pátek 8. dubna 2022

Proroctví dnešních dnů


Proroctví dnešních dnů

 Proroctví biskupa Mitrofanova:

„Ach, Ty, Nebeský Vyvolený, oh, Velký Vykupiteli, mám prorokovat tajemství Tvé pozemské existence? Jste nad všemi. V mých ústech před Všemohoucím není žádná lstivost, žádné lichotky. A to je znamení: nad tvou hlavou se vznáší nebezpečí, ale smrt ustoupí a hůl bude silnější než meč ... a hůl bude zářit leskem. Dvě koruny jsou určeny Tobě, princi: pozemská a nebeská. Drahé kameny hrají na Tvé koruně, Pane mocného Státu, ale sláva světa pomine a kameny na pozemské koruně pohasnou, zatímco zář nebeské koruny zůstane navždy.

Odkaz tvých předků tě volá k posvátné povinnosti. Jejich hlas je ve vaší krvi. Jsou v Tobě živí, mnozí z nich jsou velcí a milovaní, ale ze všech budeš ty největší a nejmilovanější. Čekají vás a vaši zemi velké strasti a otřesy. Budete bojovat za všechny a všichni budou proti vám. Na kraji propasti kvetou krásné květiny, ale jejich jed je zhoubný; děti touží po květinách a padají do propasti, pokud neposlouchají Otce.

Blahoslavený, kdo položí svůj život za své přátele. Třikrát blažený je ten, kdo jej položil za své nepřátele. Ale už neexistuje žádná požehnaná tvá oběť pro všechen tvůj lid.

Přijde, že jsi naživu a lidé jsou mrtví, ale stane se to: lidé jsou spaseni a (ty jsi) svatý a nesmrtelný. Vaší zbraní proti zlobě je mírnost, proti zášti je odpuštění. Přátelé i nepřátelé se před tebou pokloní a nepřátelé tvého lidu budou odříznuti. Vidím ohnivé jazyky nad Tvou hlavou a Tvou rodinou. Toto je věnování. Vidím bezpočet posvátných ohňů na oltářích před tebou. Toto je výkon. Ať dojde k čisté oběti a k ​​vykoupení. Stanete se zářivou bariérou zla ve světě. Terakuto Ti řekl, co mu bylo zjeveno z Knihy osudů. Zde je moudrost a část tajemství Stvořitele. Začátek a konec. Smrt a nesmrtelnost, okamžik a věčnost.

Proroctví  Geralda Celenteho – amerického Nostradama

 „Rusové nedovolí, aby Ukrajina padla do rukou EU a USA. Tento poslední pokus byl součástí snahy EU a USA převzít stále více východoevropských zemí, které byly dříve součástí sovětského bloku. To vše je zaměřeno na další izolaci Ruska…

„Pokud je někdo tak hloupý, aby uvažoval o boji proti Rusku, měl by si vzpomenout, co se stalo Napoleonovi i Hitlerovi. Rusové nezůstanou poraženi. Tohle není Irák. Tohle není plukovník Kaddáfí v Libyi. To jsou Rusové.

Jsou po zuby ozbrojení, jsou technicky zdatní a neustoupí ani o píď. Nevěřím, že by se politici nebo armáda odvážili vyhrožovat jakýmkoli ozbrojeným konfliktem s Ruskem, protože kdyby to udělali, rozpoutalo by to třetí světovou válku. A jak řekl Albert Einstein: "Nevím, jaké zbraně budou použity ve třetí světové válce, ale ve čtvrté světové se bude bojovat holemi a kameny."

Gerald Celente varoval západní země a USA, že uvalení sankcí na Rusko se obrátí proti nim:  "Nekopejte díru pro ostatní, sami do ní spadnete."

Řecký biskup Elpidius (Elpidius). "Bude válka o Ukrajinu s letadly NATO, ale budou poražena... NATO očekává porážku... Rusko je Bohem předurčeno zničit americký stát právě teď." Je jmenována, aby zničila satanský stát Evropy a Ameriky, který prohlásil věrnost Satanovi.“

„Brzy uvidíte – Rusko, samo, bez spojenců a společníků, půjde jako lavina proti celé Evropě a zajme Asii. Zdá se to trochu neuvěřitelné. Ale bude. necháme se překvapit. Překvapeni ale nejsme jen my. Z neznámých vojenských technologií, které Rusové mají, polovina světa zamrzne strachem. Podívejte se na ruskou vlajku na vrcholu Vatikánu. Ano, ruská vlajka!

Závěr

Všechny předpovědi starších a svatých jsou pro Rusko příznivé. Všechny nás čekají těžké časy, ale Rusové obstojí a vyhrají. Existují předpovědi věštců, že pokud Rusko („ruský medvěd“) nebude stát „na zadních nohách“, čeká ho smutná budoucnost. V tomto případě se země rozpadne na několik částí. Z Ruska bude jen kousek území u Moskvy. Je zřejmé, že tento scénář se již nebude konat. Rusko se postavilo „na zadní nohy“!

 

 

 

2 komentáře:

  1. Děkuji za skvělé zprávy!
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  2. Povídání s paní Pekovou
    https://svobodne-radio.cz/2022-04-06-studio-beta-sona-pekova-s-dalsimi-informacemi-o-covidu/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.