neděle 16. srpna 2020

Uvedení oblačnosti do rezonance

 

 

Uvedení oblačnosti do rezonance

Příroda je dnes ve stavu obnovy, ale stále zde působí jisté aspekty, které ovlivňují někdy záměrně negativně naše počasí a to má většinou devastující vliv na vše okolo nás. Někdy se používá třeba octování, jehož účinnost není tak velká, ale díky zato, ikdyž mnozí na tuto technologii nevěří, ale opak je pravdou.

Pracuji dál na nových technologiích, které jsem zde uveřejnil již v roce 2011, jejichž podstatu již kdysi poznal i p. Tesla. Náš prostor je plný energií se svou výměnnou mezi reálnými prostory.

Dnes jsem pro vás připravil další ověřenou tuto novou technologii, která by měla zabránit třeba i škodám uměle řízeného počasí, devastujícím bouřkám, chemtral a vůbec zesynchronizovat region, kde toto zařízení bude fungovat.

Nebudu zde popisovat něco, co už jsem dávno popisoval zde na stránkách, ohledně zařízení UF5, dám vám zde jen nákres zařízení a každý s otevřeným vědomím hned celé pochopí jak jej vyrobit. Zařízení je např. vyfoceno i na úvodní stránce tohoto webu v pravo, ale umístěné na Menhiru,  proto již tehdy fotografie měla název "Síť", vytvoření štítu jako Tesla.

Souvísející s tímto článkem je technologie výroby základní trubice zde:

http://energieupramene.blogspot.com/2012/05/uf5-ii-snizeni-spotreby-automobilu.html

http://energieupramene.blogspot.com/2012/08/uf5-ii-jeho-cesta-mezi-lidi.html

http://energieupramene.blogspot.com/2012/06/prirodni-koloidy.html

http://energieupramene.blogspot.com/2011/06/snizeni-spotreby-automobilu.html

Nákres:

 Kulový kondenzátor můžete nahradit hliníkovou nádobou od nápojů.

18 komentářů:

  1. Zdravím Rodinku a velmi děkuji za schema. Octování funguje dobře a někdy podpořím ohněm v ohništi, teplý vzduch nám stoupá a tahá ionty octu navrch. Není to vždy ideální, pravda. Zkusíme sestrojit a dáme vědět zdali jsme si kolem nás něčeho všimli. Ještě jednou děkujeme, zdravíme autora.

    OdpovědětVymazat
  2. Prezident Trump se v jednom ze svých projevu zmínil,že brzy přijde doba převratných vynálezu.Není divu,jeho tatík Trump st. nar.1907 měl možnost nějaké vynálezy Tesly ještě uklidit před vniknutním ropáku,kteří ostatní neprodyšně uklidili. Takže Trump má našlápnuto ke konci primitivního vnucování nerostné lobby.

    OdpovědětVymazat
  3. Stařecká demence,parrdon. Nebyl to tatík,ale strejda Trump,který byl Tesluv spolupracovník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      to je způsobeno množstvím informací a demenci pozoruji dnes u všech kategorií, dost ve velké míře u mladších.

      Vymazat
  4. VŠECHNO víme a nemusíme přemýšlet https://vk.com/video400813730_456239626 https://vk.com/video400813730_456239365

    OdpovědětVymazat
  5. Kulturní uderka. Francouzský režiser Zigi,podobně jako Menzel s Vesničkou střediskovou měl při natáčení triptychu o zkorumpovaných policajtech pocit,že to bude propadák. Opak byl pravdou.Phillipe Noiret /René/ se zhostil své role starého vlčáka na jedničku a v 80letech,kdy tady v ČSSR o tom JEŠTĚ nebyly tuchy,jsme se výborně bavili. Pro postižence typu Youtube,kdy vydrží u klipu pouhé tři minuty,je dobrý třetí díl,který by mohli přetrpět. První díl https://vk.com/video400813730_456239338 Druhý díl https://vk.com/video400813730_456239337 Třetí díl https://vk.com/video400813730_456239352

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež som kedysi octoval, ale nebolo to ono. Zničený trávnik a pod.. Teraz používam "kýbelbuster", ale vylepšený a hlavne podstatne nenší. Prišiel som totiž na to, že nejaká dutina v zemi, ktorá obsahuje vodu (studňa/žumpa) podstatne zvyšuje účinnosť tohoto čuda. Obyčajná zrezaná PET-ka, na dno položená orgonitová pyramídka cca 5x5 cm. na jej hrot položená plastová rúrka (používajú elektrikári na nadomietkové rozvody - asi 2 cm priemer, 40cm dlhá). Pyramídka je obsypaná drobnými kremennými kamienkami asi do 2/3. Celé zaliate vodou, položené na studni, pyramídka orientovaná podľa svetových strán. Optimalizuje zrážky - prívalové, alebo búrky zmierňuje na takú úroveň, že pôda stíha vlahu absorbovať, chemtraily rozháňa. Pred vložením pyramídky treba orgon, ktorý generuje, naprogramovať (vieme ako :-) ). Cca raz za týždeň -dva treba program pre istotu obnoviť - netreba rozoberať, stačí ponoriť do vody v PET-ke prst a požiadať...
    Tento rok sa nám prodké zrážky a krupobitia vyhli, v rieke aj po silnom daždi nie je vysoká hladina a hlavne ešte netiekla kalná voda, čo sa s inými rokmi nedá zrovnávať.
    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé a plastová rúrka má nějaké vinutí z drátu, nebo křišťál uvnitř? Nebude lepší měděná rúrka? Kdyby byl obrázek bylo by to lepší. Díky za odp. a přeji hezký den.

      Vymazat
    2. to anonym
      Udělejte si to jak chcete, z Cu, nerezu a vymejšlejte klidně dál dle vašeho gusta. Já jsem na tom strávil dost dlouhou dobu a trvalo mně dost dlouho, než jsem se uvolil to dát veřejnosti a ZDARMA. Máte nákres a dost srozumitelný. Až to uděláte, můžete pak laborovat.
      Přeji hezký den.

      Vymazat
    3. Otázka od "Anonymní17. srpna 2020 16:16" smerovala asi na moje riešenie. Laboroval som s tým dlhšiu dobu a náhodne som prišiel na vyššie uvedené riešenie. Raz prišla búrka a začali padať ľadové krúpy. Narýchlo som zobral, čo bolo po ruke, dal som to do PET-flaše, položil na žumpu a behom niekoľkých sekúnd (!) sa búrka zmenila na mierny, ale vytrvalý dážď. Na ten deň bola vyhlásená mimoriadna situácia a boli aj záplavy.
      Keď som potom nad tým premýšľal, tak mi to príde ako nejaká "anténa", pomocou ktorej Zem komunikuje s atmosférou a tým reguluje priebeh zrážok.
      (Spojenie Zem - atmosféra je prerušené elektronickým smogom.) Párkrát sa stalo, že nad nami krúžil malý čierny vrtulník, ale keďže je zariadenie malé, asi nič nenašli. Keď sú chemtraily, toto čudo vyrobí do oblačnosti dieru cca 10km v priemere. Materiál je ako v popise, asi nie je dôležité z čoho, ale ako... Toľko moje skúsenosti. Ak chcete viac o "cooldbusterstve", prejdite si internet - sú to zaujímavé veci.
      F.

      Vymazat
    4. Na doplnenie:
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Reich
      a videjko:
      https://www.youtube.com/watch?v=3gGCFETFlQw

      F.

      Vymazat
    5. Ospravedlňujem sa za cooldbuster, správne má byť cloudbuster.
      Youtube komentář:
      Cloudbuster je zařízení, které se dokáže vypořádat s chemtrails a vyčistí orgonovou energii do okruhu 50 km. Tento přístroj vynašel a zkonstruoval již ve 40.tých letech minulého století kvantový fyzik, psychoanalytik a biolog Wilhelm Reich, žák a pokračovatel Sigmunda Freuda. Energii, kterou při svých pokusech objevil, nazval ORGON a dokázal ji modifikovat jak v kladnou, tak v zápornou. Negativně nabitou energii (např. elektrosmog nebo chemtrails) dokáže jím vynalezený cloudbuster upravit za pomoci křemenných krystalů - kondenzátorů energie - zalitých spolu s vodivým materiálem v nevodivé látce.

      http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/cloudbusting-pro-giftery-pametniky.html

      F.

      Vymazat
    6. to F.
      Zdravím, snad nehodláme lít ocet po trávníku, ani do hlíny nepatří. Slyšel jsem jeden známý má vařič a 5l hrnec-vonku, medium=cca 1,5l octa+3,5l vody, a podle situace používá. Ponechat faktor času.

      Pokud např. vznikne chemická šedivá deka a BEZ větru, to pak ani prádlo neschne, a vzduch je najednou těžký, nedýchatelný. To chce na plný výkon+snažit se, a vítr se najednou záhadně objeví, asi náhoda, vzduch pak lze i dýchat. Kyslíkové kapsy jsou totiž někdy NAD tou šedivou dekou (a ta bývá složena z vrstev+proudící vzduch mezi vrstvami mraků vodorovně, a mezi každou vrstvou može být jiný směr proudění, počítat s tím) a onen kamarád pan Větr to umí celé krásně promíchat.... Ideální je zároveň na začátku navázat komunikaci s živly, trénink, omezení jsou jen v lidských hlavách... Vše funguje, skvělý pomocník, takový venkovní ventilátor se vždy hodí i všem lidem v okolí, i Přírodě dělá dobře a to je náš cíl.

      Orgon je vidět očima, už jako děti jsme sledovali ty maličké kulaté zajimavě nezávisle pohybující se tečky. Přivřít oko, a podívat se na svět "skrz řasu.

      Důmyslný ohřívák (snad to mohu tak nazvat) co je uveden v článku mě dělá čím dál větší radost, totiž ona elektrika také něco stojí. Sílo vždy provázej a chraň autora i celou Rodinku EuP.

      Vymazat
  7. Kulturní uderka.Při ražbě Strahovského tunelu se OMYLEM propadla zemina do těch kasemat,o kterých se říká,že patří Maharalu,okultnímu centru světového židovstva v Praze. Ta skupina raziču,svědku byla nemilosrdně zlikvidovaná. A ČT2 včera vysílala film Tajemství,jako by vnímavým divákum dávala jistou informaci. Zajímavý film typický ze 70let s výbornou muzikou Ennio Morricone. https://uloz.to/file/TYEbRl4k8R1x/tajemstvi-drama-1974-czdab-dublsoft-mp4 https://www.csfd.cz/film/32034-tajemstvi/prehled/

    OdpovědětVymazat
  8. Dělá to posvátná sakrální geometrie,nebo okultní židovské kejkle? Tady na Vinohradech je vždy většinou něžný deštík, jsou zatopené sklepy mimo starověké centrum Prahy...

    OdpovědětVymazat
  9. Kulturní uderka Šambala https://vk.com/video400813730_456240128

    OdpovědětVymazat
  10. Trochu mimo téma: Včera si mladšia sestra zo zaujímavosti zmerala krvný tlak a zostala nemilo prekvapená. Dnes to isté ,hodnoty sa pohybovali asi od 140/100 po 160/116 pritom sa necíti nijak divne. Príčina je zatiaľ tiež záhadou, pretože životosprávu má podľa mňa primeranú aj vzhľadom na konzumáciu mäsa. Taktiež pravidelne cvičí a snaží sa vyhýbať stresu. Napadlo ma, či to nebude tými Bovismi, keď v poslednej dobe to stúpa prudko nahor.

    OdpovědětVymazat
  11. Pruchozí jev proměny lidského těla. Dvacetiletý nadějný miliardář,fotbalista sebou praští na trávníku a lékař konstatuje infarkt. Za chvíli se fotbalista probere a NIC mu není,je zdráv. U mé maličkosti se posledních pět let projevuje bolestné zduření levé dolní čelisti,dásně,které posléze přešlo a byl klid.Nyní ALE to mám dost intenzivní,že jsem omezil stravu na minimum a většinou tekutou. V mých letech bych měl mít dáávnou protézu,bezzubou dásní láteřit,ale kupodivu mám ještě vlastní tesáky....

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.