sobota 2. ledna 2016

O dvojplamenech – vztahy




Toto je další díl problematiky vztahů a nejen „Dvouplamenů“( párových Duší),  ale vztahů všech Lidských bytostí. Nemám na mysli „Klony, Tvary (příště jen sebranka), proto to Lidství s velkým „L“.


Máte pocit vnitřního míru a jste šťastnější, když jste v přírodě, daleko od davů, dopravy a města? Když jste v přírodě, to není jen o tom, že jste opustili město, ale že vaše Lidská frekvence se naladila na frekvenci Země a u vás začíná oprava těla, duše. Sebranky s velkým „S“ se to netýká, ti jsou zdeformovaní a mají poruchu přirozené DNA, proto taky se vyznačují antisociálním cítěním, absencí citů a svědomí, nejsou to Lidé s velkým „L“.

Když byli ve vesmíru první kosmonauti, jejich fyzický stav se velmi zhoršil a NASA nakonec došla k tomu, že to má na svědomí takzvaná Schumanova rezonance, která zde na Zemi  vibruje a je nedílnou součástí všeho živého zde na Zemi, přirozeného, tedy i Lidí, ne „Sebranky“, ta je geneticky upravená. Toto vám Nasa ani neprozradila a kosmonautům se muselo instalovat zařízení v podobě Schumanova generátoru, který napodoboval pulzy Země. To dokazuje fakt, že pokud je Lidská bytost odpojena od přirozené biologické frekvence, prostě chřadne. Co je to Schumanova frekvence nebudu rozebírat, to si najde každý na Netu.

Ale teď si začínáte uvědomovat, co se zde na Zemi děje. Ať záměrně, nebo samou nevědomostí se naše přirozená biologická frekvence mění a to výskytem stále většího množství jiných generátorů kmitočtů(mob. vysílače atd.), které jsou velmi odlišné od naší přirozené základní frekvence 7,83 Hz (Schumanova). Jaký vliv má toto disharmonické pole na náš organismus?

Lidské energetické pole tvoří Torrus
Špatný zdravotní stav, jako ochablý imunitní systém, bušení srdce, alergie, podrážděnost, stres, bolesti hlavy, únava, ztráta paměti, nespavost. Kdo nám a nebo proč se zde vyskytují tato elektromagnetická pole teď nebudu řešit, ale realita taková je, o HARPU ani nemluvě.

Pokud je prostředí v souhře s kmitočtem Země (od teď jednoduše Schumanova frekvence), Lidský tvor má lepší fungování imunitního systému, obnova DNA, více energie, lepší soustředění, pocit pohody a spojení se svým vnitřním Já, efektivnější krevní oběh s lepším transportem kyslíku, rychlejší regenerace tkání, buněk a hojení ran i kostí vůbec a lepší výměna tekutin přes buněčnou membránu a mnoho dalších. Nezdá se vám, že tady na Zemi je plíživá destrukce? To jen na úvod.


Schumanova frekvence je pro nás velmi důležitá a že se její frekvence pomalu zvětšuje zvenčí, si najednou uvědomíte, jaký vliv na vývoj a evoluci Lidstva to má a proč je toto pole zde záměrně deformováno.

Pravé Lidské bytosti (ne sebranka) jsou pod vlivem Schumanovi frekvence a každá bytost sama pak i tuto frekvenci vyzařuje jako svou nosnou frekvenci a ta obsahuje další modulované individuální frekvence, které nesou v sobě ještě jisté informace o každé jednotlivé Lidské Duši. V přírodě to funguje na příkladu i tak, že když potkáte pejska (raději s náhubkem) a dáte mu k čenichu hřbet ruky, načichne vaši auru, jež má vždy otisk vašich vlastností a přečte si ji a budete v nejlepším hned kamoši, pokud je někdo „sebranka“ a nebo baští psy, tak to raději ani nezkoušejte.

Ale vraťme se k lidským vztahům, k jejich energetické výměně. Tím že žijeme v prostoru Schumanovi frekvence okolo Země, není problém žádná vzdálenost mezi jednotlivými Lidskými bytostmi v našem prostoru. Jen bych ještě osvětlil složení Schumanovi vlny, ta se totiž skládá ze dvou polarit, mužského signálu Jang – vzdušného  a ženského Jing – zemského, tady vidíte, jak je to chytře od Univerza vymyšleno. Také v inkarnaci jedné Duše zde na Zemi přichází jako žena a muž a mohou žít než nastanou „podivné věci“ daleko od sebe a neznají se ještě, ale jejich Duše,nebo jejich jedno Já se intenzivně hledají.Při napojení pak prožívájí mezi sebou vše a odokonce, když jedné z nich klesne energetický potenciál, ta druhá entita jí pomáhá a nutí ji zvyšovat tento potenciál. Týká se to pak výměny i všech emocionálních aspektů a i zdraví, jsou propojeny. Ta entita, která má chvilkově třeba nišší energetický náboj, ji dodává ihned té druhé. 
Je to pak někdy tobogán. Pokud  dojde k poklesu energetické hladiny jedné z nich, ať třeba nějakými negativními událostmi, ta druhá okamžitě tuto hladinu doplňuje, nejlépe v blízkosti. Jenže pak taky dochází k tomu, že ta oslabená entita, jejíž energie klesla je nervosní, odtažená a momentálně se jí "sedí" dobře v té nižší hladině, ikdyž je třeba z toho smutná a doráží na tu entitu s vyšší energií. Nakonec stejně ta vyšší ji  donutí podle zákonů přírody(Univerza) zvýšit energetickou hladinu, aby se hladina v těchto spojených nádobách opět vyrovnala. Horší je stav, když jak se řekne obrazně, má "barel díravé dno" a můžete doplňovat jak chcete, energie uniká. Většinou pak zasahuje Síla, aby tu "díru" vzniklou nějakým traumatem opravila, pokud i to ze své svobodné vůle odmítá, propadla. Musí si ale uvědomit, že porušila jednotu zastoupenou i v druhé polovině jednoho Já, kde byla součástí celku a to pak je zlé a rozepisovat se zde o tom nebudu, říká se, "chytla se do vlastní pasti". Jen naznačím, musela pak zde třeba projít několika rozchody, tedy traumaty, které kdysi způsobila  a propadla, aby si to zakusila  na sobě. Nakonec je jí většinou pomoženo Silou objevením se té druhé poloviny celku Já zde v realitě a pomáháno. Vidíte, že stále je to o výměně energií a její rovnováze.


Párové Duše mezi sebou rezonují, něco jak vidlice ladičky
Díky Schumanovým vlnám okolo Země, Duše jež  vysílá svou frekvenci, modulovanou svými informacemi o sobě, za nějakou dobu  najde svůj souhlasný signál a nastává rezonance ( zvýšení energetického potenciálu) těchto dvou Duší. Výsledkem je pak jejich vzájemné přitahování a zapojení tvořivé Síly, aby se setkali a docházelo tak ještě k větším energetickým výronům, jež jsou velmi potřebné ne jen pro ně samotné, ale i pro zdárné potřebné ovlivňování prostoru Země kolem sebe, tedy působení na všechno živé(příroda, zvířata, lidé) ve svém okolí. Tak se i hledají na tomto principu i Duše příbuzné atd. , ale párové Duše, o nichž jsme psali v minulém článku  http://energieupramene.blogspot.cz/2015/12/o-dvojplamenech.html
http://energieupramene.blogspot.cz/2015/05/parove-duse.html    to mají o hodně a hodně těžší, ale Univerzum tyto úkoly zadá opravdu jen těm vyspělejším Duším, u kterých je předpoklad úspěšné mise zde na Zemi i za pomocí Síly od Univerza, se kterou mají těsnější spojení, jinak by se to v této realitě ani nestalo.
Znalosti znamenají moc, proto vám jsou odepírány. 
Dle komentářů mně to nutí sdělit jednu věc. Lidi, co zde chodíte, pokud souzníte (nenutím) s těmito tajnými informacemi, které zná i protivníkova strana a taky se jimi řídí, vždy si kopírujte a ukládejte, opakovat se tyto příležitosti již nebudou. Děkuji všem, jimž to pomáhá a osvětluje jejich život zde na TERE.





6 komentářů:

  1. No to je krásně vysvětleno, děkuji Vám Iv, že máte tolik trpělivosti.
    Ještě bych řekla, jakým způsobem se rezonance projevuje v praxi.Z hlediska výronu energie, kdy je tedy největší:

    je vám smutno, trápíte se, toužíte, milujete se a nebo jste nasratí,hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter Fry
      Nejvyšší rezonance s největší energetickou amplitudou je to za 4. U párových Duší se ale napřed musí předělat elektrika na výkonnější, aby nedošlo k vypálení pojistek. Tyto informace vám byly a jsou tajeny tou druhou stranou, která je využívá pro podrobení Vás, používají to jako nejsilnější magii té druhé strany - Astrální, na hony vzdálené Lidskosti, tedy láskou,citem, souzněním.

      Vymazat
  2. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/01/vedci-poprve-vyfotili-astralni-parazity.html

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, děkuji velmi za vysvětlení. Dostalo se mi toho štěstí, že jsme s manželem skutečně silně propojeni. Vždycky jsem věděla, že skutečná vzájemná láska, starostlivost a napojení duší existuje, ale pokud to člověk nezažije, tak je to víra . Pořád jsem si přála někoho takového mít u sebe a splnilo se mi to až ve 42 letech. Musím říct, že to není na počátku jednoduché. Chtěla jsem vzít kramle , protože jsem se necítila svobodná. Jenže je pravda, že jakmile si takovou duši přitáhnete, tak už není cesta zpět. Nakonec se to usadí. Jak stárneme, tak máme už jen jediné přání, abychom jeden na druhého na druhé straně počkali a byli zase spolu. . . až přijde náš čas . . .iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Iva
      Jsem rád, že Vám článek aspoň nějak pomohl.
      Jste ta šťastná, které to bylo souzeno, ale jsou i Párové Duše, které takové štěstí nemají a jsou podrobovány lekcemi různých vztahů, je to jejich škola, kterou si "navrchu" zvolili a je jen na nich, zda toho druhého zradí (propadnou). Zde se ukáže ta pravá síla spojení dvou stejných Duší a jejich Síla.

      Vymazat
  4. Díky,jste pro mě Velký učitel . No a to jsem se taky ze začátku tady famfrněla a kroutila hlavou. Stejně sem budu stále chodit, číst si a jsem ráda, že jste na světě. Můj muž je zde také - jak jinak. Musím se smát, pročítává to zde trochu tajně :) A ČTE SI O SÍLE A ROZHODNĚ SE UČÍ POUŽÍVAT Sílu, také to potřebuje. díky za vše iva

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.