sobota 1. srpna 2015

Keshe foundation



Stále z povzdálí sleduji Keshe firmu, o které se začalo na některých stránkách opět psát po delší přestávce.
Jejich činnost je prezentována  zde na těchto stránkách: http://www.keshefoundation.org/
a každý si udělá prozatímní obrázek sám. Momentální neutrální realita z nadhledu je, že činnost Kesheho za několikaletou činnost běžnému obyvateli této planety nic podstatného nepřinesla a pohybuje se vše zatím v prostoru reklamy, přednášek a proklamací, nehledě na ceny případného výrobku, který zatím nemůže zmírnit těžké zatížení průměrných obyvatel a docílit  jejich údajnou samostatnost, zejména tu prvotní a nejdůležitější, energetickou. 
Pokud jsou lidé energeticky samostatní, nezávislí, od té chvíle začíná jejich svoboda, to však bohužel zatím ani v tomto případě nehrozí. K čemu nám jsou nové teorie a možná i reálné technologie cestování hlubokým vesmírem, když určitá skupina společenství, tahá za nitky reality a chová se jak predátor, tedy jen pro svůj osobní prospěch.
Napřed se musí dát lidem svoboda na Zemi, dovolit  a umožnit jim se svobodně rozvíjet bez omezování druhých a udělat pořádek napřed na své Zemi respektováním hlavních zákonů Vesmíru – chránit, podporovat a milovat život, veškerý život a lidský život nepodmiňovat záměrně vymyšlené hierarchii. Až tohoto dosáhneme, bude nám pak i dovoleno expandovat do vesmíru a navázat kontakty, zatím však ne, jen svůj k svému a co to je za civilizaci, si umí každý dnes spočítat.
Výrobky nových technologií, hlavně výkonné, v minimální energetické hladině 3 kW  musí být vyráběny hromadně  a ze začátku cenově přístupné všem, toto se však neděje a zatím to působí jen jako lízátko naděje a pro odpoutání pozornosti. Bohužel!

28 komentářů:

  1. Limonádový Joe sdělil nesmrtelnou repliku Tornado Lou...Vy mě milujete ZADARMO? Takový pocit mám,když pan Chvátal uvolnil ZDARMA toto video....http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8266-odhaleny-vesmir-i-dil-zprava-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to kabod
      Omylem jsem u pana Chvátala klikl na reklamní banner nad článkem a prý 30.7. - 2.8. 2015 - Veletov u Kolína: Konference na téma existence tajných kosmických programů - Sdílení dat s Ptačími bytostmi" VYPRODÁNO

      Třeba to može být zajimavé pro někoho, osobně při komunikaci s PTAČÍMI BYTOSTMI použivám už leta 40kg pytel slunečnice pro který zajedu tak 2x ročně v sousedství, ty jejich koncerty který tu máme, i smysl pro humor mají.

      Vymazat
    2. Ol, měla jsem to štěstí, že jsem na začátku léta na zahradě poprvé v životě uviděla Dudka. Když rozevřel korunku, byla jsem z něj celá paf. Rozhodně je pro mne důvěryhodnější než ti modří "ptáčci" s nožkama a ručkama.

      Vymazat
    3. to ter fry
      Pěkný zážitek Terezko Dudků prý moc není a k nám zas nedávno začala létat sova sedíc na tom suchým stromu kterej já furt ne a ne porazit i přes to mírný hubování že prý padají větévky. U krmítek se tvoří fronty třeba ty sýkorky vzorně čekaj a lítaj postupně jedna po druhý, dokud nepřiletí banda stehlíků a začnou se předhánět se zvonkama kdože dřív obsadí budku, sýkorky si vždy trpělivě počkají. Nedávno jsme koukali na nového ptáčka co vypadal jak kdyby spadl do kbelíku s červenou barvou a ona to čečetka zimní ani jsem to dřív neznal. Letos udělám další krmítka z březovejch špalíků - asi na kůl napichovací do země a dám je někam do políčka, přeci to tam nebudu furt hnojit ručně, snad mi tam živiny budou létat samy, uvidíme.

      Vymazat
  2. Dobrý den, s tímto článkem nejde nesouhlasit. JE TO LÍZÁTKO. Jsem tomu taky věřila:), ted vidím, jak jsem byla naivní, když jsem se těšila, že už nebudeme muset budovat nové topení , doklepem to s tímhle a nějakou dobu už také chápu, že je to stále v nedohlednu. Dřevo se vozí do Německa. Letos stále nemáme dřevo, protože na radnici tvrdí. že nemají, přitom stále potkávám nákladáky dřeva odjíždící od nás . . . tak to nám fakt nakonec nezbyde, než uhodit na starostu. . . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Ivo
      máte recht nejen to i do Rakouska jezdí plný kamiony a celý vlaky "našeho" dřeva tuhle jsem nemohl sehnat bukový protože vše prej spolkne náš jižní soused, v lese zbyly jen křivý a tenký, ty prý nechce. V rakousku maj neuvěřitelný hromady celejch kmenů!!! A ještě u nás o něco zvedli cenu, takhle drancovat naše lesy a nám to hezký dříví pak ani nechtíc prodávat že rakušák prej dá víc to jsme to dopracovali fuj to mi irituje!

      Také věřím v energetickou svobodu a nevím zda to bude p Kesche či jiný, snad se to časem konečně pohne kupředu, v topení jsme už (témeř-vodní čerpadlo) nezávislí.

      Sílo znič všechno temné tu na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana tu na Zemi.

      Vymazat
    2. Nedávno jsme u nás skoro za plotem narazili na rakouskýho vykuka- zelenýho vraha (rozuměj nimroda), který si jezdí střílet český srnky k nám na pole. Chovaji se jako by to tady bylo všechno jejich a nejen ty lesy.
      Dávám návrh, požádat o návrat Podkarpatský Rusi, znova se spojit se Slovákama a udělat federaci s Ruskem. A pak nám můžou němčouři i rakušáci a maďaři vlézt na záda. Co říkáte?
      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    3. v roce 1982 jsem se JEŠTĚ namáhal vláčet přenosnou tv na chalupu jednoho známého,kde jsem polapil ORF a ještě PRAVDIVÉ zprávy.Tam byla reklama placená státem,kde byly záběry kamionu,vezoucí z ČSSR kmeny a k tomu komentář..Zachovejme svou krajinu v puvodní kráse pro budoucnost..

      Vymazat
    4. Lidé začínají reptat i za humny na Slovensku zrovna včera vyšel na slovenským blogu otevřený dopis scientologickýmu prezidentoj Kiskovi. Jen houšť oni sami nemají chuť táhnout, tak ty zmetky holt vyženem sami a bude klid.

      http://miskamichelova.blog.pravda.sk/2015/08/02/otvoreny-list-panovi-kiskovi/

      Co jsou ti scientologové za hnus si lze dohledat na netu, už jejich zakladatel prohlašoval že nejjednodušší způsob jak ovládat lidi je jim lhát.

      Vymazat
    5. Rakouskej sajrajt no jo na každýho dojde. Říká se v jednotě je síla to proto nás rrozdělili ale v srdcích jsme vždy zůstali spolu a také zůstaneme.
      Je třeba se dát zase dokupy se Slovákama i Podkarpatskou Rusí ať tu vznikne Nová država to si přeju a myšlenka na federaci s Ruskem se mi líbí jsem pro, ať se naše společná myšlenka šíří dál.
      A rovnou vystoupíme z Nato a EU = lekce to byla dobrá ale cítím že naše členství v těchto je u konce, vždycky jsme se jako náROD o sebe uměli dobře postarat a ještě k temu živili další tak to zvládnem zase už pro naše milovaný děti a jejich děti to musíme udělat.

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    6. Terka, my slovania sa zas spojíme. Musíme sa spojiť, inej možnosti, ako zastaviť Agendu 21 skoro niet a zároveň je toto asi najprirodzenejšia cesta a najsilnejší začiatokj..
      Takže, poďme do toho!:-)

      Vymazat
    7. Ha,Ha, Slované by měli držet vždy pohromadě a nenechat se štvát proti sobě, pak teprve najede ta správná energie a bude ve světě klid a mír. Je to jen uměle vytvářená nenávist mezi Slovanskými národy i za pomocí některých minulých chyb. Patříme vždy k sobě a kdo má z tohoto spojení strach, jsou jen ti, aby momentálně nabyté osobní výhody neztratili. Nejsem rusofil, ale Slovan, s velkým "S" a na ně nemá nikdo. A komu se to nelíbí, ať si xxxxx políbí. Oni vědí z koho mají mít strach, protože ten strach je opodstatněný, stejně kolo reality nezastaví.

      Vymazat
  3. Od p Kesheho jsem tenkrát stáhl celý DVD aby se někde po netu "neztratilo", tak kdoví jestli se ještě bude hodit. Viktor "Šaubergr", N. Tesla a další borci byli tenkrát taky dost "nepochopený" a často i zámerně, kdoví jak to s tím Keshem celý je nevím zda vidíme pod pokličku.
    V německu prej má jistý "sdružení lidí" přístroj na výrobu volný energie(?), snad je na tom něco pravdy.
    Díky za článek.

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, nadace Keshe je poněkud se svými objevy v ústraní. Na to, že zvali vědce na nejrůznější prezentace převratných technologických objevů a informovali o této technologií i mnohé vlády, tak to nenaplňuje jejich předesílané informace. Otázkou je, jestli je to kvůli neosvědčení se technologie, nebo kvůli lobby, které taková technologie není vůbec vhod. Tak jako vždy.....

    Níže uvádím určité postřehy o souvislostech, které nejdou přehlédnout. Mám dojem, že když nejsme schopní pochopit využití síly magnetů a vytvořit tak stroje na získávání energie ekologickou a beznákladovou cestou, tak je potřeba se ohlédnout o někkolik století zpět..... Možná...

    Nějak mi to stále nedá, ale stále vidím velkou shodu mezi tímto novým kruhem v obilí, zde :

    cropcircleconnector.com/2015/Brandenburg2/Brandenburg2015b.html

    A tímto objevem Leonarda da Vinciho
    Ve videu od 4:01 minuty :

    m.youtube.com/watch?v=287qd4uI7-E

    A také se stejné vyobrazení vyskytuje v záhlaví webu u společnosti Steorn, která se před časem dostala do povědomí lidí svým vývojem magnetických motorů :

    http://steornnews.com/

    Tak posuďte. Je to naprosto to samé ?
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. Odkaz na video / da Vinci / je vhodné vložit do vyhledávače Google. Vyhledávač Seznam.cz uvedené video nenachází .
    m.youtube.com/watch?v=287qd4uI7-E

    Honza.

    OdpovědětVymazat
  6. Kam jsme to jen "dospěli" blbost lidí nezná mezí vždyť chtějí přečerpávat vodu ze spodních toků zpět do horních, nebo vysávat zatopené doly a tou vodou krmit potoky prý aby v něm aspoň něco teklo Viktore Sch. ty to vidíš že se pranic nezměnilo, nebo návrh zavrtávat vodu pod zem kdyby tak ona měla pěstičky.
    "Inženýři" se snažili narovnávat a regulovat řeky ničili mokřady apod a ejhle ona si voděnka vždy zase sama najde cestu a udělá svá "prostná cvičení" zleva doprava.

    http://www.novinky.cz/domaci/376643-sucho-si-v-cesku-vyzada-drasticka-opatreni-budou-stat-az-desitky-miliard.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ol, kdyby se blbcema dalo přikládat do kamen, tak by jsme ani do lesa na dřevo nemuseli.

      Ať Vás i Vaší celou rodinu Síla ochraňuje a pomáhá. Jsem ráda, že jste "náhodou" zabloudil na tyto stránky.

      Vymazat
    2. He he,jo Terezka to by len tak nepovolili blbcami prikladat..to by bola free energy jak vysita:-)

      Vymazat
  7. Brazilec,chodící,jezdící,doufám pozdějí nikoliv ležící,umírající https://www.youtube.com/watch?v=jV8rpumumxo#t=34

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to vás možná pobaví odkaz na Keshe generátor - do měsíce ho máte doma ????
    http://keshefoundation.org/shop-et-livres/product/view/7/147

    OdpovědětVymazat
  9. Volná energie funguje...Na Masarykově nádraží si City Elefant popojel do stánku s občerstvením,ted zase sama výhybka si střihla směr jinam,duhové ČESKÉ DRÁHY mají Houstone problém..

    OdpovědětVymazat
  10. Podle mě lidi z Keshe foundation chtěli dát lidstvu věci, na které ani zdaleka není připraveno a ke kterým musí svým vývojem ještě dospět. Dítěti taky nedáte do ruky létající auto nebo hvězdnou bránu :)

    A kdo chce ve hmotě plnou svobodu, ten bude dlouho hledat, a nenajde, hledá totiž na špatném místě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spajdy, nechci teda vyrývat, ale to mně připadá, jak kdyby jste ani nepotřeboval svítit a třeba někdy se v zimě ohřát. Copak by tato volná technologie znamenala, že by měl každý doma možnost použít zbraň hromadného ničení nebo tak něco?
      Spíš by nebylo lidi možné dřít z kůže a udržovat v otroctví pomocí peněz, to je tedy pouze můj názor.
      No a poslední Vaše věta, tady ve hmotě se přeci jíst musí a taky ještě jedno přísloví "Sytý hladovému nevěří" a to pak je paráda, když takovýto člověk rozdává rozumy, ale taky se říká "Na každého jednou dojde".

      Vymazat
    2. LIDI na Zemi jsou dávno připraveni na VE, ale vládnoucí "elita" NE, včetně globálního prediktora.
      Nový článek s videem to jasně potvrzuje: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/08/jak-nas-dlouho-budou-dusit.html

      Vymazat
  11. Také se na to dívám, díky za odkaz pane Oplocký. Zde přikládán odkaz v češtině : cestyksobe.cz/generator-volne-energie-i-pro-vas-dum/10125

    Takže kdoví jestli své dosavadní mínění o vývoji této technologie nakonec nepoopravíme. Samozřejmě jsme nadaci Keshe velmi fandili, ale nějak se vytratila jejich informovanost o přípravě nové technologie.

    A jedna otázka na Vás pane Oplocký. Pokud si trochu pamatují, tak jste chtěl s nadací Keshe na tomto vývoji spolupracovat. Sešlo z toho ? Nebo jste do toho nešel ?
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  12. Zesměšňovaná technologie EM Drive britského inovátora Rogera Shawyera může změnit způsob cestování vesmírem :

    www.suenee.cz/na-mesici-za-ctyri-hodiny/

    Honza.

    OdpovědětVymazat
  13. Armadni borci stepuji na Mars a Mesic portaly..To je pro ne nuda..

    OdpovědětVymazat
  14. Někde bych našel kontaktního přítele co u nich byl na školení, jenže, když se vrátil tak byl tak vyškolen jako stránky Keseho, spousta slov perfektní plány s XX GB,dat, ale praktické zkoušky niko nikdy neviděl, já se do toho pustil z druhé strany, koupil si fotopanely a vymyslel regulátor, s jeho pomocí z toho vycucám o mnoho víc energie, to je zcela funkční, a žádné scifi, nechci dělat reklamu - koho to zajímá, mé stránky - oplocky.cz , nemám moc času aktualizovat momentálně již vyrábím verzi 6.0, výrobek si již nechaly patentovat a certifikovat http://ostrovni-elektrarny.cz/index.php?category=fotovoltaicky-ohrev-vody, já osobně také vyrábím na zakázku..

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.