pátek 24. února 2023

Anglosas – vesmírný parazit

 

Anglosas – vesmírný parazit

Ochránce Slovanů
 

V Londýne vraj V. Zelenskyj podľa vlastných slov vycítil, že Briti naozaj chcú, aby Ukrajina vyhrala nad ruskou inváziou.

Minimálne v jednom sa mýli. Za týmto postojom nie je britská ani americká láska k Ukrajine, ani jej ochrana, ale genetická anglosaská nenávisť

 


Foto Nullandová – štrausovská čarodějnice

k Rusom ako hlavnej sile Slovanskej civilizácie, pretože podľa Herderovej teórie o špirálovitom vývoji civilizácií („kultúr“), súčasnú dohasínajúcu – anglosaskú – má vystriedať v zodpovednosti za ďalší vývoj sveta práve civilizácia slovanská.

A vidieť, že sa to už deje, pretože ďalší vyprovokovaný a nasmerovaný konflikt Slovanov (predtým v bývalej Juhoslávii a neskôr v Kosove proti Srbom), chce Rusko vyriešiť zavedením spravodlivého medzinárodného spolunažívania vo viacpolárnom svete.

Cieľom k novému usporiadanie sveta je tak zrušenie anglosaskej, prevažne americkej unipolárnej dominancie. A keďže ide o kultúru anglosaskú, tak britskí starší bratia podržia svojich koloniálnych bratov z Ameriky, pretože aj Briti majú viac ako tristo ročnú skúsenosť so svetovou imperialistickou hegemóniou, kolonializmom a metódou divide et impera.

Keďže v jednote – aj tej duchovnej, kultúrnej, aj politickej, aj geopolitickej – je sila, hlavný cieľ Anglosasov a ich snahy o systém parazitovania hegemónie na svetom pod pláštikom „svetového poriadku“ na (amerických) pravidlách bol rozbiť vzájomnosť Slovanov a ich civilizácie, aby sa Anglosasi čo najdlhšie udržali pri moci nad svetom. Robili to v podstate storočia, takže s tým majú skúsenosti.

Návod dal pred vyše sto rokmi Otto von Bismarck, prvý kancelár Nemeckej ríše.  Vedel o čom hovorí, prežil pár rokov v Petrohrade na cárskom dvore ako veľvyslanec a poznal pomery aj mentalitu Slovanov.

Pripisujú mu výrok, ktorý sa dnes doslova realizuje.

„Sila Ruska môže byť podkopaná iba jeho oddelením od Ukrajiny… ktorú treba postaviť proti Rusku, národ rozdeliť na dve časti a potom sa len dívať ako brat zabíja brata. Preto musíme nájsť a vychovať zradcov z prostredia ukrajinskej nacionalistickej elity a s ich pomocou zvrátiť situáciu až do štádia, keď budú Ukrajinci nenávidieť všetko ruské. Všetko ostatné je len otázkou času“.

Vskutku, všetko ostatné dozrelo v čase po kyjevskom majdane. A všetko ostatné v médiách je len mainstreamová propaganda. Toto je hlavná rovnica o jednej neznámej: Anglosasi proti Slovanom. Ako prešibaní kolonizátori si opäť našli starí recept z huckania jedného kmeňa Indiánov proti inému kmeňu Indiánov, často na strane hegemóna.

Anglosaská civilizácia voči Slovanskej. Všetko ostatné je len hmla buď zapredaných režimových médií, ktoré preberajú názorové a spravodajské polotovary z globálnych  anglosaských mediálnych korporácií alebo totálne hlúpych politických bábok, ktoré podľa receptu Bismarcka zrádzajú svoju krv, národ,

Foto – zrazují svůj národ - po lobotomii

 štát, aj Slovanstvo. V mene staronového svetového poriadku založeného len na amerických pravidlách.

Zdroj: https://cz24.news/r-e-rafaj-vojna-o-anglosasku-nadvladu/

Anglosasi jsou "borci"

12 komentářů:

  1. Manzel Nulandove se jmenuje Kagan. Proste siochazarka de luxe.

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes k večeru chvílemi moták, někteří hlásí pocit na blutí, chvílemi nohy jak z olova. Dále právě probíhá dlouhotrvající výron M3,73 s pravděpodobným CME k Zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. Anglosasi byli vždycky marní ať už táhnou do pekel.
    Polsko dnes předalo Ukrajině čtyři tanky Leopard 2A4, řekl Mateusz Morawiecki.
    Jeden půjde do Charkova, jeden do Doněcka, jeden do Záporoží a čtvrtý zůstane hlídat Kyjev viz foto: https://t.me/proofzzz/8722

    OdpovědětVymazat
  4. Brigády kapitalistické práce dělají dějiny https://newtube.app/user/yandex/pAJWuF0

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=0p59hJxxGEc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky příteli za odkaz na 2díl krásnýho povídání někteří lidičkové jsou mi povědomí od dob Slovanských setkání v těchto nádherných místech. Děkuju. Toto video je ale nově na jiné adrese, lze ho snadno najít.
      A co první díl.. třeba se objeví.

      Vymazat
    2. pro ostatní ať nemusí hledat oba díly zde:
      1. díl https://www.youtube.com/watch?v=p1wrJH-Vs00
      2. díl https://www.youtube.com/watch?v=43dL9OdKWbA

      Vymazat
  6. Přátelé pokud cítíte únavu nebo jiné zvláštní stavy, brnění hlavy apod nejste sami. Jen makej slunko. Právě probíhá dlouhotrvající M6,35 míří to nyní víc na ameriku.
    Je velmi pravděpodobný výron CME. více např. www.solarham.net

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký video o měsícu, a co tento "měsíční kámen" haha. Cestou do holandska to asi někde sebrali u silnice. https://prnt.sc/uEh2cmIWZPah
    A kdyby borci z NASA zas něco "ztratili", natočíme si to příště sami todározum.
    https://prnt.sc/ycPvpyl6XBp3

    OdpovědětVymazat
  8. Na videu je zachycen okamžik, kdy se sova dozvěděla o Putinově+Lukašenkově plánu denacifikovat celou jEwropu. https://t.me/prozhara/1155

    OdpovědětVymazat
  9. Největší strach maj všecky vlády z těch lidí, kteří nepotřebují žádnou vládu. Například elektromagnetická indukce ve starodávném topení "v krbu" který sálal teplo ale přitom v něm nic fyzicky nehořelo. Říkáte teplo doma zdarma? Podobná technologie se v současnosti používá např v el-mag. brzdách a indukčních vařičích, to jediné nám ponechali. Žádám uvolnění volné energie pro všechny hodné lidi. https://t.me/LaskyplnyGalaktickyKontakt/4680


    OdpovědětVymazat
  10. pan SVOBODA si užíval svobodu v kráteru https://newtube.app/user/yandex/r2tQWlQ

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.