pondělí 2. března 2020

Jde do tuhého



Objevily se informace o tom, že se stovky uprchlíků shromáždily na hranici Turecka a Řecka poblíž kontrolního stanoviště v Kastaniesu a pravidelně se střetávaly s policií. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan uvedl, že prošlo již 18 000 uprchlíků a  že jich může projít ještě mnohem více. Dnes se objevily zprávy o tom, že dané hranice překročilo již 76 358 migrantů.
Vojenský analytik Jaroslav Štefec porovnal včerejší informace o počtu migrantů se třemi motostřeleckými divizemi a poukázal na to, že podle fotografií i videí jde především o „dobře oblečené, dobře vybavené a dobře živené mladé muže“.
Štefec ale ve svém příspěvku zpochybnil, že se jedná o „uprchlíky ze Sýrie“.
„Jsem silně nakloněn tomu věřit. Turci skutečně už měsíce ‚lifrují‘ všemi možnými cestami ze syrského území, postupně osvobozovaného syrskou státní armádou, islamistickou sebranku, která bojovala v řadách Islámského státu* a teď prchá ze strachu z odvety za to, co na území Sýrie páchala. Tyto ‚bojovníky za slávu islámu‘, pocházející ze všech koutů světa, Turci soustřeďovali v táborech, kde čekali na to, až budou doslova a do písmene „vypuštěni“ do Evropy,“ napsal Štefec.
Podle něj se Evropa zdá snadnou kořistí, protože je teď oslabena hrozbou z nákazy koronavirem a prakticky nemá funkční armádu, stejně jako je podle jeho slov „vedena politickými nulami bez schopnosti jakkoliv rozhodnout“.
Svůj post nakonec uzavřel zajímavým názorem.
„Ale čas se krátí opravdu velmi rychle. Orchestr sice ještě hraje, ale díry v boku naší společné lodi, nazývané ‚evropská civilizace‘, už začínají být nezvladatelné. Pumpy, jak se zdá, prakticky nefungují, a záchranných člunů je sakra málo,“ uvedl a dodal, že věří, že hraniční země EU najdou sílu čelit tvrdě a rázně této invazi, „která je na rozdíl od fiktivní ruské hrozby reálná a již probíhající“.
Dnešní politici jsou už úplně mimo, Merklová se zhroutila a má již nezastavitelný třes z nadcházejících událostí, které vlastně zavinila ona a všichni její přisluhovači v EU. O našich politicích v ČR ani nemluvě, ti umí jen žvanit, ale pro stát a její občany neudělají nic, přece je vše OK, ano, pro jejich koryta a kapsu. Dochází k lámání chleba. Ať se to zdá komukoliv divné, ale nakonec to dopadne tak, že budeme muset požádat RF aby zde v Evropě udělala pořádek, protože NATO je kničemu, nepomůže ani Řecku a pak je již úplně EU bezpředmětná, jako neschopný života státní nějaký útvar a ničící jednotlivé národy.
Merklová přivedla státy Evropy skoro ke svému zničení, tak jak její soukmenovec Adolf chtěl zničit Evropu, jenže tentokrát již jde i o Němce. 
Co se týče koronaviru, ani jeden z politiků nenavrhl, aby školy, jež jsou velmi silným aspektem pro šíření koronaviru v obyvatelstvu nedal pokyn školám, aby výuká na školách pokračovala on-line a tím by rovněž velmi zabránila jeho šíření i na dospělé, tato vláda není ničeho schopna. V Česku proto rostou hlasy, aby byli čeští vojáci z misí v Afghánistánu či Africe vysláni bránit evropskou hranici do Řecka.

3 komentáře:

  1. Předpovědi jasnovidcu jsou variabilní klidně plus minus dvacet let,nebo se nic nestane. Až Spící prorok mi svou prognozou mírně vyroloval obočí. Evropa bude trpět krizí,nezaměstnaností a terorem cizincu. Ruská armáda zasáhne a zlikviduje cizince,nastolí pořádek..A Pjakin lehce poznamenal cosi o Ruské francouzské republice,či Ruské německé republice.To by bylo Konečné řešení odporného liberalismu a bezbřehé anarchie,jako zrušení ohavností,50pohlaví...atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Znám toto proroctví a nechtěl jsem moc o tom psát, protože jak někdo dnes slyší o RF, je to na něj jak rudý hadr na bejka, ale buďme realisti, ono to tak vychází a Hříba i Novotného bych si pak velmi rád vychutnal a vůbec všechny ty liberály, sluníčkáře atd. Dík a mějte se fajn, pozdravujte.

      Vymazat
  2. Čo to je za silu, ktorá núti Angelu konať to čo koná a pritom vie že robí zle a že si to musí vyžrať. Ten tras je toho dôkazom. Veď ona má strach.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.