pátek 17. února 2023

Pozor na Allatru

 

Pozor na Allatru

 Tímto spolkem jsem se zabýval na stránkách již v roce 2019 a zjišťuji dnes (2023), že se na tuto sektu nachytalo mnoho lidí, mezi tím i pí. Peková, p. Volný atd. Předvádí svět jako virtuální realitu, ale skutečný život je podle zákonů Univerza úplně jinde. Udivuje mně, jak lidé skáčou na jejich „politiku“, ikdyž v tomto světě se vlastně ani nedivím. Buďte prosím ve střehu, jsme svobodné bytosti od Univerza (Boha) a nikdo nemá právo nám brát naši božskou vyjímečnou identitu. I nemocné zvíře má právo na svůj život.

 http://energieupramene.blogspot.com/search?q=allatra

 Jak pracuje Síla Univerza s velkým "S" jak jsme psali o ní zde na stránkách je příklad zde níže:

 

 Proč se nediskutuje o článcích OSN 106 a 107 kdy Rusko může zásahnout kdekoliv na Zemi proti fašismu !!! Pouze to oznámí OSN nebo zbytku vítězných států 2. Světové války.

7 komentářů:

  1. Je zdrávo si připomenout světové kejklíře,plánovače https://vk.com/wall746823626_124

    OdpovědětVymazat
  2. https://newtube.app/user/yandex/SneZoKc

    OdpovědětVymazat
  3. https://newtube.app/user/yandex/xvBWUOf

    OdpovědětVymazat
  4. Nedávno som knihu Allatra spálil v piecke, ležala nejakých pár rokov nedotknutá na poličke. Kupoval som ju len zo zaujímavosti, prečítal pár strán a nejak ma to nelákalo čítať ďalej (Sila vie). O nejaký čas vyšiel tu na stránkach článok o odhalení Allatry a jej napojení na reptoloidné entity. Súhlasím, treba byť furt v strehu.

    OdpovědětVymazat
  5. Allatra v té jejich knize maj smíchaný pravdy a lži bacha na ně.
    A jiná událost. Včera večer ve chvíli, kdy na nás průběžně elegantně přistávala vlna nabitých částic ze Slunce z 15. února, nastala v 21 h. další erupce X2,24 která može mít složku směrovánu přímo k Zemi. Chvilkama by si člověk bral pyramidku na hlavu. https://prnt.sc/3BnB8UCQmEGv

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě upozorňuji na onu podivnou "sladkost při projevu" při vyprávění aktérů allatra. Přílišná přeslazenost často smrdí skrytým satanismem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten exot Danilov, ci jak se jmenuje, ma ksicht, jako starej Klaus. Dablem posedly. Nedavno jsem ziral. Na jejich youtube kanalu byl host Viliam Poltikovic. Proc ne, kdyz ma dobreho pritele , nasladleho zednare Hynka Berana....

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.