicky napíchanej jedinec, ale vyzařuze vůni a ta je mi uplně odporná. Pocitem to poznáš. Máme to asi podobný pánč očkovance ihned rozeznám podle více faktorů stačí pohled do tváře a do očí, anebo se přiblížit nedejbože.
    Rusido udělej si Ganz a před odchodem do práce si VŽDY vymazej nosní dírky a uši, nepujde ti to tolik do hlavy ten bordel. Není to určeno k pití (!), teda možná že v NUTNÝCH případech je, ale pouze homeopaticky (1 kapka Ganz na 2deci vody, vybije to ale všecky bakterie ve střevech takže pak musíš obnovit mikrofloru tj jogurty, acido, nebo probiotika atd). Každý jed je i lékem to asi víš. Ganz je přímý protivník grafénu.
    Eště jez hodně brokolicu, cibuli, nejlíp vše domácí, když není tak kupovanou. Zahrádku asi máš. Dávám dohromady elektrokulturu tj. stahování éteru do půdy teda zatím sháním součásti. Silný alobaly už mám, pak sklo(okno). Ale pro Cu drát budu muset asi na smeťák nebo do šrotáku, tlustý dráty na "CU koště" jsou dost drahý. Su fakt zvědavej jak to dopadne to bych pak nemusel ani moc hnojit rozumíš takže úspora práce. Ale stejně hnůj dám todá rozum. Jen musím vymyslet aby mi to koště nespadlo v těch cca 5 metrech nad zemí uvázaný na soušce, když poslední roky tak silně fučí, ať není ostuda. Sosedi některý, zvlášt ti opíchaní jednomu moc nepřejou. Tak ať, je mi to fuk.
    Jo a když chodíš do kanceláří, zkus sedat vždy u votevřenýho okna,vynuť si to, vymysli si cokoliv :-)) např že ti doktor naznačil astma, ředitel at si sedí kde chce. Ze zákona máš povinnost si chránit zdraví přece. Však se možete bavit normálně a v létě se to dá. Opatruj se příteli as tamtím jaks říkal, musel bych sehnat někde pod pultem, asi, nic nemám.
    rusida i Rodinku u Pramene srdečně zdraví vedarus
    chilli
    https://www.chillipikanterie.cz/stupnice-palivosti-chilli-papricek
    cystein
    https://www.namaximum.cz/l-cysteine/
    náboj
    https://ssgeos.org/atmosphere.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta unava muže být též z toho, v jakých hadrech je člověk zafačovaný https://vk.com/wall746823626_457

      Vymazat
    2. Zdarec, Vedarusi s elektrokulturou se neparej, je to uplne jednoduchy, nevymejslej vymysleny, potrebujes 2,5-4 cu drat, klidne izolovanej, neni tak drahej a nemusis delat zadny sloupy, staci ti 1,5 metrova tycka,na ni namotas po spirale kus dratu, nahore odizolujes a motas do otevreny civecky pro oko at to vypada, dole odizolujes co pujde do zeme, zahrabes doprostred zahonu a voala :-)))..........................takovejch antenek par z 20 metru co te vyjdou cirka na 300Kc udelas, hodne stesti, me to slape v pohode:-)................proud

      Vymazat
    3. Jo a ty chilli papricky, respektive stava z nich je super na snizovani tlaku, ale opatrne, kapatkem, at to s vama neprasti :-).................proud

      Vymazat
    4. No a k ty Zemi, dostala se ke me fotka, spis obrazek jak muze Zeme pravdepodobne vypadat a je to moc zajimavy uz proto, ze tak nejak jsem si ji sam predstavoval po ruznejch modelech a dukazech a podobne, co jsem kde na to tema zchrastil, nahoda? Ty neexistujou;-). Takze Zeme kterou my zname-nezname je pod poklopem, ale kolem jich jsou podobnejch spousty a zrejme maji jmena po souhvezdich, aspon na ty fotce, takze ne ze v kosmu, ale jsou vedle nas, to by dokonce i vysvetlovalo ony navstevy "ufo" u nas, staci jen letet z kupole do kupole kdyz se to umi a zna. Celkem dost zajimavy tema celkove, tech kupoli muze bejt totiz x, Zeme(cela) muze bejt klidne nekonecna, taky je dobry se podivat na odstredivku a predsatvit si ji s vodou, jak by pak vypadaly oceany, more a vodni nadrze, bejt Zeme skutecne kulata a tocit se :-)))))))))))), je to zabavny:-)................proud
      PS.: Uz min zabavny je premejslet pri pohledu na ten model pripominajici farmu co jsme pak teda my a pro koho, nedelam si moc iluze, radeji.

      Vymazat
    5. K tej únave po kontakte s opichaným - v ich telách sa po "očkovaní" začína formovať počítačová nanosieť, už nie sú ľudia, ale veci internetu - dá sa zistiť mobilom oskenovaním na dostupné BT-zariadenia - ukáže MAC adresu a pri pokuse o komunikáciu to hlási chybu. Na darknete však sú informácie, že sa takéto "indivíduá-veci internetu" neustále monitorujú a dáta sa nahrávajú. Takéto telo vysiela frekvenciu v mikrovlnnom pásme a spomenutá únava je vlastne nemoc z ožiarenia. Nanosieť v tele využíva energiu mitochondrií, sú to tzv. bunkové elektrárne a takto "vylepšený" jedinec je preto pre svoje okolie aj energetický upír. Preto ich nezapichnutí a netestovaní ihned odhalia. Takže, ako je uvedené vyššie v príspevkoch - pokiaľ možno, vyhýbať sa kontaktu, detoxikácia, antioxidanty. A pozor na potraviny (éčka, žabou označené produkty a iné šmakulády z červíkov a chrobákov).
      https://stop5g.cz/kategorie/nanotechnologie/

      F.

      Vymazat
    6. Děkuji mnohokrát příteli vedarusi, prostuduju. Škoda že jsem přišel o odkaz a i zkopírovaný dokument jak energeticky fungují zachránění. Text byl doplněný obrázky automatické kresby, zachránění fungují jako energetické vysavače a jejich "aura" je černá, bylo tam nakresleno co to dělá s námi. Já auru lidí nevidím, tak dobrý nejsu, ale je to přesně ono.

      Škoda, že nejsi někde poblíž v práci mám padesátku nebo sedmdesátku slaněný vodič na ty dvě košťata by to dalo, zítra přemístím. Kdybych šel teď kupovat vzal bych víc, ale nemám to kam vykázat, úplný holubník si tam dělat taky nemožu. Ředitel byl odejit, máme ředitelku, zachráněná je vším co šlo, už jsme měli i konflikt, nastavil jsem mantinely a je pokoj, jo jeden se nesmí dát.

      V polovině ledna sem pořídil uzemňovací prostěradlo, supr věc doporučuju všem, není to teda z laciného kraje 3200Kč https://www.vaseuzemneni.cz/produkt/uzemnovaci-prosteradlo-90x200cm/
      Tak díky jdu na kutě, opatrujtese

      rusido

      gans mám vyrobený, vyzkouším i na toto

      Vymazat
    7. to proud
      Nám to funguje už dlouho, stačí opravdu jen jednoduchá anténa a navíc výroba ganzu v nádrýi na zalévání.

      Vymazat
    8. Proude teda díky. Škoda proč jsi nehodil např. nějakej obrázek už tvojí vyrostlý zeleniny pod elektrokulturou místo řečí? Tvoje názory neberu pro ty divný kecy co jsem četl jinde. Zlo větším zlem nespravíš ani neopravíš. vedarus

      Vymazat
    9. Ano rusido a F., očkovanci v sobě "mohou mít" samoskládající/ samorozkládající se nano-počítače na bázi tekutých krystalů dokonce to pod mikroskopem vypadá jako základová deska mobilního telefonu má to aj router dovnitř/ven tudíž jsou to tvorové na dálkové ovládání ani o tom mnozí neví, smutný. Jsou asi schopni vyzařovat, zesilovat záření typu wifi apod. Na quintacolumna uvedli zesílení dokonce stonásobky. Před lety lety byla v časopise 100+1 fotka pavouka s čipem na zádech pamatujete, varování co se blíží. laquintacolumna na telegramu

      Vymazat
    10. vedarusi klíídek, včera zde byl den znárodnění. Takže se s tebou možu podělit o 4m Cu 70mm2 (12mm průměr slaněného vodiče) což dá buď čtyři velký košťata a nebo 8. Pak je zde 5,5m 16mm2 a asi 7m pětadvacítky. K tomu tě pošlu kabely které si rozizoluješ a pospojuješ (navineš si znich i cívky k rrostlinám) k tomu trubičkový cín 5mm toho mám doma přadeno ještě z telekomu, svorky a smršťovačku. Prostě kompletní výbavu ať to má štábní kulturu. A nádavkem hrušku na připojení cirkulárky nebo jiného. A tak teď zbývá poprosit pana iv zda by nám prohodil mejlovky mezi sebou. Večír až dojedu dom Tak ho v mejlíku poprosím, mě ty dvě stovky poštovného chybět rozhodně nebudou, budu mít radost když způsobím radost. Těch hoven okolo nás je nějak moc, kdyby se stým dalo aspoň hnojit.

      tak se všeci člověkové opatrujte a Síla vás provázej.

      rusido

      jak se co dělá tě pak popíšu v mejlíku

      Vymazat
    11. Vedarusi, to je pravda, nespravis, ale muzes ho sprovodit ze sveta a to po dobrym s okamzitym zlem jinak nejde, prijde na to o jaky zlo se jedna, nikde jsem nepsal ze se ma pak praktikovat dal, ale to by dalo minimalne na celej clanek, jak bych si to predstavoval, takze pisu "zkracene" a je to hur k pochopeni ;-)................proud

      Vymazat
    12. Tím bych měl rusido asi vše pro elekuchtění. Poštovný ti zaplatím já. Už tak uděláš radost. Zbytek mužem domluvit v mejlíku mě by stačila tak půlka káblů cos popsal jinak to bude vážit nejmíň tunu a to ostatní se taky hodí nojo. Však taky budeš experimentovat nu což?
      Tak pana ředitele už v závodu nemáte to je náhodička asi vítr máchale. Pak třeba napiš jestli se s paní ředitelovou dá mluvit jestli je vhodná jesli si ju tam chcete nechat. Mejl jsem si právě vytvořil běhěm minunty na protonu je to rychlý, tel čístlo jim nedávat a nic zbytečně nevyplnovat. mejl:
      kabel7@proton.me

      Vymazat
    13. Zlo větším zlem nesprovodíš ze světa proude. Jen taková myšlenka cca 80% lidí /dle paretova pravidla 80:20/ musí víc začít makat sami na sobě a jejich následným vývojem se zlo v podstatě eliminuje, probuzení ho všichni odmítnou jinak jim bude bránit v cestě, ve vývoji. Pokud ale nezačnou a nic neudělají ani párem volů je nepřinutíš, to je ode mě vše k tématu.

      Vymazat
    14. Dobra, takze vrahy a pedofily nechame bezet a budeme cekat az sami v sobe najdou to spravny a mezitim pro radost oddelaji jeste buhvikolik z nas, ode me taky vsechno ;-)................proud

      Vymazat
    15. To přece nemusíme řešit, pokud se TO nechce lečit tak ihned kastrace hotovodvacet a vrah, to máš těžký když voddělá fijalu oslavím to. vedarus

      Vymazat
    16. No vidis vedarusi :-), a to je to zlo potirani zlem, ale dal v nem uz nepokracovani.....jinak samozrejme souhlasim, ze za normalnich okolnosti plati zacit sam sebou a zlu predejit, tj,dostat se na duchovni ceste dal.......proud

      Vymazat
  12. Ahoj, jedeme od včera na 190 hercích nebo co to muže znamenat? šumanovka https://prnt.sc/Tgb3MT0hZ_Y7 (copyright http://sosrff.tsu ru)
    vedarus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaujímavé zistenia o schumannovej frekvencii, preložte si translatorom:
      https://elishean777.com/y-a-t-il-un-motif-code-cache-dans-la-transition-soudaine-des-resonances-de-schumann/

      F.

      Vymazat
  13. Jen jestli neprobíhá přepólování Země a my jsme toho svědky, zdraví vedarus
    https://www.disclosurenews.it/schumann-resonance-today-update/

    OdpovědětVymazat
  14. Milá ♡Sílo♡ všem politikům kteří tlačí lidstvo do války a všem entitám které z války mají profit utrhni hlavy a hoď je do kanálu.
    ♡Děkuji Sílo♡

    OdpovědětVymazat
  15. Rotunda je zdroj léčivé energie a vzniká v ní torus, stejný torus jako má člověk. vedarus https://prnt.sc/XVg499TB54VX https://prnt.sc/OKai6O-pRobl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karma je zdarma, finta, ako na zlodejov:
      https://vk.com/video481999187_456246814
      F.

      Vymazat
    2. Aby to svítilo a hřálo: https://www.youtube.com/watch?v=y6kk-OPrebc
      Krakatit. Jo, osvobodíme se, když to pochopíme. Stačí jen tak málo.

      rusido

      Vymazat
    3. Milý F. zvláštní reakce a díky za odkazy. Finta dobrá jsou i jiné. Odkazy na videa z VK jsem přestal dávat protože se nezobrazily. Člověk musí být přihlášen, tak semtam hodím aspoň fotky pro ostatní - informace.

      Vymazat
    4. Nie som na nijakej socialnej platforme registrovaný a dávam sem iba odkazy, ktoré sa mi zobrazia. To videjko o zlodejoch malo byť okrem poučenia aj na odľahčenie, tak sa za prípadnú nevhodnosť ospravedlňujem.
      F.

      Vymazat
    5. to F
      Jejda, to bylo náhodou fajn video na odlehčení v této době. Díky.

      Vymazat
    6. Netušil jsem F. jakou to má spojitost s torusem proto ta reakce, vaše cyklo-video jsem viděl už dřív a je fakt dobrý. Jestli oba nejedem na podobné vlně resp. stejné informační toky. Videa a odkazy sleduju totožné a prosím neomlouvejte se tak jsem to nemyslel. Cítil jsem náznak že som foto někde "ukradl", no jasně že si musím fotky vypůjčit z videa ze sítě VK, abych se mohl podělit s ostatními. Autor toho videa to točí pro veřejnost to jsme my, takže snad v pohodě. zdraví vedarus

      Vymazat
    7. Chlapi, jsem rád a tak to má být, ty svině se musí zlikvidovat, Sílo makej.

      Vymazat
    8. To sa mi uľavilo, že ste to takto "spracovali". Téma článku a diskusia pod ním mnohokrát nesúvisí, aj radenie komentárov by malo byť prehľadnejšie - ale kde inde sa dá rozumne pokecať so spriaznenými dušami? Takže za mňa O.K. A aby to tu žilo:
      https://vk.com/windhistory
      F

      Vymazat
  16. Vážení už to jede. Prigožinovým zjevným cílem je Moskva. Mapa postupu PMC Wagner zde https://prnt.sc/A-7CtMLv29jA
    Na kolonu PMC Wagner dnes Ruské letecké síly zautočily po tom, co Gerasimov varoval Prigožina ať zastaví své kroky. Bylo to asi na dálnici M-4 (Don). video:
    https://t.me/intelslava/49284 https://t.me/intelslava/49280
    V Moskvě byl zaveden režim protiteroristických opatření. Před Kremlem jezdí obrněný auta.
    Prigožin řekl, že nesloží zbraně a neuposlechne požadavek Putina, FSB ani kohokoli jiného. Putin řekl, že armáda obdržela rozkazy neutralizovat vůdce povstání. vedarus

    OdpovědětVymazat
  17. Prigožin řekl, že pokud za ním nepřijede náčelník generálního štábu Gerasimov, PMC Wagner za ním pojede do Moskvy.
    Dále řekl, Wagner PMC zablokuje Rostov a půjde až do Moskvy, dokud nedostaneme náčelníka generálního štábu a Šojgua. https://t.me/intelslava/49180
    Jevgenij Prigožin uvedl, že na trase kolony Wagner PMC byly sestřeleny tři vrtulníky ministerstva obrany, které zaútočily na jejich kolonu...

    Video: Jevgenij Prigožin oznámil ovládnutí budovy velitelství Jižního vojenského okruhu ruských ozbrojených sil v Rostově na Donu Wagnerovou skupinou a převzetí kontroly nad letištěm. https://t.me/intelslava/49189
    zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat
  18. V průběhu neděle tedy napíši na danou mejlovku vedarusi. Poštovné nebo něco tak, tak to kurva neřeš, narušiil by se tok energií. Ůplně postačí když třeba takhle na podzim zazvoní pošťák a mě přistane v ruce sklenička s čili papričkama. Příští týden se zde staví kolega z telekomu a odveze si mastičky a koloidní stříbro, myslíš že to budeme nějak řešit, hovno. Budu rád když jim to doma pomůže.

    Pračkapípá, má dopráno, dám další várku, rum došel, to je ale mizerie,jakmile postřílím trochu domácnost, tak se ozvu.

    rusido

    kabely ti rozizoluju, přece jen to budu mít rychleji jak ty co by lajk, svěřme se do rukou profíkům a balíček bude lehčí, to je pravda.

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok rusido. Chilli mam zrovna včera přesazený ještě cca tejden doma pak šup do pole. Snad uzrajou musím je hlídat jináč tam lezou mravenci (aj sousedům), na kedlubny po stromech po keřích nosej tam ty svoje mšice a občas to odnese rostlina. Dnes jedno malý zelí, minulej teden uschl 3letej stromek angreštu i s plodama- buď hryzec nebo mravenci. Vyhlásil jsem vojnu a mraveniště už zalívám vřelou vodou co taky s něma. Vždycky seju všeho o něco víc kvuli škůdcům, ale mravenci se nějako extra rozjeli tak je zbrzdim.
      Část děcek stanuje druhá spí jééé to je klid. vedarus

      Vymazat
  19. V tuto chvili není možné získat zcela přesné informace. Zde je kontakt na
    wagner PMC, kanál není ověřen: https://t.me/s/VAGNER_svodki/
    --------------
    Unikl dokument , který z velké části vysvětluje vyostření konfliktu mezi Prigozhinem a Šojgu. Již 1. června podal majitel PMC Wagner k vyšetřovacímu výboru žádost, v níž požadoval, aby byli ministr obrany Sergej Šojgu a náčelník generálního štábu Valerij Gerasimov prověřováni z důvodu zrady a jimi speciálně zorganizované genocidy bojovníků Wagner PMC.
    https://t.me/flashpoint_news/7260

    Podle jistých informací, Valerij Gerasimov utekl z Rostovského velitelství spolu s jemu loajálními lidmi a nechal své podřízené, aby vyjednávali. Sám Gerasimov je vyděšený a je momentálně zalezlý v civilním bytě u svých známých v Rostově.

    OdpovědětVymazat
  20. 1/4 OBYVATEL světa jsou anglosasové, kteří poroučejí celému ostatnímu světu jak mají žít, jak hospodařit, jak myslet, arogance a chybějící sebereflexe, která zapřičiní jejich konec. https://cz24.news/rusko-na-to-nema-pravo-usa-pozaduji-predani-ruskych-superzbrani-pod-svou-kontrolu-pretoze-jen-usa-maji-narok-na-cokoliv-na-svete/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono co taky čekat od nájezdníků, vrahů, násilníků a podvodníků, kteří se za velkou louží nakoncentrovali z celého světa.

      Zdravím všechny člověky, buďte zdrávi.

      Nedávno zde vedarus psal o odparazitování pomocí "masti od zvěrolékaře". Začátkem ledna jsem řešil proč mám pořád nějaké kožní problémy, proč jsem překyselený a mám trávící problémy ikdyž se stravuji asi dobře (ikdyž dobře je za tři a není to výborně za jedničku bez kašpárka a nebo hvězdičky). Jak jsem tak různě na sobě zkoušel různé metody odčervení, dospěl jsem k tomu, že za mne je opravdu nejlepší juklův antiparazitální balíček (neska se to jmenuje červotoč). No a proto, že jsem pořád něco zkoušel tak to bylo naprd. Díky tomu jsem ale došel k tomu, že ti malí šmejdi si upravují "svoje" prostředí k obrazu svému a z toho pramení to překyselení, což se nikde nepíše. Zítra jedeme služebně do poličky a tak jasan, že se v juklově bylinářství stavím a dokoupím co doma chybí. S touto firmou nejsem nijak spojen, píši to zde jen proto kdyby ste měli někdo nějaké potíže a hledali cestu jak z tej šlamastyky ven. Chce to ale být velice důslední a věnovat se tomu třeba i celý rok. Půl roku užívám a už je vše v pohodě. Takže již jen udržovací dávky.

      rusido

      za půl hoďky dojede návštěva, určitě jsem na něco zapomněl, tak třeba příště, tu mast chci zkusit rovněž, pač sem na to slyšel jen samou chválu

      Vymazat
    2. Zdarec, a "godzilu" jsi zkousel? ;-)................proud

      Vymazat
    3. Godzila, popiste prosim blizsie. Od jedineho a posledneho spajchlovania v nose vidim nejake tie potvorky na sietnici oci, ked pozriem do svetla. Kazda vyzera inak. Lekar je presvedceny, ze mam nabeh na sedy zakal....:o)))

      Vymazat
    4. pro neznámého ohledně zraku, gotzilu ať popíše kolega a do očí, nezlobte se na mě zase doporučím chilli, např. nadrtit a trochu máznout pod oko, po jednom na střídačku a zatnout pěsti ať máte štěstí. Drobek to pálí, vono stačí když zapomenu že jsem pojídal chilli rukama promnu si oko to pak čtvrt hodiny nevidím oko zavřené slzy tečou občas malinko otevřu aby slzy mohly ven zase zavřu ale přímo do očí to nesypu, pouze pod oko anebo jen minimum. Cca za hodinu se to stabilizuje a lze se opět dívat na svět. Rovněž by tak šlo experimentovat s gansem nechám to na vás, záleží jaké parazitní potvory zda ty " dřívější" (živé), nebo ty z hrotu špejlovacího tamponu ty mohou býti na jiném základě a platí na ně něco jiné. zdraví vedarus

      Vymazat
    5. Godzilla, https://energieupramene.blogspot.com/2011/05/nedostupne-poznatky.html ,...............proud

      Vymazat
    6. Godzillu používám, ale vezme jen některé parazity, červíky z očí ne. Co dokáže na výbornou, to je zlikvidovat DNU, zlikvidovat zánět zubu-dásně během dvou dní. Bere plísně a přijde mi, že i zvyšuje el. náboj mezi buňkami. U mě funguje tak, že nemůžu používat na noc, pač jsem po aplikaci doslova nabušenej. Nejdéle co se mi ji podařilo používat v kuse bylo cca 4 měsíce, pak třeba dva dny není čas, pak zjistím, že je potřeba nařezat nový filc kvůli nasycení kovů z elektrod a pak se z toho stane šlendrián, přiznám barvu, musím nařezat filc a zase začít používat. Již rok zde mám stříbřící roztok na měděné elektrody abych skoro nemusel filc měnit, jenomže elektrody ještě nikdo nepostříbřil. Šlendrián se holt někdy stane no. O celozávodce hodlám napravit tolik věcí, jéjej.

      Godzilla: https://energieupramene.blogspot.com/search?q=Godzila
      Začínal jsem na šesti voltech a necelých třech miliampérách. Postupně jsem se dostal na 15V a 3mA, i po delší přestávce možu začít na 15V, víc jak 3mA nedoporučuju,

      jukl: https://www.jukl.cz/p/cervotoc
      Pro nepodepsaného, jakmile odstraníš červíky z očí a odlehčíš organizmu od dalších šmejdů, oči se ti zlepší. Mně bílé pláště ochrnuli na půl těla, jsem v pořádku, téměř dvacet let tam nechodím. Každý sám sobě lékařem.

      rusido

      Vymazat
    7. Ještě jsem zapomněl, v případě parazitů po špejlování, možná paraziti budou živí a možná se jedná o nanotechnologii, pak by chtělo postavit si plazma kouli, nebo vyhledat někoho kdo ji má. Během dne si snad vzpomeu která firma vyrábí sofistikované plazma koule (není to nic levného), ale dodávají to léčitelům a potom si jenom sjednat někde sezení. Amatérsky se to postavit dá, ale je to spíš pro nás elektrotechniky, Malou mám postavenou v práci. V tvém případě by šlo použít tuto stavebnici a nahoru cívky připojit žárovku 230V s E24 závitem, taky sem to zkoušel, ale pečlivě nastavit rezonanci: https://pajenicko.cz/tesluv-transformator-s-audio-modulaci zde úraz VN nehrozí.
      Plánek od danyka sem raději dávat nebudu, jen danyk.cz kdo to bude stavět měl by vědět co dělá aby to nebylo naposled.

      rusido

      Vymazat
    8. Stal se mi překlep, závit E14 a ne 24.

      rusido

      Vymazat
    9. Tak už jsem si vzpomněl a našel, plazmový generátor vyrábí: craftgen.cz, zde popis: http://craftgen.cz/eshop/index.php/plasma-generator-a29 zde ešop: http://craftgen.cz/eshop/index.php/prodejni-varianty-a53 Cena je spíš pro komerční využití a nebo když se na to rodina složí. Možná dodávají pro léčitele, napsal bych tam zda ti možů sdělit komu na slovensko dodali. Myslím si, že pan iv ví kdo za tou firmou stojí.

      rusido

      Vymazat
    10. Velmi pekne dakujem za rady k potvorkam v ociach. Zacnem tym chilly, mam zo svojej zahrady. Ako pises rusido, idem cestou sama sebe lekarom viac ako 15 rokov s bylinkami. Na tie potvorky treba nirco silnejsie.. Pcr test ziadal zamestnavatel, lebo ma po chripke nechcel pustit do prace....tos hypoteka na dom je velmi vysoka motivacia, zvlast ked zostava splati poslednu patinu....divoka doba to bola.
      hanka

      Vymazat
    11. Děvčico - hanka, bola a je to zkurvená doba, něch sa ti to podarí vyriéšiť. Drž sa. Všimni si ještě prosím tebe hodnot které mně-nám píše vedarus o něco výše, určitě ví o čem hovoří. S čili zkušenosti nemám, ale zkusil jsem sem něco teďka koupit již hotového z obchodu u nás v městě a stálo to za pendrek. Bylo to slabé jak druhý-třetí čaj. Miluju pepř, sypu to do všeho a na vše kromě buchet, pro letošek čili objednám z netu a hotové, příští rok semínka a vypěstuju. Letos již nic nového nerozjíždět, je pozdě, vegetační doba je pokročilá. Ať se ti dobře daří a aj tvojej rodině a problém se zdravím ať vyřešíš.

      rusido

      Vymazat
    12. O Godzile:
      https://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=3889
      https://www.omforum.cz/forum.php?t=168&str=1
      F.

      Vymazat
    13. Polopate vysvetlený vplyv elektrosmogu na organizmus:
      https://vk.com/public201672071?z=video648724520_456242487%2Fd0156988ffbbea869f%2Fpl_wall_-201672071
      Obšírne je to zhrnuté v knihe od Artura Fistenberga - Neviditelná dúha - je k stiahnutiu na uloz.to. To je vlastne dôkaz, že "veci internetu" spôsobujú nezpichnutým/nezatečkovaným zdravotné problémy, lebo generujú elektrosmog. Uzemnenie spôsobí, že elektrosmog cez telo neprestupuje, ale ho obteká a to je aj princíp Electroculture-poľnohospodárstva.
      F.

      Vymazat
    14. Pre rusido aj vedarus. Vcera som si rozdrvila v prstoch moju susenu chilli, uroda z minuleho roka. Mazla som ku obom kutikom oci. Poviem, bola to "jazda". Uz viem kde sa mi v mozgu nachadza zrakove centrum. Pol hodiny som nedokazala otvorit oci a chladila som studenou osuskou. Fakt iba pre silne povahy, niekto by sa mohol aj posr....Precistilo aj nosove dutiny. Ma to nieco do seba. Potvorky ostali, predtym som skusala nariedeny citricidal, pijem cbd olej. Oddnes skusam este cds2. Ked nezabere ani to, pojdem na to cez elektriku. Dakujem vsetkym za rady a slova, ktore pohladia. Drzme si vsetci tu clovecinu v sebe. Vela nas uz neostalo. hanka

      Vymazat
    15. Hanko, nezapomeň, že odčervení budeš muset provést několikrát zasebou. Vždy odstraníš jen dospělce, vajíčka jsou odolná, proto se dělá 7 dní technologická pauza aby se mohla vylíhnout a pak zase prásk do nich. Uložto je teď nějaké divné, naštěstí práce ing. blahové tam jsou pořád. Je to nejlepší parazitoložka a tak si stáhni a pročti její práce, mrkni i na videopřednášky: https://gozofinder.com/cse/ulozto/cz?query=Ing.+Blahov%C3%A1 Je to prostě běh na delší trať. U eletriky nezapoměň dobře namočit obaly elektrod, i těch šest voltů dokáže popálit kůži když by to nějaký truhlík chtěl použít bez namočených houbiček a nebo textilie či filcu. Godzilla si s červíky v očích neporadí, to mám vyzkoušené.

      rusido

      Vymazat
    16. Kterak jsem ku štěstí přišel, při práci na zahradě jsou někdy divný mušky když se vyplašej lícou přímo do oka. Potvory. Zjistil jsem pak že cuká v oku. Jak jinak, naordinoval jsem si chilli já to periodicky cpu všade chleba rohlík polívka či omáčka, šumafuk a jak jsem měl štiplavost na prstech, ona vydrží i hodinu a kdesi jsem jel i sáhl si nechtěně přímo tím prstem do oka haha, dojel jsem jen s jedním okem otevřeným, v tom mi to celý došlo doma jsem to samý provedl i s druhým okem, udělal jsem to podruhý a ještě víc chilli, cukání přešlo. Jestli to byla muška bo parazit či cojávím, chilli pomohlo.
      Ohledně parazitů je asi ideální navštívit člověka který nabízí lečbu plasmou, parazitů je mnoho a jsou i tabulky kódů (CAFL) který se na přístroji musí nastavit. Léčba bezbolestná. Znám doktora který si řekne za 20min sezení stovku děkuji a to jsme byli i s dětmi. Umí to jak dospělce tak jejich vajíčka i jiná stadia. Nejlepe nejdřív zjistit CO to je, viz paní Bláhová ale lze i experimentovat. Programy v přístroji na této plasmě bývaj na více parazitů zaráz a doktor se vždy ptá, zdali máme zjištěné vocogo, tehdy jsem popsal příznaky a hned věděl. Zabralo. Počet návštěv dle potřeby. Asi lepší aspon 2-3x, my byli jednou.
      Tuhle plasmu myslím. Zdraví vedarus.
      https://www.zapper-centrum.cz/plazmovy-generator/plazmovy-generator-rpz-15/

      Vymazat
    17. Milá Hanko jsi/jste moc šikovná chválím odvahu, taky mi to šlo až do hlavy a to oko jsem 1/4 prostě hodiny nemoh otevřít. Nešlo. Časem je možné získat větší odolnost a chilli to tělo rádo přijme. Pálit to samozřejmě bude vždy, a vubec nejlepší je s chilli prstem omylem sáhnout kamsi. Prostě to má všestranný využití a díkybohu to fakt zabírá. Silnější chilli vydrží pálet až hodinu dvě podle teho poznám kvalitu.
      Další rada na střevní flóru zkusit kombinace. Silnější alkohol minim 45-50% např. slivovice bo koňak to je fuk. Vypít panáka až dva, tzn. opít je tam, to se oni pustí sliznic, a za pul hodiny si naordinovat silnější chilli polévku česnečku až to tak pálí že to skorem nepujde sněst, zajídat chlebem a přece to jde. Pak to bude asi drobek pálet ještě jednou za pár hodin, je to zaručený recept ale holt, něco se musí vydržet a po pár opakováních jsou střeva mám pocit že čistá. Zkušajtě přátelé je li vám život milý, úspěch poznáte přílivem energie po vyprázdnění, poté důkladná sprcha a máte klid. vedarus

      Vymazat
    18. Zdravim vedarus aj ostatnych a dakujem za rady. " Nevzdavam to a bojujem". Do oci si kvapkam cds2 50ppm a pijem trosku silnejsiu koncentraciu. Potvorky na sietniciach stale plavaju. Zaujimave , ze v kazdom oku je ina...:o)). Po 3 tyzdnoch dam 7 dni pauzu v cds2 a potom pokracujem. Alkohol bohuzial nezvladam., cesnak mi ide na zlcnik. Pani blahovu jej pracu uz stahujem. Ten zapper robim prieskum, kde najblizsie sa pouziva. Viem o jednom celostnom lekarovi...pytal si 70e za sedenie. Co je trosku vela. A dakujem lv, ze nam tento pokec toleruje. Drzme sa.hanka

      Vymazat
    19. Hanka
      Zdravím a mám další informace ohledně této plasmy, tohoto přístroje:
      https://www.zapper-centrum.cz/plazmovy-generator/plazmovy-generator-rpz-15/
      Prý si účtuje 20E/hodinu, je to výrazně méně než jste psala, zkuste tuto doktorku.
      "Naturopatická poradna, doktorka Salajová,Bratislava.....jsou i v Nitře."
      https://naturopat.sk/cennik-sluzieb/
      Našel jsem že chce 4 Euro za každých 10minut plasmy, programy jsou různé např my byli na 20 minutách ale lze i více. Tak mnoho štěstí a stálé zdraví přeju. vedarus

      Vymazat
    20. hanka
      Ještě informace, toto je nejlepší přístroj na trhu tak to vidím podle svého výzkumu, můj doktor praktik je stejného názoru. vedarus

      Vymazat
  21. Milí přátelé asi pamatujete starší příbory v ZŠ jídelnách, vývařovnách, bufetech za režimu. Hliníková vidlička, a nůž má držátko potažený černým plastem. Klasika bylo to všade. Pokud se dotknete touto vidličkou zubu, zvláště zubu ošetřeného tehdejší plombou se rtutí, vznikne velmi bodavá nepříjemná bolest...
    Za další, do povinných kalendářních vakcín (děti) se přidává hliník ve formě nanotechnologie (říkají adjuvants). Za třetí, rtuť se přidává do jiných vakcín jako adjuvants např pod obchodním názvem thimerosal aj.. A nyní podívejme co udělá hliníková destička pokud dáme kapku rtuti. vedarus
    https://t.me/awakenedspecies/4283

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ony podivné vláknité struktury v žilách, to by mohla být též dvojsložková zbraň ve stylu hliník+rtuť. Pochází to asi z injekcí kokovid jak potvrzuje balzamovač zde: "„Vše, co mohu říci, je, že to není normální, za 20 let před rokem 2021 jsem nikdy nic podobného neviděl"..
      https://necenzurovanapravda.cz/2023/07/dalsi-balzamovac-bije-na-poplach-kvuli-podivnym-krevnim-srazeninam/
      vedarus

      Vymazat
  22. Doplnění "rtuť a hliník". Za režimu nám s úsměverm cpali rtuť do zubních plomb aby pak nás pak krmili příborama z hliníku. Závěr udělejte sami. Přesto jsme tu a voni zaslouží nakopat zádele co myslíte. vedarus
    a ještě, nikdy se nehádejte s huskym! https://t.me/awakenedspecies/4288

    OdpovědětVymazat
  23. Čerstvý "Martin Koller - Co se může stát po Vilniusu? Válka na spadnutí. Potřebujeme Evropu národů, nikoliv NATO/EU" v.
    https://www.youtube.com/watch?v=FTdEhWs2S_U

    OdpovědětVymazat
  24. Aktuálne a dôležité:
    https://www.naturalnews.com/2023-06-20-wef-bill-gates-apeel-food-coating-organic.html
    Preklad:
    https://cz24.news/davajte-si-pozor-na-novy-ochranny-povlak-ovocia-ktory-financuje-wef-a-bill-gates/
    F.

    OdpovědětVymazat
  25. Odpovědi
    1. to korendor
      Díky za odkaz, dobře uděláno, rusové jsou v těchto výzkumech hodně daleko.
      Přeji příjemnou pohodu.

      Vymazat


  26. vilma partyková v rozhovoru o urinoterapii, zdraví,…
    cca 45 minut
    – léčba po COVID očkování
    – léčba při selhání ledvin a urinoterapie
    – vliv léků na organismus
    https://youtu.be/PDd3-epjK88

    jirik

    OdpovědětVymazat
  27. https://www.youtube.com/watch?v=uA85JJ2nrvk

    OdpovědětVymazat
  28. I tato inscenace zapadá do tohoto tématu, je to prostě naše československé zpracování: https://www.youtube.com/watch?v=4T0i-ef8KSE
    KOMEDIE - Skapinova šibalství - Menšík, Sovák, Maciuchová, Postránecký - OsP Pro

    kdyby někomu nebylo úplně dobře, mrkněte, je to fajn

    rusido

    OdpovědětVymazat
  29. řidič školí policii čr sro

    https://vk.com/public201672071?w=wall-201672071_51876

    jirik

    OdpovědětVymazat
  30. Těžko co k tomu dodávat, příběh o člověčenství:
    https://www.youtube.com/watch?v=6-xQvNcoUhw
    PO DEŠTI - óda na dobro v nás

    rusido

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.