pondělí 13. února 2023

Další divadlo

 

Další divadlo západu


Není to poprvé, co bylo na americkém nebi detekováno UFO, ale pro americkou vládu je vždy jasné, že byly sestřeleny kvůli ohrožení národní bezpečnosti.

Americké letectvo tuto neděli (12.2.2023) sestřelilo další neidentifikovaný létající objekt. Původ a účel těchto předmětů jsou stále záhadou.

Během osmi dnů byly sestřeleny čtyři objekty. Tři byly UFO, neidentifikované létající objekty a čtvrtý byl meteorologický balon z Číny.

Ten nejnovější, sestřelený u hranic s Kanadou, by měl tvar osmiúhelníku – tedy létající artefakt s osmi stranami. Měl mít také špionážní schopnosti.

V tuto chvíli obranné síly Spojených států a Kanady pátrají po troskách dalších dvou neidentifikovaných objektů. Jeden byl v pátek sestřelen na severu Aljašky. A další, sestřelený v sobotu v Kanadě – ve společné operaci s kanadskými silami.

Obě vlády tvrdí, že objekty ohrožovaly civilní letectví, protože přelétaly ve stejné výšce jako komerční letadla.

Tyto epizody budou zahrnuty do zpravodajské zprávy, která bude zaslána toto pondělí (13) Kongresu USA.

Není to poprvé, co bylo na americkém nebi detekováno UFO, ale je vzácné, aby americká vláda o nich hovořila nebo přiznala, že byla sestřelena kvůli ohrožení národní bezpečnosti.


Všimněte si narativu hovořícího o „schopnosti špionáže“ a „riziku národní bezpečnosti“.

Potřebují jen najít MADE IN CHINA (nebo RUSSIA) v artefaktech, které byly sestřeleny, aby mohlo začít nové divadlo!

„Ale sakra přece to určitě nejsou mimozemské artefakty“,
ledaže by se všichni najednou rozhodli otupit své technologické strategie...

Další vymývání mozků probíhá. Technologie "UFO" je na takové úrovni, že se tato pozemskými technologiemi sestřelit nedají, další divadlo po Covidu.

 

4 komentáře:

  1. Je vcelku nuda sledovat TV maniaky jak naletí na další špek na zeleném plátně,anebo blue-beam projekce na obloze. Pan Žirinovskij tenkrát řekl hodně zajímavého. Díky Iv.
    ----
    Edward Snowden: "Chtěl bych, aby to byli mimozemšťané." Ale nejsou to oni."
    Snowden se domnívá, že humbuk kolem neidentifikovaných létajících objektů nad USA a Kanadou byl uměle vytvořen, aby odvedl pozornost novinářů a všech lidí od vyšetřování výbuchů Nord Stream nebo od rozpočtu USA. https://t.me/proofzzz/8469

    OdpovědětVymazat
  2. Sloužím Ruské federaci. https://prnt.sc/bx7VKiIZl5CO

    OdpovědětVymazat
  3. Chazarská mafie napřed vytasila neexistující virus a vražedné vakcíny. V unoru 22 začal nový kšeftík,válka na Ukrajině,takže virus se strčil do šuplete. Ted mafii chcípá válka,tak další strašidlo,holografické divadlo na obloze. https://newtube.app/user/yandex/qoVIa8U

    OdpovědětVymazat
  4. milá Sílo všem lidem s černou nitkou a entitám co nám škodí anebo chtějí škodit utrhni hlavu a hoď ji do kanálu https://t.me/proofikx/1252

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.