pondělí 30. května 2022

Co na to OSN a WHO?

Co na to OSN a WHO?


 

UKRAJINA/NĚMECKO/RUSKO: Web nazvaný WWIII.news přinesl zajímavý článek Ethana Huffa o objevu německých laboratoří na Ukrajině. Protože mainstream pochopitelně a jako vždy mlčí, bude jejich úlohu opět suplovat Myšpule Svět.

Gennadij Gatilov, stálý zástupce Ruska v kanceláři OSN v Ženevě, říká, že na Ukrajině byly objeveny nebezpečné vojenské biologické zbraně financované Německem.

Podle Gatilova tak německé ministerstvo zahraničí a německé ozbrojené síly financovaly na Ukrajině projekt, který měl prozkoumat potenciál takových smrtelných nemocí, jako je třeba krymsko-konžská hemoragická horečka, a to, jak se dá rozšířit mezi lidmi, ačkoli veřejnost o tom vůbec nic nevěděla.

Na plenárním zasedání Konference o odzbrojení v Ženevě 31. března Gatilov požadoval, aby byl tento program, spolu s mnoha dalšími podobnými, jen financovanými Spojenými státy, plně prošetřen. Gruzie a Velká Británie, dodal, jsou do případu rovněž zapojeny.

Zdá se totiž, že právě současná Ukrajina je tím místem, kde země NATO outsourcují většinu svých programů výzkumu biologických zbraní. Ukrajina je svým způsobem takové hřiště, kde se „elity“ zabývají nejrůznějšími kriminálními aktivitami, které by jim v jiných zemích nemusely vůbec projít

Nyní však s naprostou jistotou víme, že Německý institut pro tropickou medicínu se spiknul s ministerstvem zdravotnictví na Ukrajině, aby tam provedl experimenty s použitím vzorků krve odebraných mezi různými slovanskými etnickými skupinami. (Když si v tomto kontextu připomenu podivné nápisy „odběrové místo Covid“ tak mě z toho skutečně mrazí) Němečtí specialisté dokonce pravidelně navštěvovali ukrajinské nemocnice v Kyjevě, Charkově, Oděse a Lembergu, aby se zapojili do sporného výzkumu s použitím těchto vzorků.

V mnoha případech se zdá, že se nemoci uvolnily v rámci místní populace a studovaly se zde z hlediska jejich infekčnosti a přenosnosti a také závažnosti. Do výzkumu byly zapojeny také biolaboratoře provozované v USA, ale třeba také veterinární Institut Friedricha Löfflera pro zdraví zvířat.

Jsou USA a NATO zapojeny do etnického válčení a využívají Ukrajinu jako své testovací místo?

Podle Gatilova se více než 30 amerických biolaboratoří na Ukrajině podílelo na výzkumu, který byl masivně financován americkými daňovými poplatníky prostřednictvím Pentagonu . Mezi další zúčastněné strany patří Black and Veach, Metabiota a CH2M Hill.

Ústřední roli v tomto výzkumu sehrál také Hunter Biden z kriminálního rodinného kartelu Bidenů. Zdá se, že on a jeho otec Joe si v tomto procesu dokázali vytvořit poměrně velké zisky, ostatně stejně jako mnozí další američtí politici.

„Hlavním bodem amerického výzkumu byla možnost šíření zvláště nebezpečných infekcí způsobených vysoce patogenní chřipkou H5N1, patogeny hemoragické horečky, [koronaviry atd.,“ uvedl web Newspunch .

„Bylo izolováno šest rodin virů a tři typy patogenních bakterií. Ty se vyznačují svoji mimořádnou odolností vůči lékům a také svým rychlým šířením ze zvířete na člověka. Také mají své přirozené zdroje jak na Ukrajině, tak v Rusku a jejich umělé rozmístění a šíření lze poměrně snadno maskovat jako jejich přirozené ohnisko,“ řekl dále Gatilov.

Gatilov také varoval, že výzkum biologických zbraní na Ukrajině byl podle všeho ušit na míru určitým etnickým skupinám . To je evidentní na slovansko-centrických krevních vzorcích, které byly odeslány do Walter Reed Army Research Institute v Marylandu pod záminkou testování léků a léčby na koronavirus.

„Ukrajina tak za dobré peníze umožnila Spojeným státům proměnit svou vlastní zemi v testovací pole pro výzkum extrémně nebezpečných biologických zbraní,“ uvedl k tomu Newspunch .

„Gatilov řekl Spojeným státům, že rozhodně nejde o ‚ušlechtilou pomoc‘, ale že jde ve skutečnosti o cynické využívání cizího území a jeho lidí pro nebezpečný výzkum, který Washington z logických důvodů nechce provádět na své vlastní půdě.

Tyto projekty byly údajně zahájeny již v roce 2016, ačkoli je USA ani Ukrajina nikdy nezmínily v žádné ze svých zpráv o opatřeních na budování důvěry podle Úmluvy o biologických zbraních (BTWC). To silně naznačuje, že došlo k jejímu porušení, a proto je vše drženo v tajnosti.

Rusko již léta vyzývá k posílení režimu BTWC, aby se tento druh činnosti zastavil. USA však posledních 20 let spíše bojují proti těmto snahám Ruska.

„Člověk si pak logicky musí položit otázku, zda Spojené státy skutečně nemají co skrývat,“ píše Sean Adl-Tabatabi.

Connecting the Dots: Ukrajinské biolaboratoře byli většinou pod zemí; DOD, Big Pharma sbírající ruskou krev – Brighteon.TV

„No, od poloviny 90. let jsem věděla o DOD [ ministerstvo obrany ] a farmaceutických společnostech odebírajících ruskou krev.“ A jasně, že jejich skutečným záměrem byl nějaký druh genocidy,“ řekla Dr. Juliette Engelová moderátorovi Danu Happelovi 12. dubna letošního roku během vydání „Connecting the Dots“ na Brighteon.TV . (Související: ODhaleno: Pentagon plánuje použít ukrajinské biolaboratoře k útoku na Rusko.)

„Je to tam skutečně zajímavé.“ Putin měl pro svůj příchod na Ukrajinu a speciální vojenskou operaci několik jasných důvodů. A myslím, že částečný důvod toho, proč tak otálel s pomocí Donbasu, spočíval právě ve shromažďování informací o ukrajinských biolaboratořích, protože mnoho z nich je umístěno v podzemí,“ řekla Engelová, která se v roce 1990 přestěhovala do Moskvy a založila tam Andělskou koalici pro boj proti obchodování s lidmi. , většinou bohužel s dětmi.

„Jsou to podzemní a sklepní stavby, většinou docela hluboko pod zemí,“ A to už jen tak snadno neodpálíte, je to totiž plné potenciálních jaderných výbuchů a také možností kontaminace. Mohli by tedy vypustit docela snadno celý oblak radioaktivního materiálu,“ dodala Engelová, která se narodila do rodiny agentů tajných služeb a její otec ji pak prodal do tajného programu Monarch Ústřední zpravodajské služby USA (CIA).

To by podle Engelové mohlo znamenat jediné.

„Nevyhodili je do povětří, a to jen proto, že přesně věděli, jak se dostat dovnitř, a také přesně věděli jak dostat nebezpečný materiál ven. Protože každá z těchto laboratoří je jiná. A je jich 30 , o kterých Rusové dnes referují,“ řekla Engelová, bývalá odborná asistentka radiologie na Washingtonské univerzitě .

„A některé z nich byli umístěny dokonce ve školách.“ Jedna byla ukrytá v garáži a dokonce i v obchodním centru. Takže jsou všechny skryté, utajené a každá byla jiná.“ Umístění vojenské biologické laboratoře ve škole jasně svědčí o charakteru a morálce dnešního „demokratického“ západu.

Geneticky zaměřený biologický materiál nalezen poblíž ruských hranic

Všechny tyto biolaboratoře byly navrženy tak, aby vytvářely geneticky upravený materiál poblíž ruských hranic.

Engelová, která má síť svých přátel jak v Rusku, tak i na Ukrajině, se také domnívá, že Rusové zajali nebo zabili americký personál při jejich „úklidových“ operacích po provedených náletech.

„A všude, kam šli, zajali nějaký americký personál.“ A myslím si, že ve skutečnosti zabili docela dost amerického personálu, protože všichni zajatci jsou teď tak nějak shromážděni v této dlouhé ocelově vyztužené budově, kam přesunuli všechny biologické nebo aktivní materiály, a ta je nyní úplně v obležení Ruska. A oni velice dobře vědí, že je tam spousta amerického personálu.“

Proto, řekla Engelová, ruská armáda provedla určitou taktickou změnu v průběhu svých útoků na Ukrajině

Nejprve Rusové sestřelili vrtulníky, které tam vyslala Organizace Severoatlantické smlouvy (NATO) a Spojené státy, aby dostaly americký a evropský personál z Ukrajiny. A pak změnili strategii: Rusové čekali, až se helikoptéry naplní těmito lidmi, než je definitivně sestřelili.

Engelová shromáždila také informace o tom, že Rusové našli v jejich troskách vysoce postavený americký vojenský personál.

Podle Engelové, která byla v době dospívání vyškolena v umění svádění, fyziky, ariozofie, kybernetiky a genocidy na Stanfordském výzkumném institutu, řekla, že takovéto popsané incidenty „všechny původně pocházejí z ruských blogů a je na nich velice pravděpodobně docela dost pravdy. Ale nelze to bohužel tvrdit s naprostou jistotou.“

Ruští blogeři, řekla Engelová, také dosti často zmiňují, že americký personál je ukrytý v tomto jednom extrémně dobře ukrytém bunkru.

Pokud to Rusové sami neřeknou, tak Engelová tvrdí, že:

„Musíme počkat a uvidíme. Koho tam skutečně vlastně najdou, se už asi nikdy nedozvíme. Ale jsou tam každý den. Oni to vše dokumentují. Uvolňují stále více takových materiálů. A kdokoli může přejít na ruské zpravodajské servery a kliknout na přeložit a přečíst si je.“

Abychom zjistil pravdu o tom, co se skutečně děje na Ukrajině, radí Engel lidem, aby hlavně přestali sledovat mainstreamová média, protože se téměř vždy a často záměrně mýlí, a raději šli na ruské zpravodajské servery. Přečtěte si sami, co říkají, protože to vše zkrátka dává smysl – zejména to o ukrajinských biolaboratořích.

Zdroj: https://cz24.news/v-podzemnich-ukrajinskych-biolaboratorich-objeveny-nemecke-vojenske-biologicke-zbrane-geneticky-zamereny-biologicky-material-nalezen-pobliz-ruskych-hranic-mainstream-mlci/

 



 


 

 

 

 

 

 

 

Anglosasové jsou jen 1/4 světa a ostaní na ně ... takže žádné NWO, dříve nebo později se s touto realitou budou muset vypařádat. 

1 komentář:

  1. Vy všichni démoni odejděte, propouštíme Vás z našich služeb, již Vás na nic nepotřebujeme .

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.