sobota 7. května 2022

Proč se nechají lidé stále manipulovat?

 

Proč se nechají lidi stále manipulovat?

Potřebujete nějaké politiky? Musíte je poslouchat? Nechat se manipulovat? Nepotřebujete, stejně vás vláda nechá na holičkách, viz prohlášení Pekarové – stát se nebude starat o lidi! Tak se nestarejte o ně a začněte se starat jen o sebe a své nejbližší, začněte hrát stejnými pravidly, jak hrají Oni. Gates má asi křišťálovou kouli, že ví, že na podzim bude nějaká další pandemie a nikdo jej nepopotahuje za falešné zprávy, asi je dobrá vědma. Lidi, proč stále hrajete na jejich strachy, pandemie, Ukrajina, hladomor, energetická krize, proč se necháte tak manipulovat, tak co, umřete a budete mít klid, ale ti Nosatí se budou muset pak postarat sami o sebe a to oni neumějí, takže nakonec chcípnou, ne umřou, ale chcípnou, protože umírá jen lidská bytost s Duší a tu oni nemají! Proč se stále klepat strachem, který Oni vám vnucují, Univerzum a Síla je s Vámi a ona vždy nastaví proměnné algoritmy tak,o kterých se jim ani nesnilo, jen je potřeba jít s proudem Síly Univerza a Nosatí jako údajně "vyvolení" pojdou, vždyť i Ježíše nakonec přibili na kříž. Uplně vypatlané mozky viz zde: https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/videos/studentsk%C3%A1-st%C3%A1vka-za-klima-v-praze-652022/718942105900796/  Ještě že ty komentáře u videa  jsou většinou normální.

Nafta, plyn jsou přírodní produkty a pokud chtějí tito jít do středověku, tak prosím, ale bez normálně smýšlejících lidí. Tito tvorové musí nakonec dřít rypákem v zemi a nebo odejít z tohoto světa a neotravovat zbytek populace svými schizofrennímy názory. Přeji této generaci, aby neměli co jíst, aby neměli el. proud a museli se sami starat o svou pouhou obživu. Jak se chovají, tak je  dnes učí na VŠ, mamánci. Debilismus, zakrývaný Klima, atd. konec této civilizace, kéž by to už bylo a hlavně utíkat na booster, aspoń se to urychlí. Tito lidé ještě nic nedokázali, ale poučovat arogantně umí a neznají všechny souvislosti Univerza. Přeškolili je pěkně a Nosatí se smějí, už aby poslední zhasl a Nosatí taky odešli i s tím póvlem. Život smrtí nekončí a debil musí znovu projít tímto obdobím. Je to zde samý Oxford. Učte se raději české dějiny a češtinu. Poslední zhasne. Něco v životě dokažte a pak se zviditelňujte, jinak zalezte a UČTE SE! Takový smrad kdyby mně přišel domů a zjistil, že se účastnil, tak dostene facana z leva a z prava, že udělá díru do zdi a o prázdninách si půjde vydělat na školu. Bojujme za naše děti, jen lempl toto může říct, ať si svou budoucnost vyrobí oni sami, ale bez nás. Volební právo bych těmto mladým odebral a povolil až začnou být výdělečně činní a začnou odvádět státu daně, pak mají právo volit.

 

 Španělský web OrwellCity zveřejnil zajímavý článek o diskutovaných černookých miminkách objevujících se v době post kovidové.

Vizuální záznamy dětí naočkovaných rodičů s přibývajícími měsíci doby post kovidové dále přibývají.

Nedávno bylo do La Quinta Columna zasláno další, nové video narozeného miminka s černýma očima, které navíc vykazuje určité neobvyklé rysy zrychleného stárnutí.

Jak již uvedla Dr. Viviane Brunet , španělští vědci se shodují na tom, že tato miminka s podivnými vlastnostmi jsou produktem různých podivných nanomateriálů a složek , které dosud ještě stále nebyly objeveny ve vakcínách proti COVID.

Další podrobnosti o tomto novém případu jsou uvedeny výše v novém videu, které Orwell City připravilo: (přepis videa do češtiny)

Ricardo Delgado: Uvidíme video, které nám bylo zasláno, o dítěti údajně naočkovaných rodičů. Jak vždy říkáme, bereme to s rezervou, protože v dnešní době je mnoho takových podvrhů… Pravdou ale je, že to dítě vypadá skutečně velmi zvláštně. Mnoho aplikací v mobilním telefonu však může dnes tak snadno změnit třeba rysy obličeje, mimo jiné. Takže to co vidíme, vypadá jako dítě s černýma očima a starým vzhledem. Ve skutečnosti ale opravdu má starou tvář. Pojďme se na to podívat. Přitahuje to pozornost.

Žena: Alexi, kamaráde. Alexi.

Ricardo Delgado: To je ono. Už to dlouho nevydrží, ale jdu si to zahrát znovu.

Vidíte, že má velký nos, že? Jako by mělo zestárlý obličej. Metabolismus… A černé oči také nejsou normální.

Dr. Sevillano: Ano, je to tím, že také vidíte ty velké černé oči. Říkám ti to. Ale to už víme. Když jsem viděl, co vše tam je (ve vakcínách)… A mimochodem stále ještě skutečně nevíme, co všechno tam je.

Vrátím se a dám pod mikroskop další kapku, abych zjistil, jestli to, co vidím, je kontaminace nebo něco jiného protože už mám nejspíš halucinace ze všeho, co tam vidím. To je působivé. Jak by se něco takového nemohlo stát? Představte si, že je to viditelné pouhým okem. Myslím, že si dokážete představit na molekulární úrovni, co tam může být, co může mutovat a dělat tohle všechno .

Chci říct, už mě nic nepřekvapí. Už nás nic nepřekvapí. Koho to všechno ještě překvapuje, tak, upřímně řečeno, ještě vůbec nic neslyšeli a neviděli.

Odkaz na starší článek u nás zde: http://energieupramene.blogspot.com/2013/12/cerne-oci-black-goo.html

 

 

2 komentáře:

  1. Domácí chleba v podání Juraj Kukla, chlieb "delta variant".
    Je koniec nepodareným chlebom!
    A dávam Vám tu zlepšovák, na koniec obrovskú televíznu súťaž a vlastnú aktuálnu záverečnú pesničku.
    https://www.youtube.com/watch?v=YUus4F5hy_w

    "..a keď sa Vám nepodarí, všetkým v amerike, na Sloviensku, v Rusku každému pošlem 5 Euro keď sa Vám to nepodarí."
    Juraj děkujeme, těsto do kýbla a prevalencia dovnutra. Zdravime Brunovce!

    OdpovědětVymazat
  2. Jedeme nečekaně populární Perunovou třídou X.
    X1.5 dnes od skvrny AR3006 obrácené k Zemi v čase 13:55 UTC
    https://prnt.sc/hNWdDzGkWrAj

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.